Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel

Go down 
ForfatterBesked
Belial Darch

avatar

Humør : Do any harm to my son, and I will hurt you
Antal indlæg : 31

IndlægEmne: Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel   Fre jan 19, 2018 9:28 pm

Tid : ved 13 tiden Lørdag efter middag
Vejr : Koldt med slud og sne
Omgivelser : en masse mennesker og en masse stande fra forskellige fotografer og stande fra modelbureau
TAG : @miguel
INFO : Vil svare med Belial men både styre Juliet og Belial, da de begge er mine karakterer.
--------------

Selvom det ikke var mere end 14 dage siden, at Belial og Juliet blev forældre til en lille pige, var de alligevel nød til at tage med på denne foto og model messe . Eller Belial var, for det firma han arbejdede som model for, skulle der hen og Belial havde sat sig på som 2 af de mandlige modeller som skulle med. Juliet havde fået lov at blive hjemme, med den lille, men hun insisterede på at tage med. For hun var blevet spurgt af modelbureauet om hun ikke ville med og fortælle hvordan det var leve med en professionel model. Hun havde nemlig ikke tænkt sig hoppe fra! Solomon blev passet af Lucifer, Juliet vidste godt at Lucifer hendes svigerfar, havde fra rådet hende om at tage med, da pigen var helt ny og lille.

Juliet havde sat klare ramme og regler for at hun gik ud eller andet hvis hun havde brug for, og havde hun brug for at komme hjem, ja så tog hun hjem, og Belial ville tage med. Dette havde Belial nemlig også givet sammentykke til. Dette var blevet modtaget med forståelse og sådan.

Det var først her lørdag at selve messen var sådan rigtig igang, Belial sad på en stol med Juliet ved siden af sig, sammen med barnevognen med deres lille pige i.  Juliet smilede og rejste sig, " Skat går du med en runde og kigger?" spurgte Juliet og smilede til hendes mand, " Selvfølgelig, det kan jo være vi møder nogen andre måske nogen vi kender" svarede Belial og nikkede.

Runden rundt, gik stille og roligt, Juliet var stadigvæk lidt træt efter fødsel, eller var det fordi de ikke fik så meget søvn om natten. Tja det var nok mest det med søvnen, dog var de begge dog på barsel, så det var ingen tvang at være her, men de ville gerne. Heldigvis var det ikke en masse med højt musik og virkelig meget larm.  Juliet kiggede bagud da Belial var stoppet op, hun forsatte dog med at gå, det endte så med at hun ramte en ung gut med barnevognen, det var sammenstødet der fik hende til at blive opmærksom. Hun blev helt rød i hovedet og rettet sig mod den person hun var gået indi. " Ej det må du virkelig undskylde" sagde hun og smilede usikkert til den unge gut. Heldigvis havde det ikke været et "voldsomt" sammenstød og lillepigen var derfor ikke vågnet, hun sov stille.


Sidst rettet af Belial Darch Lør jan 20, 2018 11:05 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel   Lør jan 20, 2018 4:08 am

Miguel havde haft en okay stille og rolig dag indtil videre. Han havde overnattet på et lokalt hotel for natten, fire stjerners da han elskede de større og blødere senge de havde der, og muligheden for at få bragt maden op til værelset for lidt ekstra. Han manglede ikke rigtig penge af nogen slags trods alt, og hanfik da også penge for at være taget med herud til messen, som en del af hans deltidsarbejde nu han også frivilligt havde meldt sig til at tage den her weekend ud af kalenderen for det. Meget kunne man måske sige om Deviantart, men han var meget glad for den deal han havde fået med dem.

Henaf starten af eftermiddagen var han tilbage på messen og havde lagt sin jakke fra sig i den bemandede garderobe før han gik rundt og kiggede lidt på nogle af de forskellige standere der solgte mærkevarer. Selvfølgelig var der jo en del af dem til en sådan messe, for hvor ellers var der så stor en koncentration af netop de mennesker der gik i den slags? Han havde stået og kigget lid tpå en skjorte han overvejede, da han mærkede nogen bumpe ind i ham med en barnevogn, og han kiggede lettere forskrækket op, og hen på kvinden der havde ført barnevognen.

Han lagde mærke til hendes rødmen og smilede så blot venligt til hende. "Det er okay. Det er hvad der kan ske." sagde han så i et blidt, venligt tonefald, og strøg noget af sit lange hår om bagsit øre, før han bagved hende fik øje på Belial. Han havde set ham af og til, og vidste selvfølgelig udmærket godt at han var en af de mere kendte modeller, hvilket kun gjorde det endnu bedre at de hurtigt var kommet på god fod med hinanden. "Jamen dog. Vi har det vist med at støde ind i hinanden, har vi ikke? Godt at se dig igen, Belial." sagd ehan så med et lidt større smil, så snart Belial havde indhentet Juliet.

// outfit + hår (og plus sneakers)
Tilbage til toppen Go down
Belial Darch

avatar

Humør : Do any harm to my son, and I will hurt you
Antal indlæg : 31

IndlægEmne: Re: Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel   Lør jan 20, 2018 5:15 pm

Juliet var flov over at hun ikke havde set sig for, det var jo ikke særlig fedt at blive kørt ned af en barnevogn, selvom nok ikke kunne kalde det at hun havde kørt ham ned, for at han lå jo ikke på gulvet eller andet. ” Du er helt sikker på at du ikke er kommet noget til? Jeg glemte at kigge mig for” sagde hun lettere nervøst.  Belial kom hen til dem og hørte en tale til ham, han smilede stort som han fik øje på Miguel, ” Hey min ven, ja det må man da sige, dejligt at se dig” sagde han og gik hen og hilste ordenligt på Miguel. ” kender i hinanden?” spurgte Juliet og kiggede smilende fre den ene til den anden, ” Det gør vi min skat, det her er Miguel, han arbejder også i model branchen som jeg” sagde Belial og smilede stort.

Hånden med rakte frem til Miguel, ” Jamen hyggeligt at møde dig, jeg hedder Juliet, og er gift med Belial” sagde hun og sendte Miguel og dejligt og afslappede smil. Hun kunne slappe mere af nu, hvor hun vidst, at ham som hun havde kørt ind i, var en Belial kendte. ” Er du her så med dit bureau? Eller bare for at kigge?” spurgte juliet og smilede til Miguel. Nede i barnevognen var der en lille baby, der var begyndt at vågne og give lyd fra sig. Juliet fjernede  den lille dyne der lå hen over Everlynn inden hun valgte at tage hende, hun ville helst undgå at hun blev alt for utilfreds og græd højt. Hun smilede til Belial som så på Miguel, ” ja som du ved sidst vi snakkede ventede jeg jo en lille trold, ” sagde han og kiggede rundt, der var en del mennesker på messen, dog mest en masse unge piger, der var der for at få autograffer og møde modelerne.
Hvilket også endte med at ske for Belial og Miguel. Der kom 4 unge piger på ikke mere end 14-15 år hen til dem, og en af dem sagde ” Er det ikke dig Belial som arbejder for det store bureau? Du er kendt i hele landet, jeg elsker, eller jeg mener vi elsker dine billeder, jeg er mega fan af dig” sagde hun mens de 3 andre piger nikkede samtykken. Belial grinte lidt og kunne ikke lade være med at smile stort, ” Jo det er mig, men tjek lige min ven her ud, tøser han er langt flottere end mig, og så han single” sagde Belial og smilede drillende til Miguel, mens han begyndte at skrive på de billeder de havde med af ham. Pigerne hvinede og kunne næsten ikke få mobilen og kameraet hurtigt nok op af lommen for at tage billeder . ” må vi ikke så et billed af jer sammen?” spurgte en af pigerne, Belial kiggede på Miguel, ville han, så stillede han sig sammen med Miguel.
Juliet stod ved siden af med lille pigen på armen, som ikke var helt begrejstert, hun smilede til Belial og Miguel, det var sjovt at være med sådanne steder, for man kunne virkelig se hvor populær og kendte hendes mand var.


Sidst rettet af Belial Darch Tirs jan 23, 2018 11:59 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel   Man jan 22, 2018 8:12 pm

"Jaja, der skal skam mere til for at vælte mig," sagde han med et grin og trak på skuldrene. Virkelig, han havde bare lige lagt mærke til det, det var jo ikke fordi hun havde kørt særlig hårdt ind i ham. Og selv hvis hun havde, så havde han bare lige skulle finde et mere privat sted for så at kunne hele det, og så havde det været fint igen. Han tog virkelig ikke den slags særlig tungt. Men han smilede og gav Belial et en-armet kram inden han gav slip igen, og smilende strøg noget af sit lange hår væk fra sit ansigt. "Heh, ja, det har jeg i en del årtier efterhånden... Under lidt forskellige navne." han smilede skævt og blinkede let. Selvfølgelig vidste han da godt at Juliet nok ligeså hurtigt som belial havde gjort det, ville opfange bare ud fra hans duft at han ikke var menneske men heks. Med de forhøjede sanser de havde, var sådan noget jo en del nemmere for dem end det var for ham, men det havde også gjort det endnu nemmere at være sit normale åbne jeg overfor Belial når han vidste at han kendte ligeså meget til alt det overnaturlige som han selv gjorde.

Han havde smilet og nikket som han trykkede Juliet's hånd, og trak på let på skuldrene. "Altså, jeg ville være taget herhen uanset hvad, men jeg meldte mig frivilligt på bureauets vegne. Så... halvt af hvert?" han grinede let, før hans opmærksomhed blev trukket hen mod tøserne der nu stod omkring Belial og ham selv. Han grinede og rullede let med øjnene af drilleriet, men det var nu fint nok. han smilede i alt fald stort til pigerne, og nikkede til spørgsmålet. "Selvfølgelig." svarede han, og stillede sig da også ved siden af Belial til billedet, efter lige hurtigt at have rettet på sit lange, naturligt krøllede hår. Han vidste trods alt godt at det var et af de største trækplastre for folk ved hans udseende, så håret blev jo nødt til altid at se godt ud og sidde ordenligt.Det var så også udelukkende hans egen fortjeneste, og intet mærke af hårprodukter han brugte eller noget... For nej, værende heks lavede han selv cremer og mindre eliksirer, og det var dem, han brugte til sit hår, for at give det al den glans og volumen det havde.
Tilbage til toppen Go down
Belial Darch

avatar

Humør : Do any harm to my son, and I will hurt you
Antal indlæg : 31

IndlægEmne: Re: Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel   Tirs jan 23, 2018 11:59 pm

Juliet sendte ham et stort og smilende blik, ” Det er jeg i det mindste glad for at der skal” sagde hun til ham og grinte lidt, hun måtte indrømme at han var da en flot mand, men han var ikke flottere end hendes elskede mand, og far til deres begge børn! At se Belial give Miguel et en-armet kram, som som Belial flere gange havde forklaret Juliet at det var sådan mænd krammede, og det Juliet kaldet et venne kram, var for kvinder og ikke for mænd. Det var ikke noget de diskuterede om, men Belial kunne godt lide at drille hende lidt, når hun kramede sine veninder, og de nærmest ikke kunne give slip på hinanden igen, og særligt når de ikke havde set hinanden i mere end en dag. Ja det forstod Belial altså ikke særlig meget af! For de havde jo smset og snakkede sammen over mobil, og så var de nærmest ved at kramme livet ud af hinanden og skrige og hvine når de så, så hinanden, selvom de måske havde snakket i mobil 15 min før de så hinaden. ” Ej hvor fedt, ” udstøtte hun smilende. Hun havde godt duftet, at han ikke var menneske, men hun tænkte ikke lige frem at det var det bedste sted og stå og snakke om lige netop det, her hvor iblandt også var en del mennesker, som nok ikke lige frem kendte til disse racer og sådanne ting der var. ” Må sige, du har også udseendet med dig” sagde hun og grinte, Belial kiggede på Juliet, med et anklagende blik, ” nååår så du har fundet en der er smukkere end den smukkeste her” sagde han, selvom det var tydeligt at han mente det i sjov og egentligt bare drillede hende. ” årgh blev du ked af det lille skat” sagde hun drillende og kyssede Belial på munden og efterfølgende sagde ” du er den smukkeste, det ved du” sagde hun smilende til Belial.

Selvom Juliet var kvinde, gav hun ikke tøsede håndtryk, dette ville Miguel også mærke. ” Fedt, hvilket bureau arbejder du så for ? tænker ikke det er det samme som min mands?, for har ikke set dig der før? Har været med et par gange” sagde hun og smilede til ham. Det var ikke for anklage at det Bureau som Miguel arbejdede for ikke var godt nok, det var egentligt blot for at høre, da hun var interresseret i hvad de forskellige Bureauer var og lavede. Mens tøserne tog Belial og Miguels opmærksomhed, stod hun og prøvede at få ro på Everlynn, det var svært for hun kunne godt fornemme at hun var sulten.

Da det endelig lykkes igen at få kontakt og samtale med Belial og Miguel så hun på dem, ” Everlynn er sulten, og det er jeg også, hvad siger du til at spise frokost med os Miguel? Vi vil gerne give?” sagde hun og smilede til Miguel. ” Det kunne være supper hyggeligt” sagde hun med et smil. ” Jeg er helt klart frisk på at få noget mad, og en god øl, hvad siger du ?” Sagde Belial og smilede til Miguel. Juliet prøvede at få Everlynn ned i barnevognen igen, for at se om det kunne, få lidt ro over hende, men hun måtte opgive og tage hende op igen og gå med hende. Belial gav Juliet dynen fra barnevognen sådan at juliet kunne pakke Everlynn ind i den, når de nu alligevel skulle ud for at finde et sted at spise.


Sidst rettet af Belial Darch Søn feb 04, 2018 6:53 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel   Tors jan 25, 2018 2:02 pm

Miguel smilede og nikkede let som en tak for komplimentet, før han nu altså ikke kunne lade være med at smågrine lidt af ægteparrets drillerier med hinanden. Det var nu meget sødt at se på. Fik ham dog også til at tænke på hvordan han -desværre - endnu ikke havde fundet sin mage, men det skulle nu nok komme med tiden. I al fald håbed ehan på at kunen få et ligeså godt forhold til sin mage, som de to dæmoner her havde til hinanden.

"Ah. Jeg arbejder for Deviantart, nu. Du ved, det bureau som Drakan selv startede op efter han stoppede som aktiv model?" de fleste der kendte til modelverdenen havde trods alt hørt den mands navn på et eller andet tidspunkt, så med så meget som i al fald Belial kendte til model verdenen, måtte han uden tvivl vide hvem det var, jo. Opmærksomheden blev da trukket væk af tøserne indtil de havde fået de billeder de ville have, og Miguel så smilende efter dem mens han vinkede let til dem, inden han hørte Juliet's forslag. "Jamen selvfølgelig! Når nu I sådan tilbyder," han grinede let. "Jeg skal bare lige give besked til nogen, så. Aftale om at de ved hvornår jeg er her på selve messen og hvornår jeg ikke er." forklarede han, før han fiskede sin telefon frem og hurtigt fik sendt sms'en afsted. "Såådan... Noget bestemt I har lyst til?"
Tilbage til toppen Go down
Belial Darch

avatar

Humør : Do any harm to my son, and I will hurt you
Antal indlæg : 31

IndlægEmne: Re: Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel   Søn feb 04, 2018 6:54 pm

At Belial og Juliet drillede hinanden på den måde de gjorde, var også med til at styrke deres forhold, det var sjældent de skændtes men når det endelig skete, så gik Belial, det var aftalten for Belial havde et voldsomt temperamen, men havde ikke i sinde at lade det går ud over Juliet eller nu sine to børn. Derfor gik Belial, oftets var det hjem til Lucifer hans far, for at rase ud og få hjælp til at styre sig, det var dog blevet meget bedre med årerne men det skete sommetider stadigvæk. Juliet kyssede Belial kærligt på munden, ” Elsker dig” sagde hun og sendte ham et kærligt blik. Belial havde kysset hende igen og svarede ” elsker os dig min dronning”.

Juliet lyttede interresseret til Miguel, det lyd spændende at de kendte hinanden men ikke arbjedede samme sted, men de var jo begge i model brachen så mon ikke de havde mødt hinanden før eller siden. ” ja, jeg kender det godt, har ikke så meget styr på det sådan helt, følger jo mest min mand” SagdE Juliet og smilede til ham. ” Det er sjovt at se, hvordan de forskellige bureauer arbejder idag, nogen er jo nærmest i krig med hianden” sagde Juliet og grinte lidt, ja hun havde godt set hvordan to unge kvindelige modeller var kommet op og toppes fordi de talte dårligt om hinanden bureau! For hun havde modtaget dem på skadestuen og været med til at lappe dem sammen.

Efter tøserne var gået, kunne juliet ikke lade være med smile til Miguel og Belial, ” Det hårdt at være kendt var” sagde hun drillende. Belial så på Juliet og kunne ikke helt lade være med at grine, ” Ja det hårdt at være så lækker som mig” sagde Belial og grinte af sig selv. Juliet nikkede til Miguel ” Det helt okay, vi har ikke travlt” sagde hun og Belial tog selv sin mobil for lige at give sin chef besked at han tog ud og spiste frokost. Da det virkede til at både Miguel og Belial var klar, smilede Juliet ” Der skulle lige en god kineser biks her i nærheden skal vi prøve det?” Spurgte Juliet, Belial kiggede på Juliet og sagde ” det er altså ikke særlig sund mad! Der er mega meget fedt i det og en del af det er friturestegt” sagde Belial og så på Juliet. Juliet havde et kort øjeblik fuldstændig glemt at Belial var en fedt forskrækket mand! Og som intet tidspunkt skulle have noget med for meget fedt i!, han levede nærmest af fedfattigt kød og grønsager, med mindre Juliet tog røven på ham og købte noget kød med lidt mere fedt i. ” Belial stop nu, forfanden du kan sku bare lade være med at spise det usunde, jeg vil altså have kineser mad” sagde Julet og så anklagende på sin mand, der tydeligt gav efter, ” okay vi tager på kineser. Det var tydeligt at se at lige der var det Juliet der havde tøflen på. Juliet hankede op i Everlynn, selvom hun stadigvæk var lille, vejede hun allerede noget. Juliet nussede hende blidt på hovedet for at få hende til at falde til ro, da hun begyndte at blive urolig
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel   Man feb 05, 2018 3:24 pm

De var nu rimelig søde... Miguel kiggede lidt på dem, smilende, og trak så let på skuldrene af hvad Juliet sagde til ham. "Jeg har aldrig set grunden til at komme op at toppes over det. Men det er nok bare mig. Jeg har skam nok at se til i forvejen, har ikke nogen brug for at desideret rivalisere med andre. Det her er trods alt kun et deltids arbejde for mig. Til hverdag er jeg lærer ved Athena." forklarede han med et venligt smil.

Han grinede dog bare af det hun sagde da pigerne var forsvundet igen, og rystede let på hovedet fø rhan fik givet besked til de få andre der var taget herover fra Deviantart af. Men hans grin blev kun større da han hørte Belial's modvilje mod den kinesiske mad. "En enkelt gang i ny og næ tager man altså ikke skade af." sagde han lettere drillende, med et skævt smil hans vej. "Lidt forkælelse skal der til af den slags indimellem." det var i alt fald hans mening, og han var da også selv aktiv nok til at det ikke ville blive et problem medmindre det blev hverdagskosten for ham. "Dog håber jeg de har andre vegetariske valg end den sædvanlige grøntsagswok... Det bliver lidt kedeligt i længden..." ja, selv var Miguel vegetar, og det var nogle gange et problem, men mon ikke han kunne vær eheldig at de havde andet end wokken han kunne vælge.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel   

Tilbage til toppen Go down
 
Stor Foto og Model Messe - England - London - Miguel
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: