Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Zerachiel
 
Chester
 
August
 
Q
 
Elian
 
Julian
 
Leviticus
 
Miles
 
Jaxton
 
Haniel
 
Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Peyton

Vores brugere har i alt skrevet 28390 indlæg in 2116 subjects

Share | 
 

 How to break a heart - [Cody]

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: How to break a heart - [Cody]   Søn dec 10, 2017 7:07 pm

Tid: Anden søndag i december 2015
Sted: Cody's lejlighed i London
Omgivelser: Ingen lige nu
Vejr: Koldt udenfor
Påklædning: Outfit
Tag: @Cody

Det var anden søndag i December, også kaldet anden søndag i advent. For to engle som Cody og Kushiel betød det at man hang ud sammen, eller.. det var det de to fyre havde besluttet. Kushiel havde bare rendt rundt hele dagen og ventede på klokken blev mange nok til at han kunne smutte over til sin ven. Han havde en gave til Cody, hans bedsteven og crush, og han var temmelig nervøs! Over de sidste par måneder havde hans følelser udviklede sig drastisk, og han var smaskforelsket i sin ven. Om Cody havde det på samme måde, anede Kosh ikke, men krydsede fingre for det.. naturligvis.

Han rendte rundt og nynnede for sig selv, og så snart uret gav grønt lys, tøffede han mod sin vens lejlighed. Cody boede fint i forhold til Kosh der mere eller mindre boede på gaden. Han havde ikke nogen fast bopæl, det der med husleje var han ikke så god til. Hans arbejde var ikke indbringende nok, så den ene dag boede han i en lejlighed, den næste.. både gaden.

Cody måtte være lige på trapperne, så Kushiel kastede lige et blik på sit spejlbillede og sikrede sig at han så nogenlunde ud og ikke havde spildt noget over sig mens han havde lavede mad. Udover sin lette påklædning havde han en jakke på som skærmede en smule mod kulden der ellers var bidende. Han nåede omsider lejligheden, gik indenfor i bygningen og op til den rigtige etage hvor han bankede på. Kosh var altid i højt humør, og denne dag var ingen undtagelse. Derfor var smilet om hans læber stort som hans ven åbnede døren. "Hi!" hilste han varmt.


Sidst rettet af Kushiel Tirs dec 12, 2017 9:13 pm, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Cody

avatar

Humør : I've been waiting for you all my life
Fag : Biologi og psykologi
Antal indlæg : 90

IndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Tirs dec 12, 2017 9:09 pm

Cody fik smidt det sidste rod på plads alt imens musikken kørte fra den lille dampradio et sted i baggrunden, dejlig blød kærligheds pop! Han havde endelig fået ryddet op i lejligheden, hvilket da også var på et hængende hår da Kushiel kunne være der hver øjeblik jo! Han sørgede for at alt var som det skulle være og tændte endda et par stearin lys for at sprede lidt mere hygge, der var jo så mørkt uden for på den her årstid!
Han hørte en svag banken på døren og strøg over til den for at åbne op for Kushiel en af hans gode venner, de havde en del til fælles igennem deres race og sådan, og så klikkede de vildt godt! Det var også dejligt befriende at være sammen med en hvor der ikke var nogen følelser i klemme, ligesom når han var sammen med Ben, det var forfærdenligt, sådan at være forelsket i sin bedsteven når man vidste det aldrig ville blive gengældt, den slags skulle han heldigvis ikke bekymre sig om når han var sammen med Kushiel. Han åbnede døren op, "Hey!!! Come on in!" udbrød han glad da han fik øje på sin ven, han lod Kushiel komme ind, men det var også det, før han angreb ham med et tæt venskabligt kram! For sådan var Cody.
//Hans lille lejlighed og så er der en hems hvor han har sin seng! <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Tirs dec 12, 2017 9:21 pm

Cody boede så hyggeligt, og det var primært fordi manden havde et ordentligt sted at aftalen var at mødes hos ham. Kosh havde skam intet imod at inviter sin ven med på bar eller sådan, men engang i mellem kunne det altså bare være rart at ligge og slappe af med mad, eller en god film, eller begge dele! Englen lukkede ham snart ind og Kushiel smilede bredt og trådte indenfor hvor skoene straks blev sparket af, derpå krammede de to hinanden. Duften af Cody fik Kushiel til at sukke dæmpede, han duftede så rart.

”Missed me?” spurgte han drillende, nu var det ikke fordi det var en evighed siden de sidst havde set hinanden, men det var jo typisk Kushiel at drille kærligt, og med Cody, kunne han simpelthen ikke lade være. ”I got something for you princess” tilføjede han og blinkede drilsk for derpå at løfte posen hvor der var en flaske sprut, og en gave der var pakket ind.
Tilbage til toppen Go down
Cody

avatar

Humør : I've been waiting for you all my life
Fag : Biologi og psykologi
Antal indlæg : 90

IndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Ons dec 13, 2017 12:26 am

Efter et længere kram slap Cody til sidst Kushiel og lod sine arme falde ned langs siderne igen, han grinede lidt ved den flabede kommentar, damn! "Always!" sagde han så bare glad og gik selv tilbage ind i lejligheden fra den lille entre de havde stået i. Det var en etværelses og den var altså ikke så stor, men det var alt han havde haft råd til og det var virkelig rart at have sit eget sted langt om længe! Cody gik ud i køkkenet hvor han satte elkedlen over så han kunne lave te til dem! "EY! What did you just call me? Didn't I tell you to not call me that?!" brummede han lidt halv irriteret og sendte Kushiel et par alvorlig øjne, men det brød dog hurtigt og et smil var igen at se på hans ansigt, han var ikke god til at være sur, ikke på nogen som helst faktisk. "Oh no! I havn't got you anything! I'm sorry! I'll go out and find something tomorrow!" sagde han og sukkede stille over sin egen dumhed! Gaver! Selvfølgelig altså..
Han rakte ud og tog imod Kushiels gave dog og grinede lidt af den flaske sprut han havde fået, nå ja det kunne han altid bruge! "So you just want to see me drunk, or what?" mumlede han drillende og satte flasken på bordet for at pakke gaven op.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Ons dec 13, 2017 7:45 pm

"Good.." svarede han drilsk hvorpå de smuttede længere inde i den lille hyggelige lejlighed. Der var måske ikke stort, men det var hyggeligt, og bedre end ikke at have et sted at bo. Kushiel overnattede hos folk og havde ikke et fast sted at bo.
Så kommenteret Cody ellers på Kushiels kælenavn. "Sorry darling, you know I cannot contain myself" drillede han kærligt, velvidende at Cody ikke fandt det bedre af den grund. Heldigvis endte fyren da også med at smile, Kushiel ville da også bare prøve at gøre sit bedste for at gøre det godt igen hvis Cody virkelig tog på vej af hans drillerier.
"Don't think about it! I stole the booze.." det var tydeligvis for sjov, han var engel, selvfølgelig kunne han aldrig finde på at stjæle! Folk havde det bare med at give ham ting gratis fordi de forelskede sig hans skønne personlighed. "Aye.. drunk and happy!" svarede han smilende og satte sig på den første og bedste overflade mens Cody pakkede sin gave op. Det var ikke noget vildt, bare en lille ting. Så når Cody åbnede pakken, ville han finde dette. "Hope you like it" kunne han ikke dy sig for at bemærke.
Tilbage til toppen Go down
Cody

avatar

Humør : I've been waiting for you all my life
Fag : Biologi og psykologi
Antal indlæg : 90

IndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Tors dec 14, 2017 12:16 am

Cody begyndte at finde kopper og the frem, det var den gode jule the fra marked af, en af hans ynglings, den duftede af kanal! Han pakkede den ud og fik hældt op til dem begge to, med det varme vand også så der pludselig duftede af jul i hele lejligheden, han elskede den duft.
"True.." mumlede han bare og skævede til Kushiel, inden han alligevel sendte ham et smil, ikke at darling var meget bedre altså, han følte sig ikke helt så mandig når Kushiel kaldte ham den slags, men det var i det mindste bedre end prinsesse! Det gad han altså alligvel ikke finde sig i.
"Yeah right!" grinede han så bare da hans ven sagde at han havde stjålet alkoholen, det troede han altså ikke på! Cody tog fat om deres tekrus og bar dem hen til sofaen hvor han satte dem på sofa bordet og smed sig selv i sofaen, cozy!
"Sit down.. Make yourself at home.. As always!" sagde han bare lidt flabet, fordi Kushiel havde til vane at lade som om han var hjemme, men det gjorde nu ikke Cody noget, han kunne godt lide at de var så gode venner at Kushiel følte sig tryg hos ham og tilpas.
Han fik så endelig åbnet sin gave op og sad bare og kiggede lidt uforstående på den til at starte med, han forstod det ikke helt. Han sukkede opgivende, det var en eller anden dårlig joke var det ikke? Han rakte ud og daskede drillende til Kushiel, "This is sooooo stupid.. I'm gonna bye you a dildo in return!" sagde han så, men rødmede lidt da han havde sagt det.. ihhh! Han var ikke god til det her. Han stillede den mærkelige nisse figur fra sig på bordet og så stadig lidt på den, havde han mistforstået det? Det var fanme en underlig gave.. Men det var bare typisk Kushiel!! Ihh!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Tors dec 14, 2017 10:35 pm

Så begyndte Cody at lave the, og Kushiel klagede ikke! Julethe var bare virkelig lækkert, han elskede det overalt på jorden om vinteren.. men især i juleperioden! Det skabte bare de helt rigtige stemning! Den dejlige duft af kanel spredte sig også hurtigt rundt i lejligheden.
At Cody ikke troede han havde stjålet alkoholen fik bare Kushiel til at grine, hans smil var kæmpestort og afslørede et sæt hvide lige tænder. Mere sagde han dog ikke om det, de vidste trods alt begge to det bare var en dårlig joke. Snart snuppede han det ene krus og snussede ind. Mhmm.. det var lækker! På et splitsekund havde Kushiel plantede røven i sin vens sofa og, han satte kun lige kruset fra sig for at trække jakken af, det var for varmt til jakke indendørs trods alt. "Tsh.. we both know this is my second home" svarede han med et grin, hans første var altid bænken i parken hvor han kunne sidde alle årets dage og spille på sin guitar. Det var en ting han havde gjort i mange årtier efterhånden.
Snart blev gaven pakket op, og synet af Codys ansigt fik Kushiel til at bryde ud i en varm og underholdt latter. Derfter krammede han kort sin ven. Han var bare så sød! Virkelig! De ansigtsudtryk var så kære.. men det bedste var nok hans svar og forlegenheden over dem der straks viste sig i form af en rødmen. "Do you!" svarede Kushiel udfordrende og blinkede drilsk til Cody.
Tilbage til toppen Go down
Cody

avatar

Humør : I've been waiting for you all my life
Fag : Biologi og psykologi
Antal indlæg : 90

IndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Tirs dec 19, 2017 4:46 am

Han rystede lidt på hovedet og vendte sit blik tilbage til sin ven, dog rakte han imens ud og fangede sin kop, han førte den op til sine læber og pustede lidt ned i den varme te, sad bare med den sådan og lod den varme sine fingre. "We do.. And you know you can crash here anytime you want" sagde han blidt, ikke helt vild med Kushiels boligsituation, han ville gerne hjælpe, og han havde prøvet at hjælpe flere gange, men Kushiel var bare ikke slet let at hjælpe, han brød sig åbenbart ikke om at skulle bo hos Cody, selv om det bare var midertidligt hvis det var jo! Så kunne de sammen finde et hjem til Kushiel, et ordenligt et af slagsen! "Anyways you're gonna stay over tonight! We need to watch all the christmas movies before going to bed!" grinede han bare og nikkede over til bunken med dvd'er der lå på det lille tv bord, det havde han virkelig glædet sig til, bare at slappe af med sin ven og ikke tænkte så meget, bare hygge sig.
Han rødmede dog igen ved den flabede kommentar, ihh! Stop that! "Oh stop that.." mumlede han bare og så væk som han endelig tog en tår af teen og brændte sin tunge lidt, et gisp lød fra ham og han skubbede teen fra sig og stillede den fra sig på bordet igen, "Aaahh.. Auch.. Warm!" brummede han advarende til sin ven.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Tirs dec 19, 2017 11:27 am

”I do, thank you for mention it though..” svarede Kushiel varmt og kærligt. Sagen var bare at han alle dage havde rejst så meget rundt. Nu var ingen undtagelse, og det var kun et spørgsmål om tid før han igen ville være på farten, altså.. medmindre han fik grunde til at blive. Grunde såsom at Cody her tilfældigvis gengældte Kushiels følelser. Det ville virkelig være det mest fantastiske i verden hvis det var tilfældet. Netop derfor var han stadig så pisse nervøs. Han gik hele tiden og ventede på det rette øjeblik at sige det, men var egentlig bange for konsekvenserne. Tænk hvis Cody ikke havde det på samme måde? Tænk hvis fyren afviste ham, eller hvad værre var, blev vred. Det ville Kushiel ikke kunne bære, og han havde ikke specielt lyst til at bryde grædende sammen overfor en fyr han faktisk rigtig godt kunne lide. Hvad i alverden skulle han gøre?
Snakken om julefilm fik ham dog til at smile bredt. ”I will only stay on one condition! Cuddling!” svarede han med et bredt smil. Han elskede virkelig at ligge under tæpperne og bare putte. Generelt elskede han både at putte og kramme, men der var intet der var så godt i verden som at putte med en varm kop the, kaffe eller kakao. Det var virkelig fantastisk. Men selvfølgelig skulle de se julefilm, hallo…. De tvar hele essensen bag jul.. sådan næsten.
Han fik dog gjort Cody forlegen, og kort efter brændte han sig på tungen. ”Oh dear…” udbrød Kushiel og satte sin egen kop fra sig. ”Are you alright, here.. let me have a look..” det var måske akavet for de fleste mennesker, men Kushiel ville da hellere brændes i helvede end at lade Cody komme noget til, og han følte det her var hans skyld, havde han ikke gjort manden så forlegen, ville han ikke have brændt sig trods alt. Han havde dog rykket sig helt tæt på Cody nu, og grebet blidt om hans hage for at se på hans læber og eventuelt tungen. Oh, de læber.. Kushiel sank en klump. Ville det virkelig være så forkert hvis han stjal sig et kys? Han kunne jo heale Cody i samme ombæring. Det måtte være hans undskyldning. Shit hvor hamrede hans hjerte bare af sted, det slog så hårdt og hastigt at han frygtede for at det ville forlade hans bryst.
Tilbage til toppen Go down
Cody

avatar

Humør : I've been waiting for you all my life
Fag : Biologi og psykologi
Antal indlæg : 90

IndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Tors dec 21, 2017 2:36 am

Han stak tungen lidt ud mellem sine læber i et forsøg på at få noget koldt luft på, uuuh! Han trak den dog ind igen da han blev nød til at sende sin ven et smil og nikkede lidt, "Your welcome" sagde han i en blid tone og nikkede så igen, jajajajaja! Han ville mega gerne putte, det var det hyggeligste nogensinde! "Of cause we are! Oh oh, but what do you want for dinner anyway? We can order something, or make something?" sagde han og prøvede at komme i tanke om hvad han havde de kunne lave.. Rugbrød? Havregrød? Åh vent! De kunne lave risengrød, det vidste han da han havde! "We can make 'risengrød' " sagde han glad og sendte Kushiel endnu et smil, som han lænede sig frem mod Cody og ville kigge på hans tunge, hm? "No it's fine.. I'm fine" prøvede han men Kushiel kom bare tættere på og tog ham om hagen, og han sank langsomt en klump.. Jeez... Var det ikke lidt intimt? Naah.. Nok ikke, de var venner.. Kushiel havde det bare med at være mega overbeskyttende.. Så Cody stak hurtigt sin tunge ud og lænede sig frem og slikkede ham så drillende på næsen, inden han fik sin tunge ind igen og lænede sig tilbage for at grine! "Seeeee... I.. I'm.. Fine!" grinte han mellem latterkramperne, haha!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Tirs dec 26, 2017 1:00 pm

Cody kunne være noget af en drillepind, og det beviste han lige nu. Han havde dog nævnt mad, og straks knurrede Kushiels mave, selvfølgelig gjorde den det, han havde ikke spist længe. "Oh that sound good! I could eat anything, you know that" svarede han med et grin. Kushiel var sgu ikke kræsen, medmindre man begyndte at server østers og den slags, han ville ofte have ordentligt mad, ikke småting.
Kort efter ville han sikre sig at hans ven ville overleve forbrændingen, og greb derfor om hans hage. Intimt? Også i den grad, og havde Cody ikke reagerede ved at slikke ham på næsen, havde han nok kyssede ham. Uheldigt for Kushiel, måtte det vente, han anede ikke hvordan han skulle fortælle sin ven at han var forelsket op over begge ører?! "Seems like it" svarede han derfor med et grin. Pokkers også, nu måtte han vente til når en mulighed bød sig.
Tilbage til toppen Go down
Cody

avatar

Humør : I've been waiting for you all my life
Fag : Biologi og psykologi
Antal indlæg : 90

IndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Lør dec 30, 2017 5:38 am

Et blidt grin gled fra hans læber da han hørte Kushiels mave knurre, åh hvor sødt! Så måtte de nok hellere få lavet noget mad eller bestille noget, "Alright.. Lets.. Just call for something, It will take to long to make anything like 'risengrød'" sagde han så bare "When you're that hungry" grinede han drillende og satte teen fra sig før han rejste sig og gik ud i køkkenet, han fandt en folder frem og gik tilbage til sofaen og gled blot ned ved siden af Kushiel igen.
"Here choose something!" sagde han så og rakte Kuchiel brochuren, så han kunne finde ud af hvad han gerne ville have at spise. Det var bare et normalt take-out sted, med pizza og grill retter og den slags ting.
"Yeah, no need to play doctor with me.." grinede han bare og rødmede en smule, før han rakte ud efter sin te igen, og gav den endnu et forsøg, oh og den var heldigvis blevet lidt køligere nu, så han ture godt drikke af den! Mhmm det smagte altså bare godt!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Tirs jan 23, 2018 11:07 am

Der blev grint over hans knurrende mave, og Kushiel skulede let men dog kærligt efter Cody da denne rejste sig for at gå efter et menukort. En dyb vejrtrækning blev taget, hvordan skulle han dog sige det her?! Han anede virkelig ikke hvordan han skulle indlede samtalen, og frygten for at ødelægge det hele var kæmpe stort. Han gled hånden gennem sit filtrede hår, og kort efter dukkede Cody op. Kushiel tog imod det kort der blev rakt ham, og han kiggede den igennem. ”I will go with a burger and some french fries..” svarede han lynhurtigt. Det var det samme med ham, han spiste altid det samme når det var take away.
”Play doctor? Oh come on! I am better than any doctor, I have been healing people for more than a thousand years..” svarede han protesterende. Han var dog ikke fornærmet. Han var en engel, en med healende kræfter, og så var han nu heller ikke født igår. Han var ikke som en eller anden almindelig læge.
Tilbage til toppen Go down
Cody

avatar

Humør : I've been waiting for you all my life
Fag : Biologi og psykologi
Antal indlæg : 90

IndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   Ons jan 31, 2018 10:50 am

Efter at have taget et par tåre, placerede han bare koppen i sit skød og vendte det lidt mellem hænderne, som han betragtede sin ven kigge menukortet igennem. "Oh yeah, that sounds good.. I'm gonna order some pizza then, and just steal some of your fries" grinede han drillende og rakte ud efter menukortet for at finde den pizza han helst ville have. Efter at have valgt en stillede han tekoppen fra sig og fandt sine telefon frem, inde på appen fik han nemt bestilt og betalt for maden og så var det jo bare at vente! "Oh thats right! I've forgot, remind if I'm ever gonna break a bone or something, I should do it when I'm with you!" grinede han lidt genert og lænede sig tilfredst tilbage i sofaen igen, lidt ind mod Kushiel og gav et let suk fra sig. "So what movie do you wanna watch?" spurgte han stille og lagde sit hoved på Kushiels skulder, det var så rart med en ven som ham, man bare kunne slappe af sammen med og bare hygge sig!
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: How to break a heart - [Cody]   

Tilbage til toppen Go down
 
How to break a heart - [Cody]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Andre lande-
Gå til: