Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R

Latest topics
Top posting users this month
Chloe
 
Azrael
 
Joy
 
Lavinia
 
Lilith
 
Niklaus
 
Ylva
 
Luca
 
Lucian
 
Christofel
 
Statistics
Der er i alt 151 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kierran

Vores brugere har i alt skrevet 8265 indlæg in 603 subjects

Share | 
 

 Who are you?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Kesara

avatar

Humør : “An emotion is like a flavor in my mouth, I can taste it. Joy tastes like strawberries. Hate is like ice chips in a Martini. And love is rosewater. I enjoy them all except for one. Betrayal. That has the taste of the char on a piece of burnt meat.”
Antal indlæg : 2

IndlægEmne: Who are you?    Søn nov 08, 2015 10:52 pm

Tid Klokken er 19:45
Sted The tempel of the unknown
Omgivelser Det vil blive beskrevet i emnet
Vejr Solen er gået ned, så det er lettere kølligt
Påklædning Hun er iført denne hvide kjole
@Norma

I en lille efterladt del af en skov, langt væk fra alt form for civilsation var der et tempel, et tempel ganske gemt faktisk. Set udefra var det smukt, med sandfarvede murer, og smukke vinduer med ufattelige mønstre på sig. Hvert enkelt vindue var beklædt med UV sikret film, hvilket gjorde det sikkert for enhver vampyr at bevæge sig roligt rundt i templet. Det var stort, majestætitisk og som noget ingen anden havde set. Det var bygget op på et bjerg, og var opdelt i tre etager. På den øverste etage boede Aurora, en ung kvinde der havde levet 451 år, hun kende til intet i omverden. Hun havde aldrig været ude for templet, hvilket alt kunne beskyldes hendes kære tvilling, manden der fik hende sat der og gjort således hun ikke kunne forlade stedet. Hun var konstant holdt under bedøvelse, hvilket gjorde hun ikke var stærkt nok til at kæmpe sig vej ud. Alt sammen fordi hun var ustabil, dødbringende og farlig. Hendes besættelse kom fra tabet af hendes elskede datter, fra det sekund af kunne hun ikke tåle at se børn der bare lignede hende det mindste smule. Hun ville bortførere dem, og hvis de ikke gjorde som hendes datter havde gjort, ville hun dræbe dem koldblodigt og efterlade liget liggende omkring i gaderne. Hun ville ikke bekymre sig om dem, og det var i disse øjeblikke hendes mest mørke kom frem, monstret kom frem. Det var her hun var ens værste mareridt. Det var her lyset der tiltrak folk, ende ud med at være folks død. I templet var folks sikret fra hende, og de munke der var omkring hende var stærke dæmoner, alle med den bedøvelse som blev brugt imod hende.
I dette øjeblik sad hun på en pude, bag hende var en munk der blidt redte hendes lange hår. Eftersom hun altid havde elsket langt hår, havde ideen om at klippe det virket så underligt. Ergo havde det fået lov til at beholde sin originale længde, hvilket var omkring hendes knæ. Hver aften ville en af munkene rede hendes lange rødelige hår, her blev det flettet og tildelt den olie som forstærkede hendes naturlige duft. Hun havde per natur en duft omkring sig af sommer, vilde bær og lavendel. Olien gjorde gjorde denne sommeragtige duft blev forøget og en med en stærk lugtesans, ville blive beruset af duften, duften af sommer. Folk beskrev den som værende berusende og det var blot endnu en ting ved hende, som folk godt kunne lide. Manden bag hende nynnede blidt, en melodi der synes at kunne berolige hende og det var en melodi hun kunne huske fra dengang hun var lille. Da han var færdig, fjernede han sig og hun rejste sig derpå op. Hun gik hen til vinduet, hvor hun kiggede ud i natten, betragtede hvad enkel ting hun kunne se derfra, hvilket kun var træer
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Who are you?    Søn nov 08, 2015 11:09 pm

En ung kvinde med langt, rødt hår bølgende ned af skuldrene og brystet, nærmede sig det smukke tempel. De mørke øjne var rettet direkte på templet, som ørneøjne. På vagt, det var hun. Indtil videre havde hendes rejse været en succes. Dette tempel, the Tempel of the Unknown var sidste stop på rejsen for den unge kvinde. Den lange hvide kjole blafrede forenden af hendes fødder, der var iført et par ballerinasko. Disse fødder havde brug for en pause fra stiletter og højhælet, det var sikkert. Udover den hvide kjole, bar den unge kvinde en lang og sort kappe, hvor hætten var trukket op over hovedet. Af ren og skær sikkerhed.

Kvinden var vampyr. En ganske gammel én af slagsen. På egen fod, det var hun bedst til. Sådan foregik det, det meste af tiden. Selskab var nu en rar ting, men hvis man ville noget, så gjorde hun tingene bedst alene. Navnet på den smukke kvinde var Norma, Baronesse af byen Gaia. En smuk by med mange og gode muligheder for enhver. I Gaia havde vampyren længe boet og ville kun fortsætte med at bo der. Det var et ganske ualmindeligt sted. Det elskede hun.

Langsomt nærmede Norma sig templets mure og hun lagde forsigtigt en hånd imod den kølige mur. Der var noget indenfor disse mure, men hvad, det måtte hun finde ud af. Det havde hun i alt fald hørt, og hun stolede på disse rygter. Der var noget specielt over dette tempel og Norma var af natur en meget nysgerrig kvinde. Det havde hun altid været. Så indenfor, det ville hun. Det måtte hun. På en eller anden måde, så måtte det lykkedes for hende, at kunne smutte indenfor. Hvad Norma vidste, så besad templet af munke, og noget mere. Men hvad, det vidste hun jo ikke. Det tog ikke lang tid, før hun stod foran indgangen til templet. En stor indgang, men det så også ud til, at være en lukket indgang. Men ind, det ville hun.
Tilbage til toppen Go down
 
Who are you?
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia :: The tempel of the unknown-
Gå til: