Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Razor
 
Reign
 
Cain
 
Clarissa
 
Elian
 
Luca
 
Mike
 
Cassandra
 
Joy
 
Kayne
 
Statistics
Der er i alt 453 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Seth Drago

Vores brugere har i alt skrevet 24304 indlæg in 1858 subjects

Share | 
 

 Don't tease me or it gets worse for yourself ~ Rokea

Go down 
ForfatterBesked
Lexie

avatar

Humør : Tja, er jo lige det ikke? xD
Fag : 1) Kunst/billedkunst. 2) Astrologi. 3) Dans. 4) Historie.
Antal indlæg : 7

IndlægEmne: Don't tease me or it gets worse for yourself ~ Rokea   Søn okt 25, 2015 12:12 am

S: Gangene
T: eftermiddag
V: tørvejr. ca 15 grader
O: nogle personer, da mange har fri nu.

Endelig havde Lexie fri, og hun var meget glad for det. Ikke fordi hun ikke kunne lide de fag hun havde, for hun elskede dem, men det var nu en gang rart når man havde fri. Lexie satte direkte kurs mod sit værelse for at slappe af og finde ud af hvad hun vil lave senere. Det var fredag, så weekenden kaldte jo, men først skulle hun bare slappe lidt af, inden det hele begyndte. Hun vil gerne tage ind til byen eller noget, og shoppe eller drikke eller noget helt tredje. Hun var ikke helt sikker endnu nemlig. Hun var dog ikke forberedt på det der meget snart vil ske. Hun var ikke så langt fra værelserne da en pige stødte ind i Lexie, og det var tydeligt at det var med vilje, men alligevel sagde Lexie. "Hey se hvor du går." Pigen så på Lexie, og det var tydeligt at pigen havde et slæng tøser efter sig. "Se dig dog selv for." svarede pigen igen, og begyndte at le. De andre tøser faldt hurtigt i, og lo med hende. Det her fandt Lexie sig ikke i, og da hun havde et rimelig stort temperament, og der tit ikke skule meget til at få det til at koge over, blev Lexie vred og gav tøsen en lussing. "Du skal ikke tirre mig." knurrede hun, og så på pigen med sine lilla øjne. Pigen veg kort tilbage, men så så på de andre tøser som hun havde med sig. "Vi finder os ikke i du slår." De trådte tættere på Lexie, som blot blev stående fast som en klippe. Hun veg ikke tilbage for folk hun ikke kunne lide, og hun kunne ikke lide de her tøser her. "Kom da endelig an." sagde hun, og da de kom tættere på hende, slog hun den ene lige i ansigtet, så hun faldt til jorden. Der var nu en masse folk som havde opdaget dette slagsmål, og havde dannet en cirkel rundt om dem, og heppede på dem. Lexie slog ud efter pigen som havde stødt ind i hende før, og ramte præcist og hårdt lige i maven, så pigen knækkede sammen på gulvet. Lexie var så småt begyndt at se rødt, da hun var godt sur og sådan, og havde ingen planer om at stoppe, før de alle endte på skadestuen eller hospitalet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arach

avatar

Humør : “What kind of world would we call home Our own? An Oasis of love, humility and hope.”
Fag : | Biologi | Kemi | Geografi | Historie | Musik |
Antal indlæg : 18

IndlægEmne: Re: Don't tease me or it gets worse for yourself ~ Rokea   Man okt 26, 2015 8:32 pm

Rokea havde været færdig med sine pligter og havde endeligt formåede at færdig gøre det sidste ved nogle af kælderens rør. Han havde en sports taske over skuldren. Et par shorts og en åben skjorte, som afslørede hans nøgne overkrop. Noget han ikke var bange for at vise. Hans øjne gled på nogle af eleverne, som var samlet. De så ud til at heppe på noget. Hans øjne gled rundt for at se om han kunne spotte en lære, men han så ikke ud til at se en, så han valgte at træde nærmere.

Lyden af den første pige, som ramte jorden med et brag fra Lexie's næve. Han greb fat i den første elevs nakke og hev ham til side. Der efter den næste og næste, som så ud til at spotte at det var pedelen, som havde fat i dem. Så de begyndte, som det første at stikke af fra ham. Både fordi de ikke kunne anmelde ham for noget, da han så ud til at være fri fra arbejde og derved ikke var indrettede under nogle af reglerne. Hans øjne gled ned på pigerne, som havde lagt sig i slåskamp. Han nærmede hurtigt over til Lexie for at få fat i hende, da hun så ud til at være den overlegne i kampen. Han prøvede hurtigst muligt at gå direkte imellem, med hoved fokus på Lexie. Så han ville stå overfor hende. ''I tøzer stopper nu! Lexie, med mig. Og i tøser går direkte til rektor's kontor. Alé!'' Hans øjne gled kort på dem, mens han stemme var kort og bestem. Han rettede sig i ryggen, så det fik ham til at virke en smugle mere 'autoritær' til trods for at han 'blot' var skolens pedel. Hans øjne gled tilbage på Lexie.

''Lexie, kom med mig. Kampen er slut.'' Hvis Lexie havde sænket sine parrader og fulgte med Rokea, medmindre hun selvfølgelig planlagde at prøve at overfalde Rokea. Ville han lede hende ud af akadamiet og videre imod skolens have. Både for at hun kunne få noget frisk luft og han kunne få et indblik i situationen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lexie

avatar

Humør : Tja, er jo lige det ikke? xD
Fag : 1) Kunst/billedkunst. 2) Astrologi. 3) Dans. 4) Historie.
Antal indlæg : 7

IndlægEmne: Re: Don't tease me or it gets worse for yourself ~ Rokea   Tirs okt 27, 2015 3:53 pm

Lexie opdagede ikke pedellen komme der over. Hun nåede at slå den næste tøs i gulvet inden nogle trådte ind foran så Lexie blev nødt til at standse op. Hun hørte sit navn, og så så på personen foran sig. Det var skolens pedel opdagede hun, og tøvede. Hun så stadig rødt takket være de piger, men hun blev bare stående uden at gøre noget. Bare hun nu ikke kom i ballade. Det vil hun helst ikke. Hun havde ikke tænkt over konsekvenserne af at slås nemlig. Hun prøvede at få sig selv under kontrol igen, og trak vejret dybt. Hun tøvede da han bad hende følge med, men fulgte så med ham ud af akademiet. Hun så ned i jorden mens hun fulgte efter ham, og kæmpede stadig en smule med at komme i kontrol. Luften hjalp en smule, men desværre ikke helt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arach

avatar

Humør : “What kind of world would we call home Our own? An Oasis of love, humility and hope.”
Fag : | Biologi | Kemi | Geografi | Historie | Musik |
Antal indlæg : 18

IndlægEmne: Re: Don't tease me or it gets worse for yourself ~ Rokea   Ons okt 28, 2015 12:06 pm

Han ledte hende ud af akadamiet, samt også vidste han at det ikke var første gang at den gruppe piger, havde lagt an til slås kamp og at han måtte gribe ind. Hans øjne gled på hende, da de var kommet afsted. ''Jeg er ikke vred Lexie og du er ikke i problemer, men næverne er ofte ikke den bedste løsning.'' Han vidste at de fleste nok ville afbrøde ham, ved at forklare det ikke var sin egen skyld, så hvis dette var tilfældet, som hun ville gøre. Ville han afbrøde hende ved at fortsætte. ''Men. Pigerne er hellere ikke den bedste. Siden jeg har fri, har jeg teknisk ikke forpligtighed til at raportere dette. Så hvad siger du til at vi tager en gå tur og snakke om tingene? Jeg har alligevel ikke det store at nå. Udover at komme ned til stranden og skal alligevel forbi byen. Så hvad siger du til at gå med en gammel pedel, som mig og havde en sludre for en slader?'' Rokea prøvede ikke at virke sur. Han vidste godt at de fleste var i teenage årene. Nogle værre end andre og lexie virkede til at være mere moden end hun så ud til. Så han tænkte at hun nok var omkring de 17-18 år. Hans øjne gled omkring sig og han kunne høre nogle folk, gå forbi dem og så halv undrende på pedelen, som gik med en elev fra akadamiet.

''Så hvis du har lyst. Kan du starte med at snakke om hvordan din dag har været? Går det godt i timerne og eventuelt forklare hvilke drenge, som måske er fremtræden? '' Rokea grinte lidt for sig selv over den sidste kommentar, mens et venligt 'puf' blev lagt på hende, for at opmuntre hende lidt. Samt også for at sikre at hun vidste at han ikke var vred på hende og generelt tog dette ganske roligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lexie

avatar

Humør : Tja, er jo lige det ikke? xD
Fag : 1) Kunst/billedkunst. 2) Astrologi. 3) Dans. 4) Historie.
Antal indlæg : 7

IndlægEmne: Re: Don't tease me or it gets worse for yourself ~ Rokea   Tirs nov 03, 2015 11:04 pm

Hun fulgte bare med uden at sige noget. Hvad skulle hun også lige sige? Hun havde ingen ide til det. Da Rokea snakkede til hende, så hun op på ham. Næverne var ikke den bedste løsning? Nej det vidste hun godt, men det var den nemmeste når hun blev så sur som hun var blevet. På det tidspunkt, vil hun have utrolig svært ved at holde sig selv tilbage fra at gå i slagsmål. "Ved jeg godt det ikke er." sagde hun, og lyttede til det næste han sagde til hende. Hun anede ikke rigtig hvad hun skulle sige til det, med at gå en tur og snakke om tingene. Men hun kunne vel sagtens gå med ham og snakke lidt. *Hvem i alverden sir dog det? En sludre for en slader?* Hun havde aldrig før hørt nogle side det, og det lød mærkeligt, og sjovt på en eller anden måde. Hun lagde godt mærke til, at folk så på dem, men hvad så? Det var for hende lige meget om de så på dem eller ej, så længe de ikke gik hende på naverne.

Hun sukkede stille, men nikkede så. "Vi kan godt gå en tur." Hun var ikke sikker på hvad hun skulle svare på hans spørgsmål. Hvordan havde hendes dag været? "Øm.. Den har været okay, end til for lidt siden." Det sidste mumlede hun dog. "Hm, i timerne? Der går det meget godt, og drenge? Heh, de fleste opføre sig som bør for det meste, i hvert fald i nogle af fagene." Hun anede ikke hvem der var mest fremtrædende, der var ikke som sådan en bestemt fyr der var mere fremtrædende end de andre, de var vist lige meget fremtrædende. Hun smilede forsigtigt til ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arach

avatar

Humør : “What kind of world would we call home Our own? An Oasis of love, humility and hope.”
Fag : | Biologi | Kemi | Geografi | Historie | Musik |
Antal indlæg : 18

IndlægEmne: Re: Don't tease me or it gets worse for yourself ~ Rokea   Fre dec 04, 2015 3:11 pm

Han fortsatte videre i retningen imod byen. Hans øjne gled kort over på hende. Han lyttede til hendes svar og smilede lidt over det. Han tænkte at hun sikkert havde mange ting køre rundt, men måske var det sådan at folk tænkte, nå de var igang med skolen? Rokea kunne jo ikke ligefrem bedømme hende, på den front. Dog ved hendessætning omkring da hun svarede omkring at hendes dag havde været okay, fik det et svagt smil på hans læber. Lyden af at hun ikke helt vidste hvad hun skulle svare. Eller også var det blot Rokea, som igen var for skubbende omkring nogle private emner hos folk. ''Tja.. Lyder godt. Forresten hvilke fag har du?, samt også hvilke fag fortrækker du af dem du har?'' Han drejede om hjørnet, mens lyden af biler og mortoriserede køretøjer kørte forbi dem. Hans øjne gled omkring dem, mens han lyttede til hendes svar, hvis hun altså svarede ham. Han strakte hånden op og tog fat i to hængende æbler, som hang lidt ud over et træhegn, som han lige precise kunne nå. Hvis han altså koppede lidt op. Han greb fat i to saftige og modne røde æbler og rakte den ene til hende. Det var fra haven inde hos gamle fru jensen.

En ofte ældre dame, som ofte talte med Rokea når han havde fået tidlig fri og som ikke havde det store imod det at han nuppede et par æbler hist og her. Hun tog også ofte imod folk, som kom fra skolen og havde en dårlig dag. Hvor hun serverede Te eller andet til dem, mens hun nyd at høre omkring deres problemer også give hendes erfaring ud til ungdommen, for at give dem et smil på læben, for at komme tilbage til skolen. ''æble?'' sagde Rokea kort, mens han rakte et æble over til hende, for at se om hun ville acceptere et frisk rødt æble, som sikkert nok var sundt og gav et lettere hyggelig miljø, mens de gik ned imod byen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Don't tease me or it gets worse for yourself ~ Rokea   

Tilbage til toppen Go down
 
Don't tease me or it gets worse for yourself ~ Rokea
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Gangene-
Gå til: