Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Elian
 
Zitora
 
Reign
 
Razor
 
Jaxton
 
Miles
 
Killian
 
Aviana
 
Jeffrey
 
Statistics
Der er i alt 432 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Carmilla

Vores brugere har i alt skrevet 22839 indlæg in 1756 subjects

Share | 
 

 big wolf and a little wolf ~ Bjorn

Go down 
ForfatterBesked
Darya

avatar

Humør : My Mood is like the colour of my hair <3
Fag : -
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: big wolf and a little wolf ~ Bjorn   Man okt 19, 2015 8:26 pm

Sted: Atletikbanen.
Vejr: Solen skinder men der er nogen skyer på himlen.
Tid: Den sidste time er slut.
Omgivelser: der er stadig nogen på banerne som træner og prøver noget nyt.
Påklædning

Alina havde lige været til time i sportsgrene men havde bruge for at komme ud med nogen frustrationer så hun var blevet udenfor, fordi det var der hun bedst kunne lide at være vis hun selv skulle bestemme, hun tog sin trøje af og smed den på jorden ved siden af der hvor hun stod og satte en flaske vand hun havde taget med ud ved siden af så hun ville huske og drikke noget, for det var hun ikke god til at huske selv om det ikke var en god ting at glemme gjorde hun det alligevel.
Alina så sig om ikke fordi hun ikke ville gøre det når der var andre omkring hende, det var hun i det mindste kommet over, selv om det nogen gang stadig var svært for hende, men det var mere fordi hun var nysgerrig om hvad de andre lavede og for ikke at løbe et sted hen hvor hun kunne forstyrre nogen af de andre der var i gang med at lave noget. Alina satte i løb rundt om  banerne i det ovaler der var beregnet til det, det fik hende til at tænke på noget andet end det hun plejede at tænke på.
Alina stoppede op, hun viste ikke hvor længe hun havde løbet men hun var stoppet fordi der var nogen som var begyndt at råbe, hun gik der hen for at se hvad der skete og hun kunne hjælpe til vis der var nogen som var kommet noget til.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: big wolf and a little wolf ~ Bjorn   Lør nov 21, 2015 5:21 pm

// sorry det sene svar Smile

Bjorn var stået op den dag, og havde glædet sig til træning, også selv om solen skinnede, kom der en dulme på han's glæde, ved udsigten til hvem han skulle være på hold med, han's sædvanlige mobbere, de sædvanlige elever og en ny tøs, han brummede gnavent, og hoppede i sine militær træning's bukser i grå med ordet British Welsh Rifles på siden, en tank top med ordet The Irish Pub, Staff, på ryggen, og og snørede sine træning's sko, og bevægede sig afsted.
Han var mødt op, uden og skænke nogen et blik, og var begyndt på træningen, trods sin store krop, fulgte han let med de mange elever, og spurtedet afsted som en sand varulv ville gøre, men dog endte det ikke helt som han ønskede, da han's 3 mobbere, varulve, generede ham som sædvanligt.
han stoppede op efter time, for og bevæge sig over til vægtene, men de fulgte efter ham, råbte skældsord, som omega afskum, den slags, men før de vidste af det, havde Bjorn vendt sig om, og hamret den ene af dem direkte i ansigtet så han fløj bagud og landede på ryggen med et klask, som fik mobberen til og råbe op af vrede ved blodnæsen, de 2 andre stirrede på ham, usikre på hvad de sku gøre, de var overklasse pattebørn, og ikke en vold's dømt kriminel mand som Bjorn, da levede og åndedet for kamp, de endte med og slæbe deres ven væk, før da vankede flere tæsk.
Bjorn så endnu en komme imod ham, han vendte sig om imod hende, og knyttede næverne, så de store muskler svumledet op da de blev spændt, klar til kamp, hvis det var endnu en varulv fra det samme kobbel.
Tilbage til toppen Go down
Darya

avatar

Humør : My Mood is like the colour of my hair <3
Fag : -
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: big wolf and a little wolf ~ Bjorn   Fre nov 27, 2015 12:16 am

// helt i orden Smile

Alina havde uden de store problemer hvilket fik hendes håndflader til at sitre af lyst til at slå dem men før hun nåde at tænke den tanke færdig havde den største af dem slået en af dem så han havde fået næseblod, dog syntes hun at det var underligt at det var han de andre var efter, i hendes hoved gav det ikke mening men sådan var det jo altid noget der ikke gjorde.
Alina holde en latter tilbage da hun så hvordan de usikkert på hvad de skulle gøre og ende med at slæbe ham væk der fra, de så heller ikke ligefrem ud til at være nogen der var vant til at slås eller for den sags skyld leve alene og klare sig selv om visse andre skulle og hun var åbenbart ikke alene om det på den her skole. Hun havde været så optaget over drenges forsøg at hun ikke havde lagt mærke til at han havde vent sig mod hende eller at hans næver var knyttet og kamp klar, Alina vente sig mod ham og gik tætter på nok til at hun ikke behøvede at råbe til ham men heller ikke tæt nok på så hun ikke kunne komme væk hvis han angreb hende.
Mange havde kaldt hende kujon fordi hun var bedre til at snakke sig fra tingene ind at slås og hun var ikke i tvivl om at ham hun stod overfor nu ville kunne slå hende ud hurtigere end mange andre hun havde mødt. Alina havde sige arme til at hænge ned langs siderne med hænderne fladt mod hendes lår for at vise at hun ikke ville slås hendes øje hvilede på ham med et roligt og venligt blik før hun åbnede hendes mund og begynde at tale til ham.

"Jeg vil ikke slås med en jeg er i samme båd med, jeg er selv omega. Flot slag forresten"

hun talte med en rolig stemme som altid var venlig med mindre hun var vred, det sidste sagde hun med et forsigtigt smil på læben mens hendes øjne ikke veg fra ham, om han så møde hendes blik eller ej.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: big wolf and a little wolf ~ Bjorn   Ons dec 02, 2015 7:24 pm

Han havde bemærket hende, da bevægede sig over imod ham, han vidste ikke om hun også ville blande sig, men hun virkede ikke bange for den store Bjorn, så han holdt bare øje med hende, men han vidste hun havde set optrinet, så måske sladredet hun? hun virkede ikke til en da ville stikke andre, men han ville være forberedt hvis hun også havde noget og byde på, så ville han dælemene æde hende levende, hvis han skulle, og han's tanker blev tydeligt udspillet i han's aggresive kamp stilling, parat til og udlande øretæver.
Han stirrede hårdt på hende, men da hun faktisk ikke virkede til og ville angribe ham, begyndte han og slappe lidt af, men var stadig forberedt på det værste, men han så forvirrede ud, men endte med og smile en lille smile, og sagde med sin bruske stemme på en venlig måde.

''okay så, Omega, og tak, har jeg gjort et par gange'' han klukkede ved sine egne ord.

Han så roligt på hende, og nikkede så til, at hun kunne nærme sig, og han satte sig på en bænkpress igen, og greb fat i stangen, med 50 kilo på hver side og 20 i stangen, altså 120 kilo, og begyndte og løfte den med rolige tunge brummen i brystet ved den tunge vægt stang, han løftede den 6 gange og stillede den så tilbage, for og se på tøsen.
han sagde roligt ''jeg er Bjorn, og du er?''
Tilbage til toppen Go down
Darya

avatar

Humør : My Mood is like the colour of my hair <3
Fag : -
Antal indlæg : 13

IndlægEmne: Re: big wolf and a little wolf ~ Bjorn   Lør dec 05, 2015 11:57 pm

Alina blev stående ud at trække en minde selv om han så ud til at ville æde hende et øjeblik før hans ansigts udtryk skiftede til et mere forvirret et, før det endte i et lille smil, hvilket fik hende til at slappe meget mere af, da det muligvis betød hun ikke skulle til at tænke på flugt veje nu.
Selv om han havde nikket til at hun kunne nærme sig ventede hun til han havde lagt sig, det overraskede hende lidt at han kunne løfte så meget, det var næsten hende selv gang to, det fik hende til at virke lidt utilpas inden i men viste ingen tegn på det, man kunne aldrig være sikker på hvad andre tænkte.

"mit navn er Alina, hyggeligt at møde dig"

hun mødte hans blik mens hendes stemme stadig var venlig. Alina gik lidt rundt uden rigtigt at vide hvad hun skulle, hun kunne ikke rigtigt få sig til at løbe videre nu hvor de havde starte en samtale, hun var vel også varmet op nu så kunne hun gå videre til det hun enlig var kommet for at øve sig i, knivkast. Hun var bedst til at skade andre på afstand, selv om hun ikke havde prøvet det før, hun vente sig mod Bjorn før hun talte igen.

"hvor lang tid har du været her? og ved du tilfældigvis hvor knivkastning forgår henne?"

hendes stemme var venlig og hun smilede til ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: big wolf and a little wolf ~ Bjorn   

Tilbage til toppen Go down
 
big wolf and a little wolf ~ Bjorn
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Atletikbanen-
Gå til: