Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 Complicated family conversations, part 1 - Roy

Go down 
ForfatterBesked
Cayleb

avatar

Humør : In case you missed it, his people are already killing us. How many more of our people need to die before you realize we’re fighting a war?
Fag : Ingen
Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Complicated family conversations, part 1 - Roy    Tirs jan 02, 2018 7:24 pm

S: Udenfor Calla og Roys hus
T: Middag
O: Stille, natur omgivelser
V: Stille, koldt
P: klik
Emne til: @Roy <3


Det var ikke specielt længe siden at hun faktisk var ankommet her. Allerede var hun ude på en af sine løbeturer for at holde formen. I fremtiden var der meget mere kamp på liv og død. Kaos og ødelæggelse omkring hvert gade hjørne, her i skoven var så fredeligt. Også så hun det for sig i det fjerne. Det hyggelige hus, som hendes forældre havde boet i omkring denne tid. Fox havde altid elsket at hører deres kærligheds historie da hun var yngre. Hun stoppede op på sin tur da hun så en alt for velkendt skikkelse sidde udenfor huset, som om han ventede på noget. Stille kom hun tættere på og hvis det ikke var fordi, at hendes egen far jo ikke var ukendt ofr hende - så var hun nok den eneste grund til hun ikke bare løb den anden vej. Hun tog hænderne i lommen og gik dermod i mod ham. Hvad hun havde fået forbud på fra Wren. Det var om at redde hendes eget og magiens liv - så kunne hun tale med sine forældre når hun vendte hjem. Men det var noget over at se hendes far så ødelagt, som dragede hende hen. Pointen var bare, at hendes far ikke kendte hende lige nu.
"Heeey. You look like you could use a shoulder or something," sagde hun så og sendte ham et varmt venligt smil. Det var trods alt hendes forældre der havde lært hende at se det bedste i folk, men stadigvæk være opmærksom. Derfor var Fox nok en af de mere beskyttende personer man kunne finde, også i forhold til at hun var her for at stoppe fremtiden i at gå helt i ruiner. "I'm Fox by the way, and I couldn't just let you sit here and be sad.. are you waiting for someone?" Spurgte hun og satte sig stille hen på trappen ved siden af ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Complicated family conversations, part 1 - Roy
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: