Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 Past Furture or Present, everything has lead to This //Melody//

Go down 
ForfatterBesked
Cayde

avatar

Humør : "The line between Light and dark is so very, thin . Do you know which side you're on?"
Antal indlæg : 61

IndlægEmne: Past Furture or Present, everything has lead to This //Melody//   Lør nov 14, 2015 11:38 pm

S Skoven
O Det der normalt er i en skov.
V Det er let kølligt.
Tid  20,00
P http://www.barneysmcr.com/files/cache/946da4fc9261c575ffc7d02f493b679f.jpg
Edward bevægede sig ned gennem skolen, han skulle mødes med Melody udenfor, hvorefter de ville bevæge sig ned i skoven, hvorfor havde han dog ikke styre på eller han havde jo på en måde han, havde nemlig lovet og mødes med Melody og gå en tur med hende fordi hun, havde spurgte om det.  Den anden grund var os at han ville beskytte hende, da han var kommet i tænke om, hvad han havde set og han kunne jo ikke ændre, hvad der ville ske kun være med for at beskytte hende, da hun betød en del for ham.  Edward bevægede sig ned gennem Skoven, hvorefter han kunne se Melody sidde fremme han bevægede sig hurtigt hen til hende, hvorefter han smilede svagt, hvorefter han sneg sig lidt tætte på hende, til han til sidste var lige bag hende, hvorefter han lagede hans solbriller over hendes øjne, for at se, hvordan hun ville reagere, hvorefter han smilede svagt til hende fra siden af, "så du ville mødes herude med mig, hvad tænker du vi skal lave nu, altså hvad er din plan." Lød det drillende fra Edward af, han vidste dog godt hun gerne ville gå en tur med ham da, hun havde sagt det, men han kunne jo godt prøve og spille lidt dum for at drille hende.  Edward rejste sig helt op igen, hvorefter han så sig omkring mens han stadig holde øje med hende, hvorefter han ville høre hendes svar.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Faye

avatar

Antal indlæg : 10

IndlægEmne: Re: Past Furture or Present, everything has lead to This //Melody//   Søn nov 15, 2015 1:32 pm

Melody havde bedt Edward møde hende i skoven. Hun havde bare brug for at komme lidt væk fra skolen og det hektiske liv, og så virkede det som den perfekte aktivitet. Hun havde klædt sig godt på, i en hvid top, en grå trøje udover og en jakke mere udover den. Jakken var sort og af et blødt stof. Hun havde derudover et par cowboybukser og ankelstøvler på. Hun sad på en træstub og ventede på ham. Hun så altid frem til at bruge tid med Edward. Han var en af de få rigtige gode venner hun havde fået i sin tid på skolen, og hun prøvede derfor at bruge så meget tid med ham som overhovedet muligt. Hun havde ikke siddet der længe, men nok til hun kunne begynde at mærke det kolde underlag hun sad på. Det var ikke længe siden det havde regnet, og det vand var sivet ind i træstubben, og havde gjort den fugtig. Da et par solbriller blev placeret på hendes næse, sprang hun forskrækket op. Hun placerede en hånd på hendes brystkasse, mens hun prøvede at komme sig over forskrækkelsen. Hun var utrolig let at skræmme. Noget Edward ikke havde vist før nu. Noget han nemt kunne udnytte, hvis han ønskede det. ”Lige et øjeblik.” Hun tog en dyb indånding og gik hen til ham, før hun drillede daskede til hans skulder. ”Du må ikke forskrække mig sådan!” Hun virkede først alvorlig, men kort efter spredte et smil sig på hendes læber. ”Lad os gå en tur.” Hun havde egentlig ikke planlagt noget stort, bare en hyggelig aften væk fra de sædvanlige omgivelser.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Cayde

avatar

Humør : "The line between Light and dark is so very, thin . Do you know which side you're on?"
Antal indlæg : 61

IndlægEmne: Re: Past Furture or Present, everything has lead to This //Melody//   Søn nov 15, 2015 5:10 pm

Edward, havde ikke forudset den måde, hvor på Mel ville reagere så da hun fløj et par meter op og bede ham om og vente nikkede han. At vente var ikke hans stærke side, men på en måde var det jo lidt sjovt, hvilket fik et til smil til og plante sig på hans mund. "Hvad så, hvis jeg gør." Svaret Edward, hvorefter han sende hende et drillende smil. Han stod dog lidt og tænkte over, hvorfor hun ville gå en tur. Edward begynde derefter lige så stille med og gå turen i skoven med hende, hvorefter han så sig omkring inden han forsætte med og gå med hende. Han begynde dog med og kunne føle der var noget galt, derfor stoppet han op og kiggede på Melody. Han bed sig svagt i underlæben, hvorefter han så hen på Melody, der var nemlig blive alt for stille. Edward rynket svagt på hans øjnebryn da dyrene begynde og bevæge sig igen, han sende mel et opmuntrene smil, hvorefter han sætte sig ned sammen med Mel og peget op på Nord stjernen, "kan du se den mel, Nord stjerne, jeg har længe tænkt på er der nogen særlig steder du godt vil se i Verden, eller har du det fint, hvor du er nu." Sagde Edward og sende hende et svagt smil, hvorefter han snakkede videre med Mel omkring disse ting, han begynde dog med og kunne se flere mønstre der, var et eller andet der ville ske i aften, hvilket der gik ham mere på han vidste at der ville ske noget her, mens de var her, men hvem var det nu han, havde set som stødte på ham og Melody, mens de beundret stjernerne, "Han kunne dog pludslig se sig selv, ligge tæt på døden, eller halvdød. Han rystede på sit, hovedet, hvorefter han gav mel et venskabeligt kys på kinden, "hvordan har din dag ellers været Mel."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Past Furture or Present, everything has lead to This //Melody//   

Tilbage til toppen Go down
 
Past Furture or Present, everything has lead to This //Melody//
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Skoven omkring-
Gå til: