Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 will you let me have a taste? - Zander

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: will you let me have a taste? - Zander   Søn dec 10, 2017 10:19 pm

Tid: 00:20
Sted: Natklubben; Nightmare
Omgivelser: musik, drinks, og glade folk.
vejer: sne
Påklædning: Her
Partner: @Zander


Han havde efterhånden været alene i en måned eller sådan noget. Og han var efterhånden begyndt at overveje at vende tilbage til skolen. Hans blodtørst kunne han styre, og han ville bare gerne lave noget andet end at sidde der hjemme i husket og vente på at Caleb forhåbentlig kom hjem en dag.
men i aften havde han nu valgt at han var nød til at komme ud! Han var nød til at lave et eller andet! Plus.. han var død sulten!
Han måtte finde en han kunne drikke fra, og det her måtte være det rette sted at gøre det! Han havde aldrig været her før. Før han blev vampyr var det ikke ligefrem stedet han tog hen, og efter.... tja.. der gik et stykke tid før Caleb lod ham komme ud, Og nu var han her så ikke mere!

Han kom ind på stedet, så sig om, der var godt nok mange folk, og han var ligefrem nød til at lukke af for lugtesansen og holde op med at trække vejret for ikke at blive vanvittig af alle de dufte. Han gik op til baren. "uhm.. en bloody matini" Det var den eneste "drink" han kende, hvilket egentlig bare var blod, blandet med en smule alkohol. Hmm nu var opgaven så bare at finde en der ville lade ham drikke fra vedkommende. Han var ikke til det med at skulle tvinde folk til at han drak fra dem, så hvis han kunne finde en der frivilligt ville gøre det, så ville det være meget bedre!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 11, 2017 1:41 pm

Påklædning

Zander havde altid vidst han var til hård sex, faktisk så var han til ret hård sex. Hele det der slave/master princip have altid tiltalt ham. Men nu var der noget andet som havde sat sine spor i ham, en ny tanke, en ny fantasi der måtte udleves. Han havde derfor forladt sit hjem i Gaia, og var taget til Moonlight Falls. Det var ikke fordi de ikke have nogle bare i Gaia, men der var ingen som denne.

Han trådte ind på natklubben, Nightmare. Det var et passende navn når man tænkte på hvad det var for et sted. Her var oftest kun vampyrer og dæmoner, og en vampyr, det var præcis hvad han var på jagt efter i dag. Han rettede sin jakke, og gik med rolige selvsikre skridt henover gulvet. Han var godt klar over han nok var lidt en skydeskive herinde, hans blod var unikt, det var i hvert fald det han havde fået at vide. Og den måde nogen kiggede på ham på, well det gjorde ham klar over at de kunne dufte det. Det fik ham dog ikke til at vende om, eller fortryde sin beslutning. Nej han var her for at finde en vampyr der ville sætte tænderne i ham, bogstavelig talt!

Roligt gik han op til baren, og ved siden af ham stod en fyr i en sort læderjakke, han fik serveret en drink der så meget mørk rød ud. Han lod roligt sit blik vandre over ham. Jackpot. Ikke blot var han vist vampyr, men han så også godt ud. Nu måtte han bare lige sikre sig han rent faktisk var en vampyr. En dæmon var bare ikke god nok, det skulle være en vampyr! Han vendte sig imod bartenderen ”Tom Collins, dobbelt.” Han trængte til noget stærkt, noget der kunne fjerne den smule nerver der lå under huden på ham. Han tog en god tår af sin drink da den ankom og en tilfreds lyd forlod hans læber.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 11, 2017 2:02 pm

Han var faktisk i tvivl om hvad det var han søgte! Jo noget at spise! Og han var sikker på at stedet her var det rette. Særligt fordi, ud over vampyre og dæmoner, kommer også andre dette sted, netop væsner der ønskede at tilbyde sig til en vampyr eller blod dæmon. Han vidste ikke hvad det var for en underlig lyst at have. Men så igen.. han skulle ikke snakke for højt! Han havde selv haft den, før han blev vampyr. Den gang han var et menneske og mødte Caleb. Der gik længe inden Caleb ville så meget som smage hans blod, da han var bange for at skade Ham. Og jo mere Caleb nægtede, jo større en trang blev der hos Mark, og jo mere tænde tanken ham. 
Og de gange se skete havde han da også nydt til, tændt på det. 

Han havde kun lige fået sin drink da hans næse opfangede noget sært. Han lugtede lidt til hans drink. Jo.. det var blod. Men hvad var så den fantastiske duft der ellers var i rummet så? Han vende hovedet og så en ung fyr stå i baren ved siden af ham. Det var ham! Hvordan kunne han dufte sådan? Det var jo som at gå ind i en slikbutik! 

Han tog sig selv i at stirre lidt for længe på fyren, inden han vende blikket væk igen. Fuck!.. den duft nev ham i næsen. Han drak sin drink, som i.. hele drink, i en slurk. Vende sig rundt mod bartenderen. "En mere.. og gerne stærkere" lød det fra ham som han atter vende sig rundt med ryggen op af baren og gjorde virkelig alt for ikke at dufte til denne fyr. Han prøvede at holde vejret. Undlade at trække vejret gennem sin næse. Men nej.. det nyttede heller ikke noget. Han fik den nye drink, og tog en slurk af den. Okay.. den var stærkt! Og der var noget andet i. Han vende blikket mod bartenderen, der blot sende ham et roligt nik. Okay.. det der måtte betyde at han havde puttet noget særligt blod i.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 11, 2017 7:26 pm

Han stod mest af alt og passede sig selv, tog nogle gode slurke af sin drink, han fik brug for at smide noget af den generte facade hvis han skulle gennemføre det her, og hvilken bedre måde end at drikke sig fuld. Han var halvvejs igennem som han endelig valgte og tage modet til sig. Han drejede igen blikket over på fyren ved hans side, han var nødt til at finde ud af om han var vampyr. Men han kunne da ikke bare spørge sådan blankt ud af ingenting? Gjorde man det sådan? Var det det sådan man normalt gjorde her? Måske? Det var ikke just fordi han bare kunne finde en bog på biblioteket om det jo. Gud hvor ville han ønske han havde haft en bog om det.

Han tog en dyb indånding, og gik et skridt tættere på fyren, så han nu kunne snakke til ham uden at skulle råbe helt vildt. ”Sååå…. Hvad er du rovdyret eller byttet?” Hva fuck var det lige han sagde? Det kunne sku da ikke spørge om. Han mærkede de røde kinder, fuck fuck fuck han var ikke fuld nok. Han kløede sig lidt i nakken. ”Undskyld.. Nogle gange får jeg vist bare sagt nogle dumme ting. Jeg er Zander” han rakte hånden frem for at hilse på fyren, som han hurtigt fik sagt noget mere før at fyren havde chance for at svare på spørgsmålet. Han ville jo heller ikke have svar på spørgsmålet. Eller jo det ville han, men ikke på den måde. Det fik ham til at lyde som en eller anden desperat junkie, men..var han ikke også det? Desperat altså?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 11, 2017 8:23 pm

Egentlig overvejede Mark at gå. Han kunne virkelig ikke holde den duft ud! Hvordan kunne den knægt lugte sådan? Han nåede næsten strømme sin drink i det samme han havde fået den han var virkelig nød til at få noget at drikke. Selvom.. han havde ikke været fuld siden han var blevet forvandlet. Såh.. han vidste jo egentlig ikke helt hvordan han reagerede.. men han vidste at der skulle en del til. 

Han skulle til at bestille drinks nummer tre da han pludselig så fyren rykke tættere på ham og hørte hvad han sagde. Han løftede et øjenbryn.. øhhh hvad? 
Han så undrende på ham da han forklarede at han somme tider fik sagt nogle dumme ting. Han så ned på hans hånd da han præsenterede sig, og tog den med sin kolde hånd. "Mark" sagde han så roligt. Zanders hånd var dejlig varm. Men det var svært at fokusere på det når den forbandet dejlige duft hang over ham. 
Han nåede ikke engang at spørge bartenderen om en drink mere før den kom af sig selv. Måske bartenderen forstod at Mark havde brug for at drikke i aften.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 11, 2017 8:40 pm

Okay i det mindste havde han da ikke kommenteret på det, faktisk så valgte han og trygge Zanders hånd og præsentere sig. En kold hånd, jep så var han vampyr bingo! Nu skulle han så bare finde ud af hvordan han fik det på bordet med at han gerne ville blive bidt? Altså han kunne jo ikke bare spørge direkte vel? Nope det var han på ingen måde fuld nok til. Han tog endnu en stor tår af sin drink han efterhånden havde tømt. Han vendte sig for at få endnu en drink, men bartenderen havde allerede en på vej. Han løftede en smule undrende blikket, havde han ikke også lige gjort det med Mark? Eller måske tingene bare var sådan her?

Han kiggede op på Mark med sin drink i hånden. ”Er det sådan en ting her på Nightmare? At man ikke engang behøver og bede efter en ny drink?” Han kiggede så over på bartenderen som stod lidt væk og bare gav ham et sigende smil. Hmm.. det var underligt. Han bemærkede nogle unde kvinder der stod for enden af baren, de hviskede og blev ved og kigge på ham. De kunne godt glemme det, vampyrer eller ej, han ville have en mandelig vampyr!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 11, 2017 9:15 pm

Mark så selv noget undrende på bartenderen da også Zach fik en ny drink. Sig mig var det her et sted med Match making? så lige så snart nogle faldt i snak i baren så blev der bare langet drinks over disken? eller var det var en måde at sælge mere? I hvert fald virkede det, for Mark var allerede godt i gang med den nye drink, og han kunne mærke han skulle have mere. Alkohol virkede ikke ret godt på Vampyr, det var en forbandelse. Han skulle jo nærmest dømme et menneske og 2 flasker sprut før han blev fuld nok til at kunne følge med andre.
Som menneske skulle han jo nærmest kun lugte til det så var han fuld.

Han så på Zach da han spurgte ind til det, og tydeligvis også havde undret sig over denne behandling. Han trak på skulderen "jeg ved det ikke, det er første gang jeg er her" erkende han. Han drak mere af sin drink, og lod blikket ramme Zander lidt "hvad med dig selv?... kommer du tit her?" spurgte han så.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 11, 2017 11:53 pm

Det var ikke bare små tåre han tog, nej han tog nogle ordentlige slurke, det skulle virke han skulle blive fuld! Men det tog noget tid, og tålmodighed var ikke det han havde mest af lige nu. Hans tanker kørte, og alt han kunne fokusere på var tanken om den fyr, Marks, hans tænder i hans hals. Shit..
Marks stemme vækkede ham fra hans egen private fantasiverden, og han bemærkede hvordan han trak på skuldrene. Det var tydeligt han heller ikke vidste noget om det. Hmm første gang han var her, det var ligesom Zander. "Det ville være synd og sige. Det første gang jeg sætter mine ben her. Tænkte jeg ville se.." han stoppede sig selv midt i sætningen. jaa hvad ville han? Bare kigge, danse, drikke? Nej han var her kun for en ting, og der var ingen grund til at trække det i langdrag. Så hans impulsive fik lov og få magten og han drejede sig om imod fyren, stillede sin drink på baren og kiggede på ham med et seriøst blik. "Skal jeg være helt ærlig, så er jeg her fordi jeg vil finde en vampyr. Jeg har... well.. Jeg har en ide om at jeg vil prøve og blive bidt." Sådan nu var det sagt! Men i samme nu ordene havde forladt hans læber kom den generte side til overfladen. shit shit shit.... Han tog sin drink og tømte den i en stor, selvom det stadig var over halvt fyldt. Well fuck it. Nu var han gået så langt, der var ingen vej udenom, og han ville virkelig gerne prøve det, og fyren her, han virkede perfekt. "Så. er det nogen du interesseret i eller spilder jeg min tid?" der var noget flirtende over hans stemme, som han stillede glasset fra sig på bordet og ventede på vampyrens reaktion.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 12, 2017 12:13 am

Mark så lidt på fyren da han sagde at det ville være syn at sige at han kom her tit, og at det var første gang, ligsom Mark. Han lagde dog mærke til at fyren stoppede midt i sin sætning. Var der mon noget galt? Gad vide om alt den alkohol var slået ind nu? knægten havde drukket en del siden han kom og der var ikke noget at sige til hvis det pludselig sparkede ind.
Mark tog sin drink op til munden, men lagde mærke til at fyren pludselig vende sig mod ham. Hmm? gad vide hvad der var med den fyr.
Han var lige ved at få sin drink galt i halsen da han hørte hvad Zander sagde. Han var her... for.. at finde en vampyr! og blive bidt?... hvorfor?! Hmm.. selvfølgelig hver sine lyster. Han var her jo selv af lidt samme grund, så der var vel ikke noget underligt over at Zander ledte efter en, hvis det var den slags han kunne lide. Men... det lød dog ikke på ham som om det var noget han havde erfaring med.

Han vende blikket overrasket mod Zander da han pludselig spurgte om det var noget Mark havde intareasse i, eller om han spilde tiden. Han stod lidt og betragtede fyren. Egentlig.. så var han her jo af netop den grund. For at finde en han kunne drikke fra, en frivillig.. Fyren her var frivillig.. OG han duftede fantastisk.
Han skævede ned mod fyrens glas. Han rakte ud efter det, og skubbede det længere ind mod baren. "så er du nød til at stoppe med de der.. ellers er det os begge der ender med at blive påvirket, og det er bestemt ikke nogle god ide" lød det fra ham. Han så sig lidt om. Det gik ikke her, der var for mange blodsugende væsner, og som Caleb havde lært ham, så var det farligt at spilde blod sådan et sted.

han så på fyren. "jeg bror i nærheden.." konstaterede han blot inden han gjorde en gestus med hånden som tegn på at de godt kunne gå. Han havde aldrig prøvet det her før. De andre han havde drukket fra havde været nogle man bestilte, lidt som en prostitueret, men i stedet for sex, kunne man drikke fra dem. Men det her.. en ung fyr der selv tilbød sig. Hvad hvis det gik galt? Zander duftede helt fantastisk, og hvis han smagte bare halvt så godt, så ville det jo blive svært at stoppe sig selv.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 12, 2017 10:37 am

Okay måske havde det været lidt for direkte, i hvert fald så så det ud til at vampyren blev en smule overrasket. Han var da i hvert fald ved og blive kvalt i sin drink. Måske han skulle have været mere diskret? Men det var jo Nightmare det her, var det ikke det folk kom herind for? Det virkede nærmest som en evighed at han bare kiggede på Zander. Kunne han ikke bare sige ja eller nej? shit. Han mærkede hvordan han blev mere og mere nervøs over det hele.

Endelig reagerede fyren og han skubbede Zanders allerede tomme glas længere væk, og han kunne ikke lade være med at smile lidt. "Okay fair nok. Ikke flere drinks." han sendte ham et skævt smil og rettede på sin jakke før han kiggede rundt. Han var allerede spændt, tanken om at mærke fyrens tænder bryde igennem hans sarte hud, det fik hans krop til nærmest og dirre af spænding. Hans hjerte bankede en smule hurtigere i hans brystkasse, og han bed sig selv i læben. Slap af, det er det her du vil! Så dyb vejrtrækning! Han lyttede til sig selv, tog en dyb vejrtrækning og endelig mærkede han sin krop slappe lidt mere af.

Hovedet blev lagt en smule på skrå, og han kiggede på fyren. Vent hvad? Ohh.. right... Det var nok en god ide. "Vis vejen." sagde han så med et smil, som han gik hen til garderoben. Han tog sin jakke på inden han gik ud og kiggede så op på vampyren. Han måtte erkende han var en smule nervøs, men alligevel så var han også spændt, på sådan en god måde!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 12, 2017 1:18 pm

Det var altid noget at fyren gik med til at der ikke skulle mere alkohol indenbords. det gik heller ikke! Han kunne ikke drikke fra en der var utroligt fuld. Så ville han selv kunne mærke det, og SÅ meget kontrolleret var han altså heller ikke. 
Han nikkede som fyren bad ham vise vej. Han gik mod udgangen sammen med Zander og sagde ikke ret meget. Hvad skulle han sige? Fyren virkede temmelig sikker i sin sag, så det var nok ikke noget de behøvede at diskutere. 

Da de kom ud, lukkede Mark jakken ikke fordi han frøs, mere af gammel vane fra hans tid som Menneske for ikke ret længe siden. Han viste Zander vej. Han boede ikke ret langt der fra. 

Der gik heller ikke længe inden de stod ved huset. Et ældre hus, tæmmelig stort. Han gik hen for at låse døren op, og trådte selv ind, tænde lyset og smed sine sko og jakke. Han stod nu blot i en t-shirt. Hvilket afslørede hans trænede overarme. Han fik tændt lys i huset. Det var et stort og flot hus, endda også for stort til en enkelt person, men nu var det jo egentlig heller ikke meningen at han skulle bo her selv! Det var meningen at han og Caleb skulle bo her sammen. 
Men nu hvor Caleb ikke var her mere, så var det ham der boede her. 
Han så på Zander da de kom ind i stuen. "Nåh... Fortæl mig så.. har du prøvet det før?" Spurgte han roligt. Han ville vide hvad hans elv gik ind til. Duften af Zander var meget voldsommere nu de var alene, og ser ikke var en masse andre ting der drillede hans næse. Det var næsten for meget!.. men han forholde sig i ro. 

"Er der et sted du fortrækker at blive bidt?" Spurgte han roligt som han satte sig i sofaen med sine albuer på sine knæ. Han vidste faktisk ikke hvad han skulle gøre, han havde da drukket fra folk før, men aldrig en der havde tilbudt det selv. Derimod nogle han havde betalt eller overtalt... En enkelt gang imellem havde han måtte tvinge sig til det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 12, 2017 9:26 pm

Zander sagde ikke så meget da de gik til Marks hjem. Han vidste ikke helt hvad han skulle sige, men heldigvis var der heller ikke så langt. De stod snart ved et ret stort hus og han kunne ikke lade være med at komme med et overrasket 'wow'. Det havde han ikke lige regnet med. Han indså dog hurtigt at vampyren var gået ind imod huset, og han skyndte sig og indhente ham med et par hurtige skridt. Han gik ind og kiggede sig rundt, imens han tog sin jakke og sko af. Han svarede ikke på det første spørgsmål, han hørte det jo egentlig godt. Men han var for langt væk til rigtig og registrere det, og endnu mindre svare på det.

Langsomt fulgte han efter Mark ind i stuen og kiggede som han satte sig ned. Han bemærkede de muskuløse arme, og kunne ikke lade være og smile lidt. Okay han så ikke bare godt ud, han var fucking hot! Det næste spørgsmål hørte han dog tydeligt, og i hans baghoved kom han i tanke om det han ikke havde svaret på endnu. Han gik de skridt det krævede og komme hen til vampyren, han mærkede sit hjerte hamre af den nervøsitet som langsomt var begyndt og vise sig en smule mere, eller måske var det spænding? Han stod nu foran ham, og bed sig en gang i læben før han skubbede let til Mark. Han placerede sig med et ben på hver siden af ham, og sad nu på ham. "Nej jeg har ikke prøvet det før. Men jeg er ikke i tvivl om jeg kan håndtere det. Så det skal du ikke være nervøs for." Han lænede sig en smule frem "Og jeg ligeglad hvor du bider, bare.. Undgå lige fødder, hænder eller ansigt. Jeg har en ide om det vil gøre FOR ondt." sagde han så med et lille smil. "Du kan bide hvor du helst vil." tilføjede han så og kiggede direkte ind i fyrens blå øjne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 12, 2017 9:53 pm

Det var faktisk underligt at have andre med ind i huset her. Det var jo faktisk Calebs, Han boede her bare. Nu var det jo heller ikke fordi han havde tænkt sig at springe på Zander. Jo han var da lækkert og tiltrækkende, men han havde nu alligevel ikke tænkt sig at være Caleb utro. Det her handlede kun om blod! og intet andet.
Han sad i sofaen og ventede lidt på Zanders svar, da han bemærkede Zander kom hen mod ham, hvordan han stod foran ham. Han kunne tydeligt høre hvordan Zanders hjerte galoperende der ud af i hans bryst. Det fik Mark til kort at spænde op i musklerne.

Han så undrende på Zander da han valgte at skubbe Mark tilbage, og blev overrasket over at han valgte at kravle op på hans skød. Han så lidt undrende på Zander som han hørte hvad han sagde. Så drengen havde ikke prøvet det før? Hmm.. det gik vel nok, som han selv sagde, han virkede som en der kunne klare det.
Han lyttede til hans forklaring omkring hvor han slet ikke ville bides. Han kunne ikke undgå at smile lidt skævt da Zander valgte at sige at Mark kunne bide hvor som helst.

hans blik fik lov til at glide lidt ned over Zanders krop. Hvor mon det ville være bedst at bide ham. Han så op på ham igen. "Halsen er klart det nemmeste sted, men det efterlader også tydelige mærker. Det samme hælder håndledet" sagde han roligt. Han kunne ikke undgå at sende Zander et skævt smil. "Der er selvfølgelig også en lækker hovedpulsåre her.." sagde han og lod en hånd glide ned og lægge sig mod Zanders inderlår.
Drengen her var temmelig sikker, ud af til. Men Mark kunne høre hvordan hans hjerte hamrede afsted. Han smilede dog roligt. "men lad os tage halsen" sagde han roligt, han rettede sig op, og så på Zander "jeg må bede dig tage trøjen af.. der hvor jeg bidder sidder længere nede" forklarede han.
Da først Zander havde gjordt det, ville Mark lænede sig helt tæt på ham, lægge en hånd mod hans skulder, og den anden mod hans nakke. Han tippede hans hovede, og bukkede sig ned mod hans hals. "bare sig til hvis det bliver for meget" sagde han så, inden han lod sin tunge undersøge Zanders hals, for at finde det der helt særlige sted, hvor huden var en smule mere blød og tung, og hvor en pulsåre løb. der lige hvor skulder og hals mødtes.
Han tog en indånding, indhalerede Zanders duft, og åbende nu de røde øjne, og lod tænderne vokse ud. Han lænede sig helt ned, Han satte tænderne mod hans hud, og tykkede langsomt samme, og lod tænderne prikke hul og langsomt glide ned i den bløde hud.

Væsken ramte hans tunge, og et tungt og længselsfuldt støn undslap ham. Fuck!.. han havde aldrig smagt blod som dette! Hans hænder greb hårdere fat i Zander og holde ham fast. Han kunne mærke hvordan hele hans krop spænde op, og hver en del af ham sitrede over dette blod. Han havde aldrig smagt noget lignende!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 12, 2017 10:43 pm

Hans blå øjne hvilede roligt på Mark imens han forsøgte og finde ud af hvor han skulle bide. Han mærkede fyrens hånd imod sit indlår, og hans hjerte sprang et slag over, noget Mark uden tvivl ville kunne høre. I det mindste formåede han og undertrykke den lyd der var ved at stikke af fra hans læber. Fuck shit. Måske skulle han ikke have valgt en der var så fucking sexet, men det var for sent nu. Nope der var ingen chance for han bakkede ud nu! Han var SÅ tæt på.

Han trak først sin blazer af, og smed den over i en stol der stod i nærheden. Bagefter hev han trøjen over hovedet, og afslørede den muskuløse og veltrænede overkrop. Han mærkede vampyrens hænder imod sig, og lod sit hoved falde en smule til side, gav ham plads. "Of course." sagde han inden en kuldegysning røg igennem ham som han mærkede Marks tunge der gled over hans hals. Shit, nu skete det virkelig. Han lukkede øjnene og tog en afslappende vejrtrækning, forsøgte og få hans hjerte til at slappe lidt af. Men det skete ikke.

Da tænderne begyndte og bryde igennem hans hud, spredte en følelse sig i ham. Smerten var udsøgt, men på en måde han aldrig havde oplevet før. Den var langt mere forførende end den normalt var, men det var også en helt anderledes smerte. Han kunne ikke stoppe det støn som forlod ham, men okay han forsøgte heller ikke rigtig. Hans hænder hvilede på Marks skuldre, og han greb en smule hårdere fat i dem. Shit, det her var jo alt for godt. det oversteg alle forventninger han havde haft.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 12, 2017 10:55 pm

Mark kunne nemt høre på Zanders hjerterytme hvad de små berøringer gjorde ved hans krop. Okay.. måske skulle han stoppe dem. Det gik ikke at drengen ende med at tro der ville ske noget bag efter.

Zanders blod var udsøgt, og Mark havde aldrig prøvet noget lignende. Han kunne ligefrem mærke at det havde en virkning på hans krop. Hans greb om Zander blev strammere som blodet fik lov til at fylde hans mund. Han knurrede mod såret. Han hørte godt stønneet fra Zander. Så skulle fyren bare ventre til Mark begynde at suge blodet til sig, og ikke bare lade det flyde selv.
Han pressede sig helt ned mod Zanders skulder og begynde nu at suge blodet ud af såret.. Han sluprede blodet i sig, og fik det næsten så hurtigt ind i munden at han ikke selv kunne fælge med, og noget af blodet begynde at trillede ned over Zanderers bryst, og ned over Marks mundvige.

Han burde måske stoppe nu. Bare så han ikke skræmte fyren. Men nej! Han kunne ikke! Bare lidt mere. Han ville have mere. *jeg kan ikke stoppe!* Han strammede grebet om Zanders hår, og rev hans hoved helt til siden, som han trak sine tænder ud af ham, blot for at bore dem ned i hans hals igen lige ved siden af. Blodet sprøjtede ind i hans mund, og et længselsfuldt støn kom fra ham, som han drak mere og mere. Hans øjne lyste op i den genkendelige røde farve.
Han kunne tydeligt mærke hvad Zanders blod gjorde ved ham, og hans... krops dele. Han blev desværre stadig opstemt når han drak blod, men det var nok en gammel vane. Caleb havde i hvert fald sagt at det ville gå over. Men denne gang, var det ikke bare fordi han drak blod, men på grund af Zanders blod.

Han lod tungen glide over såret flere gange mens han drak, men drak ellers ved at suge blodet ud af Zander. Fuck, han kunne slet ikke få nok af denne fortryllende smag!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 12, 2017 11:10 pm

Shit, hvis han blev ved sådan der ville Zander sku da ikke kunne hold sig tilbage, den måde han strammede grebet om ham på fik ham til at ville have mere. Please... han tog sig selv i at tænke tanken, og blev enig med sig selv om det nok var meget godt det ikke havde været mere end det, en tanke. "Shit.." det var mest en klynken der kom fra ham, dog efterfulgt af endnu et støn. Han kunne tydeligt mærke forskellen fra da han bare lod det flyde, og nu hvor han faktisk sugede det ud af ham. Det var klart en mere intens følelse, og han bemærkede ikke engang det blod der røg ned af hans brystkasse.

Hans hoved blev revet mere til siden, og han fulgte bare med, ikke at han kunne, eller ville gøre så meget ved det lige nu. *Fuck fuck fuck.. hvis han bliver ved med det der, så..* "Fuck yes..." hans egne tanker blev afbrudt af hans egne ord, som han mærkede hvordan Vampyren borede tænderne ned i ham på ny. Han bed sig selv i læben, forsøgte desperat på at styre sig, men det var næsten umuligt lige nu. Han lænede sig en smule mere imod Mark, han kunne ikke lade være. Han ville have mere, han måtte have mere. Hans tunge fik hele hans krop til at sitre af ren nydelse når tungen gled over såret. Hvorfor havde han undgået det her så længe? Han var helt ekstatisk, han kunne ikke beskrive følelsen, men det var intenst. Han burde nok ikke føle det, men når man var som Zander, og tændte på smerte, så kunne man ikke lade være. Og han følte hvordan han fik mere og mere lyst til vampyren som lige nu havde sine tænder begravet i hans hals. Han vidste lige der, at det her, det var bestemt ikke sidste gang han lod nok drikke hans blod.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 12, 2017 11:31 pm

Det var en virkelig underlig følelse det her, normalt var han stoppet nu, også for ikke at gøre folk svimle eller dårlige. Men han kunne ikke få sig selv til at stoppe. Det var en helt ubeskrivelig følelse. Der var en blandet følelse i ham, en følelse af at ville have mere! Følelsen af bare at havde lyst til at æde fyren op, bore sine tænder i ham på ny, og tømme ham, ned til sidste dråbe, samtidig var der en følelse af at han ville passe på ham. Beskytte ham, og blot holde om ham. Dog var det den første del der havde overtaget ham lige nu. Han slap krot Zanders skulder, men kun for at gribe fat om hans lår, og trække i ham, så han kom helt op og sidde tæt op af Marks krop. Han havde krop slukket hans nakke. Han lagde hurgtigt mærke til blodet der havde gledet ned over hans bryst. Han placerede sin tunge lige under Zanders bryst og fulgte blod sporet hele vejen op med tingen, uden helt at overveje at det var hen over Zanders nippel.
Han stoppede ved hans hals igen. Hans hånd greb endnu engang Zanders hår, rev hans hoved tilsiden og lidt bagover, inden han for tredje gang borede sige tænder ned i hans hals. Han kunne ikke lade vær, for hver gang hans tænder trængte gennem den fine tynde hud, sitrede det i hele kroppen og han fik bare lyst til mere og mere.

Egentlig burde han være stoppet nu! Ellers ville Zander ende med at blive temmelig svimmel, og måske en smule dårlig. Men han kunne virkelig ikke få sig selv til at stoppe. blodet løb ham ned af mundvigerne, og Zanders skulder og bryst.
Han vidste slet ikke hvor længe eller hvor meget han havde drukket. Dog var der noget der fik ham til at stoppe. Zanders puls der faldt en del.
Han kom til sig selv, og slap Zanders sår. Han så hurtigt på ham, bare for at sikre sig at han rent faktisk stadig var vågen. Han var næsten helt forpustet. "undskyld jeg.." han skulle lige have været. "er du okay?" spurgte han så.
Han så ned på det svinerrig han havde lavet på Zanders krop. Han lænede sig frem, og slikkede hans skulder og hals ren, slikkede sårende rene så de nemmere ville heale.

Han lagde roligt en hånd mod Zanders kind "beklager.. det var ikke meningen at jeg skulle drikke så meget fra dig" erkende han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Ons dec 13, 2017 4:23 pm

Noget der lød som både et klynk og et støn forlod Zander, som han blev trukket tættere imod fyrens krop. Men da han mærkede tungen der bevægede sig over hans bryst, hans nipple og op til såret igen, var det et dybt støn der forlad ham. Han begyndte og have svært ved og kontrollere lysten, hans hjerte bankede i hans bryst, og det blev ikke mindre som hans hoved blev trukket bagover. Okay det var måske en smule upraktisk og tænde så meget på dominans, når nu fyren her udøvede det så meget når han sad med tænderne i ham. Endnu et nydende klynk som tænderne endnu en gang borede sig ned i ham. Han kunne ikke få nok, han ville ikke have det stoppede.

Han bemærkede derfor heller ikke at hans hjerte ikke bankede så hårdt mere, at han begyndte og blive mere tung i kroppen. Han havde ikke prøvet dette før, og han kendte ikke sin egen grænse, noget han ellers ikke havde et problem med. Så da Mark pludselig trak sig gik det op for ham hvordan han havde det. Okay wow, det var en helt anden følelse. Hans øjne mødte vampyrens og han sendte ham et lille smil ”Yeah. Bare en smule svimmel. Det var.. intenst.” sagde han så, dog tydeligvis en smule groggy at have mistet bare en smule for meget blod.

Vampyrens tunge der endnu en gang ramte hans krop, slikkede ham ren, fik hele hans krop til at sitre igen. Han bed sig selv i læben. Shit, hvis han blev ved sådan kunne han sku da ikke holde fingrene fr ham, og det lige så godt. Vampyrens hånd vækkede ham fra hans egne ret så kinky tanker og han lagde sin egen på den og sendte ham et smil. ”Det helt okay. Jeg har været efterladt mere påvirket af andre ting før.” sagde han blot med en rolig stemme og lod så sin hånd falde og sendte ham et skævt smil, der dog så en mere alvorligt ud. ”Men du nødt til at stoppe det der. Det.. well… For at være ærlig så har du formået og gøre mig ret så tændt.” en lille smule generthed kunne spores i hans stemme, og han rømmede sig som han kiggede væk fra ham. Okay hvorfor sagde han det?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tors dec 14, 2017 12:07 am

Mark lagde godt mærke til de mange støn.. altså.. hvordan skulle han ikke lægge mærke til det? Zander virkede meget sentitiv, og noget underligt i ham fik ham til at fortsætte,, lidt af den grund også. Det var længe siden han havde hørt noget som det. Jo mange af den han bed som han havde betalt for det, prøvede, men det var så falskt. Det var vidst bare en del af det, at de skulle lyde som om de kunne lide det. Det var ikke særligt tilfredsstillende. Men det var jo heller ikke meningenen. Meningen var at han skulle spise, ikke høre på støn. Men med Zander, det var det ægte, det kunne man tydeligt høre. Men Mark lagde desværre kun mærke til halvdel af det. Hans fokus lå tydeligvis på blodet der smage så udsøgt! Så.. delikat..  han havde ikke prøvet noget lignende! 

Han kunne godt fornemme på Zander at han var lidt groggy da Mark slap ham. 
Han trak lidt på smilebåndet da zabder sagde at det havde været intens. "Det er første gang altid" sagde han roligt. Han betragtede Zander hals lidt. Wow.. havde han bidt ham tre gange? 

Han så lidt undrende på Zander da han sagde at Mark var nød til at lade vær. Han blev noget overrasket over at høre grunden, og flyttede sin hånd fra hans kind. 
"Beklager... Det var ikke min hensigt" sagde han roligt. Han kunne godt mærke på sin egen krop at det her også havde påvirket ham. Og det var ikke kun på grund af blodet... Den måde Zander havde stønner på, den måde han havde klynger sig til ham. 
Men det gik ikke. Caleb var måske rejst for en tid, men det betød ikke at de ikke elskede hinanden mere! Det betød ikke at Caleb rande rundt og havde sex med andre, derfor ville Mark heller ikke. 

Mark sukkede lidt "vi burde få dig vasket, sat noget over dine sår, og så kan du sove her! Du kan ikke gå hjem inden der tilstand, det ender bare med en anden vampyr eller en bloddæmon overfalder dig fordi de kan lugte dit blod" sagde han roligt. 
Han tog roligt fat om Zanders lår, og løftede ham op, som han rejste sig. Han så på ham. "Kan du gå, eller skal jeg bære dig?" Spurgte han roligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tors dec 14, 2017 1:09 am

Han havde svært ved og tro på det kun var fordi det var første gang. Nej når det var så intenst, well det kunne ikke kun være det. Det måtte være noget andet. Og selvom det kun lige var sket, og han på ingen måde var i stand til at fortsætte, så havde han VIREKLIG lyst til at mærke Marks tænder i hans hals igen.

Han smilede bare roligt som Mark undskyldte. Han havde nok håbet han var blevet ved, velvidende hvad det gjorde. Eller.. Han ville nok ikke kunne håndtere det lige nu, han var for svimmel. Det ville helt sikkert gå galt, og tanken om at besvime mit i sex, nej det havde han ikke lyst til. Men fuck han var godt nok tændt lige nu. Forhåbentligt gik det snart over.

Han sad nu i sofaen ved siden af Mark som havde rejst sig op. Han forsøgte og finde sig lidt til rette, og så var det vist også noget han skulle svare på? Ohh right.. ”Kan du ikke bare hele det? Eller måske det en skråne? Har hørt vampyr blod heler. Men så igen. Folk siger så meget der ikke passer.” langsomt kom han op og stå, støttede til sofaen med en hånd som han kom op. Han kunne godt, jep det kunne han. Men de var nu fristende og lade sig bære i de der muskuløse overarme. Nope nope, det ville ikke just hjælpe på hans … problem. Han endte derfor med at sende ham et smil. ”jeg tror det går. Jeg ska bare gå lidt langsomt. Og kan godt være jeg får brug for en smule støtte, men nu ser vi.” Han tog det ikke særlig tungt at fyren havde kommet til at dræne for meget, han havde trods alt ikke selv sagt fra. Men okay var det her noget der burde involvere safewords? Han havde ikke prøvet det før, så han vidste det jo ikke. ”Og tak. Jeg tror du har ret i jeg bør blive her, hvis det ikke er til for meget besvær.” tilføjede han med et skævt smil på læberne.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tors dec 14, 2017 10:51 am

Mark stoppede op, og så på Zander da han spurgte om han ikke bare kunne hele det. Jo det kunne han. Det ville faktisk være meget nemt. Men Zander virkede til at Mark ikke skulle røre så forfærdelig meget ved ham. "Jo det kan jeg... Men jeg var ikke sikker på hvor meget mere jeg burde røre ved dig?"
"sagde han roligt. 

Han betragtede Zander komme på benene og så godt han var lidt groggy. Han gik over for at støtte ham lidt, så han ikke ende med at snuble. Han stod foran Zander, så ned på sårende. Han kunne slet ikke forstå at han havde fået sig selv til at bide hele 3 gange.. men Zander havde da ikke brokket sig, nærmere tværtimod imod.. 

Mark tog en finger op til sin mund som han lod Tænderne komme frem igen. Han prikkede hul på sin pege finger. Med den anden hånd tog han blidt fat om Zanders kæbe, og tilstede hans hovede blidt til siden. Ikke som tidligere hvor han havde revet Zanders hoved til siden. 

Han så ned på sårende. Det ene var ikke holdt op med at bløde. Mark skævede kort til Zander "du blodet stadig så jeg bliver nød til at får det meste væk" sagde han roligt, inden han bukkede hovedet, og satte læberne over såret. Han sluttede det blod om det i forvejen lå over såret, rettede hocedet, og smutte derefter hans eget blod over de mange huller. 

Han så roligt på Zander "kom.. du må hellere se at blive vasket.. jeg fik lavet et være grisserig" sagde han så mens han støttede Zander ud mod badeværelset. 
"Kan du selv.. eller skal jeg hjælpe?" Spurgte han så. Det her var bestemt ikke helt let. Noget i ham havde bare lyst til at give drengen og æde ham! En anden del havde lyst til at kaste sig over ham seksuelt. Og den sidste tænkte.hele tiden på sin kæreste...
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tors dec 14, 2017 3:12 pm

Zander kunne ikke lade være og grine en smule som han hørte det at Mark sagde. ”rolig nu Tiger. Så følsom er jeg nu altså heller ikke. Men når du vælger og slikke mig op af brystet, henover min nipple. Well.” Han sendte ham et skævt smil.

Taknemmeligt tog han imod hjælpen han fik, han måtte indrømme han var lidt mere svimmel end da han sad ned. Han betragtede ham roligt som han prikkede hul på sin finger, og lod ham flytte sin kæbe. Okay det der, det var lidt pirrende. Han ignorerede det dog, han var på ingen måde i stand til at gøre noget ved det alligevel. Et lavt klynk forlod ham som Mark valgte og fjerne det sidste blod ved at placere sine læber imod sårene. Det var ikke fordi han ikke var forberedt, men han kunne ikke rigtig styre den følelse det gav i ham. ”Det præcis det der jeg snakkede om.” sagde han med et halvt grin som han kiggede på vampyren.

Han fulgte ham ud på badeværelset, og stod med hænderne imod vasken og støttede sig, kiggede i spejlet. Well det kunne være værre, det så da ikke så slemt ud. Han havde trods alt fjernet det meste af hans blod, eller rettere slikket det. Tanken fik en kuldegysning til at ryge igennem ham. Nu måtte han stoppe det pis! ”Jeg tror det går, har du et håndklæde?” spurgte han som han langsomt begyndte og vaske noget af det sidste blod af. Det betød dog at der løb noget vand ned af den veltrænede brystkasse.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Fre dec 15, 2017 12:35 am

Han hørte hvad Zander sagde, og rynkede brynene. Så Zander troede at Mark var ude på noget? 
"Jeg er ked af hvis jeg har givet dig den forkerte opfattelse.. men det her var kun middag for mig.. jeg har en partner.. og måske kan det lyde hårdt men.. jeg er ikke interesseret i andet end dit blod" sagde han med en roligt og venlig stemme. 

Da han havde sluppet det sidste blod væk, og hørte hvad Zander sagde. "Din krop er meget sentitiv.. måske er det mere det du lægger mærke til" sagde han roligt. 
Han fulgte Zander med ud på badeværelset, og da han bad om et håndklæde, fandt Mark et frem. Han rakte ham det, og lagde mærke til hvordan vandet løb ned af Zanders krop.. okay.. måske var han lidt tiltrukket af ham. Han var jo en lækker fyr. 
Men han havde ikke tænkt sig at gøre noget! Det kunne han ikke overfor Caleb. 
Han så på Zander. "Jeg har desværre ikke noget gæste værelse, så enden må du finde dig i at lægge ved siden af mig, og ellers er der sofaen" forklarede han.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Fre dec 15, 2017 4:36 pm

Han rystede let på hovedet. ”Det var ikke det jeg mente. Siger bare at de ting du gør, well de påvirker på en bestemt måde. Gik ikke med dig hjem fordi jeg regnede med andet trods alt.” han ku godt, faktisk så kunne han rigtig godt. Bare fyrens udseende alene gjorde han kunne. Men han løj ikke, det var ikke det der var formålet med besøget.

Forsigtigt tørrede han sin overkrop der nu var ren for det sidste blod. Sårene var allerede helet pænt, det var vel fordelen ved vampyrblodet. Han kunne ikke lade være og smile lidt af det. Rygterne sagde at Hellbaux blod havde den effekt, men det var ikke sandt. Hvis folk bare vidste hvad vampyr blod kunne gøre. Men han var ikke den der ville sige det, han vidste hvilke problemer det havde skabt for dem.

Langsomt vendte han sig imod Mark, stadig godt svimmel. ”Mon ikke din partner bliver ret utilfreds hvis du deler din seng med mig?” han sendte ham et drilsk smil. Han havde bestemt intet imod det, men han gad ikke der blev problemer efter. Han var ikke ude efter problemer. Langsomt bevægede han sig imod døren og kiggede igen på Vampyren. "Tror jeg får brug for noget vand, og noget sukker.." tilføjede han så. Hvis hans krop skulle komme ovenpå igen så var det nødvendigt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 18, 2017 8:51 pm

Det var altid noget at Zander ikke regnede med at der skulle ske noget mellem dem. Det havde aldrig været en del af planen for Mark i hvert fald. 

Han stod lænet op af væggen mens Zander fik vasket sig. Han trak på smilebåndet da Zander spurgte om min ikke Marks partner ville blive utilfreds hvis de delte seng. 
"Han er bortrejst... Desuden kan man jo godt dele seng uden at der behøver være noget i det" sagde han med et skævt smil.  

Han kunne godt fornemme at han havde det dårligt. Hmm sukker? Det havde han vidst intet af. "Okay, følg med mig" sagde han roligt og  holde blidt ved Zander og hjalp ham ud fra badeværelset. "Du sover i min seng, jeg kan ikke have du ligger og er dejlig på sofaen" konstaterede han blot som han hjalp ham op af trappen.
Han hjalp ham ind til sengen, og hjalp ham sætte sig. "Bliv her, jeg er tilbage om lidt" sagde han inden han gik ud af rummet. Med vampyr fart løb han ind og bankede på hos naboen. Spurgte til noget sødt, og fik både sodavand og en pose slik. 
Han løb tilbage til soveværelset, og over til Zander "her!.. det var lige hvad jeg kunne få fat i" sagde han med et skævt smil.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 18, 2017 10:20 pm

Jovist, man kunne da godt dele seng med andre. Men når man så ud som Mark gjorde, så burde man måske ikke forvente at ens sidepartner ikke prøvede på noget. Uanset om der var en partner eller ej. Efter det de lige havde delt i sofaen, så måtte han erkende at han stadig havde lyst til vampyren.

Han tog imod hjælpen og blev fulgt ind i sengen som han satte sig på. Han rullede opgivende med øjnene da han fik at vide han skulle sove i sengen. ”En sofa ville have været fin. Jeg er trods alt ikke så krævende.” han indså dog hurtigt at det ikke var noget Mark ønskede og han endte med bare at ryste opgivende på hovedet med et smil på læberne. Han nikkede en gang som han fik at vide han skulle blive siddende, well han havde ikke så meget valg, han var ret svimmel endnu. Det var dog ikke længe han måtte vente på ham, vampyrer, fandens hurtige. Han smilede lidt som han fik øje på både sodavand og slik, og tog imod det med et venligt smil ”Tak. Jeg er sikker på det er helt fint.” Han åbnede sodavanden og tog en tår af den. Okay han var blevet ret tørstig. Han stillede sodavanden på gulvet og begyndte langsomt og rejse sig. ”Jeg får brug for min trøje hvis jeg ikke skal dø af kulde.” Han var kommet op og stå og var på vej imod døren, han havde ikke planer om at udnytte Mark på den her måde, og lade ham rende rundt efter alting for ham. Så hvis han ikke stoppede ham, ville han langsomt bevæge sig imod trappen og stuen, efter sin trøje.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Man dec 18, 2017 10:44 pm

Mark kommenterede ikke på hvad Zander sagde med sofaen. Nu blev det sådan her! Han kunne ikke have at Zander lå nede på sofaen og var dårlig. Mark var nød til at have ham tæt på så han hele tiden kunne høre hans hjerterytme. Den var heldigvis begyndt at blive mere normal. Den var stadig en smule sløv, men det gik nok over når Zander havde fået sovet lidt. 
Mark så på ham da han talte om hun trøje og at han ville hente den. Mark stoppede den. "Under dynen med dig! Du kan låne en af mig" sagde han og fulgte igen Zander hen til sengen og fik ham til at sætte sig. 

Han gik over til sit skab og fandt en t-shirt frem af sine egne, han rakte den til Zander. "Forresten... Jeg ved selvfølgelig ikke om du har sovet sammen med en vampyr før men... Uhm.. jeg er ret.... Død.. når jeg sover" forklarede han. "Altså.. jeg trække Rikke vejret.. og lægger for det meste helt stille" forklarede han så. Bare lige så Zander ikke vågnede midt på natten og gik i panik over det. 

Han fandt 2 par natbuker frem, og holde det ene mod Zander "de her er nok en del behageligere at sove i end dine jeans" konstaterede han, igen han valgte at tage fat om bunden på sin T-shirt og hive den af over hovedet, og afslørede den markante og flotte overkrop. Han stod godt nok med ryggen til Zander, men det var tydeligt at selv hans ryg var trænet. Han åbnede sine bukser og trak den af, men hun for at trække natbukerne på, der sad perfekt om hans hofter. 
Han vende sig rundt, og gik selv hen til sengen for at fjerne dynen og sætte sig i sengen lænet op af sengen gavlen. "Hvis du vil se film, så er der omkring 4-5 forskellige streaming tjenester" konstaterede han blot. 
Han så lidt længselsfuldt hen mod Zanders slik pose. Heldige Zander....
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Tirs dec 19, 2017 1:00 am

Han kiggede på Mark som nu var ved og finde en trøje til ham igen. Han forstod ikke hvorfor han ikke bare gik ned og hentede Zanders egen trøje der lå nede i stuen. Dog valgte han ikke og sige noget, og tog bare imod T-shirten der blev rakt til ham. Han trak den over hovedet som han hørte det vampyren havde og sige, og han smilte bare. ”Well det giver mening, du er trods alt teknisk set død jo.” han trak dog bare lidt på skuldrene over det, tydeligvis ikke påvirket af det.

Han tog imod natbukserne og kiggede kort på dem, før han igen kiggede på op på den anden fyr igen. Han gik dog i stå, og kiggede bare på Mark som lige nu stod med ryggen til. Shit, han var virkelig veltrænet, den ryg. Han bed sig selv let i læben og sænkede sit blik. Nej nej nej det her går ikke, stop det så Zander! Han kiggede op igen som Mark havde fået skiftet til natbukser og gik hen og satte sig i sengen. Det betød dog også at han fik lov og se overkroppen forfra, med de der natbukser der sad helt perfekt. Det her blev en lang nat. Han måtte bare vende sig om og få sovet. Ja der var ikke andet for. Han sank en usynlig klump, og fik åbnet sine bukser imens han sad ned. Det mindre han skulle stå op jo bedre. Han rejste sig derfor kun for at tage bukserne af, og tage natbukserne på. De var en lille smule løse om hoften, så de hang lidt længere nede end de egentlig burde, og afslørede toppen af hans boksershorts. Langsomt bevægede han sig om på den anden side af sengen, og greb slikposen, og sodavanden på vejen. Han fik placeret sig ved siden af Mark, og lænede dovent hovedet imod hovedgærdet. ”Det her var bestemt ikke sådan jeg forestillede mig aften skulle ende.” han kiggede op på mark med et skævt smil som han åbnede slikposen og tog et stykke slik.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Ons dec 20, 2017 8:56 am

Det virkede ikke til at der var ret meget omkring vampyr som kunne chorkere Zander, og det var jo meget rart. At man ikke skulle igennem det der panik halløj hver gang.ø man fortalte noget nyt. Zander var meget roligt, åben og afslappet overfor det hele, så det var faktisk meget rart. 

Hans blik kunne da ikke undgå at bevæge sig over fyren da mens han skiftede tøj. Han var en flot fyr! Ingen tvivl om det. Og havde han ikke haft partner, kunne han bestemt godt finde på noget. Men han holde sig i skindet. Men måske skulle han også passe på. For det kunne være farligt at se for meget til Zander. Især når man fandt han tiltrækkende. 

Han sukkede tungt men afslappet da de begge sad i sengen, han hørte hvad Zander sagde. At det bestemt ikke var sådan her han havde forestillet sig aftenen. Mark så på ham. "Men jeg håber da stadig du  er okay med det" sagde han roligt. Han sad lidt. "Var det så, sådan som du havde håbet på?...altså bidet?" Spurgte han som han igen så på ham. Han vidste godt at det aldrig var helt muligt at forestille sig hvordan det ville være. Men Zander havde sikkert givet det nogle tanker. 

Han sad lidt "altså... Hvis.... Hvis du skulle have lysten en anden gang,.. så er du velkommen til at kontakte mig" foreslog han så. 
Men hvorfor? Han havde lige siddet og sagt til dig selv, at han ikke skulle være for meget sammen med Zander, og at det var farligt for ham. Men det blod! Det var så fantastisk.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Ons dec 20, 2017 9:53 pm

Zander havde lige snuppet et stykke slik i munden som fyren kiggede på ham, og han vendte sit blik over på ham. ”Ohh ja. Det er okay. No harm done.” han sendte ham et smil og tog et stykke slik mere før han valget og svarer på den anden del af spørgsmålet. ”For at være ærlig, så var det langt bedre end jeg havde turde håbe. Det bestemt ikke sidste gang.” Et lavt grin forlod ham som han hørte sine egne ord, okay det lød måske en smule desperat. Men well det var jo sådan han havde det.

Han lagde slikposen fra sit på natbordet, og kravlede ned under dynen, så han nu lå på siden vendt imod Mark. Han kiggede søvnigt op på vampyren, well det tilbud var da ikke dårligt. ”Det tror jeg at jeg vil tage imod.” han sendte ham et smil og rykkede lidt på sig, men besluttede sig hurtigt for at t-shirten var for varm, og den irriterede ham ærligt. Så op og sidde igen, dynen skubbet ned af overkroppen før han hev den t-shirt over hovedet han havde lånt. Det afslørede så den veltrænede overkrop og han lagde sig langsomt ned i sengen igen. Dynen blev dog kun trukket halvt op af overkroppen denne gang, han havde det underligt varmt. Måske fordi kroppen forsøgte og kompensere for det manglende blod? Vel uanset hvad så var han udmattet, og der gik ikke mange sekunder før han faldt i en rolig og afslappet søvn.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   Søn dec 24, 2017 8:20 am

Det var en lettelse at vide at det her ikke havde været for voldsomt til Zander, på trods af at Mark måske var gået lidt mere til den ind han normalt ville hos andre. Han havde vidst hele tre gange, og så havde han ikke været mild som han drak fra Zander. Men fyren virkede til at han ikke havde haft noget imod det. Tværtimod.. han ville oven i købet gøre det igen!? 
Hvis Mark kunne lave en aftale med ham, ville Mark kunne gå sin sult stillet hos Zander en gang i mellem, og Zander ville kunne gå til Mark når han fik lyst til det igen. Selvom han ikke helt forstod lysten til det.. altså.. ikke når der ikke var noget andet indblandet. 
Men Mark ville være glad for at Zander kontaktede ham, det gjorde at han var sikker på at Zander ikke pludselig blev drukket fra, af en af dem der ikke kunne stoppe, eller for den sags skyld. Ville stoppe.... 

Han smilede da Zander sagde at han ville tage imod tilbudet. Fantastisk! Det ville gøre det en hel del nemmere for Mark. Han drak ikke fra ufrivillige, såh hvis Zander havde lyst til at komme ind i mellem så ville det da være fantastisk. 
Han betragtede Zander som han faldt i søvn, et roligt smil gled over hans læber, som han selv fik lagt sig ned på puden og med dynen trukket om sig. Han faldt i en tung søvn, og virkede som han havde sagt, langt mere død end levende.

//Out
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: will you let me have a taste? - Zander   

Tilbage til toppen Go down
 
will you let me have a taste? - Zander
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: The King Quarter :: Natklubben; Nightmare-
Gå til: