Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

V Æ R E L S E R

F A G E N E

H V EM E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Lector
 
Lilith
 
Chloe
 
Regina Close
 
Andrei
 
Matteo Belmonte
 
Satrina Darch
 
Luca
 
Lucian
 
Nercissa Cinderfort
 
Statistics
Der er i alt 278 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er BLUEI

Vores brugere har i alt skrevet 13809 indlæg in 1111 subjects

Share | 
 

 What about the rubber chicken? - Damien

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: What about the rubber chicken? - Damien    Tirs dec 05, 2017 3:07 am

Sted/omgivelser: Værelse nr. 12, Damiens værelse, computer udstyr og seng osv.
Tidspunkt: 01:24
Vejr: Tørt og koldt.
Outfit: bare fødder, bomulds skjorte i lysegrå, habit bomulds bukser i lysegrå (forholdsvis ren!)
Tilegnet: @Damien

So fucking tired. Han stod i en eller anden mørk gyde og havde netop afsluttet aftens eller nattens måltid, han havde faktisk været lige ved at dø af sult! Så han havde desværre slået mandne ihjel. Han havde ellers set sød ud, men nu var han altså død. Lector havde sørget for ikke at få blod ud over det hele den her gang, Rosalie blev sur på ham når han blev beskidt, for så skulle hun give ham et bad og vaske hans tøj.. Hvis hun ikke gjorde det så blev det nemlig ikke gjordt. Og han skulle åbenbart være ren? Selv om det betød nærmest ingen ting for ham, men hvis det betød noget for hende, så var det også okay, så skulle han nok.. Med lidt hjælp.
Træt som han var gad han ikke engang rydde op efter sig, i stedet skabte han en portal, klar til at kravle i seng.. Eller under seng? Hjem til Rosalie og sove under hendes seng! Bedste sted i verden.
Han gik gennem den mørke blå portal og endte op i et mørkt værelse, kun oplyst fra lyset af en skærm. Han så sig helt forvirret omkring, det her var ikke Rosalies værelse????
What the heck! Not this stupid stuff again!
Han havde det med at ende op forkerte steder hvis han var træt eller sulten, og nogen gange var det altså bare pisse irriterende. Han fik så øje på drengen, da der blev råbt et eller andet? Han kiggede forvirret på ham, det lod ikke til at være af ham dog, han kiggede ind i de lysende skærme.. Eh.. Computer!!! Ja det var det det var.
Han gik hen til drengen og lagde en hånd på hans skulder og ruskede let i ham. ”Hey hey hey! Could you like.. Help me? Where the fuck am I?” spurgte han knægten, ikke at han havde opfatter at drengen havde headset på og måske ikke kunne høre ham.. Næh, han fattede hat, men det var der heller ikke noget nyt i.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damien

avatar

Humør : Why can't we all just get along?
Fag : Biologi, Kemi, Sportsgrene.
Antal indlæg : 37

IndlægEmne: Re: What about the rubber chicken? - Damien    Tirs dec 05, 2017 8:36 pm

Damien havde haft en okay lang skoledag, og havde derfor lagt sig for en kort middagslur så snart han havde spist aftensmaden færdig. Det var så også derfor han var lysvågen nu - nå ja, og så nok også noget med de fire tomme dåser energidrik, og den der var halvtom osm han var i gang med, udover hans chokolade og skumfiduser, og den åbne pose chips der også på ved siden af tastaturet. Lige nu trænede han ikke med sit hold da nogle af de andre var til en fest, hvilket jo også var fair nok. Så han sad bare selv og spillede i competitive, bandede af og til en del højlydt når modstandernes Widowmaker snipede ham, Mei frøs ham, Rainhardt skubbede ham ud over en klippe... Alt det sædvanlige.

Og så, lige pludselig, nøjagtig samtidig som en Genji fik dræbt hammed sit Dragonblade, var der en eller anden der rusked eham i skulderen, hvilket gav ham noget af et voldsomt chok. "HOLY CRAP!!" udbrød han forskrækket og faldt næsten af stolen - heldigvis blev hans headset på, og musen røg ikek af helvedes til da den var med ledning - det gav en bedre respons tid i spillet. "The... The fuck, man? How in hell did you get in here? Who are you?!" spurgte han febrilsk, og rødmede en del... Her sad han jo nu på gulvet, kun i sine lange Mickey Mouse pyjamas bukser. Halvnøgen foran en totalt fremmed. Crap.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: What about the rubber chicken? - Damien    Ons dec 06, 2017 2:29 am

Lector forstod slet ikke hvad der skete nu, drengen blev.. Blev han forskrækket? Hvorfor nu det, det gav da slet ingen mening! Og så væltede han ned på gulvet, *Be nice!* vrissede Flower af ham, og han sukkede opgivende. ”Fine!” brummede han lidt utålmodigt og rakte en arm ned til drengen der lå på gulvet, han tog fat om hans håndled og hev ham uden videre op fra gulvet igen. ”Well I just did, i dosen't really matter, I just need to find Rosalies room, where am I?” sagde han irriteret, han havde brug for at komme videre, men han vidste ikke hvor han var henne, og han var bange for at hvis han lavede flere portaler så træt som han var nu, så ville han måske bare ende på månen. Det var så omtrent nu at hans øjne faktisk tog sig tid til at betragte drengen foran sig. Og hans blik gled dovent ned over hans halv nøgne krop, ikke at han ikke var pæn, men det var ikke det der fangede Lectors opmærksomhed.. Nej det var bukserne, natbukserne altså. Hans blik blev en smule mørke og han gav et stille suk fra sig, som en varm følelse spredte sig i ham. ”Dammit..” brummede han en smule tilfredst, hans blik gled tilbage til Damiens ansigt, not bad.. Not at all! ”What are you? You smell funny..” sagde han stille og synes han kunne dufte noget varulv, men han var ikke helt sikker.. Okay måske var det alligevel ikke så irriterende at være endt op på Damiens værelse.. Ikke når han så sådan der ud.. Og havde det der på. ”I like your PJ's, btw” sagde han og sendte ham et lidt mere frækt smil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Damien

avatar

Humør : Why can't we all just get along?
Fag : Biologi, Kemi, Sportsgrene.
Antal indlæg : 37

IndlægEmne: Re: What about the rubber chicken? - Damien    Lør dec 09, 2017 11:46 pm

Damien holdt øje med Lector, stadig ikke helt tryg ved at han bare kunne komme ind sådan. Helt ærligt, hva dvar der sket for privatlivets fred?! Han kunne jo ligeså godt have ligget og onaneret da han var kommet ind... jesus christ. Ikke at han gjorde det særlig tit, rimelig sjældent faktisk, men stadig!!!

"Uhm.... Rosalie? I dunno, man, I haven't ever met her so I've got no clue which room she's got in the girls' corridor. You're, well, obviously you're in the boys' corridor. Room 12?" forklarede han ham stille, efte rhan var kommet op at stå igen, og stille tog sine høretelefoner af, og lagde dem på bordet, mens han hurtigt fik spillet til at gå ud af matchen.

Og så... Kunne han mærke mandens humør ændre sig, mærke det i hans aura. Præcis hvilken følelse kunne han ikke placere, det måtte være en af de mere komplekse... Han sukkede dog og rullede let med øjnene da han blev spurgt om hvad han var. Åh gud, hvor havde han fået det spørgsmål mange gange! "I'm a mix. Of what isn't important." sagde han kort og godt, og satte sig igen i sin game rkontorstol med et let suk. "... Thanks." sagde han bare stille til komplimentet angående hans pyjamas bukser. Men han var nu ikke særlig glad for det smil der.... Den type smil havd ehan som regel kun fået af folk der ville knalde med ham. Urgh.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lector

avatar

Humør : Come play with me, please?
Fag : Underviser i Psykologi og hjælpe lærer i litteratur
Antal indlæg : 216

IndlægEmne: Re: What about the rubber chicken? - Damien    Today at 2:05 am

Han kunne ikke helt tage blikket fra hans pyjamas bukser, hans åndedræt var allerede blevet lidt tungere, som begæret voksede i ham. Hmm.. Rosalie, ja det var rigtigt! ”Oh okay, just around the corner then” sagde han roligt, så var han da ikke endt op helt det forkerte sted! Det var ikke så slemt igen jo, han skulle bare ud af døren og ind til pigerne jo, så kunne han finde hende på ingen tid.
Han gik dog ingen steder, han blev bare stående og kiggede på Damien, på den nederste del af hans krop, han kunne godt hænge ud her lidt længere faktisk.. Ja. ”It's important to me? I could properly decide it from the taste of your blood?” sagde han så bare og lod en hånd glide ned i sin lomme og fangede sømmet, han skulle bare smage, så vidste han det! Han hev dog ikke sømmet op endnu, stod bare og krammede det nede i sin lomme.
”You are very much welcome, who are you?” spurgte han så og tog et skridt tættere på Damien, han følte sig allerede meget forført af drengen, han havde lidt glemt Rosalie faktisk.. Hun kunne godt vente, hun sov jo alligevel.. Og han følte sig ikke helt så træt længere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: What about the rubber chicken? - Damien    

Tilbage til toppen Go down
 
What about the rubber chicken? - Damien
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Kollegieværelser :: Drenge-
Gå til: