Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Luca
 
Chloe
 
Elian
 
Lilith
 
Miguel
 
Hannah
 
Stephen
 
Jeremiah
 
Kowo
 
Joy
 
Statistics
Der er i alt 351 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kayanna

Vores brugere har i alt skrevet 16798 indlæg in 1361 subjects

Share | 
 

 Christmas Eve - Aspen

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
John

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Christmas Eve - Aspen   Man dec 25, 2017 7:02 pm

Tid: Et par dage før jul, klokken 11 om morgenen
Sted: Johns hus, soveværelset
Omgivelser: Juledekorationer hist og her
Vejr: Det har sneet hele natten, som han ses på vinduerne.
Emne til @Aspen <3

Julen havde altid været en højtid for John som var værd at fejre. Det havde altid været en tid hvor han følte sig afslappet, men meget af glæden fra denne tradition var først kommet for et par år siden. Han havde også bare fyldt omfavnet alle traditioner. Advent og adventsgaver, julepynten var blevet hængt i starten af måneden, dog kun fordi Jocelyn havde forlangt at hjemmet skulle pyntes op. Det havde været et par dage før juleaften, da John vågnede og trådte ud af sengen. Han gabte let og strakte sig inden han forsigtigt listede ind til Aspen, hvor han satte sig på sengekanten og kort tog et øjeblik til at kigge på ham.
Aspen så så fredelig og sød ud, at John ikke engang rigtigt havde lyst til at vække ham. Men let rakte han ind og forsigtigt lagde sin hånd mod Aspens kind som han aede den. "Aspen?" spurgte han lavt og lagde hovedet på skrå. "It's almost 11, and I have to get you out of bed," sagde han så, stadig lavt for at Aspen kunne få lov til at vågne i fred og nogenlunde ro. Han smilte kort før han rejste sig fra sengen og skævede over mod den store julesok der hang på væggen. "I think there's something in that sock I made you hang on the wall the other day," sagde han med en glad stemme som han gik over til sit skab for at finde rent tøj til sig selv. Efterhånden havde han accepteret at var der tøj af hans som Aspen kunne lide, måtte han hjertens gerne bruge det. De havde været ude og købe noget tøj som Aspen kunne passe, men det havde også taget en krig for John at regne ud hvad det var Aspen ville have, da han ikke ville virke for påtrængende og bruge Johns penge, som John ellers ikke havde noget imod. Men John havde udregnet den perfekte metode til at kunne købe de ting som Aspen ville have alligevel, nemlig gennem julesokken der hang på væggen.
"You should probably check it before we eat breakfast," foreslog han så, som han trak en langærmet mørkegrå trøje over hovedet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aspen

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   Man dec 25, 2017 10:05 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Han har en rød sweater på Link (Nu hvor han har John's tøj på Wink ). Han har ingen sko på
- Hår + Make-up + Smykker Hans hår hænger løst og krøllet, det går ham til midten af ryggen. Han har intet make-up på. Han har sin septum piercing

Normalt når han sov hos nogen, så var det aldrig mere end et par dage, så blev de trætte af ham, eller ønskede ham ud af deres hjem. Med John var det derimod noget helt andet, her følte han ikke at han var så meget en gæst, hvilket nok også var mere farlig. For når man følte sig som en gæst, vidste man hvornår man skulle gå. Men når man ikke følte sig som en gæst, kom det uvidende om, hvornår man skulle gå eller om man overhovedet skulle være der. Var John ved at blive træt af ham, ønskede han at være alene, og at han endnu engang var væk. Det hele var så forvirrende, for han havde ingen kontrol over det hele, ingen kontrol over hvad der blev følt eller tænkt. Let skød han tankerne væk, som han puttede sig ind imod dynen. Nok havde han ikke sagte det, men han ville faktisk intet have imod, at dele denne seng med John, dog følte han også det ville bryde mange grænser, hvis han faktisk sagde dette.
Han smilede let, da han kunne føle John nusse ham over kinden. Han strakte sig, og vendte sig om, hvor han fik øje på John's smukke øjne, netop som han åbnede sine øjne "I'm awake now" han smilede bredt. Han satte sig op, hvor han kikkede imod sokken. Selv da han havde boet hjemme, havde der ikke været den slags goder, så han oplevede en hel del nye ting, i selskabet af John. Tryghed, glæde, en lyst til at være tæt på en anden, Jul og gaver, ting han aldrig havde oplevet før, men nu elskede og gerne ville have mere af. Han lod sig glide ned på gulvet, hvor han gøs ved følelsen af det kolde gulv. Ikke desto mindre, gik han hen imod sokken og kiggede ind. Da han kiggede ned, og så tøjet, kunne han ikke lade hver med at grine. Det var noget tøj, som han havde kunnet lide, men ikke følte var okay at ville have, dog syntes John at have en helt anden tanke "thank you" der var en glæde i hans øjne, som han gik han til ham, og gav ham et kram, hvilket var ganske overraskende, specielt for ham selv.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
John

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   Tirs dec 26, 2017 4:23 am

Han kunne ikke undgå at have et stort smil på læberne som Aspen trak tøjet ud af sokken. "Since I need a reason to buy you stuff, without you feeling like you're robbing me blind whenever I even just ask, this is it." sagde han så med et stort halvsmil på læben. Han mærkede Aspens arme om sig og helt automatisk løftede han begge hænder og lagde dem mod hans øvre ryg for at gengælde krammet. Det var helt rart at have Aspen så tæt på sig, det var blevet noget af det han så allermest frem til i sin hverdag. Der var gået et par dage siden deres første møde og det havde været nogle af de bedste dage hvis man spurgte John.
Han slap dog Aspen igen, på den måde at han rykkede tilbage og lod sin hånd hvile mod Aspens skulder. "Glad you like it. I have another surprise for you, but that will be after breakfast. What do you want to eat?" spurgte han så nysgerrigt. Han vidste at det nok ikke var lige nemt at vænne sig til regelmæssige måltider, så han var klar på hvis Aspen slet ikke havde lyst til at spise. "Either way, I need to eat before we go anywhere, get dressed and meet me downstairs" sagde han så inden han kom med et lille smil og strøg Aspens skulder med sin tommelfinger.
Så vendte han sig og gik ned i køkkenet. Han åbnede køleskabet og trak en flaske ud, plastikken værende i en eller anden lilla farve så man ikke rigtig vidste hvad farve indeholdet var. Han var blevet en anelse forsigtigt omkring sin dæmon-føde, kødet var ordnet så det lignede almindeligt menneskeføde-kød og de fleste flasker med blod var overdækket af mærkater der sagde IKKE VEGETAR-VENLIGE. Han ville på et tidspunkt fortælle Aspen omkring hans race og hvor gammel han egentlig var, men det skulle ikke være med det samme. Han åbnede flasken og tog en stor slurk der fik flasken ned på halvt indhold.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aspen

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   Søn dec 31, 2017 3:26 pm

Han smilede bredt "Mhh eggs and vegetarian bacon, uhh maybe some coffee" han hævede øjenbrynet, og et skævt smil formede sig på hans læber. I starten var det svært, at vænne sig til at en anden ville lave mad til ham, men i takt med han vænnede sig til det, desto mere normalt blev det og med et handlede det ikke om, hvem der gav hvad og fik hvad, men at det faktisk var noget John virkelig havde lyst til. Smilet var endnu på hans læber, og en smule af en rødmen, syntes at beklæde hans kinder, da John strøg ham over skulderen. Han var altid så varm, og han mindes de engang havde siddet og set film, og det at sidde op af John, var varmere end at have et tæppe om sig.
Han forstod virkelig ikke, hvordan en anden person kunne være så perfekt, varm hud, fantastisk smil og venlige øjne. Måske havde han haft en lidt mørk fortid, men hvem havde ikke gjort ting, som man skammede sig over. Selv havde han gjort ting, som han ikke just var stolt af, ting som han aldrig havde fortalt en anden person. Han skyndte sig at få noget tøj, og kiggede sig selv i spejlet et par gange, før han til sidst gik nedenunder. Han ville meget gerne, se godt ud i John's øjne, måske fordi han gerne ville tættere på denne fantastiske mand, men selvfølgelig var der altid den dumme stemme, som fortalte ham at det ville aldrig ske. En så fantastisk som John, ville aldrig tænkte på ham, som andet end en dum og naiv person. Da han nåede hen til, hvor John var sendte han ham et stort smil "I am ready now" han kørte en hånd igennem sit hår, som ville det rette op på, hvad der sikkert lignede lort

//Nye tøj
Top + Smykker
Sorte bukser
Sweater
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
John

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   Søn dec 31, 2017 5:48 pm

"Noted, eggs and veggie bacon coming right up," sagde han på den mest tjener-agtige manér. Så forsvandt han ned i køkkenet. Efter at have drukket sin egen morgenmad, fandt han sagerne frem til at lave den ønskede morgenmad. Det var rart, som at have et skema til en hverdag der bare virkede perfekt. Allerede nu var John ikke sikker på om hans hverdag ville kunne fungere på samme måde uden Aspen i den.
Det var alt som var anderledes, selv bare at handle ind havde nu en hel anden mening for John. Han elskede hvordan Aspen valgte varer som de bare skulle have, hvordan han snakkede med sådan en passion omkring sin mad og vejen gennem madlivet som vegetar. John ville aldrig kunne forstå det, men når Aspen snakkede om det, lød det som det mest logiske John nogensinde havde hørt.
Som han stod og kokkerede morgenmaden, vendte han blikket mod Aspen. "Looking good. Was it the right size? Do you like it?" spurgte han, næsten en svag panisk tone, da han var tvivl om størrelsen var i orden eller om Aspen overhovedet kunne lide at have det på. Men noget sagde ham at det bare var hans egne tanker der drillede ham, ellers havde Aspen nok aldrig taget det på.
"So I have to ask you one thing before we go. You have to go out in the hallway closet and pick a jacket. Just any of them. I'll get you a jacket eventually, but for now just take one of mine," sagde han så med et smil på læben. Han kunne ikke lade være med at smile når han så på Aspen, og han var lidt nervøs for om det på et tidspunkt skulle gå hen og blive underligt.
I takt med at Aspen forhåbentligt havde valgt en jakke, stod John og serverede morgenmaden på bordet. Selv havde han taget en af sine flasker ud og sat sig foran pladsen der nu tilhørte Aspen. "Even though your scumbag dad was an asshole, how were holidays for you? Did it give you a moment of peace?" spurgte han nysgerrigt før han tog en tår af sin flaske. Det var som at drikke en ren energi-drik for ham, rent blod var hurtigere om at blive optaget mens kød kunne tage et par timer. Så han skulle ikke drikke meget for at skaffe energi til middagens overraskelse.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aspen

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   Man jan 01, 2018 3:46 pm

Han klukkede, da John med en nærmest panisk stemme, spurgte ind til om tøjet passede og om han kunne lide det. Faktisk elskede han tøjet, og det gjorde det hele bedre, at det faktisk var John, som havde givet det til ham. Han var blevet mere vant, til John havde en meget gavmild side, og ofte gerne ville give ting, og hvor det førhen var så ukendt en ting, var det nu langt mere behageligt og måske endda normalt "I love it and it fits perfectly" han sendte John et stort smil, og kiggede derpå ned af sig selv. At John samtidig også havde komplimenteret ham, havde fået hans hjerte til at banke hurtigere, dog havde han valgt ikke at kommentere på det. I sidste ende kunne det jo blot, være en form for venlighed, lidt ligesom alt hvad John ellers havde gjort. Dog måtte han også indrømme, at han faktisk nød når John komplimenterede ham, netop fordi der var en anden mening bag de søde ord, når det kom fra John.
Han hævede øjenbrynet, da John bad ham gå ud og hente en jakke, hvilket gav ham ideen om, at de måske skulle udenfor, men spørgsmålet var selvfølgelig hvor. Han vidste dog, at han næppe ville få svaret, hvis han faktisk spurgte John, hvor de skulle hen. Det var noget han havde lært, at når først John ville give en overraskelse, så ville det forblive en overraskelse og derfor ikke blive fortalt, før de stod foran objektet eller stedet de skulle besøge. Med et smil på sine læber, gik han ud og kiggede alle John's jakker igennem, alle havde hans specielle duft på sig. Han følte sig lidt som en freak, men han kunne faktisk godt lide, den naturlige duft eller fært, som John udgav fra sig. Han havde selvfølgelig ikke sagt det, af frygten for hvad John ville sige. Hurtigt fik han valgt en jakke, hvorpå han begav sig ind til John igen. Han lagde jakken hen over stolen, hvorpå han satte sig foran John. Han begyndte at spise fra maden, der som altid smagte helt igennem perfekt. Han trak på skulderne, da John spurgte ind til, hvordan disse dage havde været, dengang han boede hos sine forældre "My dad would often go out to drink, so in the hours he wasn't home, it was pretty good...but then he would come home drunk, and then the chaos only seemed so much worse" han skar en grimasse, men valgte i stedet at fokusere på sin mad.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
John

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   Ons jan 03, 2018 3:37 am

Han lyttede roligt til hvad Aspen sagde, og hvad der var hurtigere end historiens gang til det værre var hvor meget John pludselig fortrød at han spurgte. Han gnubbede sin pande roligt mens han åndede tungt ud, "Shit fuck, I'm sorry," sagde han så før han rystede på hovedet af sig selv. Hvorfor spurgte han altid om de forkerte ting når han skulle spørge ind til Aspens fortid. Han rettede sig så lidt op i sin stol og rømmede sig kort. "Well on the bright side of life, I will make sure that you get pulled through all the amazing and cheery parts and or traditions during this delightful time of the year," sagde han så efterfulgt af et prøvende smil. Han lænede sig lidt fremad, for at prøve at fange Aspens øjne med sine, tjekke om hans forsøg på at kaste noget godt over situationen var lykkedes.
Da de var færdige med at spise, eller rettere da Aspen var færdig da John for længst havde tømt sin flaske, rejste John sig og klappede let i sine hænder med et stort smil på læben. "Any guesses on what surprise I have up my sleeve today? I've already given a clue or two, but I wanna see if you actually know what I've planned," sagde han så med et skævt smil på læben. Ikke at det ville gøre ham meget hvis Aspen kom til at gætte det nu, han var sikker på at selv da, ville overraskelsen stadig have sin fulde virkning.
Mens Aspen kunne få lov til at tænke lidt nærmere over sit svar, gik John ud og greb en tyk trøje. Han havde ikke rigtig brug for en jakke, da han altid var varm, så trøjen skulle nok holde på den varme. Han strakte sig let og kiggede på Aspen med den jakke han havde valgt. "Holy crap, you look absolutely badass in that. And that's no joke, I actually am a bit worried now, that you've actually been this relentless gangster, waiting for the right moment to sack me," sagde han så, hvor han mod enden ikke kunne lade være med at fnise. Men så forsvandt hans smil som hans øjne trak sig sammen i et skeptisk blik, "Was I far off or right on spot?" spurgte han så i en bekymret tone.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aspen

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   Tors jan 04, 2018 9:46 am

Han smilede blidt til ham "It's okay, I kind of came to deal with the fact, I never was lucky in life...at least until now" han trak på skulderne. Før han mødte John, havde tanken om et bedre liv aldrig været en realitet, måske havde det været en drøm, men aldrig noget der blev andet end det. Dog syntes alt at havde gået bedre, efter han faktisk mødte John, som indtil videre kun havde gjort hans liv så meget bedre. Selvfølgelig var der hele tingen med, at han måske havde nogen følelser, som han aldrig havde oplevet før, og han vidste ikke hvordan John havde det. Hans optimistiske side håbede på, at John havde det på samme måde, mens hans pessemistiske og mere negative side, frygtede at John udelukkende så ham som enten en ven eller andet lig dette. Der var den nervøse del, som troede at John så ham som en irriterende unge, der blot hægtede sig på ham, for at få ting.
Han hævede øjenbrynet, da John fortalte at han ville vise ham de bedre traditioner, hvilket fik smilet frem på hans læber igen "Thank you so much, I mean everything you have done" han følte han skulle give noget igen, men hvad vidste han ikke. Da de endelig var færdige, begyndte han at tage jakken på, i takt med at han rejste sig op. Som John spurgte ind til, om han havde gættet hvad han havde i tankerne for overraskelsen, skar han en grimasse "Clothes?" han lagde hovedet på skrå, det var nok det eneste, han havde lagt mærke til. Hvordan kunne John forvente, at han ville opdage noget, når han hele tiden var så sød og lækker, og perfekt, han kunne ikke tænke på andet, end hvor meget han havde lyst, til at være tættere på ham...meget meget tættere på ham.
Han klukkede over, hvordan John reagerede ved synet af, hvordan han selv så ud i John's jakke. Han kunne ikke lade hver med at posere en smule "ohh yeah, you really should sleep with one eye open, who knows maybe I just do your trick and steal all your hair" sagde han, hvorpå han begyndte at grine. Det var nok en af de første jokes, som John havde fortalt ham. Dog som smilet forsvande og et skeptisk udtrykke kom frem, blev han selv en smule bekymret. Et smil brød dog frem, og han gik imod ham "I'm not a gangster, so no need to worry" han gav ham et kram, og ville egentlig havde givet ham et kys på kinden, dog vendte John sin ansigt, hvilket resulterede i at de faktisk kyssede frem, for at der kom et på hans kind. Hurtigt trak han sig med, og en rødmen spredte sig hurtigt på hans kinder "I'm sorry han vendte sig om, mens tanker for gennem hans hovede
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
John

avatar

Antal indlæg : 77

IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   Lør jan 06, 2018 2:13 am

Da Aspen brugte hans egen joke mod ham, kunne han ikke undgå at smile stort som blev efterfulgt af en glad latter. "Not my precious hair!" sagde han så og greb hans nogenlunde korte totter på siden af hans hoved. "Your hair is better anyways. Not sure why I havent robbed you off it yet. I'd make a fortune," sagde han så og lod sin hånd stryge det lange sølvblondte hår, køre det gennem sine fingre. Han drejede hovedet som han fulgte sin hånd med øjnene, dog da Aspens hoved pludseligt kom tættere på hans, drejede han hovedet mod hans og... Deres læber mødtes! John blev mindst lige så overrasket som Aspen som hvad der virkede som små lyn hoppede rundt i hans læber og ud i ansigtet, blot ved følelsen af Aspens læber mod sine egne.
Han rystede let på hovedet da Aspen begyndte at undskylde, John selv sagde intet. Han gik istedet for tættere på Aspen, og greb blidt fat i hans skuldre, for at vende ham. I det han fik vendt Aspen, lod han sin store hånd blidt ligge sig om nakken på Aspen, i et kort sekund kiggede han Aspen i øjnene, før han lukkede sine og lænede sig ned for at stjæle endnu et kys. Denne gang bevidst om at det var det han ville, han mærkede sommerfuglene drejede og vride sig i hans mave som han sank dybere ned i kysset. Efter lidt tid, løftede hans langsomt sit hoved væk, lod deres læber langsomt skille sig fra hinanden, før han kiggede på Aspen med halvåbne øjne. "Sorry?" mumlede han lavt før han smilte, et blidt men ømt smil, fuld af hvad man ville kalde kærlighed.
Han var dog ikke klar til at slippe Aspen ikke endnu. Han trak ham endnu engang ind til sig i et bjørnekram, med sit hoved på Aspens. "I feel like this was meant to be. From the first time I saw you on that street. It was what pulled me to you," sagde han så stille og smilede en anelse for sig selv, som han mindedes deres første møde. "But no memory can stop me from showing you the surprise," sagde han så og gav endeligt slip på Aspen. Han gik hen til døren og bukkede sig let, "The car is waiting for them, kind sir," sagde han så på så "posh" en klang som han nu kunne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Aspen

avatar

Antal indlæg : 27

IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   Ons jan 10, 2018 10:07 pm

Han vidste ikke hvad han skulle forvente, eller for den sags skyld håbe for. Alt i hans hoved var kaotisk, og han kunne ikke finde hoved eller hale i noget af det. Intet havde dog forberedt ham på, det som John gjorde. Som John vendte ham om, så de nu stod ansigt til ansigt, forventede han halvt om halvt, at John ville bede ham gå eller i det mindste, bede ham om aldrig at gøre det igen. Dog da en hånd blev lagt imod hans nakke, og Johns ansigt kom nærmere, vidste han at dette ikke var tilfældet. Et smil nåede at forme sig på hans læber, før de læber han før havde berørt, nu endnu engang rørte ved hans. Han havde på ingen måde set det komme, men ikke desto mindre fortrød han ikke, at det faktisk skulle ske. Sommerfulge formede sig i hans mave, elektricitet skød gennem ham, og han gengældte kysset. Normalt ville han havde hadet ideen om at blive kysset, nok havde han ikke fået mange af sin far, men det havde været noget han ikke brød sig om. Dog ville han helere end gerne kysse John, der syntes at tage tingene i hans tempo, fremfor allerede nu at smide ham op på en seng for sex.
Da kysset sluttede, og han opdagede det kærlige blik i John's øjne, rødmede han svagt og han fandt sig selv, betragte John med et udtrykke, som var meget lig det John selv havde. Krammet var som alle de andre kram John gav, noget han kun kunne beskrive som behageligt. John's ord om hvordan han havde følt, at det hele måske var ment til at ske, var noget han nogen gange selv havde tænkt "Yeah me too" indrømmede han med et smil. Han følte han var ment, til at skulle møde John, han var ment til at havde været der den nat, så de to kunne møde hinanden. Nok havde det ikke været, under de bedste omstændigheder, men ikke desto mindre, fortrød han ikke at havde været gået hjem med John. Han klukkede da John sagde, at han dog stadigvæk ville fremvise sin overraskelse, så da han gav slip, trådte han selv tilbage og fulgte med John hen. Han kunne ikke lade hver med at grine, da John forsøgte sig med hvad man kun kunne beskrive, som værende en meget dårlig fin accent. Om ikke andet gik han udenfor, hvor han satte sig ind i bilen
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Christmas Eve - Aspen   

Tilbage til toppen Go down
 
Christmas Eve - Aspen
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Bolig området-
Gå til: