Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V EM E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Lector
 
Lilith
 
Chloe
 
Regina Close
 
Andrei
 
Matteo Belmonte
 
Satrina Darch
 
Lucian
 
Luca
 
Nercissa Cinderfort
 
Statistics
Der er i alt 280 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Aureliana

Vores brugere har i alt skrevet 13859 indlæg in 1115 subjects

Share | 
 

 Nyttig viden: Athena Akademiet

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Valerie
Admin
avatar

Humør : Velkommen tilbage, Val
Fag : Studerer de fleste fag
Antal indlæg : 120

IndlægEmne: Nyttig viden: Athena Akademiet   Fre sep 25, 2015 8:41 pm

Athena Akademiet

Forklaring
Dette univers foregår i vore tid. Selve stedet finder sted i det Vestlige England, ikke langt fra byen Plymouth. Så selve universet ligger i vore eget univers og følger derfor årstiderne, nyheder, månederne, osv.

Athena Akademiet
Athena Akademiet er et stort akademi med plads til alle og enhver. Der findes elever fra over hele Verden på akademiet, som bliver taget godt imod med åbne arme. Gode så vel som mindre gode. Alle overnaturlige væsner lige fra vampyrer til engle til formskiftere til varulve. Her er dog regler, som på enhver skole, der skal overholdes af den enkelte elev og hvis disse regler ikke overholdes, vil eleven komme i kontakt med lærer kontoret, der vil tage sig af eleven. Dette er dog kun sket få gange i Athena historien. På akademiet er der sovemuligheder til den enkelte elev, men det er ikke alle, der benytter sig af tilbuddet, hvis nu elevens familie bor i de to nære byer.

Alder for indmeldelse
Det er muligt når du fylder 14 år at komme ind på Athena Akademiet. Dog vil du komme ind under et andet skema end de andre elever. Dette vil sige, at når du fylder 18 kommer du til at følge den normale skolegang, og derved også blive flyttet hen til de andre værelser.

Adgangs krav
For at kunne komme ind på Athena akademiet er der specielle krav man skal opfylde.

  1. Man kender til det overnaturlige. (Alle i Gaia kender til det overnaturlige, og det rygtes at man kun kan se selve byen hvis man virkelig tror på den er der.)
  2. Man skal have mindst to fag for at kunne komme ind.
  3. Du skal kune accepterer at være sammen med andre væsner, også selvom du er fra en kultur hvor det okay, ekspempelvis at drikke deres blod.Hvad koster det?
- Bliver skrevet senere af Joy

Dagene
Dagene er lange, fyldt med fag og aktiviteter. Til fagene er der selvfølgelig mødepligt og også til de fleste aktiviteter. Det varierer meget fra dag til dag, hvornår fagene foregår. En typisk uge på Athena Akademiet vil se således ud:

Mandag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag
13.30-15.15: Fag
15.30-16.30: Fag

Tirsdag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag
13.30-15.15: Fag

Onsdag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag
19.15-21.15: Fag

Torsdag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag

Fredag:
9.10-10.15: Fag
10.45-11.55: Fag
13.30-15.15: Fag

Mad
Alle hverdage med hensyn til mad:
8.15-8.45: Morgenmad
12.00-12.30: Middagsmad
18.00: Aftensmad

Alle weekender med hensyn til mad:
09.00-11.30: Brunch/mokost
18.00: Aftensmad

Regler for mad
Det er kun på de nævnte tidspunkter, at der er tilladelse til at tage mad fra buffet. Køkkenet er derefter lukket. Der er dog mulighed for at købe nogle ting ind og bevare dem i spisesalens køleskab - dog er dette på eget ansvar.

Sygdom
Hvis du er syg ringer du til hospitalsfløjen, som meddeler det videre - er det voldsomt. Så må du hellere gå derop og blive tjekket.


Fravær:
Fraværet på skolen taget meget seriøst, og hvis man er syg i mere end 5 dage - så skal man tage op på hospitalsfløjen eller ringe en ned. De kommer derefter og ser til dig om du er okay.

Eksaminer
Der er 2 store eksaminensperioder på akademiet, og 2 mindre.
Den første går igang den: 7 Juni - 13 juli. Hvor man vil få udleveret store opgaver og projekter i alle sine fag.
Den anden går igang: 21 November - 12 December, hvor der bliver udleveret opgaver og projekter, som ofte skal laves i grupper.
De andre prøver starter omkring:
2 Marts - 12 Marts og er skriftlige fag, teori, hvor der skal skrives en rapport i udvalgte fag.
10 September - 21 September, er fysiske fag, hvor der skal vises og udøves. Det vil sige, optrædes i musik fagene, udøve diverse former for sport osv osv.

Skolefester
Ligesom der er eksaminer er der også fester, og for at kunne deltage til disse fester - skal dine karaktere have gode karaktere og have bestået eksaminen der følger festen.
Der er 4 store fester på akademiet:
Den store sommerfest: D 17 Juli
Halloween festerne: Hver weekend i Oktober måned.
Vinter ballet: 18 december
Forårsfest: 12 Maj

Mindre fester:
Onsdag den 14. februar holdes der Valentines day

Dage hvor man har fri / Helldigdage
2. påskedag
Første mandag i maj (May day)
Sidste mandag i maj (Spring holiday)
Sidste mandag i august (Summer holiday)
25. December (Christmas day)
26. december (Boxing day)

Værelserne
Værelserne på Akademiet er opdelt efter køn. Det vil sige at drengene har en fløj og pigerne har den anden fløj. Værelserne er to, tre og firemands værelser.
Tomandsværelserne består af et okay stort rum med to senge, et badeværelse, og selvfølgelig god skabsplads.
Tremandsværelserne består af en lille form for fælles stue, hvor der er tre døre, den ene dør fører ind til et to mandsværelse, og den anden dør til et etmandsrum. Den sidste dør er badeværelset.
Firemandsværelser består ligesom tremandsværelserne af en lille fælles stue. Det forskelligt om der er to tomandsværelser i disse rum, eller om der er et tomands og to enkelte. Her er der også to små badeværelser.

Det er strengt forbudt at opholde sit i fløjen for det modsatte køn efter klokken 22 i hverdagen.
I weekenden må de befinde sig der til midnat.

Vampyrer på akademiet
For skolens vampyrer, er der installeret specielle ruder i alle vinduerne, hvilket gør det muligt for vampyerne at befinde sig i dagtimerne til undervisningen - dog er alt udendørs undervisning efter solnedgang for dem.
Mad: akademiet er klar over de har vampyrer og dæmoner med blodtørst på skolen. Derfor bliver der til alle måltider også serveret blod, dog i den anden ende af kantinen. Hvorhenne bliver alle vampyrer informeret om når de starter. Alle vampyrer får også udleveret en speciel nøgle til et blodlager i kantinen, hvor de må tage fra, hvis de virkelig har brug for det. Denne nøgle må dog kun bruges i nødsituationer, og hvis man misbruger den, kan man blive bortvist fra akademiet.

Raceansvarlige
Hver eneste race har deres underviser som er ansvarlig for hele racen. Det vil sige, at man skal kunne tåle at elever kommer med problemer som er knyttet til hvem de er. Dette er en form for vejleder du altid kan opsøge, hvis du føler du har brug for hjælp.

Moonlight Falls & Gaia
Akademiet befinder sig op og ned af byerne Gaia og Moonlight Falls. I disse to byer findes der både konger, baronesser, grevinder, m.m. To fantastiske og spændende steder at besøge!
Dog er Moonlight Falls ikke et åbenlyst sted for menneskene, menneskerne mister deres hukommelse om alt der er sket inde i byen når de går ud af den igen.

Udlandsmuligheder:
Derudover er der frie muligheder for at drage til udlandet, hvis man ønsker det. Dette fortælles til en lærer. Og selvfølgelig husker man på, at man skal i skole igen om mandagen, så hvis elever drager til udlandet en fredag, skal de være hjemme igen før mandag morgen.

Andre dimensioner
Det er muligt at rejse imellem andre riger. Dog yderst sjældent og der skal være en admin tilladelse for at man må rejse til en anden dimension. Dette er for at vi ikke pludselig har 20 portaler rundt omkring, og alle rejser rundt.
- Dog er der et par stykker åbne som er frie til brugt medmindre andet står skrevet.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://athenaakademiet.danskforum.net
 
Nyttig viden: Athena Akademiet
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Grundlæggende :: Nyttig viden-
Gå til: