Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 My knight in shining armour - Wesley

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: My knight in shining armour - Wesley   Tors dec 14, 2017 10:57 pm

Tid: 15.32
Sted : Skoven. Ahh jeg ved ikke hvor jeg er!
Omgivelser : Træer, nogle dyr
Vejr : Overskyet, men lunere vejr end det har været længe
Tøj: Påklædning
TAG : @Wesley <3

Hvorfor var hun gået ud i skoven? Hun vidste jo godt at den var så stor, og der gik ikke længe før hun ikke kunne finde vej. Hun skulle bare lige, de der bær Lector havde vist hende, de smagte ret godt, og det var egentlig det eneste hun kunne få ned. Men nu stod hun blot omgivet af træer og kiggede forvirret rundt. Nervøst tog hun sig til den ene arm, hvordan blev hun ved med og få sin endt i de her problemer.

Hun hoppede en gang som en latter lød bag hende. Forskrækket vendte hun sig om og fik øje på et par unge fyrer. Hun havde set dem før, på skolen. ”Such a sweet fairy as yourself shouldn’t be wandering in the woods alone.” Hun begyndte og gå langsomt, det blik der, hun kunne kende det. Rainier havde haft det samme, nej ikke igen! Hun greb efter sin lille beholder med lys, men tabte den på jorden som en af vampyrene brugte sin speed og fik hende skubbet op imod nærmeste træ. Et skrig forlod hende, og hun gispede efter vejret som luften blev pustet ud af hende. Den anden var der kort efter og hun kiggede på dem med tårer i øjnene. ”Please don’t.. Let me go!” Hun prøvede og komme fri, men stoppede hurtigt som en lussing landede på hendes kind. Den anden vampyr stod der nu, og hans tænder var allerede fremme. Han var begyndt og gå efter hendes hals og hun lukkede grædende øjnene ”No please.. I don’t want to. Let me go!”
Tilbage til toppen Go down
Arthur

avatar

Humør : Everyday is a new experience and I take it as it comes..
Fag : None.
Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Re: My knight in shining armour - Wesley   Tors dec 14, 2017 11:54 pm

Outfit

Wesley havde taget en gåtur i skoven, han nød at gå de lange ture, for ikke så længe siden havde han været en tur i bjergene og før det havde han været nede ved fjorden.
Han nød lydene af naturen og alle duftene, indtil han hørte nogle sige noget og pludselig hørte han et skrig, og så en pige bede nogle om at give slip på hende og så kom gråden og endnu flere protester.
Der gik ikke lang tid før at han ved hjælp af hans forøgede hurtighed, var henne ved de to vampyrer og han så straks at den ene holdt den blonde lys fe op imod det ene træ og den anden stod tæt ved hende.
"HEY!" råbte han og stod pludselig bag de to vampyrer. Han fik fat i den ene vampyr, ham der tydeligvist havde slået pigen i ansigtet og han rev ham tilbage, hvorefter han sagde "You might wanna close your eyes girlie, and hold your ears. Oh and after this, I'm gonna take you to safety, alright?". Og han knækkede nakken på den vampyr han holdt i nakken, så snart hun havde gjort som han bad om.
Han lod kroppen falde til jorden, velvidende at dette ikke ville have slået ham ihjel, men indtil videre ville han være paciferet. Han så på ham og viste sine egne tænder og øjne, samt vener. I trøjen og bukserne på vampyren som holdt lys feen fast, brød der små flammer frem og vampyren, slap panisk sit greb i Lily og prøvede at slukke ilden, men den blev ved med at undgå hans hænder og sprede sig og snart var der ild i meget mere end bare tøjet. Derefter vendte Wesley sit fokus imod vampyren på jorden, som også snart brød ud i flammer.
Han gik hen til den skræmte fe og skyndte sig at samle hende op og få hende et stykke væk, så hun ikke skulle se hvad der var sket og da han satte hende ned, lagde han blidt en hånd på hende ene skulder, som for at sige at de var i sikkerhed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: My knight in shining armour - Wesley   Fre dec 15, 2017 12:43 am

Nu var det slut, hun var sikker på det. Men så hørte hun en anden råbe og de 2 vampyrer som stod ved hende stoppede tydeligvis også. Forsigtigt åbnede hun sine øjne, og fik øje på en 3 fyr som nu stod der. Den ene fyr blev hurtigt trukket væk, og hun kiggede op på den nye fyr med tårer i de blå øjne. Hun tøvede, kunne hun stole på ham? Hun havde troet Rainier var en god mand, men.. Hun havde ikke noget valg, og hun valgte og gøre som han sagde.

Hun kunne ikke hører noget rigtigt, jo nogle bump og sådan lidt, men alligevel ikke. Hun havde direkte stukket en finger i hvert øre for, hun gjorde trods alt som der blev sagt. Vampyren som havde holdt hende fast, slap hende pludselig og hun mærkede hvordan hun igen var den eneste der holdt hendes egen vægt. Han havde holdt hende en smule løftet, nok for at hun havde sværere ved at gøre modstand. Hendes krop var ved og bukke under for det chok den var udsat for, som et par stærke arme løftede hende op. En forskrækket lyd forlod hende, hun havde trods alt stadig både lukkede øjne, og fingre i ørene. Det var først da hun blev sat på jorden og hun mærkede en beroligende hånd på sin skulder at hun turde åbne øjnene.

Fyren der før var kommet til hendes redning var det første hun så da hun åbnede øjnene. Hans blå øjne der kiggede på hende, og hun kunne ikke lade være med at sænke sit blik, kinderne svagt rosa. Han havde trods alt lige båret på hende. Hun tog sine fingre ud af ørene og fumlede lidt med tørklædet som den ene vampyr havde revet en smule løst. Med lidt besvær fik hun det på plads igen. Hendes lyseblå øjne hvilede igen på fyren, som hun nervøst bed sig i læben. ”Thank you I … I dont know. I should have… Thank you.” sagde hun så med usikkerheden tydelig i hendes stemme.
Tilbage til toppen Go down
Arthur

avatar

Humør : Everyday is a new experience and I take it as it comes..
Fag : None.
Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Re: My knight in shining armour - Wesley   Man dec 18, 2017 2:02 pm

Wesley så på pigen foran ham, stadig med hans hånd på hendes skulder, "Hey, hey, it's alright, I heard you needed some help, so I came. I guess that kinda makes me your guardian angel." Han jokede kun omkring at være hendes guardian angel, selvfølgelig kunne han ikke være det. Han var vampyr.
Han fjernede sin hånd fra hendes skulder og så kort rundt, han kunne lugte de brændende kroppe, men han vidste at det kun var på grund af hans forhøjede sanser. Han så atter på den blonde pige foran ham. Hun så så usikker ud, så skrøbelig, så uskyldig. Han kunne ikke lade være med at smile sødt til hende, det hele gav ham en lyst til at passe på hende. Der var meget få ting uskyldige ting tilbage i verdenen og det at hun var så uskyldig, var næsten overvældende.
"I'm Wesley, by the way, and you're..?" Spurgte han med et skævt smil og han kørte sin ene hånd igennem sit hår, inden han gjorde an til at de kunne gå lidt. Da hun havde præsenteret sig, smilede han let til hende og spurgte så "So tell me, Lily, what is such a young lady as yourself doing out here, all on her own?".
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: My knight in shining armour - Wesley   Man dec 18, 2017 5:20 pm

Hun blinkede et par gange og kunne ikke lade være og smile lidt. Guardian Angel. Var han hendes? Hun havde hørt om det, men hun kunne ikke tro det, nej hun fortjente ikke en. Så hvorfor? Hans smil fik hende til at rødme endnu mere, hvorfor kiggede han sådan på hende? Hun kunne ikke helt håndtere det og bed sig let i læben. Hun hørte ham præsentere sig selv og tvang sig selv til at kigge på ham som hun skubbede en tot hår væk fra sit ansigt. ”Lily…” man kunne kun lige høre hendes stemme, som hun svarede ham ganske lavt.

Roligt gik hun ved siden af ham. Hun turde ikke kigge op på ham, ikke fordi hun var bange for ham, men fordi. Han så alt for godt ud, hun kunne ikke se på ham uden at rødme! Det var pinligt! ”I was… You see.. there are these berries.. Lector showed them to me.” hun rødmede let ved tanken om deres møde og kiggede hurtigt ned i jorden, bare han ikke så det. ”I treid to find the berries.” sagde hun så bare. Hun tyggede lidt på sin læbe og udbrød så pludselig. ”You can’t be my guaridan angel!” hendes kinder var stadig den der rosa farve, og de blå øjne flakkede lidt som hun blev usikker på det hun havde gang i. Hun fumlede lidt med den sweater hun havde på, nulrede bunden af den imellem sine fingre. Hun var stoppet op og kiggede stadig på ham, på trods af hun var genert. ”I mena.. I.. I don’t deserve it.. I… you should.. Someone else deserves it more.” sagde hun så en smule mere viljefast end hun havde virket indtil nu. Men hun mente det også. Hun kunne ikke bare tage en guardian engel til sig selv, hun havde gjort forfærdelige ting. Noget så rent burde ikke passe på hende, hun var ikke værdig.
Tilbage til toppen Go down
Arthur

avatar

Humør : Everyday is a new experience and I take it as it comes..
Fag : None.
Antal indlæg : 3

IndlægEmne: Re: My knight in shining armour - Wesley   Man dec 18, 2017 7:31 pm

Wesley stoppede op, da Lily nævnte Lector. Pigen havde været sammen med Lector, det var ikke godt. Han så bekymret ned på hende, hun så ud til at være okay. Hvilket altid var noget. "Berries? What did those berries look like, maybe we can find them together?". Tilbød han og så på hende.
Da han hørte at hun begyndte at gøre oprør imod at han kunne være hendes skytsengel, skulle han til at sige at det bare var en joke, men han nåede ikke at sige noget, før hun havde sagt at hun ikke fortjente en skytsengel og at en anden fortjente det mere. Han rystede på hoved og sukkede og sagde "Lily, of course, you deserve a guardian angel. What I just saved you from, is proof. You could've been murdered or worse!". Og så var der også det at hun omgik en mand som Lector, men det sagde han ikke højt.
Han forsatte så meget at gå lidt og han kørte en hånd igennem sit hår.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: My knight in shining armour - Wesley   Man dec 18, 2017 9:08 pm

”Uhmm they were purple and black, and they got a sweet taste. They were on bush.” Hun prøvede og kigge rundt, se om noget så bekendt ud, men hun var virkelig dårlig til at finde vej. Hun bed sig lidt i læben, hvorfor havde hun tænkt at hun kunne finde det igen? Da hun var der med Lector havde han bare lavet en portal og så var de der.

Hun lyttede til hans ord, men hun var ikke enig. Nej hun fortjente det ikke, ikke med de ting hun havde gjort. Hun fulgte dog med ham da han begyndte og gå igen, hun ville ikke være alene i skoven, ikke efter det før. ”No.. I… I have… It doesn’t matter.. Maybe it would have been better.” hendes stemme var lav og hun kiggede ned som hun gik ved siden af ham. Et lidt manisk smil viste sig på hendes læber, men kun ganske kort før det forsvandt igen. Det var ikke noget hun selv lagde mærke til, men det var noget der var kommet efter Lector havde brugt sin evne på hende, noget hun heller ikke rigtig forstod eller havde bemærket.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: My knight in shining armour - Wesley   

Tilbage til toppen Go down
 
My knight in shining armour - Wesley
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Skoven omkring-
Gå til: