Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Give a warrior someone to fight pls? [Emnesøgning]
Today at 1:56 am by Aviana

» Gif leg - Blind date!
Today at 12:01 am by Carmilla

» It's time, make your choice - Talion
Yesterday at 11:21 pm by Talion

» Your eyes - Vito
Yesterday at 11:09 pm by Hale

» Are you okay? (part 2) - Elian
Yesterday at 10:36 pm by Dorian

» It isn't a dare unless you're afraid to do it ♥ Elian vs. Eugene
Yesterday at 10:07 pm by Eugene

» Hvem er hvem listen!
Yesterday at 10:00 pm by Lucida

» I don't really know what I'm doing in here... - Damian
Yesterday at 8:13 pm by Damian

» I can see I did not know where she was
Yesterday at 5:56 pm by Aaron

Top posting users this month
Elian
 
Julian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 431 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Lucida

Vores brugere har i alt skrevet 22860 indlæg in 1758 subjects

Share | 
 

 Oh this? I can explain it! - Grace

Go down 
ForfatterBesked
Amery

avatar

Humør : So you don't like me? Amazing, I don't like you much either!
Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Oh this? I can explain it! - Grace   Tirs jan 16, 2018 8:47 pm

Det var ligesom Clarissa. Lige ankommet til Gaia, dog var det naturligvis ikke hendes stil at tjekke ud hvor de skulle overnatte. Amery tog del i det, ellers var det deres ældre søster. De ventede deres fars ankomst hjem fra hans tur med den kvinde han havde nået hans hjerte. Amery var naturligvis glad på sin fars vegne, men han brød sig ikke om Gaia. Han følte sig så tæt og langvæk fra alting på samme tid og det irriterede ham. Der var ingen kontrol over nogle ting. Så da han kom ind med svævende kufferter fordi, at han da ikke gad trække dem - så gav det nogle af folkene til at tale. Hvilket naturligvis fangede ham og han placerede dem hurtigt ned, opførte sig som om intet var sket. Folk bebrejdede deres drinks, af dem der naturligvis ikke kendte til hvilken by de havde bosat sig i. Amery kendte Gaia igennem andre hekse, som havde overbevist ham om at tage til moonlight Falls. Dog havde han ikke tænkt så langt som at tage den beslutning endnu. Det var her han fik øje på nogle billeder på væggen af folk der havde ejet hotellet, og blev nysgerrig over den pige der elers så alt for ung ud til at eje et hotel. Amery fik overbevist sig selv om, at hun nok var heks som ham selv eller måske dæmon - måske endda en blanding. Så da han så hende smilede han blot til hende, og vinkede som en hilsen.
"Is this yours? What is you secret?" Spurgte han med et lettere drillende blik og et skævt charmerende smil på læben. Han kiggede på sin nøgle, rum nr 23. "Well enough waiting for these to get up," tilføjede han og med en fin lille bevægelse var de væk.
"Sorry for wasting your time Grace.. you might have more urgent things to look into."


//@Grace <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Grace

avatar

Humør : Sometimes life leads you to the deep end. You need to find someone, who will keep you from drowning.
Fag : Ingen.
Antal indlæg : 4

IndlægEmne: Re: Oh this? I can explain it! - Grace   Søn jan 21, 2018 1:18 am

Det havde været en stor omvæltning for Grace at komme her. For blot et par måneder siden, havde hun fået et brev fra en tante, hun ikke engang anede hun havde. Denne tante havde efterladt hende hendes hotel af en eller anden grund. Som den eventyrlystne person Grace var, havde hun pakket sine sager, sagt farvel til hendes klassekammerater på universitet og var smuttet til Gaia, England. Hendes bror var kommet kort efter. Uden ham og de øvrige ansatte, havde hun ikke klaret sig igennem den første dag. Slet ikke de første to måneder. Hun var dog begyndt at lægge mærke til, nogle ting virkede anderledes her. Noget hun ikke helt kunne forklare. Hun havde afskrevet det med, hun var stresset og så ting. Grace var en fan af fantasy, både i form af film og bøger. Så det var ikke helt unormalt for hende, at ønske der fandtes forskellige væsner. Men at gå fra ønsketænkning til at forstille sig ting, var en lang vej. Hun smilede til kunden der stod foran hende. En ung kvinde med langt blonde hår. Grace afleverede en nøgle til hende, og tilbød at få hendes bagage afleveret på hendes værelse. Hun smilede til den flotte fyr der smilede og vinkede til hende. ”Hello,” sagde hun da han kom hen til disken.

”Can you keep a secret?” Hun lænede sig henover disken. ”Magic,” hun lænede sig tilbage igen. Han var ret charmerende. Og det påvirkede hende også en smule. Men hun forsøgte at forholde sig professionel. Det ville ikke give et særlig godt indtryk, hvis hun ikke engang kunne tale med kunderne. Ligegyldigt hvor flotte de måtte være. Hun drejede rundt og fandt en nøgle til ham. ”Honestly, it’s a unique situation. See I had this secret aunt,” hun drejede tilbage mod ham og overrakte ham nøglen. ”She died and left this to me.” Hun spærrede øjnene op, da hans bagage forsvandt ud af det blå. ”Talk about magic,” sagde hun halvt til sig selv, men højt nok til han kunne høre det. ”Wait a second.” Hun trådte væk fra disken og hen til ham. Hun startede med at føle efter hvor bagagen havde stået. Det måtte være et eller andet trick. ”How did you do that?” Sagde hun og så på ham, mens hun kom på benene igen. Hun kommenterede ikke på det sidste han sagde. Hun var lidt i panik over hvad hun lige havde set. ”Are you some sort of… Sort of…” Hun kunne ikke komme på ordet. ”You know, with the hat and wand and bunny.” Hun lagde en hånd imod hendes pande. Hele hendes verden var på renden til at ændre sig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Oh this? I can explain it! - Grace
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Winther's Tavern & Inn-
Gå til: