Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Ons dec 20, 2017 11:15 pm

Sted/omgivelser: Natklubben: Nightmare. Som der nu ser ud på en vampyr/dæmon klub!
Vejr: Sne, sne og mere sne!
Tid: 2-3 stykker om natten?
Outfit: Link
Tilegnet: @Kowo and @Elian


"No.. No not doing that!" sagde han højt over larmen. "Not with someone as ugly as you anyway.. I mean look at me? I'm perfect! Why would I want you? Hahah" en hånlig tone blev tilføjet til hans stemme. Det fik dog også sine konsekvenser, da en flad hånd ramte ham lige i ansigtet, en perfekt syngende lussing.. Hans øjne så dobbelt et par sekunder og det ringede for hans øre.. Shit.. Girl could hit! "Better run while you still can bitch! Or I'll fucking cut you open!!" råbte han højt. Han mærkede et hårdt skub i brystkassen som tøsen skubbede sig forbi ham og ud af toilet båsen, bitch!
Det var sgu da ikke engang fordi han var gået med hende derud for at få noget på den dumme! Han skulle bare nasse på hendes stoffer forhelved! Hvilket hun så åbenbart havde mistforstået.. Anyhow.. Now he had cocaine! Perfect!

Da han forlad toilettet var det derfor også med en del klarer øjne end da han var gået derud. Det var perfekt til at modsætte sig den joint han havde røget tidligere, det havde gjort ham så skide træt, hvorimod dette stof.. Virkede komplet modsat.
Det gav ham også en allerhelveds masse selvtillid, og lige i Olivers case var det ikke altid en god ide, han blev hurtigt overlegen og voldelig når han var på stoffer. I dag var ingen undtagelse. Han forsvandt op i baren for at skylle det hele ned med en øl, for derefter at forsvinde uden for, frisk luft og en cigaret til at få tankerne til at stå mere klart..


Tilbage til toppen Go down
Kowo

avatar

Humør : Peachy
Fag : Dans, musik, idræt, bueskydning og billedekunst
Antal indlæg : 187

IndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Tors dec 21, 2017 12:24 am

Outfit

Han havde fået lov til at komme ud for Jer. Det var mærkeligt... at sige det på den måde. Han havde fået lov til? Men, siden han havde flygtet en gang før, vidste han godt at Jeremiah var meget mere forsigtig omkring at lukke ham ud. Han kunne jo flygte igen, han kunne bare vælge at flygte lige nu, men han vidste så også at Jeremiah ville finde ham lige meget hvad, og han ville ikke have samme straf som sidst, så han lod bare være og valgte at blive hos Jeremiah. Der fik han også mad, han fik et sted at sove, selvom det måske ikke var behageligt, men han havde ikke behov for at tænke på penge. Det var det som var meget tiltrækkende for ham.
Han havde tænkt sig at tage på klubben Nightmare. Han havde hørt om Nightmare før. Klokken var sent om natten, det vidste han godt, men så var det også en smule stille på gaderne, og vinden var kold og frisk, som han havde brug for. Han havde brug for at slappe lidt af, måske med en lille drink, han ville dog ikke komme tilbage til Jeremiah pløre fuld, det ville være pinligt.
Han havde sine øjne limet til skærmen af sin mobil, som han gik igennem sneen. Det var nu ret dejligt med sne, han elskede sne, han elskede juletiden... men dette år så det ud til at han ville tilbringe den i en celle... Alene, hvis Jeremiah valgte en anden slave den aften, eller valgte bare at lade dem helt være uden mad, det havde han gjort før. Han havde fået lov til at tage mobilen med sig, ellers var det ikke noget som han normalt havde på sig. Han skulle jo ikke tilkalde hjælp... Ikke at han på nogen måde ville turde at gøre det, han vidste at Jeremiah bare ville komme efter ham og sikkert dræbe ham!
Uheldigvis, når man kun kiggede på sin mobil, så man ikke hvad der var lige foran en, og Kowo kom til at gå ind i en meget hård væg, som han efter få sekunder, fandt ud af, faktisk var en person.
Han kiggede skræmt op og lagde hurtigt sin mobil væk. I'm so sorry, I... I didn't look where i was going sagde han hurtigt. Som han kiggede nærmere på personen, blev han faktisk en smule skræmt af hvordan han så ud. Han var dækket i tattooveringer, han havde ikke haft gode møder med tattooveringer. Han trådte nogle få skridt tilbage og havde faktisk ombestemt sig omkring Nightmare. Nu ville han bare gerne tilbage til Jeremiah, selvom det betød han skulle tilbage i sin celle, men i det mindste var han sikker.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Tors dec 21, 2017 2:01 am

"Mhmm.. Where is that stupid witch of mine, when you are in desperate need of a blowjob?!" sukkede han til sig selv. Han fik hevet en cigaret op af en pakke han havde i baglommen og placeret den mellem læberne, inden han fandt sin zippo lighter frem og fik den tændt. Han tog en dyb indånding igennem filteret og trak røgen helt ned i lungerne, stod lidt med det og nød den fucking awesome fornemmelse af nikotinen der spredte sig ud i hans krop! Han pustede langsomt røgen ud igen. Og sådan forsatte han, stod lidt i sin egen verden og stenede lidt, muligvis var hans tanker fløjet til Alexander og hvad fanden han lavede i nat, og hvor fucking rart det kunne være at kneppe ham lige nu.. Shit fuck! Han kunne godt finde på at ringe.. Hmmm.. Han var ved at finde sin telefon frem da da en eller anden fucking spasser braste lige ind i ham, og han tabte sin telefon.. Like hallåååå!! Hvis der var nogen der ikke var usynlig så var det kraft edmne Oliver! God! Hvem fuck i helved havde mod til at gå ind i ham, anyway?

Han bøjede sig ned og samlede telefonen op der nu havde fået nogen tæsk og ikke ville fucking lyse op mere.. Fucking hell!!!!! "I'm gonna kill you, you little dipshit, of a motherfucking asshole! What the hell do you think you're doing?!! You fucking recked my phone?! Hell yeah, you didn't look.. And for that.. I'm gonna teach you a little lesson.. Maybe you will remember to look next time? ha?" snakkede han løs imens hans øjne fandt Kowo. Han placerede cigaretten i mundvigen og gled ud foran ham.
Han tøvede ikke engang før han knyttede sine hænder og gik til fyren. Første slag ramte ham direkte i maven, skubbede alt luften ud af ham, og da han bøjede sig forover på grund af smerten, fik Oliver et knytnæve slag ind på Kowos kæbe så han væltede omkuld. Nok var Oliver en streg i luften og så sgu ikke ud af særlig meget, men han kunne fanme slå til hvis han havde brug for det, og det her var ikke hans første slås kamp, langt fra!

Han valgte at stille sig med en fod på hver side af Kowo og stod lige over hans mave, han bøjede sig ned og tog fat i hans krave med begge hænder og trak ham op mod sig, blot for at spytte ham direkte i ansigtet! Så slap han Kowo igen og lod drengen knalde sit hovede ned mod asfalten igen. Han rykkede lidt tilbage og bestemte sig for et par slag mere i maven og brystkassen, ind til Kowo krøllede sig så meget sammen af det var umuligt at komme til, men nå ja så blev ryggen jo fri. Så han trådte om bag ham og begyndte blot at sparke til ham i stedet, ligeglad med hvilke nerver, knogler, muskler, han ødelagde.. Hans stof indtag gjorde han ikke kunne stoppe igen. Lydene Kowo udstødte påvirkede ham ikke, det var der intet der gjorde.. Og han ville højst sandsynligt blive ved til drengen døde.
Tilbage til toppen Go down
Kowo

avatar

Humør : Peachy
Fag : Dans, musik, idræt, bueskydning og billedekunst
Antal indlæg : 187

IndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Fre dec 22, 2017 1:01 pm

Kowo fik sig noget af et chok, da fyren pludselig gik helt amok og råbte af ham. Han hade når folk råbte af ham, han kunne ikke holde til det, han var ikke så stærk mental, han var faktisk... slet ikke stærk mentalt. Han var selvfølgelig ked af at han ødelagde fyrens telefon, men det var ikke noget som han ikke kunne erstatte for fyren, hvis det var det. Han behøvede ikke at flippe så meget ud over en ødelagt mobil!
Han kendte ikke denne fyr, han var helt fremmed, derfor havde han ingen anelse om hvad han kunne finde på at gøre, om han virkelig kunne finde på at slå ham ihjel, som han sagde han ville.
Kowo var ikke hurtig nok til at flytte sig, eller gå tilbage, da en knytnæve tog al luften fra ham, da den ramte ham i maveregionen og fik ham til at bukke over. Efter det fik han en ordentlig kæberasler, der fik ham til at flade til jorden. Et klynk kom fra ham. Av for helvede, hvor gjorde det ondt! Hvad havde fyren gang i?! Kowo tog sig til sin kæbe, det var et ordentlig slag! Gosh, hvorfor skete dette lige for ham! Dette var ikke noget han var kommet ud for før, ja han levede med Jeremiah, så han fik en del... knubs, men han havde aldrig været ude for at blive tæsket!
Please, stop, I'm sorry, I can pay for your phone, I promise! sagde han ynkeligt og så bedende op på fyren.
Han gav et overrasket gisp fra sig, da han blev løftet op imod fyren, ved hans krave. What the hell!! Han spyttede ham i ansigtet, hvor klam kunne man lige være. Han skar en grimasse og prøvede at tørre spyttet af, som gjorde at han ikke rigtig kunne stoppe faldet og hans hoved ramte hårdt mod jorden, hvilket fik et grynt ud af ham. Han tog sig lidt til hovedet, det gjorde ondt og det slørede lidt for hans øjne. Ugh, han håbede ikke på at der var gået hul... Han fik dog ikke lov til at tænke meget over det, da han pludselig blev sparket i maven igen. Flere gange så han til sidst faktisk kunne smage den genkendelige smag af blod. Fyren holdt i hvert fald ikke igen, hvis han kunne gøre at Kowo hostede op blod. Han prøvede at beskytte sin mave for flere spark, han krøllede sig helt sammen og spyttede det blod der var i hans mund, ud. Men fyren var langt fra færdig. Et støn af smerte kom fra Kowo, da han blev sparket i ryggen. Hvornår ville han stoppe, hvornår ville han lade Kowo være og sige at det var nok. Han havde da ikke virkelig tænkt sig at slå ham ihjel havde han? Det gjorde så ondt, over det hele, hele hans krop gjorde ondt. Hans hoved snurrede rundt for ham. Han øjne blev våde af tåre, han kunne ikke klare den smerte, den var værre end hvad Jeremiah nogensinde havde gjort mod ham.
Små klynk kom fra ham, hver gang han blev sparket i ryggen, der var ingen tvivl om at der ville komme blå mærker... Men han ville ikke have brækket noget! Det føltes dog allerede som om der var noget brækket ved hans mave, et ribben eller to måske. Han vidste dog ikke hvordan det føltes, han havde aldrig prøvet det før, men det gjorde bare så ondt, at han ville tro det var sådan det føltes.
Han måtte prøve at få fyren til at stoppe, selvom det nok var umuligt. Please... Stop sagde han svagt. Det var ynkeligt, han var ynkelig, som han lå der og ikke kunne forsvar sig selv. Han var ikke trænet til at kunne forsvare sig selv, han var ikke stærk nok, derfor var han aldrig endt i et slagsmål, han holdt sig væk fra dem, men der var han, ved at blive tæsket ihjel.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Fre dec 22, 2017 4:31 pm

But.. There was no next time. Oliver gået amok, og Kowos ord gjorde ikke andet end at tilføje mere benzin til bålet, der var intet der kunne stoppe ham nu, slet ikke den ynkelige lille lorts ord. "Shut the fuck up, and take what you deserve!!" råbte han højt, han bukkede sig ned over Kowo igen og ragede lidt på ham til han fandt hans pung og trak den op. "Kowo? What a shitty name.." grinede han håneligt som han kiggede på hans ID, før han gik videre og tog de kontanter Kowo havde, som faktisk var pænt mange alligevel, hvem fanden gik rundt med så mange penge på sig overhovedet? Hvem var hans sugar daddy? En Oliver kunne stjæle? Haha.

"Lay stil, don't move" knurrede han bare og hørte mere af den ynkelige klynken der kom fra den lille dreng, hvilket gjorde ham endnu mere vred, "I said... SHUT UP!" råbte han, som han knælede ved siden af ham igen og knyttede sin næven, for at give Kowo endnu et hårdt slag, denne gang i ansigtet, igen.. Igen.. Til den brækkede næse havde pyntet hele fyrens ansigt med blod! Oliver stoppede ikke, han slog bare videre, ligeglad med hvad han ramte.

Tilbage til toppen Go down
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Fre dec 22, 2017 5:18 pm

Outfit
Skyggerne dækkede det meste af kroppen på ham, det var pisse koldt og Elian ville egentlig helst indenfor igen - han skulle bare lige bruge et par minutter for sig selv, en eller anden narrøv havde kysset ham - hvilket selvfølgelig havde udløst en række ubehagelige følelser, som han blev nødt til at få rystet ud af kroppen. Egentlig var han ikke på den klub der lå lige ved siden af ham, men en privatfest længere nede ad gaden - han var gået så langt væk for at undgå at hans venner kom og spurgte indtil ham. De ville ikke forstå det.
Elian fandt dog hurtigt ud af at han ikke var alene. Der begyndte ret hurtigt at opstå noget postyr mellem to fyre. Han gjorde egentlig ikke noget, stod bare og røg sin smøg. Men han kunne også hurtigt se at det udviklede sig. Det var tydeligt at den ene fyr var påvirket og var den overlegende. Elian løftede sine øjenbryn da fyren med alle tatoveringerne sågar truede med at slå fyren ihejl - forhelvede. Elian havde ikke lyst til at være et vidne til et eller andet mord, faktisk ville han slet ikke blandes ind i nogle af de der problemer der skete for øjnene af ham. Han skævede kort rundt, et håb om at nogle andre ville bryde ind og stoppe det inden at fyren kradsede af under volden. Men der var ingen, kunne han nå at gå? Han fik øje på et kamera ved en af de nærliggende butikker, fuck, han ville så meget blive hevet ind hvis fyren døde.
Han smed derfor sin cigaret fra sig og trak jakken ordentligt på. Han smed sin kasket fra sig og gik hen til slåskampen "HEY! Assface!" lød det fra ham som han med målrettede skridt gik imod fyren "Maybe you should find somebody on your own size to fight with?" kom det flabet fra Elian der stillede sig ind foran fyren og den blodsmurte fyr på jorden. Han havde ikke tænkt sig at prøve at udrede det her uden vold, den tatoverede fyr var alt for langt væk på stoffer til at se eller forstå noget rationelt - Elian havde trods alt lidt kendskab til stoffer. Så Elian svingede en af sine bedste knytnæver imod fyrens kindben - og håbede at han ikke var brudt ind for sent til at rede fyren, han vidst nok overhørte hed Kowo.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kowo

avatar

Humør : Peachy
Fag : Dans, musik, idræt, bueskydning og billedekunst
Antal indlæg : 187

IndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Fre dec 22, 2017 8:26 pm

Fyren lyttede slet ikke til hvad Kowo sagde. Han ville slet ikke give Kowo en chance, han var opsat på at ville slå ham ihjel, uden nogen form for forhandling. Det var ellers det eneste Kowo kunne tilbyde, han kunne ikke slå fra sig, han ville ikke kunne løbe efter at få så mange tæsk! Hvad pokker kunne han så gøre, bare ligge der og dø? Han ville ønske Jeremiah var der, så han kunne give fyren nogle tæsk... Men når nu han tænkte over det, ville Jeremiah nok bare nyde synet af Kowo der blev tæsket ihjel, han gjorde det jo nogenlunde selv.
Kowo lod ham bare ransage sig, han kunne jo ikke gøre meget mere ved det. Han brummede let, da han gik igennem hans pung og sagde at hans navn var shit... Pff, det var det ikke, han kunne godt lide sit navn... Det var med i løvernes konge. Et stille klynk kom fra ham, da fyren tog Jeremiahs penge, det var penge som han skulle havde brugt på klubben... ikke alle sammen selvfølgelig, men Jeremiah havde bare givet ham nogle.. Så da fyren tog dem, følte Kowo sig virkelig dårlig til mode.
Han krøb sammen, da fyren råbte af ham igen. Ugh, hvor han hade det. Men ikke lige så meget som han hade at være så forsvarsløs.
Da fyren endnu engang slog ham i ansigtet, blev hans syn endnu mere sløret ind det var i forvejen, det gjorde det ikke bedre at fyren blev ved, indtil han kunne mærke en ubeskrivelig smerte i hans næse og et kvalmende knæk. Brækkede han lige sin næse..? Gud, hvor gjorde det ondt, han havde ikke brækket noget i sit liv. Et skrig kom fra ham, men fyren holdte ikke op der.
Først da en stemme kom, ikke langt fra dem. Som sendt fra himlen, Kowo kiggede i retningen af stemmen og der kom en fyr gående direkte mod hans angriber. Eller... Det var i hvert fald det som det lignede, han kunne ikke være sikker med sit syn.
Men lige meget hvad, var han reddet, fordi fyren slog ham ikke længere. Han lod sig bare falde ud på den kolde jord, han prøvede at få styr på sine vejrtrækninger, men hver gang han trak vejret dybt ind, gjorde det ondt.
Hvad mon Jeremiah ville sige til det? Han blev vel nød til at tage på hospitalet, det var også der Jeremiah var... Han ville ikke have at han så ham sådan der. Han ville bare hjem i sin celle, bare ligge i sin seng og sove det ud. Men han vidste også godt, at det ville han ikke kunne, hans smerter var alt for store og en brækket næse og ribben skulle helt sikkert til lægen... Men Jeremiah kunne heale ham hurtigt igen, det var det gode ved at Jeremiah var en vampyr... alt andet var shit.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Fre dec 22, 2017 9:10 pm

En stemme brød ind og forstyrrede ham i at smadre Kowos ansigt, han gav slip på fyren og rettede sig op for at se hvad der skete. En eller anden idiot havde åbenbart valgt at blande sig! Fucking morron! Det skulle han ikke have gjort! Han smed pungen fra sig ved siden af Kowo og vendte sin opmærksomhed mod den ny ankommende.. Oh hell.. He was kinda hot? Maybe they could... OH HELL! No, no they could not!

Knytnæven ramte han lige i ansigtet og han vaklede et par skridt tilbage og tog sig til sit ansigt, "Fuck you!!" råbte han af fyren, that hurt! "Someone on my own size? Really? Only a human can hit that weakley.." grinede han bare flabet. Før han selv slog ud efter fyren, alt hvad han kunne, ramte ham i maven først, derefter i ansigtet med den anden hånd, klar til at slå ham igen. Han ville have ham ned og ligge, præcis ligesom Kowo.
Tilbage til toppen Go down
Elian

avatar

Humør : I give a fuck. I give lots of fucks, actually. I’m a prostitute of feelings.
Fag : Everything I need to know... I learned in kindergarten.
Antal indlæg : 826

IndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Fre dec 22, 2017 9:36 pm

Elian havde forventet at fyren ville slå igen, selvfølgelig ville han det. Men han havde ikke forventet den kommentar han fik. Fucking fuck, endnu en af de freaks der, hvorfor stødte han konstant ind i dem? Men han var forberedt på de slag han fik så de slog ham næppe ud - ikke at det gjorde mindre ondt af den grund. Han tog sig kort til maven og skar kort ansigt, slaget var alligevel lidt mere heftigt end forventet. Fyren kunne virkelig slå hård, men hvis han heller ikke var menneske, kunne det måske være derfor - men Elian havde dog den fordel at han ikke havde taget stoffer, han var forhåbentligt mere klar i hovedet end ham.
Han undveg fyrens næste slag og imens han gjorde det, så slog han ham så hård han ham kunne ved ribbenet "You stupid freaks, you always think that you are better than us humans!" grinte han bittert af ham "Just back off already, leave the dude alone!" prøvede han så og slog ud efter fyrens kæbe. Elian vidste ikke hvad fyren var, men Elian havde overbevist sig selv om at han nok skulle kunne klarer ham - hvis han bare fokuserede og med lidt held? Mest af alt var det dog bare vigtigt at fyren på jorden ikke døde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kowo

avatar

Humør : Peachy
Fag : Dans, musik, idræt, bueskydning og billedekunst
Antal indlæg : 187

IndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Lør dec 23, 2017 3:16 pm

Kowo fuldte ikke meget med i hvad der skete mellem de to, han kunne dog høre der blev udvekslet slag, han håbede dog bare det gik den rigtige retning og hans angriber var slået i jorden! Ugh, han ville ikke være vred, han var en lys fe, men... Han kunne heller ikke komme udenom det.
Som han lå der på den kolde jord, tæt på bare at lukke sine øjne og vente på alt var overstået, hørte han sirener ikke langt fra hvor de var. Nogen måtte havde tilkaldt hjælp. Lyden af sirener plejede at gøre ham bange, da hans arbejde ikke ligefrem var lovligt, men nu gjorde det ham bare tryg, for han vidste at fyren ikke længere kunne gøre ham fortræd.
Han kiggede op, da sirenerne stoppede lige ved dem og politimænd begyndte at råbe af de to der stod op. De vidste ikke hvem de skulle anholde.
Der kom også ambulance folk hen, først hen til Kowo, som så ud til at kunne besvime når som helst det skulle være.
Sir, can you tell us your name, and where it hurts? spurgte en af dem. Kowo kæmpede for at få samlet sine tanker, for at give dem et ordentligt svar.
My name is Kowo... My nose hurts really bad, and my stomach too gispede han. Kvinden der stod over ham nikkede og smilede betryggende til Kowo.
En af politimændende kom hen til damen og hviskede noget til hende, før han gik igen. Endnu engang fik han et spørgsmål... Alle de spørgsmål, han ville bare gerne til hospitalet. Han ville helst have at det var Jeremiah som var hans læge..
Who of the persons attacked you? spurgte hun. Han skyndte sig at svare hende, mens han håbede på at ham som rede ham, ikke blev anholdt. The one with long hair, tattoos all over forklarede han. Der var en mand ved siden af hende, som hurtigt gik over til politiet, for at forklare hvordan det hang sammen.
Imens blev Kowo taget med ind i ambulancen. Han ville gerne have at de førte ham til Jeremiah, med det samme han kom til hospitalet. Selvom han syntes det var lidt pinligt, vidste han også at Jeremiahs blod var det eneste der kunne kurer ham hurtigt. Can.. Can i get Jeremiah, or Dr. Williams, when we get to the hospital spurgte han og kiggede op på kvinden. Hun smilede og nikkede til ham, inden de kørte væk.

(out)


Sidst rettet af Kowo Man dec 25, 2017 2:55 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   Man dec 25, 2017 2:51 pm

"Oh my are you calling me a freak? Don't you know where the fuck you are, stupid boy.. Walking into Moonlight Falls.. Idiot!" råbte han bare af ham, velvidende af drengen nok ikke ville huske en skid af alt det her når han engang fik forvildet sig tilbage til Gaia, eller hvor fuck han skulle hen efter det her. Oliver havde lyst til at bruge sin evne og få ham til at gå ud over en klippe i stedet, bare lade ham falde ned i dybet og dø! Så vred var han. "Oh I am.. He's not much fun anyway, all broken and stuff, I need a clean canvas, come here pretty boy, should be easier to break your stupid bones anyways!" grinede han, inden slagende ramte ham hårdt og han udbrød et vredt råb som han forsøgte at slå igen.. Lige ind til de begge blev afbrudt af sirenerne, og før de vidste af det var både Elian og Oliver i håndjern, fucking hell! Oliver råbte og bandede og forsøgte at få den fucking dumme betjent til at slippe ham fri igen. Han stirrede tilbage på den dumme fe, der gav Oliver skylden og han begyndte at benægte. "What the fuck are you talking about?! I didn't do shit.. This guy attacked him, I was trying to help!" løj han højt og helligt.
Han blev dog meget stille da han hørte Kowos stemme i det fjerne.. Navnet han sagde.. Han frøs på stedet og lod bare politibetjentene føre ham hen i politibilen og køre afsted med ham.. Han kiggede kort på Elian, han ville nok havde sendt ham et hævnrigt smil, men.. Kowo havde freaket ham ud.. Havde han tæsket en af Jeremiahs legetøj? Fuck.. Well.. Goodbye life.

//OUT
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)   

Tilbage til toppen Go down
 
I'm gonna fuck up your face dipshit - Elian og Kowo (X.x.X)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Natklubben; Nightmare-
Gå til: