Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Julian
 
Nicolae Ardelean
 
Zitora
 
Fie
 
Viktor
 
Cain
 
Avalon
 
Elian
 
Reign
 
Sam
 
Statistics
Der er i alt 425 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Tristan

Vores brugere har i alt skrevet 22328 indlæg in 1730 subjects

Share | 
 

 Hvem er du? ~ Adrian

Go down 
ForfatterBesked
Denja

avatar

Humør : skiftene...
Fag : hun er vejleder på deltid
Antal indlæg : 48

IndlægEmne: Hvem er du? ~ Adrian   Man okt 19, 2015 3:32 pm

Sted: Kælderen
Tid: mandag, lidt over middagstid.
omgivelser: der var ikke mange på gange nede i klæderen.
Vejr: det regner udenfor men man lægger ikke rigtigt mærke til det fra kælderen.
Påklædning - ingen solbriller

Maija havde lige nået og skift tøj efter at have tilbragt natten udenfor på bueskydningbanen som hun op holde sig mest på, før hun skulle til time denne morgen, det havde ind til nu været en lang da også var den ikke engang slut i nu, dette fik hende til at sukke mens hun gik ned af trapperne til kælderen som hun enlige havde det fint med selv om de var meget mørke og nogen gang ikke lugtede så godt. Maija have glemt og aflevere en opgave i biologi i sidste uge og var der for på vej ned for at give den til den hun havde fået og vide af nogen af de andre som skulle have den.
Maija have et hæft under den ene arm som havde tilhørt hendes mor, hun var ikke glad for at gå rundt med den men det var nu der hendes opgave var i, grunden til hun ikke kunne lide den var at navet Kaya altid mindede hende om det hun ikke havde været god nok til at blive, hun sukkede mens hun stoppede op for at se sig om da hun ikke var sikker på hvor hun skulle gå hen, hun prøvede at gå den ene vej for at se hvor hun gik hen.

*have jeg vis dette ville blive så umuligt have jeg bed en om at vise mig der hen i stedet*

tænkte hun mens hun gik hen ad gangen uden at vide hvor hun var på vej hen, efter hun have gået rundt på gange i noget tid mødte hun endelig en anden, hun stoppede ham og spurgte ham på den pæneste måde hun kunne, hvor Hr. Tubbs kontor var, han havde set dumt på hende men hun var ligeglad efter som han fortalte det til hende, heldigvis var der ikke langt men det ville have taget korter tid at nå der hen vis hun havde vist det  med det samme. Maija bankede på hans dør måske lidt hårde ind hun ville men det var der ikke noget at gør ved.

Hvis han lukkede op ville hun give ham opgaven og sige undskyld for ikke at have afleveret den til tiden, han ville nok kunne se at hun have haft svært ved det da det ikke var det fag hun havde haft lettes ved, hvis ikke ville hun bare skubbe den ind under døren og vende sig om for at gå til Musik.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hvem er du? ~ Adrian   Lør okt 24, 2015 2:23 am

Adrian sad ved sit skrive bord og lyttede til en plade på sin afspiller, en af mozart stykkerne. Han var ved at rette tests fra gårsdagens prøve register. Han tog fat om pennen lidt mere som han rettede gennem dem, der var nogle tydelige fejl. Det var ikke fordi han var en ond lærer, han var retfærdig over for alle, alle blev bedømt efter en lige skala. Det eneste han ikke var glad for var sløserene der nølede efter i timerne, og dem var der nogle få af tilbage, dem der var for stædige til at give op.

Han hørte en svag banken på døren til hans kontor og han rettede sig op i den store læder stol der var hans kontor stol "kom ind" hans øjne var skarpe bag de røde briller som han ventede på at hvem end der forstyrrede ham midt i hans rettelser, kun for at se at det var en af hans elever, Maija Winter mente han pigens navn var "hvad vil de frøken Winter" han smilede falskt til hende og ventede på hun ville spyttede ud.
Tilbage til toppen Go down
 
Hvem er du? ~ Adrian
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kælderen-
Gå til: