Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R

Latest topics
Top posting users this month
Chloe
 
Azrael
 
Joy
 
Lavinia
 
Lilith
 
Niklaus
 
Ylva
 
Luca
 
Lucian
 
Christofel
 
Statistics
Der er i alt 151 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kierran

Vores brugere har i alt skrevet 8265 indlæg in 603 subjects

Share | 
 

 Why didn't he come?! - Rebekah -

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Kesara

avatar

Humør : “An emotion is like a flavor in my mouth, I can taste it. Joy tastes like strawberries. Hate is like ice chips in a Martini. And love is rosewater. I enjoy them all except for one. Betrayal. That has the taste of the char on a piece of burnt meat.”
Antal indlæg : 2

IndlægEmne: Why didn't he come?! - Rebekah -   Søn nov 08, 2015 7:04 pm

Tid Klokken er 18:45
Sted The tempel of the unknown
Omgivelser Det vil blive beskrevet i emnet
Vejr Solen er gået ned, så det er lettere kølligt
Påklædning Hun er iført denne hvide kjole
@Rebekah

I en lille efterladt del af en skov, langt væk fra alt form for civilsation var der et tempel, et tempel ganske gemt faktisk. Set udefra var det smukt, med sandfarvede murer, og smukke vinduer med ufattelige mønstre på sig. Hvert enkelt vindue var beklædt med UV sikret film, hvilket gjorde det sikkert for enhver vampyr at bevæge sig roligt rundt i templet. Det var stort, majestætitisk og som noget ingen anden havde set. Det var bygget op på et bjerg, og var opdelt i tre etager. På den øverste etage boede Aurora, en ung kvinde der havde levet 451 år, hun kende til intet i omverden. Hun havde aldrig været ude for templet, hvilket alt kunne beskyldes hendes kære tvilling, manden der fik hende sat der og gjort således hun ikke kunne forlade stedet. Hun var konstant holdt under bedøvelse, hvilket gjorde hun ikke var stærkt nok til at kæmpe sig vej ud. Alt sammen fordi hun var ustabil, dødbringende og farlig. Hendes besættelse kom fra tabet af hendes elskede datter, fra det sekund af kunne hun ikke tåle at se børn der bare lignede hende det mindste smule. Hun ville bortførere dem, og hvis de ikke gjorde som hendes datter havde gjort, ville hun dræbe dem koldblodigt og efterlade liget liggende omkring i gaderne. Hun ville ikke bekymre sig om dem, og det var i disse øjeblikke hendes mest mørke kom frem, monstret kom frem. Det var her hun var ens værste mareridt. Det var her lyset der tiltrak folk, ende ud med at være folks død. I templet var folks sikret fra hende, og de munke der var omkring hende var stærke dæmoner, alle med den bedøvelse som blev brugt imod hende.
I dette øjeblik sad hun på en pude, bag hende var en munk der blidt redte hendes lange hår. Eftersom hun altid havde elsket langt hår, havde ideen om at klippe det virket så underligt. Ergo havde det fået lov til at beholde sin originale længde, hvilket var omkring hendes knæ. Hver aften ville en af munkene rede hendes lange rødelige hår, her blev det flettet og tildelt den olie som forstærkede hendes naturlige duft. Hun havde per natur en duft omkring sig af sommer, vilde bær og lavendel. Olien gjorde gjorde denne sommeragtige duft blev forøget og en med en stærk lugtesans, ville blive beruset af duften, duften af sommer. Folk beskrev den som værende berusende og det var blot endnu en ting ved hende, som folk godt kunne lide. Manden bag hende nynnede blidt, en melodi der synes at kunne berolige hende og det var en melodi hun kunne huske fra dengang hun var lille "Lady Aurora der er brev fra din bror, jeg må meddele han desværre ikke kommer" skarpe grønne øjne mødte manden der netop var kommet ind, hun stivnede fuldkommen. Man kunne sige hun var afhængig af sin tvilling, han var med andre ord alt hvad hun havde tilbage. Hun greb brevet og med en hurtig bevægelse skar hun halsen over på den ny ankommende munk. Dette fik selvfølgelig munken bag hende i alarm, og her fik hun en sprøjte direkte skudt ind i halsen på hende, og ligeså stille blev alting sort for hende "Nej!! Jeg lover jeg bliver god, han lovede han ville komme" hun blev holdt fast af munken, og i takt med bedøvelsen virkede, faldt de begge ned til jorden og her besvimede hun
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Rebekah

avatar

Humør : I'm immortal my dear, you can't escape me.
Fag : Underviser i besværgelser.
Antal indlæg : 29

IndlægEmne: Re: Why didn't he come?! - Rebekah -   Tirs nov 10, 2015 12:30 pm

Påklædning


En af de dage, hvor folk troede at Rebekah til skulle til middelalderfest, eller noget i den stil. Hun var gået udenfor Gaia by, og hen imod templet. Hun skulle møde Aurora idag, selvfølgelig havde hun snakket lidt med Chris, som hun kaldte Auroras bror - om han kunne lide det eller ej. Derpå var hun taget derover. Rebekah var nok det den eneste der faktisk rigtig besøgte sin veninde. Desuden elskede Rebekah at dresse lidt gammeldags ud - det mindede hende om den verden hun var vokset op i - eller levede videre i. Ligemeget.
Hun trådte ind i templet. Nikkede venligt til munkene. I disse anledninger elskede hun at gøre mere ud af sit hår, med smykker og tøjet - det gjorde også hun lignede sig selv - så Aurora ikke ville føle sig utilpas ved en anderledes tøjstil. Hun mødte en munk der fortalte at Aurora var under bedøvelsen lige nu, men Rebekah var ligeglad - så hun afløste munken, og fik Aurora op i sin seng. Rebekah satte sig ved hende, så Aurora ville ligge og sove på hendes skød. Her sad Rebekah og nynnede med sin smukke stemme, imens hun kørte hænderne igennem Auroras silkebløde hår. Hun sluttede sin lille sang af med; "Tempus dilectionis excitare." Et andet ord for, så var det tid til at vågne op. Rebekah havde styr på besværgelserne - heldigt for hende.
"Godmorgen Tornerose, sovet godt?" Spurgte hun med en mild stemme.

Det eneste tidspunkt man så Rebekah sådan her var omkring hendes søster og Aurora. Ganske vidst var Rebekah også venlig overfor Norma, men på en anden måde. Aurora var lidt ligesom hendes lillesøster, og hun ønskede at passe på hende. Hvis noget skete Aurora ville Rebekah miste forstanden - højest sandsynligt, hvis hun ikke allerede havde mistet den?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Why didn't he come?! - Rebekah -
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Udenfor Gaia :: The tempel of the unknown-
Gå til: