Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Luca
 
Chloe
 
Elian
 
Lilith
 
Miguel
 
Hannah
 
Stephen
 
Jeremiah
 
Kowo
 
Joy
 
Statistics
Der er i alt 351 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kayanna

Vores brugere har i alt skrevet 16798 indlæg in 1361 subjects

Share | 
 

 And who are you?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Jamie

avatar

Humør : There is still light in him, but who would know how to find it?
Antal indlæg : 11

IndlægEmne: And who are you?   Søn jan 07, 2018 5:40 pm

Tid Det er omkring eftermiddagstid
Sted Hjemme hos Aspen og John
Omgivelser Der er hvad man normalt finder i en lejelighed. Aspen, John og Mr.Fluffy er ude, hvilket efterlader ham alene
Vejr Det er lettere køligt udenfor, med træk til at ville sne en smule
Påklædning
- Tøj + Sko Han har et par lavtsiddende jeans på, han har ingen trøje på Link. Han har ingen sko på
- Andet Han har adskillige ar på kroppen, og det over hans højre øje, som går fra hans pande, hen over øjet, ned over kinden og halsen, hvor det slutter ved hans bryst. Hans hår er lettere vådt

Emnet er tilegnet @Jocelyn <3

Han havde endnu ikke vænnet sig til det hele, både det ikke at være ved Rayna mere, men også alle de mærkelige følelser, som spredte sig i ham. Han var ikke vant til alle disse følelser og generelt hele ideen om at have en menneskeligheden. I sidste ende, savnede han måske faktisk at have den tomheden i sig, som han så ofte havde været vant til, han savnede behandlingerne, så han ikke behøvede bekymre sig om følelser eller skyld. Dengang kunne han gå gennem en dag, uden at have de mindste smule bekymringer, og nu levede han i de fri, men han blev konstant ramt af mareridt og en kaotisk følelse indvendig. Selvom han var John taknemmelig, for alt hvad han havde gjort, at befrie ham fra Rayna og tilbyde ham en seng at sove i, så var der endnu den had, som var der fra han blev bortført. Han vidste det ikke var John's skyld, men der var stadigvæk alle de mærkelige følelser i ham, vreden, irritationen og hadet, som endnu hang rundt i ham. Han sukkede og kørte hånden gennem sit våde hår, mens han betragtede sit spejlbillede.
Let rystede han på hovedet, han nåede dog ikke tænke længe, før han hørte døren gå op. Han vidste Aspen og John var ude og gå med deres hund, og det havde ikke været så længe siden, at de var smuttet så det kunne næppe være dem. Han rynkede brynet, og stille begav han sig nedenunder, hvor han fandt en blonde tøs. Han havde absolut ingen ide om hvem hun var, men siden hun låste sig ind, måtte hun have en nøgle, og derfor var hun nok en, som John faktisk kendte og med andre ord, ikke en han kunne slå ihjel. Egentlig ville det havde været dejligt, hvis hun faktisk havde brudt ind, for så kunne han have en undskyldning, for at få slå en ihjel, noget han efterhånden var så vant til, at han måse endda savnede at gøre det. Som han gik tættere på, var der måske et ønske om, at han faktisk et sted vidste hvem hun var, så han ikke hele tiden følte sig så forbandet ensom. Dog kom der intet frem, og det eneste han kunne få samlet sammen, var at hun var en dæmon, okay attraktiv og nok en John kendte.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Jocelyn

avatar

Fag : Historie, psykologi, biologi og kemi
Antal indlæg : 29

IndlægEmne: Re: And who are you?   Søn jan 14, 2018 7:52 pm

Tøj + hår

Jocelyn var efterhånden blevet van til bare at tage hjem til John når hun havde mulighed for det. Hun havde trods alt et ret tæt bånd med sin storebror og brugte faktisk det meste af sin tid på at se op til ham, på trods af de kampe de havde haft. Hun havde noget tid at slå ihjel inden hun skulle ud og ordne nogle ting for Lilith som henchman, men indtil da ville hun lige poppe forbi storebrors hus og høre hvordan tingene gik. Hun var stadig ved at vænne sig til hun ikke måtte kalde Aspen en hende, for så var John over hende med en streng irettesættelse. Ikke at Jocelyn ikke kunne lide Aspen, hun var helt vild med Aspen, men det var bare det med at Aspens visuelle ikke lige faldt i med hvad Jocelyn ville kalde en mands træk.
John havde skrevet at de var gået en tur, så Jocelyn kunne bare vente på dem. Senere da hun stod ved døren, havde han skrevet at der nok ville gå lidt længere, da han impulsivt ville trække Aspen med i zoo. De havde også Mr Fluffy med, som egentlig var Jocelyns hund. Da hun kom ind i gangen, kiggede hun kort på billedet af sin hund der stod i Johns vindueskam. Hun skulle til at gå ud i køkkenet da hun hørte fodtrin ovenpå og stoppede med i dørkammen. Hun vendte blikket op mod trappen hvor hun først så kroppen dækket af ar og hans bukser. Da hun så hans ansigt, løftede hun forvirret øjenbrynene og lagde en hånd mod dørkammen. "Is this some sort of new look, John?" spurgte hun så i en tone blandet af at være lidt nervøs, forvirret og et forsøg på at lyde komisk.
Men blikket var ikke Johns, posturen var helt forkert. Hun lænede sig let op af dørkammen og kiggede på manden foran sig der helt klart ikke var John. "Okay, this is creepy as hell. You look like John, but you are not John. I know my brother when I see him," sagde hun så med hovedet på skrå.
"Who are you?" spurgte hun så mens hun rystede let på hovedet. John nævnte ikke at han havde en dobbeltgænger eller hemmelig tvilling, hun ville huske hvis han havde nævnt det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
And who are you?
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: