Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29245 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 Tshh.. School is boring, I'll have a juice - Mattox

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Tshh.. School is boring, I'll have a juice - Mattox   Tirs dec 12, 2017 10:12 pm

Tid: Tirsdag kl 11:00
Sted: The Jucie Stop, Gaia
Omgivelser: Cafeen er ret tom, der er ikke så mange på dette tidspunk.
Vejr: Blæsende og det sner, dog er det slud der hurtigt forsvinder.
Påklædning: Påklæding
Tag: @Mattox

Han burde være til time, eller sagt på en anden måde. Han burde side på en stol i et lokale fyldt med en masse andre elever, og kæmpe med at holde sig vågen imens en eller anden latterlig gammel mand snakkede løs om sprog. Men det var ikke det han gjorde. Endnu en gang havde han valgt og skippe timerne, han vidste godt han ikke burde, men ahh det var bare sååå meget nemmere. Han tog sin multijuice der var blevet stillet på bordet foran ham, og sendte den unge pige et smil som tak. Han sad lidt for sig selv i en af de små båse der var, og  lænede sig godt tilbage i sædet. Han fandt sin telefon op og snuppede et selfie med sin store juice, før han fik smidt de helt rigtige hashtags på og smed det på instagram. Han skyndte sig også og lave en snap han fik sendt afsted.

Han tog en tår af sin juice, okay den var god. Pigen havde haft ret da hun anbefalede den. Han havde ærligt ikke vidst hvad han skulle vælge, og der her var hendes foreslag. Han hev sine små høretelefoner i sin lomme, og med den ene høretelfon i det ene ører, fik han startet musikken på sin telefon. Rock, lige hvad han havde brug for. Han smilede tilfreds og nikkede lidt med hovedet som han sad der, øjnene lukkede og slappede af. 2 timer i skolen, det var alt han havde været i dag, og han følte det var 20 timer.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Tshh.. School is boring, I'll have a juice - Mattox   Tirs dec 12, 2017 10:35 pm

Outfit og hår med et par sorte Doc Martens støvler Smile

Klokken havde været lidt over ti, da Mattox endelig havde fået sig selv overbevist om at stå op og få noget tøj på. Han havde ikke brug for et bad, han havde taget et om aftenen, efter han var kommet hjem fra en ellers anden stakkels kvinde, som havde været dum nok til at gå i seng med ham, mens han var sulten.
Han børstede doven tænder og fik trukket en jakke på, udover hans åbne skovmandsskjorte og trak sine støvler på og satte kursen ud ad døren. Han havde ingen intentioner om at møde op på skolen, ikke før han skulle have musik i hvert fald.

Han gik lidt rundt i byen og kiggede ind ad nogle af vinduerne, indtil en ung dreng fangede hans blik. Han stoppede op og betragtede den mørkhårede dreng, som havde fundet sin telefon frem og kommet sine høretelefoner ind i ørerne og begyndte at nikke med hoved i takten til musikken. Et smil gled over Mattox' ansigt og han gik indenfor, i den lille café.

Han lod sig glide ned i sædet overfor drengen og foldede sine hænder på bordet foran sig og lænede sig let frem, mens han så på ham og bare ventede på at han ville opdage at han sad der, med det charmende smil på læben.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Tshh.. School is boring, I'll have a juice - Mattox   Tirs dec 12, 2017 11:20 pm

Zachs blik var låst på sin telefon, og han bemærkede ikke rigtig at nogen kom hen til hans bås, faktisk bemærkede han heller ikke at han satte sig ned på den anden side. Han sad og kiggede på nogle af de kommentarer hans billede allerede havde fået. Der var nogle af de typiske, piger der gik amok over hvor godt han så ud. Det var da sødt, men nu var han ikke til piger, men okay det stod jo heller ikke ligefrem skrevet på hans instagram. Han smilte lidt som han svarede på nogle af dem, og kiggede først op da han ville tage sin juice for at tage en tår.

Og han hoppede næsten op og stå da han fik øje på fyren der sad overfor ham. "Ohh fuck!" Hans hjerte sad i halsen på ham, og det var tydeligt og hører på hans stemme at han var overrasket. Han lagde en hånd på brystet og kiggede på fyren foran ham. *Do I know him? Please, dont tell me he is a guardian sent from school?* Han ligned ikke en vogter, han så i hvert fald bedre ud end dem han havde set. Han bed sig let i læben, hvorfor kiggede han bare på ham uden at sige noget? Fuck, skulle han sige noget? Han vidste ikke helt hvad han skulle gøre af sig selv, og kløede sig akavet i sit hår. "So." han rømmede sig hurtigt da hans stemme ikke var helt enig med ham, stadig påvirket af det chock han lige havde fået. "So.. Can I help you?" ja det var vel det rigtige og spørge om? Der måtte være en grund til han bare sad der og kiggede på ham?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Tshh.. School is boring, I'll have a juice - Mattox   Tors dec 14, 2017 12:58 pm

Mattox havde siddet og kigget på den unge mand i lidt tid, inden at han opdagede ham. Og da han endelig gjorde, smilede Mattox blot endnu mere og lav latter. Hans reaktion havde været fantastisk. Og han lænede sig tilbage i sædet og svarede ham så "Well, that all depends, I'm not hungry right now, so you can't help with that.." Han snakkede selvfølgelig ikke om rigtig mad, men mere om sjæle. "-But I do need to have some fun. What do you say?". Han så på drengen overfor ham med et hævet øjenbryn og et skævt, men charmende smil.

Han så kort rundt i caféen, der var ikke mange derinde, men han genkendte en enkelt person fra en de afterpartys han havde været til, det var en sød lille blondine, som sad oppe ved disken. Hun havde forsøgt at gå med ham hjem, men han havde været mere interesseret i en ung mand i stedet, den aften. Han så kort rundt, inden hans blik igen fandt den unge mørkhårede dreng, som stadig sad på pladsen overfor ham.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Tshh.. School is boring, I'll have a juice - Mattox   Tors dec 14, 2017 3:04 pm

Okay hans svar fik ham ikke til at virke som en guardian, faktisk så fik det blot Zach til at blive endnu mere forvirret. Han tog en tår af sin juice før han igen stillede den på bordet og rettede sig lidt op. ”I think you have got the wrong place if you’re hungry. As I have seen its only a juice bar.” han forsøgte og sende ham et smil det blev dog blot en smule akavet. Vent han havde også sagt noget andet havde han ikke? Han bed sig i læben, prøvede og komme i tanke om det, hvordan kunne han glemme det så hurtigt? Fuck! I det mindste havde fyren lige nu travlt med at kigge rundt i baren, det gav ham tid til at tænke. *Come on Zach.. You got this.. What did he say? Shit I’m not good at this social thing.”

Mandens øjne hvilede igen på ham og han kunne ikke lade være og synke en mental klump, og SÅ slog det ham! ”FUN!” Han rømmede sig hurtigt som han bare havde udbrudt det og fik dem som var i baren til at kigge på dem. Shit.. Han sank lidt sammen. ”What I ment was. What do you mean fun?” han kiggede spørgende på manden, kinderne havde fået en let rosa farve af alle de blikke der kort inden havde hvilet på ham. *Great.. look like a retard. Yeah…*
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Tshh.. School is boring, I'll have a juice - Mattox   

Tilbage til toppen Go down
 
Tshh.. School is boring, I'll have a juice - Mattox
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden :: Juice stop-
Gå til: