Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29244 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 My milkshake brings- ~ Jaxton

Go down 
ForfatterBesked
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: My milkshake brings- ~ Jaxton   Ons jan 24, 2018 9:23 am
Sted Juice Stop, Gaia.
Tid Omkring 15-tiden.
Omgivelser Der er godt gang i caféen.
Vejr Overskyet og koldt.
Dag Det er en onsdag.
Påklædning Elliots outfit.
Emne til @Jaxton


Det var en alligevel travl dag i Juice Stop den onsdag eftermiddag. Der var en del liv derinde bag de lukkede døre og vinduer. Intet var åbent, da det var koldt og så ud til enten sne eller regn udenfor, men alligevel var der ikke trængt i det store rum. Heldigvis. Elliot sad ved et af bordene ud til et af vinduerne. Han havde været så heldig, at da han trådte ind i caféen blev bordet forladt, og han kunne nemt snuppe det for sig selv. Plus det var et tomandsbord, så det var ikke egoistisk af ham, at skynde sig over til bordet. Det ville helt sikkert have været noget andet, hvis det havde været et firemandsbord eller lignende. Han sad med en chokolade milkshake foran sig på bordet. Den var jo kæmpe. Men han elskede det. Han elskede milkshakes og smoothies. Sommetider forskellige slags juices, men det var mere efter en omgang træning eller lignende. Et lille smil sad på hans læber, imens han sugede milkshaken op igennem sugerøret. Han sad stadig iført både jakke - eller sin nye blazer - og med sin hættetrøje indenunder, da han frøs ganske lidt.
Hvad havde Elliots dag bestået af? Han havde stået tidligt op og gået til træning i træningshallen. Med musik i ørerne og pakket ind i en anden hættetrøje, havde han trænet ene og alene i en lille times tid. Så måtte han hellere tilbage til sit rum og nå i bad, før han skulle møde til sine undervisninger. De varede indtil 14-tiden ca., og så havde han bare sat kursen direkte til Gaia by. Hvor han så var endt ved Juice Stop for at få sig en forfrisker, som jo så bestod i en chokolade milkshake.
Så der sad han, smilende, og nød sit eget selskab - eller ej, sit eget selskab plus en chokolade milkshakes selskab. Det var rart selskab. Skole var allerede hårdt, og han nød at have fri derefter og tilbringe sin tid stille og roligt. Okay, nej, det gjorde han sket ikke. Elliot var en fyr, som elskede at lave noget og brød sig mindre om at sidde stille dagen lang. Han var meget op at køre og elskede når der skete noget. Men lige i dette øjeblik, så var en milkshake nok at lave for ham. Som sådan da. Når han fik sin energi tilbage, så skulle han stensikkert videre og ud at opleve noget andet, end bare en café, sin træning eller undervisning. Håbede han.  

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Ons jan 24, 2018 9:00 pm

OUTFITTET

Jaxton sad helt basalt med en sort notesbog og en sølv kuglepen ved at af bordene bagerst i juicebaren. Han bar en bordeaux rød t-shirt, stramme sorte bukser og en dyr godt brugt læderjakke. Han sad roligt og skrev i den lille sorte bog, af og til tjekkede han sin smartphone - hovedsageligt fordi han havde en del flirts i gang men også fordi han tjekkede de sociale medier. Han var som et vidunder af nutiden, han havde styr på sin karriere, vidste hvordan man klædte sig og mestrede de sociale medier. Man skulle ikke tro at han for første gang var ung i 20'erne - altså indtil man ser ham danse, hvis man er så heldig at se det selvfølgelig.

Jaxton var socialt anlagt, han arbejdede bedst med en masse mennesker omkring sig. Han elskede idéen om hvor uvidende de små søde mennesker var om det arbejde han lavede. Desuden fik han også en del inspiration ud af at betragte folk - den sidste og det bedste ved at arbejde omgivet af andre var at man sommetider fik øje på nogen som var interessante. I dag var dette også tilfældet. Hans øjne havde fanget en fyr henne ved et tomands bord. Han lignede en der var nærmest det komplet modsatte af Jaxton, lille, ung, uerfaren og sikkert også dejligt naiv. Det var sådan nogle der var Jaxtons livret, hans yndlings legetøj og den bedste godnat historie at videre fortælle.

Et smil formede sig om Jaxtons smalle læber, som en slange der havde udset sig sit næste offer var Jaxton ude for at jage. Han lukkede bogen sammen og rejste sig fra sit bord. Han bevægede sig diskret og elegant hen til bordet hvor drengen med den store chokolade milkshake sad. Han gled ned foran ham "Hey sorry to disturb, I need people to interview for my next podcast" lød det så venligt fra Jaxton - folk der kendte ham ville vide at lige præcis Jaxtons venlige tone var noget man skulle holde sig langt væk fra.


Sidst rettet af Jaxton Lør mar 10, 2018 10:43 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Fre jan 26, 2018 9:52 am

Elliot elskede sin milkshake. Normalt ville han helt sikkert bestille en banan milkshake, men Juice Stop's chokolade milkshakes var fabelagtige! De var rimelig cool. Han smilede lidt for sig selv, som han sugede op gennem sugerøret. Det var en tyk væske denne gang. Men den var fyldt op med smag. Og dejlig kold. Til trods for han frøs, men lige meget. Det var en chokolade milkshake. Og en large endda. Læææks. Hurtigt kiggede Elliot op og fik med det samme øje på fyren foran ham. Han fulgte ham med øjnene, sådan som han gled ned på stolen foran hans bord. Åh, selskab. Nice. Elliot smilede til ham og rettede sig op. Fjernede sugerøret fra sine læber.
"Mh?" Han lænede sig en anelse tilbage og prøvede på ikke at have virket alt for optaget af sin grande chokolade milkshake. ""Podcast? Huh-åh! Awesome! Vil du interviewe mig? Om hvad?" Begyndte han straks at spørge fyren. Han var oprigtigt interesseret. Det lød rimelig nice. Selvom han ikke kendte til andet end vad fyren lige havde nævnt, men han kunne godt lide enten at se interviews eller blive interviewet - håbede han, han var faktisk aldrig blevet interviewet før.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Man feb 05, 2018 11:40 pm

Jaxton kunne ikke lade være med at smile over fyrens åbenhed, så sårbar og naiv. Han havde lyst til at række hånden frem bare for at kærtegne den stakkels drengs kind. Et kort sekund fik han næsten, men også kun næsten dårlig samvittighed over hvor meget han ikke burde røre ved det uskyldige. 
Men Jaxton led ikke af den sygdom der hed samvittighed, det var han i hvert fald overbevist om og han vidste jo godt at det var sjovest at lege med det han ikke burde. Så han lænede sig lidt frem og trak et stykke papir op ad lommen samen med en kugelpen "You see, I'm doing this podcast about different people, so you could say that its just a interview about you" forklarede han og skubbede så papiret frem imod fyren forbi hans chokolade milkshake "You'll just have to sign here, its mostly just because im required too, dont worry.. If you want we could take the interview to my office just around the corner, you could get a to-go cup for the charming milkshake you have there" fortsatte han med det der overbevisende klang i stemmen som kun de dygtigste salgsmænd besad. Han rakte fyren huglepennen med en afventende mine og et glimt i de brune udtryksfulde øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Ons feb 07, 2018 10:37 pm

Elliot betragtede fyren foran sig på den anden side af tomandsbordet. Af og til langede han frem og stak sugerøret mellem sine let lyserøde læber. Alt imens han betragtede ham og lyttede, da fyren begyndte at forklare omkring sin podcast. Det lød herre spændende, syntes Elliot, som allerede var ivrig efter at komme i gang med, hvad end der lige skulle foregå. Men det lød sjovt, og han elskede sjov. Et A4-ark blev skubbet frem imod ham. Han kiggede ned på papiret med sine brune øjne og rynkede panden en anelse. Ikke fordi han læste. Han lod dog lidt som om, at han gjorde, men i stedet kiggede han blot på papiret, og så på fyren igen, der fortsatte sin tale. Han lyttede.
"What, really? Can I get a to-go here? I had no idea, wauw!" Udbryder han så og vender sig nærmest helt omkring på stolen, han sidder i og vender fronten op imod disken, hvor de hårdtarbejdende baristaer er i fuld gang. Elliot vender sig imod fyren igen med et bredt smil på sine læber. Helt lyst op i overraskelse og fascination, på sin hvis.
"Yeah, let's totally do that! Should I sign before we leave?" Spurgte han og lænede sig over papiret foran sig. Hurtigt tog han en slurk af sin milkshake, før han lænede sig over papiret igen og prøvede at virke som en, der fordybede sig fuldt ud. Det gjorde han ikke. Det her var virkelig spændende. Han havde allerede glemt alt om, hvad end han havde lavet af planer i sit hoved til resten af dagen. De idéer var helt væk nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Tors feb 08, 2018 11:49 pm

Jaxton måtte indrømme at fyren var ret kær, på sin helt egne lidt kiksede måde. Men det betød dog ikke at han havde tænkt sig ikke at prikke lidt til ham så snart han havde ham alene på sit kontor. Han gav et let grin fra over hans overraskende attitude over at stedet havde to-go kopper, det var vel de små glæder i livet? Nah ikke rigtig for Jaxton dog, der skulle langt mere for at få ham til at være ligeså begejstret over noget som helst som den begejstring fyren viste lige nu.
"Yes, just sign now" svarede han blot og lagde kuglepennen på bordet foran ham så han kunne få gang i blækket. Dette var noget af det som næsten kunne være angstprovokerende for Jaxton. Når han var lige ved målstregen til en underskrift og derfor havde endnu en person han kunne få lov at lege med. Han prøvede ikke at se alt for anspændt ud imens han betragtede fyren med et let afventende blik. Bare en lille krussedulle også kunne de komme videre. Jaxton var næsten sikker på at fyren ikke rigtig læste hvad der stod, hvem gjorde overhoved nogensinde det? Det var derfor det så ofte var så let at få den skide underskrift i hus og fortsætte sit arbejde. Kun én gang havde en person prøvet at hive ham med i retten, men den fine kontrakt reddet ham med lethed ud af nogen som helst dom - men det hjalp også at han havde massere penge til at betale en dyr god advokat uden morale.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Lør feb 10, 2018 5:24 pm

Elliot lod fortsat som om, at han læste. Han nikkede derfor et par gange og lavede et par tænkende grimasser. Han læste ikke, men han ville heller ikke for dum overfor fyren overfor. Vent, kendte de overhovedet hinandens fornavne? Kuglepennen blev lagt foran ham, og Elliot så op. Panden var rynket, brynene nede i øjnene.
"I'm Elliot," Præsenterede han sig så, og sendte fyren herefter et smil. Han rettede sig lidt op i stolen igen, og rakte sin højre hånd over imod ham. Smilet var venligt og imødekommende. Han forsøgte ikke at virke akavet. Eller kikset. Han forsøgte. "I just realised we don't know each other's names," Han grinte lidt og rystede let  på hovedet, så de små krøller rørte på sig i panden på ham.
"So, yeah. Hi. I'll turn to the contract," Sagde han efter lidt tid, og vendte atter blikket på A4-arket foran sig. Han rakte ud og tog kuglepennen. Lod lige et øjeblik igen som om, at han læste - som om han lige skulle læse en sætning færdig eller lignende, før han gav sig til at skrive under. Han havde den grimmeste underskrift nogensinde. En 2-årig kunne helt ærligt gøre det bedre. Han havde forsøgt at øve sig, men havde oftest mistet fokus og interesse, og var begyndt på noget andet i stedet for. Da Elliot endelig havde givet fyren sin underskrift, smilede han og rettede sig op.
"I'm done! I did it, I signed," Han samlede kontrakten op og rakte arket til fyren overfor, samt kuglepennen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Fre feb 16, 2018 10:28 pm

Jaxton fugtede let læberne i en diskret utåldmodig mine imens han ventede på at fyren læste færdig, men så lagde han pludselig kuglepennen fra sig og Jaxton måtte tage hånden under bordet hvor han let knugede den. Han gav ham dog et venligt smil, men han havde forventet et eller andet skeptisk spørgsmål, men istedet introducerede fyren sig og selvom det stadig trak det med at skrive under ud, så var det alligevel nogle lettende ord "I'm Jaxton" kom det så fra ham med et skævt smil, now just sign for god sake. Han nikkede lidt da Elliot selv påpegede at de skulle vende tilbage til kontrakten "Yes good idea" gjorde han sig enig og lagde hænderne på bordet foran sig og pressede let læberne sammen da Elliot så endelig fik sat kuglepennen imod papiret. Hjertet begyndte igen at banke hurtigt indtil det fik normal tempo igen da Elliot blev færdig med sin - ufattelig grimme - underskrift. 
"Fantastic, Lets go then" sagde han så med et bredt charmerende smil i det han tog imod kontrakten og fik proppen den i lommen, mest så Elliot hurtigt kunne glemme den. Han rejste sig fra sin stol og gik op til disken, Jaxton havde ikke tålmodighed til at vente på at søde lille Elliot fik spurgte efter en kop. Så han gjorde det selv. Da han havde fået togo koppen, gik han ned til bordet hvor Elliot sad igen og stillede koppen på bordet "Here ya go prettyboy" lød det så fra Jaxton med et smil. Det kom helt naturligt for ham at kalde folk sådan noget - også komplet fremmede uskyldige søde drenge som Elliot her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Tirs feb 20, 2018 6:52 pm

Elliot håbede, at fyren var tilfreds med underskiften. Han smilede til ham, da han introducerede sig selv.
"Jaxton? I like your name," Sagde han. Noget Elliot var god til, var at snakke, når alt man behøvede var stilhed. I mærkelige situationer eller bare situationer, hvor man egentligt ikke behøvede at tale; så talte han. Ikke noget han gjorde med vilje, han vidste måske bare ikke bedre. Han gjorde sig klar til at rejse sig og lange ud efter sin milkshake, da Jaxton greb om den og smuttede op til disken. Han kiggede halvt undrende efter ham. Hvorfor løb han med Elliots milkshake? Han betragtede Jaxton, og så ham komme tilbage med en togo kop. Yes!
"Thank you!" Svarede han og placerede sin hånd omkring koppen, som han tog med sig. Hvor nice! Han skulle så meget her tilbage og udnytte, at man kunne få togo. What a nice day! Togo tilbud, en ny ven; det skulle nok blive en spændende dag! Elliot var klar på at følge med Jaxton. Han havde ærligt allerede glemt, hvorhen de skulle til nu, men han glædede sig. Også bare fordi det var aldrig ham, som blev spurgt om sådan nogle ting; et interview. Når de skulle lave gruppearbejde på skolen, gik han altid i panik - sommetider over ingenting, andre gange over alting.
"Eehhhmm.... where to?" Spurgte Elliot Jaxton, og kiggede på gutten med sine brune hvalpe øjne. Så forvirret og lille han måtte have set ud, med sin togo milkshake i en kop i den ene hånd.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Søn mar 04, 2018 3:09 am

"Well thank you" sagde han så med et lille smil da Elliot sagde at han kunne lide hans navn - han var da også rimelig glad for det. Det var et navn de fleste huskede. Han gled øjnene henover Elliot der stod der med sin kop milkshake og næsten så helt rådvild ud. Jaxton havde virkelig lyst til at sige 'Oh honey' til ham da han spurgte ham om hvor de skulle hen. Men han tvang sig selv til at lade være, Elliot var naiv men han virkede ikke som typen der dog var helt dum "My office, its just around the corner" forklarede han så og bevægede sig hen til døren, sørgede for at Elliot fulgte med. Han åbnede den sågar for ham, før han fik dem begge med udenfor og ned ad gaden "So tell me Elliot, you go to school or what?" spurgte han så, faktisk fordi Jaxton reelt gerne ville vide det og ikke bare for at small talke den lille gå tur - der faktisk var så kort at Jaxton allerede trak sine nøgler op ad lommen da de nåede hen til en høj flot bygning der var dækket af glasruder. En af de der flotte kontorbygninger man som regel så på film - men Jaxton havde som sagt penge, selvfølgelig havde han råd til at eje stort set en etage her, det var ikke det største man kunne få, men det var helt sikkert større end hvad han måske i sidste ende havde brug for. Men det indeholdte både et professionelt studie til opdtagelse af podcast og live udseendelser, der var tilhørende bar bag glas facaden til studiet. Deruover var der selve kontoret og et rum der havde noget der mest af alt mindede om en seng og andre bløde arealer - det var nok ikke svært at gætte sig til hvad en Incubus dæmon brugte det til. Han fik låst dem ind i bygningen, både ved en chip og en kode. 

Lidt alla dette: Studiet
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Tirs mar 06, 2018 9:06 pm

Elliot holdt omkring sin to-go milkshake. Det virkede så cool. Hvis nogen spurgte ind til hans to-go; hvilken kaffe har du dig der? Amen, der er milkshake i. Så nice jo! Tænkte han for sig selv. Heldigvis holdt han det for sig selv, den tanke. Han smilede til Jaxton med det seje navn. Selv havde han et... pænt navn, ja tak, på under et sekund var det et pigenavn; Ellie. Det kælenavn havde han levet med næsten siden han blev født.
Jaxton begyndte at gå, og Elliot skyndte sig at følge med. Han ville gerne på rette vej, og ende det rigtige sted hen. De skulle hen til guttens kontor. Og han skulle interviewes. Det var så spændende! Han glædede sig rigtig meget. Undervejs på turen drak han af sin milkshake. Der var rigeligt tilbage. Han var ikke så hurtig. Eller, nogle dage var den gerne væk på fem minutter, andre gange glemte han alt om den, selvom den som regel stod på bordet lige foran ham. Nogle gange missede koncentrationen altså.
"Ja, jeg går på Akademiet," Svarede han Jaxton med et smil, og nikkede så derefter som nærmest for at bekræfte det. Athena Akademiet. Han elskede at gå deroppe. Det var så stort og spændende, og han nød sine fag i fulde drag. Endnu en slurk af sin milkshake.
"What do you do?" Spurgte han så fyren, og kiggede på ham med sine brune øjne. Slurk. Han fulgte med ham til kontoret.
"Waaaaaauwwwww!" Udbrød han, da de nåede til bygningen, og han fulgte med indenfor. Øjnene var store og læberne var spredt og formet til et stort O. Der var vildt flot! De vinduer! Han fulgte med, drejede omkring sig selv et par gange og var ofte ved at snuble over sine egne ben. Han var helt starstruck over stedet. Slap af, det var sygt!
"Sådan... sådan, bor du her eller hvad? Shit, her er nice!"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Lør mar 10, 2018 11:29 pm

"Well actually I just make podcast" sagde han så med et lille selvsikkert smil, selvfølgelig var der mere arbejde i det han lavede end bare at optage ham selv snakke. Der var interviews med magasiner, photoshoots, PR arbejde i massevis - og vigtigst alt arbejde med at få fingrene i de rette personer til at tvinge nogle sandheder ud af "No I dont live here, its just my workplace" forklarede han som han ledte dem ind i en elevator der ville føre dem op til den etage Jaxton havde. Jaxton kunne godt lide hvor imponeret Elliot blev, det bevidnede bare hans søde naivitet - som han nok snart skulle komme lidt dybere ind på, pille lidt lag af og til sidst have Elliot helt nøgen for hans lyster - og selvfølgelig også bogstavligtalt nøgen. 
Da de nåede op til etagen, førte han dem med ind til selve studiet, han tog dem dog ikke med ind ved mikrofonerne, men istedet med hen til nogle bløde sofaer "Sit" sagde han så med et let smil og trak jakken af sig selv. Han hang den på en stumtjener. Han rullede roligt sine ærmer op på den mørkerøde trøje og satte sig så i sofaen overfor den som Jaxton havde tænkt sig Elliot satte sig i. Han betragtede roligt Elliot, han var virkelig en af de mennesker der bare  havde den der uskyld over sig og Jaxton følte næsten det var juleaften, der var ikke noget bedre end at prikke til dem der ikke fortjente det "How old are you Elliot?" spurgte han så, men han måtte indrømme at Elliot kunne være alt fra 16 år til 20 år, han håbede selvfølgelig at han i hvert fald var 18 år - bare rent lovmæssig gjorde det tingene lidt lettere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Ons mar 14, 2018 9:51 pm

Elliot fulgte med fyren. Han virkede temmelig cool. Calm and cool. I modsætning til ham selv, der hele tiden var oppe at køre. Det var et vidunder, at han endnu ikke havde spildt sin milkshake på vejen til kontoret. Det kunne sagtens have været sket.
"Oh, yeah? That is so cool. I wish I had a hobby-work-thingy..-like that," Han kiggede på Jaxton og sendte ham et smil. Da Jaxton fortsætte og nævnte, at dette blot var hans arbejdssted, smilede Elliot bare. Gad vide, hvordan fyren så boede? Om det lignede stedet her? Lige så cool og nydeligt? Han fulgte med ham ind i elevatoren, og så sig omkring - i elevatoren. Ikke lige så begejstret som rummet før, men nu havde han også oplevet en elevator hundred gange i sit liv, da lejligheden hans mor boede i, da han var en lille dreng, havde en elevator.
Elliot trådte ud af elevatoren med gutten og ind i studiet. Han så sig omkring med lige så store øjne som før og åben mund. Han havde nu glemt alt omkring sin milkshake, som han bar rundt på i hånden. Den måtte alligevel også snart være tom for indhold. Jaxton beordrede ham til at sætte sig i en sofa, og Elliot gik glad over og satte sig ned med en tilfreds lyd. Stolene på Juice Stop var gode at sidde i, men en sofa var nu bedre.  Han lænede sig tilbage, og passede nu på ikke at spilde. Igen fik han øjnene op for sin milkshake og drak af den. Han betragtede Jaxton tage sin jakke af, og det gik op for Elliot, at han jo selv også havde en jakke på. Straks begyndte han at bøvle med at få sin jakke af - samtidigt med han prøvede ihærdigt på ikke at grisse med sin milkshake. Han placerede papkruset på gulvet, og rev sin jakke af, som han pænt lagde ved siden af sig i sofaen. Langede ned og greb om kruset, og lænede sig så atter tilbage i sofaen med et smil imod Jaxton.
"Old? Oh! I'm 18," Svarede han ham og tog en slurk. "How old are you?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Ons mar 21, 2018 11:07 pm

"You mind me taping a little bit of this?" spurgte han så pludselig som han trak en lille optager op ad lommen som allerede lyste rødt - ja den havde måske været i gang de sidste 5 minutter. Han lagde den på det lille bord i mellem dem. Han hørte godt Elliots spørgsmål og Elliots svar. Han valgte dog at ignorere det. Måske fordi han godt kunne lide tanken om at være mystisk? Jaxton kunne trods alt både være ældre og yngre end han ser ud. Han rejste sig fra sin plads og bevægede sig så hen på sofaen ved siden af Elliot, hans bevægelser var rolige, nærmest som et dyr der var på jagt - sørgede for at byttet ikke blev skræmt væk - også selvom Elliot ikke virkede til at have den ringeste idé om hvad han egentlig havde rodet sit uskyldige lille ansigt ud i.
"So Elliot, lets take this away for a second" kom det afslappet fra Jaxton der let lagde fingrene om den kolde to go kop. Han trak milkshaken fra Elliot og stillede den på bordet.
"What would you say was the best part of your body Elliot?" spurgte han så og lagde hovedet let på skrå i en interesseret mine. Han havde ikke tænkt sig at springe direkte på Elliot, han skulle jo også helst have lidt svar fra ham - have nogle ord at arbejde med. Han glædet sig til at finde ud af hvordan Elliots stemme lød når den var omfavnet af nydelse. Elliot var en af de typer sikkert overraskede. Cute little human, han havde sikkert aldrig mødt en dæmon før. Han troede sikkert stadig på det gode, på håb og på fred i verden. Men han havde sikkert en masse skamfulde, syndige tanker når han lå i sin seng og skulle til at sove. Han havde sikkert søgt på ting på nettet som ingen nogensinde måtte finde ud af han havde søgt på. Men Jaxton skulle nok prøve at grave lidt af det frem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Ons mar 28, 2018 6:40 pm

"No, no, that's alright," Elliot sippede af sin milkshake. Der var ufatteligt meget milkshake i den to-go kop. Det var jo vildt. Han kiggede sig kort omkring, og så på Jaxton igen. Ventede på svar, som aldrig rigtigt så ud til at komme tilbage til ham. Okay, fair nok. Det var lidt cool. Fyren virkede ret cool og chill, det kunne han godt lide. Han var også vant til at blive ignoreret - hvor trist det end lød, men han snakkede også ret meget, og dette var han også godt klar over. Heldigvis. Men det stoppede ham ikke i at fortsætte med at plapre løs. Elliot bemærkede, at Jaxton nærmede sig sofaen, hvor han sad i. Han fulgte ham med sine hvalpeøjne, og fugtede sine læber en anelse. Det var et øjeblik som om han var helt tryllebundet. Hvor kikset det end lige lød. Men han kunne det øjeblik ikke fjerne sit blik fra gutten foran sig. Indtil han bemærkede, at milkshaken blev taget fra ham og placeret på bordet i stedet for. Elliot kiggede på Jaxton igen.
"My favourite part... of my body? Hmm," Han tænkte sig om. Forstod ikke rigtigt, hvorfor han skulle besvare dette, men lød sig bare føre med. "I would say my... jawline, my eyes aaaaaaand my abs," Han smilede bredt til fyren derefter. Elliot brugte alligevel mange timer i træningshallen, da han elskede det. Nød at bygge sine muskler op og forstærke sig.
"Why? What's your favourite part of your body? Oh, I shouldn't say that, right? You're the one asking questions. Sorry, forget I asked," Han talte virkelig hurtig til sidst. Han var ikke god til det her, kunne han fornemme. Men han ville ike give op. Han ville forsøge blot at besvare Jaxtons spørgsmål og ikke spørge dumt igen. For sådan foregik det ikke, vel?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Lør mar 31, 2018 12:14 am

Jaxtons øjne fulgte de dele af Elliots krop han nævnte, interesseret, his abs? Really? Men nu når han kiggede så kunne man egentlig godt se at han trænede, men samtidigt så var han jo stadig bare en lille mus taget Jaxton i betragning "No, no thats fine" forsikrede han så Elliot om "I can tell you my favorite, maybe after that I can tell you my favorite part of your body" lød det så fra Jaxton, hvis stemme nærmest var gået en takt dybere, den søde, blide aurar smuldrede langsomt af ham - selvom det jo samtidigt også viste hans sande jeg, den mere attraktive, lokkende side. Han rakte frem og lagde hånden om Elliots håndled "Wait, I'll show you whats my favorite part of my own body" fortsatte han, stemmen der begyndte at dryppe af seksuelle undertoner, Elliot kunne næppe være naiv nok til ikke at bemærke det bare en smule. Han var rykket endnu tættere på Elliot, Jaxton var træt af at vente, nu ville han have nogle af de sjovere ting ud af ham. Im gonna make him scream so load, his cute little innocent voice gonna tremble - in pleasure? Most likely? In pain, possibly, for help? Well that was up to Elliot, but no one would hear him.
Han lænkede hånden om hans håndled og trak den så hen til sig, før han uden videre lagde den på sit lem "This is my favorite part" sagde han så med et smil om læberne, trods øjnene stadig havde den mørke ophidsende aura over sig. Han lagde sin anden hånd i nakken på Elliot, sørgede for at han ikke veg sig væk fra ham "Have you ever been with a man Elliot?" spurgte han så, nærmest helt roligt, stadig imens han tvang Elliots hånd imod sit lettere opstemte skridt. Han lyttede intenst til Elliots hjerte, betragtede hvordan han ville reagere, veg ikke sit blik fra ham. Han ville se hver en lille reaktion fra Elliot.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Man apr 02, 2018 6:04 pm

Elliot sad musestille i sofaen, hænderne foldet i sit skød. Han fornemmede godt, at Jaxton var rykket tættere på ham. Selv uden at have fået med, hvornår. Hans hjerte var begyndt at banke hurtigere i brystet. Hans hænder mere fugtige og varme. En lille knude havde dannet sig i maven på ham og halsen med. Et eller andet foregik der, men han var ikke sikker på hvad nøjagtigt. Hele situationen var gået fra spænding over to-go milkshake og interview, til en anderledes spænding, som også indeholdte nervøsitet. Elliots brune øjne hvilede på Jaxtons ansigt, han følte, at han ikke rigtigt turde kigge væk. Han lyttede til hans stemme, som talte; dyb, sensuel agtigt. Hjertet bankede hurtigere. Mere tydeligt. Han fornemmede sit eget hjertes banken. Det trykkede, næsten helt ud i fingerspidserne.
"Wha-" Næsten hviskede Elliot, men der kom ikke mere ud. Han mærkede Jaxtons fingre omkring sit håndled, og han lod blot sin hånd blive ført af sted. Øjnene hvilede fortsat på fyrens ansigt. Et øjeblik tænkte han hurtigt, om Jaxton mon fandt det vammelt, hvor svedige hans hænder var blevet. Eller om han overhovedet bemærkede det? Men det glemte han hurtigt alt om, da han godt kunne mærke, hvor nøjagtigt hans håndflade var placeret over. Shit. Elliot turde ikke røre sig. Han mærkede ligeledes hvordan en hånd sneg sig bag hans nakke. Han kunne ikke røre sig. Hele situationen ophidsede ham gevaldigt, men han kæmpede imod. Han var også nervøs, bange. Bange for hvad der skulle ske. Bange for hvad der kom til at ske. Bange for... sine egne reaktioner.
"If I... yes. No. Mh, yes," Elliot følte sig helt tryllebundet. Hjertet bankede, knuden i maven voksede sig større og større. Han svedte, men han frøs også pludseligt. Følelsen af at klemme om Jaxtons skridt voksede sig stor, men han forsøgte at forholde sig helt stille. Han kæmpede nærmest imod.
"I haven't,"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Fre apr 06, 2018 8:31 pm

Jaxton elskede hans reaktion, oh sweet little boy, follow your instinct, I know you want it. Han kunne se det på ham, måden han spændte op, hakkede i det med sin naive lille stemme "You haven't" gentog han ham så, stemmen fuld af sensuelle undertoner der sagde at det nok hellere var noget de måtte gøre noget ved. Bare det faktum at Elliot ikke gjorde modstand, bevidnede blot at Jaxton var sikker på at der gemte sig en lyst derinde. Oh want me, and He's gonna get me. Han begyndte roligt at gnide Elliots hånd imod sit skridt "Maybe its time to try it out?" hviskede han så i det han lænede sig frem og kyssede Elliots kæbeparti. Stadig med hånden fast i hans nakke.
Jaxton kunne mærke sig selv begynde at blive hård under Elliots hånd, der skulle trods alt ikke så meget til, Jaxton var sexdæmon, han skulle nærmest bare tænke på sex også blev han hård "You dont have to be nervous, I'll take good care of you" hviskede han så hæst imod Elliots hud, gled de fugtige læber nedover hans hals. Oh yes I'll take good care, make you admit all the dirty stuff you like, all the stuff you look at when you are alone, the stuff that makes you feel nasty. Det var ikke fordi Jaxton havde tænkt sig at voldtage Elliot hvis han nu absolut ikke gad, men Jaxton havde ikke noget imod at presse på, være ekstra streng og gøre så Elliot stort set ikke kunne sige nej.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Søn maj 06, 2018 1:02 am

Elliot mærkede fortsat hånden bag sin nakke. Han bevægede sig ikke rigtigt i sofaen. Jaxton sad på ham. Han følte, at han ikke kunne slippe fri.
"Try it out?" Gentog han lavmælt med sin lyse stemme. Han var skide nervøs. Ikke ligefrem utilpas, men han følte sig som et lille dådyr fanget i lyset på landevejen. Hjertet hamrede derudad i brystet. Hænderne var stadig svedige. Hans hånd var stadig placeret på Jaxtons bule, som voksede under håndfladen. Det var tydeligt at mærke, og Elliot anede slet ikke, hvad han skulle mene om det.Var det på grund af ham? Hans kinder var ekstremt røde efterhånden under de brune lokker. Han var skide nervøs!
"W-what? It'll hurt?" Næsten udbrød han til, at Jaxton mente, at han ville tage sig af Elliot. En mand var i gang med at rage på ham. Og omvendt. Eller omvendt! Det lignede bestemt, at det var Elliot som ragede på Jaxton. Åh Gud! Hvad skulle han gøre? Han strittede fortsat imod, skide ræd. Det ville helt sikkert gøre skide ondt. Dét havde han læst om. Han ville jo sprække op! I forhold til hvad han kunne mærke under Jaxtons bukser - så ja, han ville jo sprække! Elliot ville aldrig indrømme overfor nogen som helst, hvad han sommetider læste om eller så på, når han var totalt alene.
"N-no, no, no... no.. please don't hurt me..!" Langsomt prøvede Elliot at trække sin hånd til sig og sit hoved. Det var svært, Jaxton var tydeligvis stærkere end ham. Han ville jo gerne - prøve - men turde ikke. Han ville ikke!

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Lør maj 12, 2018 1:52 am

Jaxton førte et par kys mere nedover hans kæbe, før han hvilede sine sultne øjne på ham. Han nød synet af de røde kinder, oh so sweet, please react more, show me how much it makes you feel "It wont hurt unless you want it to hurt" lo han så let og charmerende "Im not hurting you, just relax, enjoy it" hviskede han let og fjernede dog Elliots hånd fra sit lem, istedet førte han den hen i mellem Elliots egne ben. Gled Elliots hånd nedover hans egen mandom "Just feel yourself, admit that it turns you on, that you want it, you're too curious" sagde han lavmælt og gled hånden væk fra hans nakke og tog derefter istedet blidt fat om hans hage, så han kunne sikre sig at Elliots søde øjne så ind i Jaxtons "Tell me Elliot,  do you want to try it? Do you want to try and have sex with me?" han brugte sin evne, ville have ham til at indrømme sine lyster, kun derfra ville han kunne fortsætte, havde han først sagt at han ville have det, så havde Jaxton den morale at så måtte han godt fortsætte. Han ville bare høre det ene ord, det lillle ene ord fra drengens bløde læber. Jaxton var hård, et nej ville være meget skuffende, men han var heller ikke i tvivl, han kunne se det på Elliot, han var nysgerrig, derinde bag frygten, der var han for nysgerrig. Let me show you a whole new world sweetheart.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Tors maj 24, 2018 12:23 am

Elliot sad med store øjne. Nu sad han endeligt stille. Han havde godt fundet ud af, at han absolut ikke kunne rykke sig ud af stedet. Altså, han ville ingen vegne komme. Skulle han råbe på hjælp? Ville nogen høre ham? De røde kinder blev til hele ansigtet. Det her var snart for meget. Skulle han ikke interviewes? Hvad var det her? Han forstod ingenting - han var så skide forvirret lige nu! Var det v...- nej, han turde ikke engang tænke på ordet! Det kunne det ikke være! Det måtte det ikke være! Han kiggede hurtigt ned på sin hånd, som nu i stedet vandrede op og ned af hans eget skridt.
"No, please..." Begyndte han med en næsten grødende stemme, da Jaxton mente, at det var helt op til ham selv, om det skulle gøre ondt eller ej. Det var for meget for lille Elliot. Til trods for han voksede i bukserne, så følte han sig måske også ret ydmyget, og drengen havde let til sine følelser. Dette var dog lige indtil Jaxton tog fat om Elliots hage og de fik en ekstremt øjenkontakt. Elliots næsten tårerfyldte øjne stirrede ind i øjnene på manden, som havde overtaget kontrollen fuldstændigt. Han sad stille og lyttede intenst til, hvad der blev spurgt om. Han kunne ikke andet end at sidde stille og kigge Jaxton ind i øjnene. Lige nu havde han pludseligt heller ikke lyst til andet.
"Yes," Svarede han ham så med sin lille stemme - uden tøven. Stadig befandt han sig stille, med sin hånd i eget skød og blikket direkte på Jaxton.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Man maj 28, 2018 8:31 am

"Exactly what I expected, so no need to give me tears .. or else then its just tears, let them spill Darling" sagde han så, næsten helt omsorgsfuldt, før han roligt fjernede hånden fra ham så Elliot kunne fjerne sin hånd fra sit eget skridt. Istedet lagde han blidt en hånd imod Elliots kind og tørrede forsigtigt en tårer der lige havde fundet vej ud af hans øje og nedover hans kindben væk.

Han gled så armene omkring Elliot og bar ham op i sin arme, fik hans ben omkring sig uden det store besvær - Elliot var bare et lille let menneske, Jaxton var trods alt dæmon "Come, lets make this a little more comfortable" forsikrede han så med et veltilfreds charmerende smil og bar ham ind i et andet rum. Rummet var hvidt og minimalistisk ligesom resten af kontoret havde været. Her var en stor sengelignende chaiselong med massere plads at lege rundt på. Der lå også et par sorte puder og et enkelt tæppe, rummet havde ellers et stort hvidt skab der fyldte den ene side af rummet hen til den anden. Ellers var der afdæmpet lyst og ruder der ikke kunne ses indad.

Han lagde Elliot på chaiselongen og kravlede indover ham. Han tvang Elliots ben fra hinanden og placerede sig i mellem dem så han ikke pludselig fik gode idéer om at sparke rundt. Det gav ham også muligheden for let at presse sit skridt ned imod hans så Elliot kunne mærke Jaxtons opstemte lem imod sig selv. Hans ene hånd vandrede nedover hans krop, før den fik fat i kanten af Elliots trøje. Better get this fine body free from all this clothes. Han placerede sine læber imod hans kæbe og førte de legende læber hen til hans mund og pressede dem så blot hård og lystigt imod hans - så kunne han heller ikke sige ham så meget imod i lidt tid imens han begyndte at trække hans trøje op.

Senge-ting


Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Ons jun 06, 2018 12:09 am

Elliot følte så mange ting. Han følte sig fortryllet, af en art. Som om han ikke helt kunne styre sine egne ord, sin egen tankegang, sin krop. Intet. He was under a spell. De tårerfyldte hundehvalpe øjne betragtede fyren foran sig, som med ét virkede utroligt omsorgsfuld. Han følte, at han ikke rigtigt kunne fjerne blikket igen fra ham.
"I-I'm not crying," Sagde Elliot så med en lille stemme, lige inden han blev hejst op i armene på fyren - dette overraskede ham utroligt meget, og han lagde straks armene omkring fyrens nakke, da han var bange for at falde ned. Han anede ikke, hvad der foregik og havde kun en lille idé om, hvad der skulle til at ske. Men han fandt sig i det - indtil videre. Han lod sig blive båret ind i et nyt rum. Et rum, hvor der i midten lå en seng, bemærkede han, men så heller ikke mere, eftersom han blev placeret i sengen. Elliot gav hurtigt slip omkring fyrens nakke og trak sine arme til sig. Placerede dem mod fyrens brystkasse, som for at holde en afstand imellem dem.
"Please.. I-I'll do anything, but t-this.. please.." Begyndte Elliot, nu mere og mere febrilsk. Han var skide ræd jo! Måske hans krop havde lyst, men alt andet var imod. Det kunne ikke passe, hvad end der skulle til at ske. Elliot begyndte at vride sig under fyren; han var tung - tungere end han selv var i hvert fald. Han ville jo ikke have en chance imod fyren! Men han ville kæmpe. Prøve at kæmpe imod sine egne lyster. For.. han havde jo lyst. Han var skide nysgerrig. Men turde han? Nej. Og afpresning... gjorde ham mere bange. Og... nej. Han ville ikke indrømme det. NEJ.
"No-" Begyndte han igen, men fik presset et par sultne læber imod sine egne. Han prøvede fortsat at vride sig væk. Bare prøve. Han ønskede ikke at give op uden en lille kamp. Tårer flød stadig over hans kinder. Han var bare så forvirret...

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Fre jun 08, 2018 2:23 pm

Jaxton fjernede sine læber fra hans og kiggede ned på den halv paniske, måsk nærmere fortvivlede Elliot, han greb let om hans arme for at sikre sig at han ikke begyndte at slå eller andre fjollede ting imens han fik pillet tøjet af hans overkrop "Sweet little Elliot, just Relax .. and yes you're still crying sweetie" sagde han så næsten kærligt, før han fik skubbet både hoodie og hvad ellers Elliot havde haft på overkroppen væk. Han lagde blidt hånden imod Elliots kind, tørrede ømt en tåre væk fra hans kindben imens han betragtede ham "This is a good thing, no need for tears" sagde han så lavmælt og lænede sig nedover ham. Trykkede et par kys mod Elliots bare brystkasse "Relaaax" sukkede han let imod den fine bløde hud som hans læber kærtegnede ham nedover solarplexus, førte fingrene op langs Elliots sider og lod i bevægelsen sine tommelfingre kærtegne Elliots brystvorter i en legende distraherende bevægelse - få Elliots tanker hen på den rare følelse i kroppen, frem for angsten for det ukendte.

Elliot skulle bare være glad for at han fik Jaxton sådan her og ikke i dårligt humør - det her kunne potientelt være en ret god første gang og minde - Jaxton kunne sagtens havde spændt Elliot fast også bare leget med ham og gjort alle grænseoverskridende seksuelle ting som var muligt - Men det gjorde han ikke! Så han skulle ikke tude sådan! Det her skete om så Elliot indrømmede for sig selv at han ville have det eller ej "I promise I'll call you after and all that" sagde han så med et drillende smil imens han rettede sig lidt op for at betragte Elliot, stadig med sig selv over ham, et ben på hver side, dog uden at læne sin vægt helt imod ham, men så han stadig havde ham hvor han ville.


Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Tors jun 14, 2018 6:04 pm

Elliot kiggede op på Jaxton med et nærmest sørgmodigt blik i øjnene, som tårerne blev ganske blidt fjernet. Ægte så bange i kroppen, som spredte sig ud i alle hans nervebaner og blodårer og steg ham til hovedet. Hjertet hamrede i hans bryst, som hurtigt bevægede sig op og ned i takt med hans små ynkelige hulk og ellers hurtige åndedrag.
"I-I, I... why are you doing t-this?" Spurgte han og forsøgte overhovedet ikke på at mande sig op og tage det som en mand. Hvordan fanden kunne han også det? Det var han slet ikke i stand til lige nu og her. Han mærkede et par søgende hænder omkring ved sin brystkasse og blev herefter fyldt med en lille nydelse, som han dog selv hurtigt forsøgte at vende bort fra.
"No, no, no..." Elliot greb fat i lagnet under sig, før hænderne fandt deres vej til Jaxtons overarme og han forsøgte sig med at få ham væk fra sig. Men det var mere eller mindre umuligt. Han rystede på hovedet og ville altså bare ikke overgive sig til den her mand! Eller hvad fanden han var! Men han kunne godt tyde, at kampen ikke var på hans side.
"No, don't call me!"

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Tirs jun 19, 2018 2:45 pm

"Why Im doing this?" gentog han Elliots spørgsmål og kom med et let grin "Because I want to? Is that answer enough?" spurgte han så, trods han ikke rigtig havde tænkt sig at uddybe om så Elliot syntes det var nok svar eller ej.
Han rettede sig op fra ham, men blev siddende ovenpå ham nok til at Elliot ikke sådan lige flygtede fra ham. Han rakte ned til en lille skuffe i sengens understel og fik et par tynde reb op "Dont worry, It wont hurt okay? But I need you to not fight like that" sagde han så, som var det en god undskyldning for at ville binde ham fast.
Han greb om hans ene håndled og fik bundet det fast i det ene hjørne så Elliot kunne bevæge armen ganske lidt, gribe fat i lagnet eller hvad han nu ville med den smule tilgengænglighed Elliot fik, den anden arm fik samme tur, derefter gav Jaxton Elliot et tilfreds smil, som så han ned på et kunstværk "Perfect, Now I can take good care of you" bekendtgjorde han og førte let fingrene nedover Elliots nøgne overkrop, før han satte dem i retning af Elliots bukseåbning og med kyndige hænder fik han åbnet bukserne op på ham, før han begyndte at trække dem af ham "Funny how you have to be this unwilling, when I can clearly see that you like it" sagde han så og trak hans bukser helt af på trods af hvad end postyr Elliot skulle begynde på så han rigtig kunne se Elliots stådreng igennem hans boxeshorts.


Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Tirs jun 19, 2018 5:12 pm

"What! N-no! It's no answer!" Nærmest råbte Elliot op i rummet med sin lille pibende stemme. Han forsøgte fortsat med at prøve at komme fri, men han var jo svag. Meget svagere og under den mand, som lige nu hoverede over ham og holdt ham nede i madrassen. Han følte sig så utilpas som aldrig før og ønskede blot, at manden jokede og ville slippe ham fri lige om lidt. Eller bare hurtigst muligt. Havde manden ingen følelser? Var det sjovt for ham, at Elliot lå og græd i hans seng? Til trods for de mange forsøg på at komme væk og tårerne, så signalerede Elliots krop noget helt tredje. Men han ville for Guds skyld ikke indrømme det. Lige meget hvor nysgerrig han end var og lige meget, hvad der ville ske. Han ville bare væk fra den her mand!
"N-no, no, no, no..." Elliot begyndte åbenlyst at panikke endnu mere, da han bemærkede nogle reb og mærkede, hvordan hans ene håndled blev bundet fast. Han kiggede op imod det og forsøgte at vride sig fri, men det tynde reb skar i stedet i huden. Han kiggede hurtigt imod sit andet håndled, da det fik samme tur med et lige så tyndt reb. Elliot rettede hurtigt blikket op på manden igen med sine tårerfyldte hvalpe øjne.
"Let me go!" Råbte han atter med sin lille stemme og forsøgte sig med at komme fri et øjeblik, da rebene skar for meget i det tynde hud omkring håndleddene. Og da manden begyndte at trække ned i Elliots bukser, forsøget han sig med at sparke ud. Øjnene lukkede sig stramt i og læben bævrede en anelse. Han havde lyst til at tude højlydt. Men prøvede at holde det inde. Hans krop var svedig med det hamrende hjerte og adrenalinen pumpede i rundt i kroppen. Han hev nærmest efter vejret med sit råberi og sine forsøg på at slippe væk fra den her sindssyge mand, som han håbede, at han bestemt aldrig skulle mødes med igen.
"Pl-please..." Hulkede han lavmælt. Han følte sig virkelig ydmyget, med sit lem stående til vejrs og den måde han lå bundet på, på sengen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jaxton

avatar

Humør : Well, Well, Well what have we here?
Fag : Går ikke i skole.
Antal indlæg : 215

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Søn jun 24, 2018 10:04 pm

"Shhh no one can hear you and I dont really care what you sayd" kom det bare fra Jaxton over Elliots paniske ord "Noo Elliot, letting you go, would ruin all the fun would'nt it?" sagde han så og lod de mørke øjne bevæge sig undersøgende nedover hans krop. Han kiggede så på Elliots rædselslagende ansigt - Jaxton kunne ikke en gang føle sig skidt tilpas over de tårefyldte øjne - i sidste ende næd Jaxton lidt den magt han havde, at se hvordan Elliots hoved tydeligvis arbejede modsat hvad hans krop ønskede.

Han lagde næsten kærligt hånden imod Elliots kind og gav den et mildt kærtegn "Oh you're such a cutie, the way you taught going with a stranger like this would'nt end anothter way than you expected?" sagde han så og gled hånden på hans kind, nedover hans hals, førte den udforskende nedover hans krop og ned til hans boxeshorts hvor Jaxtons hånd sneg sig ind under stoffet. Han greb blidt, men bestemt om Elliots lem og begyndte at bevæge hånden blødt og kærtegnende op og ned ad hans længde. Han vendte blikket op imod Elliots ansigt for at se hans reaktion til Jaxtons kærtegn. "Moan for me boy, show me how much you actually like it" spandt han så af ham imens han satte tempoet lidt op for at tvinge en reaktion ud af Elliots mund, gav ham ikke lov til at have en chance for at stå imod kroppen der helt sikkert ville presse støn ud af ham grundet nydelsen der ville brede sig fra hans underliv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elliot

avatar

Humør : I'M YOUR BIGGEST FAN
Fag : Drama, biologi, kemi, historie, matematik og dans
Antal indlæg : 82

IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   Man jul 09, 2018 1:30 pm

Elliot brystkasse pumpede hurtigt op og ned. Vejrtrækningen var godt i gang og han var forpustet. Skrækslagen, som han lå der med hænderne bundet fast til sengen. Kun nu kunne hans ben hjælpe ham fri, men det var svært for ham at bevæge dem ligeså. Det var forfærdeligt. Elliots hjerne kørte på alle sine kræfter og han forsøgte bestemt at skubbe tankerne væk om, at han egentligt tændte på dette - til en hvis grad. Han ønskede det ikke - kun dybt, dybt inde. Men dette ville han bestemt ikke smide udenpå kroppen. Han beholdt det i sig og forsøgte dermed stadig at kæmpe sig fri, til trods for det nok ikke ville lykkedes for ham. De brune hvalpe øjne stirrede op på Jaxton. Store og bange med tårer i krogene, klar til at stime ned ad de røde kinder. Et lavt hulk lød fra det lille menneske på sengen, og da han mærkede en hånd mod sin kind, vendte han blot hovedet til siden og lukkede stramt sine øjne i. Måske det bare var et stort mareridt? Et kort øjeblik lå han stille; måske hvis han forblev stille et øjeblik og han ville åbne øjnene op igen, så lå han hjemme i sin seng? Det var et forsøg værd. Dog mærkede han bestemt Jaxtons hånd søgende omkring på sin krop. Hørte hans dybe stemme tale. Elliot spærrede øjnene op igen og løftede baghovedet fra madrassen, så han kunne kigge ned imod sit skridt; ned til Jaxtons hånd, som strøg ham. Blidt. Det var pisse rart, men frygten bed stadig i ham.
"Please... let me go... I-I'll do any-AH-thing else.... please... mhm..." Elliots øjne fandt vej til Jaxtons øjne igen og han forsøgte at se så bedende ud som overhovedet muligt i denne position. Han ville bare fri! Dog væltede støn ud af ham. Han var så sensitiv og åh, det føltes rart, men for fanden da!
"Wh-what about-ah.. th-the interview-w?" Spurgte han så, nærmest råbte op til Jaxton, imens hans ben vred sig under manden. Prøvede at få ham væk fra sig. Bed hårdt ned i sin underlæbe for at holde sine små liderlige støn inde.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: My milkshake brings- ~ Jaxton   

Tilbage til toppen Go down
 
My milkshake brings- ~ Jaxton
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Juice stop-
Gå til: