Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Nicolae Ardelean
 
Zitora
 
Fie
 
Viktor
 
Cain
 
Avalon
 
Elian
 
Reign
 
Sam
 
Statistics
Der er i alt 425 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tristan

Vores brugere har i alt skrevet 22328 indlæg in 1730 subjects

Share | 
 

 A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip

Go down 
ForfatterBesked
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 438

IndlægEmne: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Tirs dec 26, 2017 11:34 pm//Sted: Stalden Tid: 07:40 Dag: Torsdag Vejr: Køligt med let sol Omgivelser: Hø og mere hø @filip //

Kroppen var krøllet let sammen, øjnene var lukkede og det var tydeligt at se at kroppen i høet sov. Det var måske lidt et lavpunkt for Elian, men hold kæft hvor havde han været træt efter i går. Han havde ikke anet hvor han skulle gøre af sig selv - hans første tanke havde været at banke på hos Luca, men han var aldrig nået så langt, for han var faret vildt og endt i stalden. Det var her hans trætte krop var drættet om i det bløde hø. Klokken havde endda kun været lidt over midnat på det tidspunkt, men han havde afprøvet noget hjemmelavet stof og det havde gjort ham underligt desorienteret og træt. Det havde ikke været særligt smart at tage det imens han var ude i byen.

Elian havde også slået panden, der var i hvert fald en lille flænge henover hans øjenbryn hvor lidt størknet blod sad - det kunne han dog overhoved ikke huske hvordan var sket. Men det havde sikkert været i hans kravlen ind ad staldvinduet i nat.

Det var rimeligt køligt sådan en vinternat i stalden, selvom det trods alt var bedre end at sove udenfor - men det havde nok været smartere at han havde fundet en seng. Det var da også tydeligt at Elian frøs en smule, for han lå og klamrede sin hoodie til sig imens at han sov - utroligt at han ikke var vågnet af kulden. Men Elian havde altid været en heavy sleeper og i den tilstand han var faldet i søvn i, havde det nok givet ham en rimelig tung søvn.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Filip

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Ons dec 27, 2017 12:31 am

Filip var mødt tideligt ind denne morgen. Han skulle nå at gøre fodder klar til hestene inden i skulle på fold. Normalt gjorde han det om eftermiddagen, men han havde ærligt talt ikke haft så meget overskud for tiden. Timerne var ikke så nemme at komme igennem! Han var jo kommet til at have sex med en af sine elever... Og det var ærlig talt svært at fokusere på at undervise når man vidste der var en fyr imellem som havde fået lov til at tage ham i høet. 

Derfor befandt han sig denne morgen i stalden på dette noget mørke og kolde tidspunkt. Han havde da også en uldforede skind jakke op. Den var dejlig var på den her tid af året. Han gik ind mod hørummet for at skulle finde hø til hestene, tænde lyset og blev mildest talt chorkeret over hvad han fandt der inde. 
En ung fyr krøllet sammen i høet og det var tydeligt at se hvor meget han frøs, hans krop rystede jo ligefrem af kulde. Han skynde sig over til ham. "Hey.. hej min ven, hvorfor ligger du her?.. er du okay?" Spurgte han mens han skynde sig at tage sin jakke af. "Her, tag den her på!" Du ryster jo af kulde" sagde han med en bekymret stemme.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 438

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Ons dec 27, 2017 1:57 am

Elian brummede utilfreds da der blev snakket til ham, han bevægede sig lidt uroligt "Mhh hvem er du" fik han groggy presset ud mellem læberne - trods han helt automatisk trak jakken indtil sin kolde krop og knugede en anelse om den. Da det gik lidt mere op for ham hvad der foregik, så glippede han med øjnene, for så at se op i blikket på en ret flot fyr. Han kunne ikke lade være med at krænge et lille smil i mundvigen ved synet - han gad gerne vågne op sådan her hver morgen, han var virkelig dreamy, de der blågrønne øjne kunne han godt kigge lidt mere i "har du et bad?" spurgte han så bare en smule udmattet ud af det blå. Men Elian kunne godt bruge et varmt bad, som i virkelig godt bruge et varmt bad. For det første frøs han, for det andet havde han sovet i noget hø hele natten.
Han fik en smule anstrengt sat sig op, han tog sig til hovedet hvor han let skar en grimasse ved følelsen af flængen ved øjenbrynet "Av" sagde han en smule irriteret og prøvede at fatte hvad der foregik. Han kunne slet ikke huske hvordan han var endt i stalden - eller han havde små usammenhængende klip, men det meste var ret sløret for ham lige nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Filip

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Man jan 01, 2018 4:22 pm

Filip så bekymret på fyren. Hvem lagde sig og sov i en stald? "Jeg er lære her på akademiet! Du er i vores stald" forklarede han mens han kiggede rundt efter noget der kunne give fyren bare en smule mere varme. Hvilket til sidst blev hans eget halstørklæde, som han slog om fyrens skuldre og hals. Med hensyn til badet bed han sig lidt i læben. "Der er skolens omklædningsrum, men der er vandet mildest talt ikke varmt.." mumlede han, nok mest til sig selv. 
Han så på fyren og lagde mærke til såret i hans pande. Og det var ikke en særlig rar rift. Han sad lidt, åh han burde ikke gøre det her, men alligevel stak han hånden i lommen og fandt en lille lommekniv frem. Foldede den ud, og valgte at sætte sin pegefinger mod knivenspids, og prikkede hul på de. Han første sin finger op mod fyrens sår. "Sid stille" sagde han roligt og lod forsigtigt fingeren glide over såret, og blandede på den måde dit eget blod ind i såret. Såret begynde at lukke sig, og ville også holde op med at gøre ondt. 

Han så på ham. "Kom.. du kan få et bad hjemme ved mig" sagde han og hjalp fyren op. 
"Mit navn er Filip forrasten" sagde han med et varmt smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 438

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Tirs jan 02, 2018 8:21 pm

Elian rynkede kort forvirret øjenbrynene da fyren sagde at han var i stalden. Forsigtigt faldt et par brikker på plads og han huskede at han var faret vildt "mhh når ja" svarede han så forsigtigt og rynkede brynene lidt ekstra utilfreds da fyren nævnte omklædningen som vidst ikke var specielt varmt.

Øjenbrynene blev dog glattet ud da fyren pludselig skar sig selv i fingeren, per refleks veg han sig kort tilbage da fyren førte sin blodige finger imod hans hoved - han endte dog alligevel med at lade ham gøre hvad han nu ville gøre - hvilket viste sig ikke at være noge dårlig idé. Han tog hånden til panden - og rigtig nok så var såret væk og de brune øjne blev større "Er du en engel?" spurgte han så direkte imens at han blev hjulpet på benene, han vaklede kort men genvandt balancen ved dels at gribe fat i fyren der lige havde introduceret sig som Filip "Elian" sagde han hurtigt for at gengælde fyrens præsentation af sig selv. Han gled øjnene en gang op og ned ad fyren nu da han begyndte at komme en smule mere til sig selv. Han kunne sagtens ligne en engel, han var flot og blid som en. Han var for hjælpsom til at kunne være nogen af de andre racer han havde mødt her - Selv Luca havde nok ikke hjulpet som det første i dette tilfælde. Det var vidst også første gang at Elian havde mødt en af lærerne, han var da glad for at han ikke bare smed ham ud -men ligefrem inviterede ham med hjem til hans varme bad.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Filip

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Søn apr 01, 2018 7:18 pm

Han kunne ikke undgå at se overrasket ud da Elian spurgte om Filip var en engel. Hvordan vidste han det? "Ja..." Svarede hun roligt. Han støttede Elian da han kom på benene, og vaklede en smule. Han kunne godt mærke at fyren var kold! Hvilket selvfølgelig ikke var et godt tegn! Han valgte at lægge en arm om Elian både for at støtte ham men også for at sørge for at han kunne holde varmen. "Kom, jeg køre dig hjem til mig, så kan du få et bad og noget og spise" sagde han og begynde at føre Elian ud mod sin bil. 

//Sorry for længden og ikke mindst ventetiden
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 438

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Man apr 02, 2018 12:29 pm

Jeg burde falde om i stalden oftere hvis det betyder at søde engle tager mig med hjem til dem, Han fulgte med englen imod hans bil "Invitere du ofte fremmede drenge med hjem?" spurgte han så med et lille drillende smil, imens at de fik sat sig ind i bilen. Selvom Elian jokede, så var det stadig tydeligt at se på ham at han ikke var helt tip top, udover at han frøs, så havde en hovedpine også sneget sig lidt ind - desværre en ulempe ved at drikke alkohol.
Elian var sikker på at Englen sikkert boede pænt, der duftede sikkert rent og hans seng var sikkert helt vild blød. Gad vide hvor gammel Filip var? Var engle gamle? Det var de sikkert. Mon han havde mødt gud? Hvad betød det egentlig at være engel? Måtte de have sex? Drikke alkohol? Fulgte de biblen? Måske han skulle teste Filip? "Så du har vinger ik?" spurgte han med øjenbrynene let trukket sammen imens han, udelukkende fordi han sad sammen med en engel, tog selen på i bilen.

//No worries, life happens!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Filip

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Tirs apr 03, 2018 2:03 pm

Han måtte erkende at han blev meget overrasket over det som Elian han valgte at sige. "nej!.. bestemt ikke!" sagde han noget hurtigt. Han ville da ikke have at Elian troede sådan om ham. "Jeg vil bare gerne hjælpe hvor jeg kan! Og du ligner en der kunne bruge noget varme og mad" forklarede han. Normalt var han en meget rolig og fattet mand, men han kunne da også sagtens blive hylet ud af den... åbenbart!
Som de begge sad i bilen og Filip begynde at køre, kunne han ikke helt lade vær med at smile over Elians spørgsmål.
"ja det har jeg... heldigvis har engle evnen til at trække dem ind, når de er i deres menneskeform.. ellers ville det besværliggøre mange ting, f.eks ting som at køre bil" sagde han med et skævt smil til Elian. Han begynde at køre mod sit hjem, mens han både holde øje med trafikken men også Elian, for at sikre sig at han var okay. "når... men må jeg spørge hvordan det kan være at du er endt i stalden?... jeg ved jeg låste, så du må være kommet ind gennem et vindue" sagde han roligt.

De kom et godt stykke ud af Moonligth fall, og længere op mod Bjergene hvor han boede. Han kørte ind i den store gårdsplads, og stoppede bilen. Huset lignede virkelig ikke et hus var en mand ville bo alene. Men nærmere hvor der ville bo en stor familie. Han steg ud, og kom om til Elians side for at hjælpe ham ud, og støtte ham lidt hen mod hoveddøren hvis han stadig var lidt svimmel.Huset Stue/køkkenalrum køkkenet badeværelse soveværelse
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 438

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Ons apr 04, 2018 7:32 pm

Elian kom med et lille drillende grin over Filips nærmest febrilske svar "Nej? Jeg vil væde med at du kunne hive hvem som helst med hjem dog" sagde han så med et lille kækt smil, why do I tease him? Dont make him regret he took you home, but oh he so funny, getting all anxious about sex apparently.
"Okay, det sgu praktisk nok" sagde han så med et lille grin, de der engle var alligevel noget for sig. Han gad godt se englevinger på et tidspunkt. De var sikkert virkelig smukke. Sådan helt surrealistiske. Han så kun kort ud af bilen, for han kunne ikke lade være med at studere Filip, prøvede at se efter træk for at han var en engel - som om at der ville poppe en glorie op over hans hoved når som helst eller sådan noget, men han så helt normal ud, flot, men helt normal.
Han glippede hurtigt med øjnene over Filips spørgsmål "Ehh .. Vinduet, ikke noget specielt .." sagde han så og trak kort på skulderen. Han syntes måske ikke Filip behøvede at vide at han var fuld og sikkert også havde taget et eller andet dumt.

Da de kørte op til huset løftede Elian sine øjenbryn overrasket "Wow.." sagde han så lidt og lod da Filip hjælpe ham ud "Bor du her alene eller har du familie og børn?" spurgte han så, næsten skuffet hvis Filip rent faktisk havde en familie - selvom han næsten forventede det. Det ville give mening til hvorfor Filip havde været så febrilsk med ikke at være typen der trak folk med hjem.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Filip

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Ons apr 04, 2018 7:48 pm

Han rømmede sig lidt ved Elians kommentar om at Filip sikkert ville kunne få alle med hjem. Nu var han langt fra den type fyr, one nigth stands havde aldrig sagt ham så meget, og så havde han lige taget Elian med hjem fra skolen, han var ikke typen der tog sine elever med sig hjem normalt.
Han håbede virkelig ikke at det var det indtryk han havde givet! Han nikkede lidt til Elians kommentar om at han var kommet ind af vinduet. Det besværede dog ikke helt Filips mange spørgsmål om, hvorfor Elian havde været i stalden, ud over at finde et sted at sove! Men kunne knægten ikke bare gå hjem?
Han valgte ikke at kommentere mere på det for nu.

Da de holde i indkørslen, og han havde hjulpet Elian ud, så han selv lidt rundt da han fornemmede Elians begejstring. Han Rystede lidt på hovedet ved hans spørgsmål. "jeg har ingen familie, jeg har levet alene de sidste mange år" sagde han så, som han hjalp Elian ind af døren til huset efter at have låst op. Han hjalp ham over til sofaen hvor han kunne sætte sig. "Jeg lovede dig et bad, nu skal jeg finde et håndklæde og noget rent tøj til dig" sagde han som han begav sig lidt rundt i huset for at finde det hele.
Endelig kom han tilbage til Elian, "karbad eller brusebad?" spurgte han som om det var det mest normalte at tilbyde bare en af tingene til en vildt fremmed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 438

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Ons apr 04, 2018 8:27 pm

Elian var kun glad for at Filip ikke valgte at grave mere i hvorfor Elian befandt sig i stalden. Faktum var at han ikke var stolt over at være lettere hjemløs - også selvom han havde mulighed for at sove hos venner, så var det alligevel ikke rart at være påtrængende hele tiden. Nogen gange blev det også for uoverskueligt at spørge rundt - desuden gad han heller ikke at folk begyndte at belære ham om at han burde finde et mål i livet, et job, skole eller sådan noget - han kunne ikke, det kunne han bare ikke. Han ville gerne være sej og det var sgu ikke sejt ikke at lave noget og teknisk set bo på fucking gaden.

Hans brune øjne gled nysgerrigt rundt da de kom indenfor, hvordan kunne en der boede alene bo sådan her? Var han rig? Hørte det med til at være engel? Var det gud der havde give tham huset? Så mange spørgsmål!
Han vendte blikket på Filip igen da han satte sig i sofaen "Mhhh .. Brusebad er nok fint, medmindre du gør mig med selskab i karbadet?" drillede han så med et lille legende smil. Velvidende om at det nok ikke kom til at ske, men hey det ville da være lidt af en gøren at få en engel til at rødme måske? Han rejste sig op igen, han skulle trods alt føres hen til badeværelset. Uhmm et varmt bad ville gøre underværker, der var sikkert også varme i gulvet! Hvorfor kunne nogle af hans tættere venner ikke bo sådan her?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Filip

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Ons apr 04, 2018 8:37 pm

Filip måtte indrømme at Elians forslag hylede ham lidt ud af den, og selvom han nu engang var en voksen mand der for det meste var meget fattet, så formåede fyren at få ham til at rødme. "uhm.. det.. det ville nok ikke være særlig passende" mumlede han lidt som han fik Fumlet lidt med tøjet. Han tog det under armen, og kom over til Elian for at ville følge ham med ud på badeværelset, hvor der ganske rigtigt var varme i gulvet.
Han hjalp Elian hen til en stol, så han kunne sidde ned mens han klædte sig af, Han så lidt mod bruseren, og på trods af Elians kommentar lige før, hørte Filip sig selv sige. "kan du selv klare det?... jeg mener, kan du klare det uden at falde og komme til skade?" spurgte han. han var ikke meget for at gå ud hvis Elian stadig var meget svimmel, og kunne risikere at falde og slå sig. Det var trods alt fliser gulvet var lavet af, og man kunne komme alvorligt til skade hvis man faldt på det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 438

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Ons apr 04, 2018 8:56 pm

Elian var slet ikke så skidt mere, men det ville han ikke vise Filip, mest fordi han egentlig godt kunne lide at han tog sig af ham. Det var lidt kært, men også rart at få den omsorg "Hvorfor ikke?" spurgte han så da han blev sat på en stol. Han skubbede sine sko af "Nej, det er nok bedre at du bliver herude" sagde han så med et lille smil, prøvede ikke at lade smilet været alt for afslørende - han ville jo kun have at Filip blev fordi han ikke kunne lade være med at tænke på at han sikkert ville rødme endnu mere så snart han afklædte sig.
"Kan du hjælpe mig med tøjet?" spurgte han så og prøvede at give Filip sit mest uskyldige og hjælpeløse blik han kunne. Måske et karbad ikke var så skidt igen, så kunne han måske få Filip til at vaske ham? Haha åh nej det ville næsten være for fjollet, alligevel ville Filip virkelig gøre det måske? Mhh det var lige før at Elian var fristet til at se hvor langt Filip ville gå for at hjælpe ham "Jeg føler mig stadig en smule rundtosset, måske er det alligevel også bedst med et karbad .." sagde han så og kom med et lille opgivende suk imens han kort lukkede øjnene for at virke så overbevisende som muligt. Elian forhelvede, skulle du virkelig altid prøve grænser? På et eller andet tidspunkt opdager han at du faker det også bliver englen sikkert sur - damn kommer man så helvede?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Filip

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Ons apr 04, 2018 9:16 pm

Da Elian sagde at det nok var bedst at Filip blev der ude, kom der blot et enkelt nik fra ham. Hellere blive her ude og hjælpe ham, ind han faldt og kom til skade! Han så først lidt overrasket ud da Elian bad ham hjælpe ham med tøjet. Dog ende han bare med at sende ham et overbærende smil, og gik over til ham. "selvfølgelig.. sid stille" sagde han roligt, ingen han stillede sig helt tæt på ham, han bukkede sig lidt, og ende faktisk med at være temmelig tæt på Elians ansigt, dette var dog ikke noget han som sådan selv lagde mærke til. Han greb fat i hans trøje, og trak den roligt af ham. Da trøjen kom af, bemærkede han dog nogle små hud afskrabninger her og der. "du burde virkelig passe bedre på dig selv" konstaterede han blot. Han rettede sig op, og trådte væk fra Elian, men kun for at gå over og fylde det store karbad op med vand. Han gik tilbage til Elian mens karet blev fyldt. Han satte sig ned på hug foran ham, begynde at tage hans sko og strømper af. "kan du selv klare bukserne?" spurgte han med et roligt og lige frem blidt udtryk. Som om det aldrig var faldet ham ind at det her var noget Elian gjorde for at teste Filip, men at han oprigtigt bare gerne ville hjælpe ham. Han rejste sig op fra gulvet og gik tilbage til karret, og hældte noget sæbe i der duftede af en blanding mellem mælk og honning. Ja den var meget sød til en mand, men han kunne altså godt lide den. Da Karet var fyldt vende han sig mod Elian. "skal jeg give dig en hånd her over? eller klare du den?" spurgte han så.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 438

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Tirs apr 10, 2018 4:05 pm

Elians blik var hele tiden på Filips, betragtede hans bevægelser som han hjalp ham af med tøjet. How is it even possible to be this naive? Han løftede armene let og kom derved ud af sin trøje, han løftede så let øjenbrynene da Filip påpegede at han skulle passe på sig selv og kiggede på de små hudafskrabninger Elian knap nok selv havde bemærket "Det skal du ikke tage dig af" sagde han så med et let grin og fik rejst sig op fra stolen "Jeg skal prøve" sagde han så og åbnede sine bukser, før han uden videre trak både underbukser og bukser af. Elian var ikke blufærdig, i hvert fald ikke når han stod overfor en engel der nok ville være mere blufærdig end ham selv "Ja, vil du ikke?" svarede han så med et lille smil, selvom han egentlig selv fik gået hen til englen - han havde det trods alt ikke så skidt som han havde givet udtryk for "Aj det okay, ville bare gerne være tæt på dig" sagde han så med et lille drillende smil og lagde armen om livet på Filip for kort at presse sig selv lidt imod Filip, dog blot for så at kravle ned i badekaret og sætte sig til rette. Et let suk forlod hans læber som han kort lukkede øjnene "Mhh Sååå engle.. har de egentlig sex? eller er det sådan noget i ikke må for gud eller?" spurgte han så helt casual og åbnede let øjnene for at se på Filip som var det, det mest normale at spørge om.


Sidst rettet af Elian Tirs apr 10, 2018 6:07 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Filip

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Tirs apr 10, 2018 5:22 pm

At Elian smed alt tøjet rørte ikke Filip det helt voldsomme. Han tænkte jo ikke i de baner. På at der kunne være en bagtanke med det. Han tænkte kun at Elian selvfølgelig skulle have tøjet af for at kunne komme i bad. Da Elian sagde at Filip hende måtte hjælpe ham i bad, mødte han Elian på halvvejen og hjalp ham over til karet. Han måtte dog indrømme at Julians bekendtgørelse med at han bare gerne ville være tæt på Filip overraskede ham en del. Særligt da Elian velgte at trykke sig op af ham nøgen. Det havde han ikke ligefrem set komme. Han valgte dog ikke at sige noget. Men i stedet holde han bare øje med om Elian nu også KUNNE komme op i karet. Han gik over for at tage Elians tøj, han begynde så småt at tømme hans lommer, inden han valgte at smide det i vaskemaskinen. "Du kan låne noget tøj af mig mens dit eget bliver vasket" sagde han roligt. Man var ikke ligefrem ren når man havde ligget og sovet i en stald hele natten. 
Han havde lidt sat tøjet over da han hørte Elians noget direkte spørgsmål. Han rømmede sig en smule. "Uhm.. ja... Altså.. jeg mener nogle af os har.." han kløede sig lidt i nakken, det var lidt underligt og stå og fortælle om dit sexliv til en ung fyr han ikke kendte "altså... Mange lever i hel eller delvist sølibat.. men vi må gerne" forklarede han. Han trak lidt på skuldrene. "Der er faktisk mange ting vi gerne må, men selvfølgelig.. alt med måde" han smilede lidt roligt. "Der er også stor forskel på hvordan man er.. hvis man selv føler noget er syndigt, og mod Guds vilje, men gør det alligevel, så har du gjordt mere forkert hvis du gør selv samme ting, med med en anden indstilling" forklarede han. Han trak lidt på smilebåndet "det er lidt svært at forklare... Og det giver nok heller ikke voldsomt meget mening det jeg står og siger" erkende han og gnubbede sig lidt i nakken. 

Han rettede sig op for bordet han havde stået lænet op af. Han gik overraskende meget tæt på Elian, men kun for at række op efter nogle brodukter. Han satte dem på kanten af karet. "Her, så kan du få vasket dit hår" sagde han med et roligt smil og et blidt blik til Elian.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 438

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Søn apr 15, 2018 9:15 pm

"Oh nej nej .. det giver mening .. Nogen har sex andre har ikke.." sagde han så med et lille smil imens han førte det varme vand op ad sine arme "... Så hvad gør du selv? Altså har du sex?" spurgte han så helt roligt, selvom Elians brune mandelformede øjne var fikseret på englen med den der nærmest intense varme. Han rakte ud efter shampooen "Vil du ikke vaske mit hår så du sød?" spurgte han da stadig med et lille smil om de fyldige læber. Elian kunne sagtens gøre det selv, men faktum var det både var rare at få en anden til det, men også fordi han godt kunne lide at lokke Filip tættere på - han var nærmest urimeligt naiv - men noget sagde Elian at han måske faktisk ikke var så uskyldig igen.

Han lod dog ikke emnet om sex ligge efter at han havde spurgt om Filip ville vaske hans hår ".. Og er der forskel om det er sex med mænd eller kvinder?" fulgte han op på det med en .. næsten.. uskyldig undren. Selvom det var Elian jo var meget pålagt, han ville gerne have Filip i de baner. Tænk hvis han kunne få Filip til at tro at Elian var elev også de kunne lege lidt, uh det kunne altså være en lidt sjov leg. Hvem havde ikke haft den fantasi? Lærer og Elev der har nogle lidt frække samtaler på læreren kontor ... eller i dette tilfælde hans hjem. Damn Elian, you're thinking so much with your dick .. but oh well kunne han gøre for det når Filip var så nem og så pæn ud?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Filip

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   Søn apr 15, 2018 10:13 pm

Han var glad for at det gav mening det han prøvede på at forklare, han vidste ikke hvordan han ellers skulle forklare det. Han blev en smule overrasket over Elians spørgsmål, men på ingen måde stødt. Han stod lidt ved siden af karet. ”jeg lever i delvist cølibat” sagde han meget roligt. ”jeg kan sagtens have være sammen med nogle, det bare ikke so ofte det sker” sagde han med et træk på skulderen. ”somme tider går der mellem, 10 og 30 år hvor jeg ikke har” sagde han roligt som var det dage han snakkede om.
Han så på Elian da han spurgte om ikke Filip ville vaske hans hår. Han så lidt på ham, men et blidt smil gled så over hans læber. ”det skal jeg nok” sagde han roligt, inden han dog bukkede sig ned, hev sine strømper af, og trak sine bukser op til knæene. Han gik om bag karet og Elian, og satte sine ben op i karet og satte sig på den ret brede kant. Han tog bruseren i hånde og lagde blidt sin hånd mod Elians bande og vippede hans hoved en smule tilbage, inden han begynde at skylde det og gøre det vådt.
Han smilede roligt ved hans næste spørgsmål.
”det kommer igen an på hvem man er… nogle mener at det er forkert at være sammen med mænd, så er de det alligevel, så har det selvfølgelig gjort noget forkert” forklarede han roligt mens han skyllede Ellians meget bløde hår.
Han sukkede vandet, og tog shampoo i hænderne, og begynde så at massere det ind i hans hår. Han var nænsom og blid, men var god til at få det masseret godt ind i hans hår.
”for mig er der ingen forskel” fortsatte han roligt. ”min anden partner nogle sinde var en mand.. for mig drejer det sig ikke om kønnet men om personen” sagde han roligt som han så ned på Elian med et varmt smil.
Han fortsatte med at massere hans hovedbund og lod også massagen glide lidt ned af hans nakke. Efter noget tid, tog han busseren skyllede det let ud, uden at få hældt vand i hovedet på Elian. Bag efter rakte han over for at tage noget balsam. Han kunne ikke undgå at smile lidt. ”du har noget meget blødt har” små grinte han mens han lod sine fingre glide lidt gennem det. Han tog balsam i hænderne og gentog proceduren fra før. ”hvad med dig?.. har du ikke lyst til at fortælle mig lidt om dig selv?.. går du på akademiet?” spurgte han mens han masserede balsammen ind i hans hår.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip   

Tilbage til toppen Go down
 
A guide about how to be unpopular in the Angel world ♥ Elian vs. Filip
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Stalden-
Gå til: