Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 Biology class ~ Adrian

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Biology class ~ Adrian   Man nov 09, 2015 3:27 pm

Sted: Biologi-timen.
Tid: 10:00.
Omgivelser: Mange elever sidder og lytter til læren.
Vejr: Silende regnvejr.
Påklædning: Sort crop-top, en kort nederdel og en beanie.


Hope havde taget noget usædvanlig tøj på den dag, men egentlig ragede det hende en skid, om hvad andre elever tænkte om hende, mens hun kom gående ned af gangen. Ja, hun var sådan set og ret så anderledes. Det ringede ind til time, og hun kom ind i klassen som den første, og derfor satte hun sig ned bagved. Så læreren ikke fik den mistanke, at hun ikke lavede en skid. Imens hun betragtede de mange elever komme brasende ind ad døren for at få en god plads, fandt hun en slikkepind frem og lagde den ind i kinden, så den hvilede der. Hun fandt godt nok sin bog frem, men bag bogen sad hun og så Markiplier's videoer. Om læreren spurgte hende om noget, ragede hende en høstblomst. Selvom læreren godt nok stod og snakkede, puttede hun høretelefoner i, så det overdøvede læreren.

Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Biology class ~ Adrian   Man nov 09, 2015 9:29 pm

Adrian havde allerede skrevet en masse biologi op på tavlen før timen havde ringet ind, deres nuværende emne var kroppen, et emne han var meget god til. Han havde tegnet hele det menneskelige blod system ned fra hukommelse. Han tog fat om kridtet da han så de første elever og så mod en af de elever som han nok ikke lagde mærke til så tit men i dag var hans alarmer slået af. Hun var meget vovet klædt i forhold til skolens regler, ikke at det normalt bekymrede ham så meget, hvad der pissede ham af var dog hendes væremåde under timen, han var meget nem til at blive irriteret.
Inden der var gået ti minutter af timen gik Adrian hen til hende mens han fortsatte med at undervise. Da han nåede hendes bord tog han hendes telefon ud af hendes hånd "den her får du tilbage efter timen, hvor du kan hente den på mit kontor i kælderen" han havde straffet nok elever til at hun fik medlidende blikke fra de andre elever, han gik tilbage til sit podium og scannede resten af klassen for andre overtrædeleser før han fortsatte med at vise det cardiovaskulære systems funktion.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Biology class ~ Adrian   Man nov 09, 2015 9:56 pm

Hun kom til at sidde og smågrine undervejs i de 10 minutter hun nu havde sin mobil i. Det ragede hende, om læreren stod og snakkede og underviste oppe ved tavlen. Videoerne opslugte hende så meget, at hun ikke havde bemærket læreren, der pludselig kom gående mod hende, mens han fortsat snakkede. Det værste nogen kunne gøre var, at tage hendes elskede mobil fra sig. De andre elever stirrede lidt målløst, da han uden videre, bare tog hendes mobil. Hun rettede det kolde blik langsomt op mod ham og sukkede. "Fint." lød det fra hende, og sendte ham dræberøjne, mens han gik tilbage til sit podium. Nu kunne hun så sidde og tegne, hvis hun da ikke måtte have sin mobil i fred og ro. Hun lod, som om hun tog noter til det, han fortalte og viste på tavlen. Tiden gik langsomt, og det var dræbende at sidde og høre om kroppen, den som alle mennesker nu engang har. De er alle sammen ens alligevel.
Ham her, skulle hun nok få hævn over. På den ene eller anden måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Biology class ~ Adrian   Man nov 09, 2015 10:17 pm

gennem timen tog han notits af hvordan "frøken problem elev" opførte sig som han lagde oven i den store straf liste, lige nu lå hun på to strikes og da han lagde mærke til hun bare sad og tegnede krydseduller spillede der sig et meget sadistisk smil hen over hans læber og kun de elever der ikke lavede noget lagde mærke til det i det halve sekund det eksisterede. Han tog sit kridt og tegnede den sidste streg og skrev de sidste notater samt lektier op på tavlen "læs dette til i morgen man ved aldrig om der kommer en pop quiz om det" han så på eleverne, han havde ikke en planlagt til i morgen men på denne måde holdt de sig på tærene og læste op. Han hørte klokken og gik ind i lære forberedelsen som han brugte til at teleportere til sit kontor i kælderen, han havde stadig "frøken problem elev"'s mobil i sin lomme så han satte sig ved sit bord og smed den ned i en skuffe og gravede sin mappe med elever, og fandt hende, hope hed hun, hvor ironisk. Det sadistiske smil lod sig komme tilbage over hans læber.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Biology class ~ Adrian   Man nov 09, 2015 10:38 pm

Hendes mobil var, som sagt, hendes kæreste eje og ingen måtte nogensinde røre eller tage den fra hende. De ville blive slået ihjel pga. hendes dræberblik og dernæst fysisk kontakt, hvis de vovede at gøre disse ting. Hendes dyreste eje var som... en baby. Hun opførte sig som om hun havde moderinstinkter. Meget sygeligt, ifølge hende selv. Denne lærer fik ikke lov til at behandle hende, som det passede ham. Da timen langt om længe var ovre, havde hun udfyldt 3 stykker papir med en masse kruseduller og tilfældige navne, der havde dukket frem. Læreren sagde at de skulle læse det og det, men det ragede hende. Det var slut med spille lærerens dengsepige, og det skulle alle få at se. Eleverne forsvandt meget hurtigt og læreren smuttede også. Men hvad med hendes mobil?
*Kæft en idiot!* tænkte hun vredt og tog sine bøger. Han havde jo sagt at de måtte mødes nede i kælderen, selvom hun ikke var meget for at gå derned.
Hun stod nu foran døren til hans kontor, og hun vil ønske at hun kunne stjæle den uden han så det, men hvordan skulle hun det, når hun ikke vidste hvordan lokalet så ud? Uden videre gik hun bare vredt ind og lukkede døren efter sig. Hun fandt ham siddende med en mappe ved bordet. "Problem-eleven er her." sagde hun provokerende og satte sig overfor ham med skoene oppe på bordet med et sleskt smil. "Giv mig så den skide mobil." sagde hun irritabel.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Biology class ~ Adrian   Man nov 09, 2015 10:57 pm

lokalet var indrettet til at se meget nedbrydende ud, der var sorte vægge, en træ bog reol med udskårende skrigende ansigter i hans bord var lavet i sort ibenholt. Han foldede bare sine fingre som han rejste sig op fra sin stol bag bordet, og gik hen til døren og låste den med en sort nøgle indefra. Han havde ikke flere lektioner i dag så han havde rimelig god tid til at diciplinere hende her "frøken Hope, du har fået tre strikes i min time, hvilket indruller dig i mit pattenterede disciplins system for unge damer der ikke kan finde ud af at opføre sig ordenligt" han tog sine hansker og briller af så man kunne se de vampyr agtige træk, de lange negle, de røde øjne og han gav et meget stort smil der viste hans hugtænder. Han var hurtigt henne og greb fast om hendes hals, kun for at markere sig, ikke for at kvæle hende endnu "og tro mig, jeg har fuld berettigelse til det siden du ikke kommer til at være på skolen mens. Han så hende dybt i øjnene og med et var de i en stor hytte i skoven, special designet til straffen af kvinder i hans vej. Hans hånd var stadig fast om hendes hals "velkommen til din straf" han smed hende på jorden og holdt hende nede med en fod "jeg skal nok få trænet dine dårlige manere ud af dig"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Biology class ~ Adrian   Man nov 09, 2015 11:17 pm

Ikke at lokalet gjorde hendes humør specielt meget bedre af den grund. Der var meget sort herinde, såsom sorte møbler og kun én sort farve. Det hele var så...deprimerende. At læreren så kunne lide det, var jo hans smag, selvom den var enormt kedelig. Hun så at han låste døren, men det var vel fordi han skulle sige noget vigtigt til hende. Hun lyttede uinteresseret i hans sorte snak om god opførelse og så videre. "Kan jeg ikke bare få den skide mobil?" afbrød hun ham, men han snakkede nok bare videre. Hvorfor var hun overhovedet taget til time i dag? Hun fik sig et kæmpe chok, da han valgte at markere sin hånd om hendes følsomme hals, men hun havde stadig det kolde blik. Når han ikke befandt sig på skolen, kunne han jo egentlig gøre hvad han ville med hende. Og hun kunne dermed ikke melde ham for noget. Pludselig var de et helt andet sted. Hmm, dette var nok hans eget hjem, tænkte hun og så sig lidt omkring, men blev så kastet ned på jorden. Hun følte sig godt og grundigt ydmygt. "Du kommer aldrig til at ændre mig uanset hvad." sagde hun koldt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Biology class ~ Adrian   Man nov 09, 2015 11:24 pm

han smilede til hende "det siger de alle i starten" han lod en finger svippe til side og med hjælp fra hans telekinetiske evner blev hendes tøj revet i stykker på hendes krop. Han løftede hende lidt op fra jorden som han satte sig ved hendes side med et knæ i ryggen på hende "når jeg er færdig med dig vil du ikke kende dig selv igen" han holdt fat om hendes hår som hans tænder sank ned i hendes bløde hals kød, blodet piblede frem fra de små punktere huller, han drak grådigt af det men vidste lige hvor han skulle stoppe for at hun ville begynde at miste kontrollen over hendes bevidst hed og motor kontrol "se du ville vide hvad der sker lige nu hvis du hørte efter i biologi timerne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Biology class ~ Adrian   Man nov 09, 2015 11:35 pm

Hun vidste ikke, om hun kunne kæmpe imod ham, for lige nu kunne hun ikke gøre så meget. Hun blev målløs over, hvor meget kontrol han havde med alt og alle i denne verden. "Rør mig ikke!" råbte hun advarende, men hvad kunne hun gøre? Råbe efter hjælp? Intet. Hun havde et knæ i ryggen og så blev hendes tøj også endda fjernet. "Hey! Pas på mit tøj, idiot!" skældte hun. Stedet gav hende myldre kryb, men ingen vidste hvor hun befandt sig. Pludselig, mens hans knæ stadig var på hendes ryg, fjernede han hendes hår og hun kunne mærket 2 prik stikke ned i halsen på hende. "Aaaav!" skreg hun, men blev efterhånden mere og mere slap og svimmel. Hun kunne svagt høre hans stemme, men hun havde svært ved at sige noget. "Har det..skidt." prøvede hun at sige.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Biology class ~ Adrian   

Tilbage til toppen Go down
 
Biology class ~ Adrian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: