Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Leviticus
 
Samael
 
Rayna
 
Kaiya
 
Nadia
 
Lilith
 
Damien
 
Izabelle
 
Statistics
Der er i alt 520 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Otis

Vores brugere har i alt skrevet 29245 indlæg in 2182 subjects

Share | 
 

 This is so embarrassing - Nicholas

Go down 
ForfatterBesked
Oscar

avatar

Humør : The brain is the most outstanding organ, it works 24 hours a day, 365 days a year, from birth until you fall in love.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje og Biologi
Antal indlæg : 84

IndlægEmne: This is so embarrassing - Nicholas    Søn dec 10, 2017 9:56 pm

Sted/omgivelser: Lovre's Gentelmen's Club. Den mandlige stripper-del af klubben, bar, stole, båse, scene og polestænger..
Tidspunkt: 01:03
Vejrforhold: Uuuuh det sner!
Outfit: Link
Tilegnet: @Nicholas

Natten var kold og kølig, månen var fremme og genskæret kunne ses i det tykke lag sne der havde lagt sig alle steder. Oscar og nogen af hans venner fra skolen var taget i byen for at fejre at eksamenerne var gået godt og heldigvis endelig var overstået. Selv Oscar havde klaret sig godt, og det blev han nu belønnet for med en hel del alkohol, selv om han da prøvede at holde lidt igen, han brød sig ikke om at være så fuld at man mistede sin kontrol, 'mistede sig selv', som nogen af hans venner godt kunne.
De havde været på en helt normal bar et par timer og hygget sig rigtig meget med en masse drukspil, nogen havde danset og nogen havde prøvet på at score! Men nu var de altså rykket videre og en eller anden idiot havde fået den ide at de da selvfølgelig skulle på stripklub, for det havde de jo så men fortjent..
Oscar var slet ikke glad for ideen og han prøvede da også at sno sig lidt uden om, men hans venner hev ham med og så endte de alligvel op inden for, hvor der i lidt tid blev diskutere om de skulle se på nøgne damer eller nøgne mænd.. De var lidt en blandet gruppe af seksualiteter, men de endte med at blive enige om først mænd og så damer.. Oscar holdte sig lidt i baggrunden som altid, han havde jo egentlig ikke lyst til noget af det, men blev lidt tvunget med.
De gik videre ind varmen efter at have afleveret jakkerne i garderoben og betalt hvad der nu skulle betales.
De fandt et bord heldigvis ikke alt for tæt på scenen men heller ikke langt nok væk hvis Oscar skulle have bestemt. Han placerede sig yderst så han kunne komme væk hvis han fik brug for det.. Det betød dog også at det var ham der blev sendt i baren efter drinks til bordet, han sukkede stille for sig selv og smuttede så afsted.
Det var imens han stod og ventede på deres drinks at et nyt show gik i gang, og grundet nysgerrighed vendte han selvfølgelig blikket mod scenen for at se hvad der skete.. Hvilket han nok ikke skulle have gjort for hans ansigt blev rød som en tomat og han blev nød til at kigge meget hurtigt væk! Åh GUD!
Han så pinligt berørt ned i baren ind til han ikke helt kunne lade være med lige at kigge igen, manden på scenen havde allerede smidt de første stykker tøj og han stod nu og betragtede alle de mange tatoveringer der prydet den.. Anderledes.. Udsende fyr.. Ikke lige Oscars type men han var da god til at danse? Ik? Eller?
Han så ned igen og sukkede for sig selv, aj, det her kunne han jo slet ikke! Han blev nød til at komme ud herfra.. Han skulle bare lige aflevere de der øl til de andre først! Hvor blev bartenderne af! Ih!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicholas

avatar

Humør : Eat, sleep, rave, repeat.
Fag : Ingen.
Antal indlæg : 114

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Tors dec 14, 2017 11:03 pm

Igen var der nogen der stod og råbte op af Nicholas, at han var ved at være sent på den til hans show. Han stod bare der backstage og sukkede, og rullede med øjnene af dem. "Yeah, yeah, I know, goddammit! Go suck a cock, motherfucker, I'll be out in a minute." han vendte sig igen mod sit sminkebord, hvor han lagde sidste hånd på sminken inden han lige hurtigt sniffede to baner af kokainen han havde lagt ud foran sig. Han fik så det sidste tøj på mens han ventede på at kokainen fik sin effekt - det var meget rent det hans dealer gav ham, så der gik virkelig ikke længe før han mærkede den dejlige følelse glide igennem sin krop, den ekstase han elskede, den ekstra energi. Med et stort smil på læben gik han ud mod scenen.

Han startede sit show som sædvanligt, til 'I Don't Care' fra Fall Out Boy - han elskede den tekst, den passed eså godt på hvordan han havde det med langt de fleste folk, og hans dans fik da også den normale positive respons som han var så vandt til. Det hele tegnede virkelig til at være en helt normal aften, men af en eller anden årsag blev hans øjne draget mod en ung fyr der stod oppe ved baren... Han vidste ikke hvorfor, men der var noget specielt ved den fyr, selvom han normalt slet ikke gik for den type. I al fald fik den unge fyr et blink før han fortsatte sin optræden... Og stadig skød ham blikke indimellem. Det var bare som om han ikke kunne lade være... Nå, what the fuck ever, han var jo igang med sit arbejde og skulle fokusere! Så... Fokus, Nicholas! Eller, i al fald bare fest igennem som du plejer...

Der gik ikke længe før toppen var smidt, hvilket fint fremviste de mange tattoos han havde, som han nu også var meget glad for... Og det gjorde det også meget nemmere at vise præcis hvor godt han kunne bevæge sine hofter og mave.

// Outfit med top og efter toppen smides
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Oscar

avatar

Humør : The brain is the most outstanding organ, it works 24 hours a day, 365 days a year, from birth until you fall in love.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje og Biologi
Antal indlæg : 84

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Fre dec 15, 2017 12:11 am

Endelig kom bartenderen tilbage og Oscar kunne bære alle deres drinks ned til bordet igen, han blev dog nød til at gå to gange og der var ingen der hjalp ham. Han prøvede at fokusere på at gå lige, ikke støde ind i noget og ikke spilde ud over sig selv, men hans blik blev ved med at glide tilbage til scenen. Han vidste ikke helt hvad der var galt med ham, han havde virkelig brug for bare at komme hjem, det var ikke godt det her! Da hans øjne så endda mødte ham der fyrens blik, fik han så alligevel spildt lidt på sig selv! Ihhh!! Han skyndte sig hen til bordet og stillede det fra sig, hvormed han fortalte sine venner han lige måtte på toilettet for at ordne den våde t-shirt.
Da han kom der ud tog han ikke sin t-shirt af, men trak bare ud i den og holdte den ind under føntørreren så godt han kunne, han var for genert til det andet. Han fik den nogen lunde tør igen, men imens han ventede stod han lidt og tænkte på fyren han havde set på scenen, han havde godt nok være speciel.. Overhovedet ikke Oscars type, men der var alligevel noget farlig dragende ved ham. Han rystede bare på hovedet af sig selv, det skulle han jo slet ikke tænkte over den slags!
Han fandt sin vej tilbage til bordet hvor de andre lod til allerede at være blevet en del mere fuld, eller også havde de bare drukket mere end Oscar og han lagde først mærke til det, sådan rigtigt nu?
Da han kom tilbage var der to der var forsvundet og Oscar kiggede på de andre, ”So ehm.. I'm really tired, so I was kinda thinking of leaving?” sagde han stille og trak let på skulderen, ”But it was really nice, being out with you guys, say goodnight to the others for me, okay?” sagde han roligt og skævede så helt ubevidst op til scenen, men fyren med alle tatoveringerne var der ikke længere, hvilket nok bare var godt.
"OH NO! You're not leaving! We have something special planned for you!" sagde en af hans venner meget højlydt og rejste sig fra bordet før han gik hen til Oscar og skubbede ham lidt for hårdt til havd Oscar synes var sjovt, ned i sædet igen. ”What?” sagde han bare alt for forvirret til at forstå hvad der forgik.
Fordi faktisk så var dem der manglede ved bordet netop nu henne for at tale med Nicholas, de havde nemlig bestemt sig for at Oscar skulle have en lapdance, og selvfølgelig skulle det da være af ham Nicholas dude, fordi de vidste hvor meget det ville freake Oscar ud, og sådan var det jo typisk for drenge, jo mere de kunne drille hinanden, jo bedre.
"Yeah, you can go know! We already paid for it! And you really do deserve it Oscar, with all the good grades you've gotten and stuff, så just.. ENJOY!" snakkede ham fyren videre der havde skubbet Oscar ned på en stol, han holdte ham faktisk stadig på skulderen og ham den anden af hans venner havde også rejst sig op nu, han havde og lagt en hånd på Oscars anden skulder, han følte sig pludeslig underligt tilpas, prøvede de på at holde ham nede eller hvad? Hvad var det her for noget?
”What do you mean, what are you doing?” spurgte han forvirret, naiviteten lyste ud af hans øjne og han prøvede at komme op fra sin stol, men hans to venner pressede ham bare ned og side igen som de grinede af ham.
Det var her Oscar slog sit blik op og fik øje på de resterende af hans venner og.. STRIPPEREN! Ham.. Ham fra scene af! de kom alle 3 hen mod Oscar og han kunne slet ikke.. Slet ikke! Så han slog bare sit blik ned i fuldkommen skam, med ildrøde kinder, som han pressede sine knæ mod hinanden og lagde armene beskyttende over kors. Han håbede så inderligt at det her ikke var hvad det lignede! Han ville ikke have en lapdance jo! Og da slet ikke for ham der! Det var han alt for genert til og.. OH MY GOD!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicholas

avatar

Humør : Eat, sleep, rave, repeat.
Fag : Ingen.
Antal indlæg : 114

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Fre dec 15, 2017 1:53 am

Nicholas havde fuldført sit sæt, som altid, og stod ved baren tættest på backstage, stadig uden toppen han havde startet med, men dog med sine bukser på, og de der straps hen over bryst og arm, som der mest af alt bare tiltrak mere opmærksomhed til visse punkter af hans overkrop. "Oi, Matt, dude, you motherfucker, fill me up, and let it go goddamn fast!I can feel my buzz wearing off, and you know how much I hate that." fortalte han den nye bartender, en meget karismatisk heks, hvortil han bare fik et grin og et nik, og straks var hans long island iced tea der, som han bældede i nærmest en omgang, som Oscar's venner kom hen, og den ene prikkwde ham på skulderen.

Han vendte sig om og hørte hvad de ville have - oh, en lapdance til den lille uskyldige fyr der? Sure, det skulle nok blive sjovt. "Fucking money up front, or it ain't happening, darlings." fortalte ham dem, og fik da så også sine penge, som han smilende stoppede ned i en lomme, på indersiden af sine bukser. Han fik også lige en øl fra Matt, som han også bundede, inden han strakte sig let, strøg en hånd gennem sit hår og tjekkede sin makeup i spejlet - samt dryppede en smule mere saltvand i øjnene, siden han jo havde sine turkise kontaktlinser i.

Så trådte han endelig ind i den anden del af klubben igen, efter knægtene, med et stort, skævt, charmerende smil på læberne. Han gjorde tegn til DJ'en - han havde en bestemt sang han udførte lapdances til, og DJ'en gav ham et thumbs up. Som han kom derhen så han godt at fyren måske ikke selv helt var med på lapdancen, men han var så vandt til det efterhånden, og han skulle nu nok godt kunne få fyren til atslappe af igen... Det lykkedes som regel for ham, i al fald. Han nåede lige præcis at fange den unge fyrs blik da han kiggede op, og blinkede til ham med et rimelig frækt smil som han gik hen til ham, og gjorde sit andet tegn til DJ'en, der så skiftede sangen til 'Eat, Sleep, Rave, Repeat'.

Og ja, så gik han jo igang, stillede sig overskrævs over knægten, og begyndte sin sædvanlige rutine, bevægede sine hofter og mavemuskler i takt med musikken, på præcis de måder han vidste ville fremvise hans muskler bedst, strøg en hånd gennem Oscar's hår og trak ham tættere på sig som han fortsat bevægede sig, så Oscar's næse næsten rørte hans mavemuskler, før han gav slip og vendte 180 grader, hvorpå han tog fat i Oscar's hænder, førte dem hen til sin egen røv, til hans side og mavemuskler, opfordrede ham til selv at mærke lidt på dem, også.... Samtidig med at han, for ekstra effekt, brugte en af sine evner meget svagt... Bare føre lidt mere nydelse ind i drengen, så han måske ville bløde mere op for det her og ikke bare sidde der og føle sig flov hele tiden.

Men det her var virkelig mærkeligt... Udaftil opførte Nicholas sig så professionelt som han nu plejede - dog stadig meget mere impulsivt end de fleste grundet stofferne - men der var noget... Mærkeligt i gære her. Ja, han gav knægten en lapdance, og ja, knægten var normalt slet ikke hans type, men af en eller anden grund levede han sig mere ind i lapdancen end han plejede, det virkede meget vigtigt at gøre den her lille, tilsyneladende meget uskyldige fyr tilfreds.... Hvorfor fanden var det nu? Ja, det var selfølgelig vigtigt at gøre kunderne tilfredse, men på det niveau som han havde lyst til? Det var virkelig ikke normalt... Heller ikke den der varme følelse han havde indeni, som han lagde mærke til nu han var så tæt på ham... Hvad FANDEN var det her for noget shit der var gang i?!

// Sangen <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Oscar

avatar

Humør : The brain is the most outstanding organ, it works 24 hours a day, 365 days a year, from birth until you fall in love.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje og Biologi
Antal indlæg : 84

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Lør dec 16, 2017 6:46 am

Hænderne var stadig på hans skuldre, prøvede at holde Oscar nede, på plads. Men de behøvede det i virkeligheden ikke, Oscar var gået ind i en helt frozen tilstand nu. Hvilket han også kunne mærke da manden eller fyren kom nærmere ham og hans venner slap grebet om hans skuldre. De trak sig en smule tilbage, dog stadig med nogen jublende stemmer, som de satte sig ned i nærheden af Oscar, for at overvære showet. Oscar var derimod stadig en frossen tilstand, som Nico kom helt tæt på ham, og han vidste ærligligt talt ikke om han skulle grine eller græde.

Musikken ændrede sig så dramtisk og Nicholas begyndte sit show. Hvilket selvfølgelig gjorde Oscar endnu mere forvirret og ærligtalt nervøs, end han i forvejen var. Hans kinder og ører eksploderede i en rød farve, det kun kunne genkendes fra en af de dersenes postkasser. Deres blik mødtes kort og alt i Oscar skreg barmhjertigt på en udvej, selv om han på samme tid ønskede at blive. Han kunne nok ikke helt bestemme sig, ikke at der var et valg som sådan, han blev vel nød til bare at lade det ske.

Det frække smil gjorde noget ved ham, åbenbart. Hans rødmen spredte sig med lynets hast, over hele hans ansigt, som Nicholas begyndte sin sensuelle dans. Han var stadig i en fuldstændig frossen tilstand og lod derfor bare Nicholas gøre hva end han nu havde lyst til, hans blik ramte ham nu endda, men han havde så absolut ingen mening om.. Alt det her.
Hans fingre bevægede sig over fyrens krop som Nicholads ønskede de, alt imens Oscar pressede sine ben tættere sammen for at holde.. En muligvis.. Reaktion.. Ude.

Ind til at Nicholas evne begyndte at virke, og Oscar pludselig begyndte at føle sig mere afslappet, det var nemmere at rører ved ham nu. Som hans fingre blev tvunget hen over hans mavemuskler og Nicholas egne fingre kørte igennem hans hår.. Et let suk gled over hans læber. Det hele blev godt nok en anelse lettere at håndtere, ja, men derfor var det stadig svært for ham. Han håbede nok et eller andets ted at Nicholas snart ville blive færdig, for.. Destro længere han dansede op og ned af Oscar destro sværere blev det at.. Stoppe.. Den der følelse.. Han blev måske en smule tændt? Men han holdte virkelig igen! Den enste der nogen sinde havde tændt Oscar var jo.. Varulven.. Og bestemt ikke en eller anden random dude fra en strip klub. Nej det her gik jo slet ikke.

”Mhmm.. I think.. Thank you.. But.. This is it.. I think..” sagde han forvirret, og prøvede ligesom selv at runde den af.. Ikke at han ville.. Eller jov han ville.. Eller? Han rødmede igen, total forvirret og kiggede så op og stirrede ind i Nocholas øjne igen.. Wow.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicholas

avatar

Humør : Eat, sleep, rave, repeat.
Fag : Ingen.
Antal indlæg : 114

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Lør dec 16, 2017 2:32 pm

Heheh... Det der lille forskrækkede ansigt skulle han nok få vendt til noget bedre. Det gjorde han altid - han var for fanden en af de bedste dansere herinde, men sådan var det vel når man egentligt havde været on/off stripper og luder de sidste hvad... Næsten 200 år, eller noget deromkring? Ja, det var vist sådan ca. deromkring. Heldigvis havde han da i skrabede perioder ikke behøvet bruge penge på normal mad, for kunderne havde altid betalt først, så han havde da bare kunnet spise deres sjæle bagefter istedetfor. Det var det helt praktisk ved hans blanding af gener, han kunne selv bestemme om han levede på reel mad eller sjæle på ethvert givent tidspunkt.

Men den der rødmen... Åh gud, hvor var den sød på det der lille fucking nuttede ansigt knægten havde, og... Hvorfor påvirkede det også den der mærkelige følelse inden i Nico? Som om han bare ville tættere og tættere på fyren jo længere tid han var tæt på ham her, som om at hudkontakt ikke engang var tæt nok på. The fuck?! Nå,men idet mindste havde hans smil da den ønskede virkning, fyren rødmede endnu mere, før evnen tog effekt og han blev mere afslappet, ikke noget nær så anspændt som før, nu lod han da bare Nico gøre som han ville, lod ham fuldføre sit show som han plejede at gøre det.

"Oh, but honey... Your motherfucking friends paid me for a full song, so that's what you're getting, hon'." forklarede han Oscar i et blidt tonefald, meget blidere end han havde talt til hans venner før, og blinkede til Oscar, igen med det frække smil, som hans lapdance fortsatte sangen ud. Da sangen var ved at slutte, havde han igen vendt sig, så han var front mod front med Oscar, hvor han tog en hånd i Oscar'shår, trak ham tæt nok på sig til hans næse som minimum ville røre Nico's mavemuskler, som han bøjede sig indover ham og spontant kyssede toppen af hans hoved.. Fuck. Det havde han aldrig gjort før. Fuck! Hvad fanden var der galt? Hvorfor kunne han ikke styre sig omkring ham?!

Han trådte endelig væk fra Oscar, nu sangen var slut, men fuck, det var svært at løsrive sig fra knægten! Men han blev nødt til det, han var jo bare en kunde... Ikk? Han vendte sig i al fald mod Oscar's venner, takkede dem for pengene, og vendte sig så mod Oscar igen. "Hope you enjoyed the show, cutie!" sagde han så før han hurtigt gik tilbage mod baren tættest på backstage... Fuck, fuck fuck, han blev nødt til at komme væk fra hvad end shit det der var!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Oscar

avatar

Humør : The brain is the most outstanding organ, it works 24 hours a day, 365 days a year, from birth until you fall in love.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje og Biologi
Antal indlæg : 84

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Søn dec 17, 2017 3:26 pm

Oscar slog sine øjne op og fandt Nicholas, han stirrede ind i de 22 øjne, han var lidt forundret over hvordan nogen kunne have øjen som hans, det var lidt uvirkeligt var det ikke? Men det kunne jo være han led af en eller anden sygdom, eller en gen-mutation, det kunne jo selvfølgelig også være kontaktlinser, men så langt tænkte Oscar slet ikke.
Han rødmede lidt over den alt for lange øjenkontakt og slog igen sin øjne ned, Oh god! Stop please! Or don't.. Or.. Fuck! ”I'm..ma..m” stammede han forvirret og vidste slet ikke hvordan han skulle svare på det Nicholas sagde, han skulle da nok lade være med at sladre! Hvem skulle han overhovedet sige det til, altså? Og hans venner.. De.. De holdte selvfølgelig øje med dem, men de var på samme tid også blevet optaget af noget andet, så de ville da ikke engang ligge mærke til det hvis Nicholas stoppede før tid!

Men fyren blev ved og Oscars vejrtrækning blev en del dybere og hans hjerte begyndte at hamre afsted i hans brystkasse, et let gisp gled over hans læber da Nicholas tog fat i hans hår, og hans næse blev presset ind mod fyrens mave, han pressede sine ben ende hårde sammen og prøvede at tænke på noget.. Ikke.. Frækt.. Åh gud shit!
Endnu mere forundret blev han da Nicholas kyssede ham i håret, what? Wait? What was happining? Var det normalt! Han prøvede at trække sit hoved til sig, men Nicholas havde fast i hans hår, og han trak derfor lidt for hårdt i det og et ynkelig klynk gled fra Oscars læber, av!
Han gispede efter luft da Nicholas gled ned fra hans skød og han endelig fik lidt styr på sig selv igen, han tog sig til sit hoved der hvor det havde gjort undt fordi Nicholas, eller det var jo egentlig ham selv der havde revet, men det var Nicholas skyld! At hans hår nu gjorde ondt, han gned stedet lidt forsigtigt imens han kiggede efter Nicholas. Han skulede en smule til ham da han blev kaldt 'cutie', det var han ikke glad for! Det var kun Darcy det måtte kalde ham sådan noget.. Hmm.
”N.. y..” lød hans stemme, åh gud! Det var jo ikke engang en sætning, eller et ord! Forhelved Oscar, at tage sig sammen!

Hans venner kastede sig over ham som Nicholas gik sin vej, og så skulle han drilles og have mere og drikke, og han forsøgte egentlig bare at komme væk fra dem! For nu ville han faktisk gerne hjem, sådan helt vildt gerne!
Hele Nicholas tingen havde slået luften lidt ud af ham, der var et eller andet ved den mand.. Han var skide bange for ham, men også en smule nysgerrig på ham, og så kunne han mærke en eller anden brændende fornemmelse i maven når han kiggede på ham, og han vidste det ikke var godt.
Han rejste sig fra bordet og sagde godnat til sine venner, fik endelig lov til at smutte, han overvejede dog kort at gå hen til ham stripperen og spørge ham om han ikke lige kunne give hans venner en tur også, det synes han lidt de havde fortjente! Men han ture ikke gå hen til ham, han stod bare lidt i midten af lokalet og prøvede at huske hvor fuck udgangen var henne!

Det var først da hen vendte sig om igen at han mødte Nicholas blik, han blev helt forvildet og trådte et skridt tilbage, væk fra ham, hvorved han bakkede direkte ind i en eller anden og skvattede derpå over sine egne ben, som han væltede sidelands ned i et bord og der ramte ham lige i panden og han gik ud som et lys, da bordet havde ramt ham lige det rigtige sted! Hans livløse krop faldt bare sammen på gulvet som en kludedukke, han var helt væk.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicholas

avatar

Humør : Eat, sleep, rave, repeat.
Fag : Ingen.
Antal indlæg : 114

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Man dec 18, 2017 1:25 am

Nicholas ignorerede lige nu pænt den der mærkelige fornemmelse der hele tiden sagde til ham han skulle tættere på Oscar, gør ham glad, for hvad pokker var det for noget? Nej, tiden var rindet ud, han havde udført sit arbejde, nu skulle han fandme hen og have sig en drink eller fem inden der skete et eller andet lort! Men han smilede stadig af den søde rødmen der, og... For fanden, den stammen der! HNNGH! Ahmen det var jo for fanden så fandens hot at han ikke helt vidste hvad han skulle gøre med sig selv, kunne mærke varmen samle sig et vist sted. Okay, nu skulle han VIRKELIG til at gå inden ting gik galt, her...

Han hørte selvfølgelig godt hvordan Oscars vejrtrækning ændrede sig, hans hjerteslag der blev hurtigere... Han elskede altid de reaktioner hos andre,men igen, han nød det af en eller anden årsag endnu mere med Oscar... Det her var virkelig, virkelig fucking mærkeligt, men det der søde lille gisp og klynk da han rykkede hovedet lidt for meget... Han var nu egentligt meget cute. Absolut ikke Nicholas' type, men meget sød alligevel.

Nicholas fik hurtigt rejst sig da tiden var gået, og gjorde sit bedste for ikke at vise hvordan den ekstra stammen påvirkede ham. Arj men fuck, nu blev han jo nødt til at have en hurtig spiller ude på toilettet først. Fuck det lort her, altså! Han fik da endelig løsrevet sig fra knægten, og skyndte sig så ud på toilettet for at få revet den af, for den der stammen havde altså været alt for fucking hot til han kunne vente. Fem minutter senere stod han ved backstage baren igen, efter også at have taget nogle baner kokain mens han alligevel var ude på toilettet, og var godt igang med en omgang shots, da han opdagede den unge fyr var dukket op ved den her bar, også... Kunne han ikke finde vejen ud, eller hvad?

I samme øjeblik fik fyren åbenbart øje på ham, blev forskrækket, og... Ahmen for fucks sake da også! Klodsmajor! Nicholas sukkede og kiggede ned på fyren. Han kunne jo ikke bare lade ham ligge... Så, siden de andre havde travlt med at gøre næste show klar, gik han lettere modvilligt hen til fyren og, efter lidt overvejelse, samlede ham op og bar ham ind i omklædningsrummet, lagde ham forsigtigt på sofaen derinde, og satte sig så selv hen ved sminkespejlet, for endelig at få pillet al makeuppen af, og tage kontaktlinserne ud, før han gik hen til den unge knægt igen. Han sukkede, og, efter yderligere overvejelse, lagde sine hænder på hans brystkasse mens han mumlede en formular. Helings magien, bare for at være på den sikre side med at der ikke var sket noget alvorligt, og hele hvad end der måtte være sket.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Oscar

avatar

Humør : The brain is the most outstanding organ, it works 24 hours a day, 365 days a year, from birth until you fall in love.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje og Biologi
Antal indlæg : 84

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Ons dec 20, 2017 5:08 am

Wow.. That hurt! Hans var på vej tilbage til bevidstheden, kunne mærke hovedpine snige sig frem og det hele snurrede på den værste måde i hele verden, den der måde hvor man bare vidste at aftensmaden var på vej op igen! Av! Noget tungt lagde sig mod hans brystkasse og han mærkede hvordan det der gjorde ondt, langsomt stoppede igen, et lettelse suk forlod hans læber. Hans øjne virkede stadig ikke helt, og han følte fingerne glide fra hans krop igen, tiden gik og han kæmpede virkelig, virk nu dumme krop! Hans øjne gled op og i igen som han stønnede stille da et blitz lys ramte hans øjenlåg, hvad? Nogen havde taget et billed af ham, men han forstod det ikke helt.

Hans øjne blinkede lidt som han prøvede at fokusere, endelig fik han styr på sin krop igen. Hans øjne åbnede sig og han stirrede lidt på i Nicos helt normale øjne! Et forvirret udtryk kom over hans ansigt, som han mumlede noget uforståeligt ud i rummet, eller.. Til ham? Hvem var det? Hvor var han? Hvad var der sket? ”W..Whhh..Who.. A.. Are.. Y.. Ou” stammede han og bed sig selv i læben i et forsøg på at få den dumme stammen til at stoppe, men det var bare noget han gjorde når han var nervøs, eller forvirret.. Eller begge dele! ”Ww.. Wh.. Where.. Aaaaa.. Am.. I??” forsatte han, hans øjne forlod fyren og han kørte en tur rundt for at tage det hele ind, men det gjorde ham en del svimmel så han kiggede bare tilbage på fyren over ham, han virkede alligevel en del bekendt? Havde han mødt ham før?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nicholas

avatar

Humør : Eat, sleep, rave, repeat.
Fag : Ingen.
Antal indlæg : 114

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Tors dec 21, 2017 3:14 am

Phew. Nå, idet mindste lod det da til at helings formularen virkede - det burde den nu også, han havde trods alt brugt den en HEL del gange i løbet af sit forholdsvist lange liv, og den havde kun fejlet en eller to gange helt tilbage i starten da han skulle lære at bruge sin magi. I al fald trak knægten vejret lidt lettere nu, og hans ansigt så ikke ligeså forpint ud som før. Men for fanden, hvor var det her dog fucking weird... Men sjovt samtidig. Let grinende og rystende på hovedet, tog Nico sin mobil frem, og tog et billede af knægten som han lå der, stadig halvt bevidstløs. Om ikke andet kunne det være minde om en fucker weird aften, ikke? Jo, jo det kunne det da!

Men som knægten langsomt kom til sig selv igen, lagde Nico mobilen væk og satte sig på hug ved siden af ham, med hovedet let på skrå som han så på ham, hazel så ind i de grønne øjne der... Og han vidste ikke helt hvorfor, men et lille, skævt smil kom frem på hans egne læber, blot ved at se knægten komme til bevidsthed igen, en lille følelse af lettelsen bredte sig i ham... What the fuck? Han kendte jo ikke engang knægten... Hvorfor var han så lettet over der ikke var sket det store med ham? FUCK!

Og... Den stammen der. Fuuuck, men hvor var den dog motherfucking HOT! Hnngh! Nico sank en lille klump før han svarede. "I'm Nicholas. You know, the smoking hot guy who gave you a fucking lapdance, earlier? You're in my goddamn dressing room, right now. Couldn't just leave your motherfucking sorry ass out there for people to step on, right?" yeah, han snakkede virkelig aldrig pænt til nogen som helst...
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Oscar

avatar

Humør : The brain is the most outstanding organ, it works 24 hours a day, 365 days a year, from birth until you fall in love.
Fag : Musik, Dyr og Deres Pleje og Biologi
Antal indlæg : 84

IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    Lør dec 23, 2017 1:09 am

Og så løb han sin vej, bumbumbum! - OUT <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: This is so embarrassing - Nicholas    

Tilbage til toppen Go down
 
This is so embarrassing - Nicholas
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Moonlight Falls :: Dove St. :: Louvre's Gentelmen's Club-
Gå til: