Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Aviana
 
Yuri
 
Acacio
 
Calvin
 
Eric
 
Evanora
 
Damien
 
Lili
 
Razor
 
Statistics
Der er i alt 483 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haniel

Vores brugere har i alt skrevet 26865 indlæg in 2067 subjects

Share | 
 

 Hello i am the new techer-- Nercissa Cinderfort

Go down 
ForfatterBesked
Alfie

avatar

Humør : Looking for company too a dirty night
Antal indlæg : 24

IndlægEmne: Hello i am the new techer-- Nercissa Cinderfort   Fre dec 01, 2017 11:06 pm


Tid:7:30
Påklædning: hot

Første dag var altid nervepirrende, han tromme nervøst mod rette, som han sad i sin bil på vej imod akademiet, hvor han om ganske få timer skulle have sin første time.
Men først skulle han mødes med en miss Cinderfort som skulle give ham en rundtur før dagen ville starte, han håbe virkelig på at hun var flink, og rolig det ville hjælpe ham en helt del. Alfie tænde for radioen, bare for lige at få tankerne væk imens han kørte afsted, han boede et pænt stykke væk fra akademiet men det var intet problem, han nød at bo i udkanten af skoven hvor der var fred og ro.
Det tøj han havde taget på, passe ham fint og vidset hans former på den rette måde, han var bøsse men hans påklædning skreg det dog ikke, håret var som altid krøllet og sad fint, han dufte let krydret af parfume, håbe lidt hans naturlige skønhed og charme, ikke ville vække alt for meget opmærksomhed på første dagen.
De sølvfarvede øjne afslørede ham tydeligt, sirener var jo kendt for at have smukke og unikke øjne, hvilket han så også havde.
Bilen blev parkret, før han tog sin skuldertaske, frembragte en vandflaske som han snuppe en tår af det var jo vigtig for hans race, så vanden havde han altid på sig, eller kunne hans evne også hjælpe.

Alfie trådte ind på læreværelset, der var heldigvis ikke kommet nogle endnu, så han kunne ånde lette ud i par minutter, imens han satte sig på sofaen. Her lagde han det ene ben over det andet, imens han vendte blikket imod døren, og vente på at den kvindelige lære ville komme, så de kunne nå en runde inde det hele gik løs.
De havde vist længe gået og manglet en sirene lære, så da han fik tilbudet sagde han hurtigt ja, det skulle nok blive spændende, han glæde sig selvom han dog også havde nerver på, men mon ikke det ville gå?
Han havde skrevet pensum ned, så de kunne få det og være klar til næste år, denne tid ville han bruge på at få styr på dem, og snakke med dem enkelvis nu hvor han ansvars person for racen.
Han trippe utålmodigt med foden, imens han vente, tog lidt mere vand for at dulme nerverne, nu burde hun snart være her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hello i am the new techer-- Nercissa Cinderfort   Lør dec 02, 2017 8:58 pm

CLOTHES: LINK

Med det samme Nercissa kom ind i det lokale, som udgjorde Lærerværelset, trak hun sin sorte frakke af, og hængte den på en knage, lige inden for døren. For at få jakken af, skulle hun løsne et spænde om livet, men det var hurtigt gjort. Under frakken, og et beige-ternet tørklæde, bar hun en sort, tætsiddende kjole, som kun lige var appropriate. Den havde snørre over brystet af to snorrer, som krydsede hinanden.

Hendes sorte støvlehæle klikkede, som hun nærmest svævende bevægede sig gennem lokalet, hen imod kaffemaskinen. I dagens anledning, hvilket var ingen anledning, så havde hun håret løst. Det stod i en kaskade efter hende, som hun målrettet bevægede sig gennem rummet. Det var ellers ikke noget hun gjorde tit, men de bløde, gyldne lokker faldt rundt om hendes hoved i slangekrøller, som var barely there.

Ved kaffemaskinen gabte hun, men opdagede hurtigt, via. sin forstærkede hørelse, at hun ikke var så alene, som hun først havde troet.  Hun kunne høre nogen trække vejret. Ovre i en af sofaerne sad en ung fyr med mørkt hår, rødt tætsiddende bluse og brune bukser.

Hun vendte sig imod ham, med et løftet øjenbryn, og nikkede let til ham. Da hun havde hælt kaffe op i sin kop (Med ordene Cinderfort ingraveret i det med gyldne bogstaver), som hun tog fra skabet over vasken, gik hun hen til sofaen. Normalt var hun ikke en for selvskab, men hun havde lovet at vise en ny lærer rundt, så hun følte lidt, at hun var nødt til at henvende sig. Om ikke andet så for at sikre sig, at han ikke var Mr. Harlow.

"Mr. Harlow?" lød det spørgende fra Nercissas tætsammenpressede læber, som hun dog løsnede lidt i et lille smil, i et forsøg på at forsikre ham om, at alting var ok - for han så ret nervøs ud.

"Jeg hedder Nercissa Cinderfort." Hun rakte hånden frem imod ham, igen i et forsøg på at virke venligere end hun så ud. Hun var trods alt nødt til at tage godt imod nye lærere, ellers ville der jo aldrig komme nogen nye.
Tilbage til toppen Go down
Alfie

avatar

Humør : Looking for company too a dirty night
Antal indlæg : 24

IndlægEmne: Re: Hello i am the new techer-- Nercissa Cinderfort   Lør dec 02, 2017 9:40 pm


Alfie ventede så tålmodigt som han nu kunne, han var ikke kendt for at være den mest tålmodige så det holde hårdt, især nu hvor der skulle ske så mange ting. Han havde endnu ikke prøvet at arbejde med unge før, men han regnede ikke med at det ville blive noget stort problem, så længe han var positiv så skulle det hele nok gå fint.
I det mindste var han en positiv person, men han kunne dog også være bestemt, og så havde han også sine op og ned ture, men det skulle ikke give nogle problemer, han skulle nok skjule det for alle, det var han jo van til med mindre han kendte folk meget godt. Han gik med problemer mange gange, men havde også været seksuelt misbrugt i barndom og ungdommen, så det var helt klart noget der satte sine spor i ham.
Han tog endnu en slurk vand, det beroligede ham på sin vis, og så sikrede han sig at han ikke tørre ud de næste par timer, han var jo afhængig af vand, sådan var det jo at være den race han bar.

Alfies sølvfarvede øjne blev rette mod døren da den gik op, han betragte kvinden der kom ind, hun virkede af en helt anden klasse end ham, måtte han indrømme og det så ud til hun slet ikke så ham? hun var nok træt, klokken var jo heller ikke så mange, mon det var hende han skulle vises rund af ?
Han betragtede hende i stilhed, selvom han burde sige noget følte han ikke det, hun var så optaget af sin kaffe at det ville være meget synd.
Han stoppe vandflasken tilbage i tasken, før han rette let på sig i det samme kom hun mod ham, hans øjne mødte hendes og hendes duft ramte ham, hun måtte være vampyr ?
Han nikke tilbage til hende, og sendte et svagt smil til hende som hilsen, da hun så nævnte hans efternavn, nikke han let igen " ja det er mig, men endelig bare kald mig Alfie, jeg er ikke så vand til at blive tiltalt" svarede han varmt dog lidt nervøst, før han dog rakte sin hånd for at give hendes et let klem " Rart at møde dem, det må være dig der skulle vise mig rundt? det nævnte rektor ihvertfald noget om " sagde han nu mere roligt, før han slap hendes hånd, for så at køre gennem det krøllede hår " hvilke fag har du så ?"spurget han nysgerrig, bare for at holde snakken lidt kørende, han ville gerne vide så meget som muligt.
Han sendte et nyt varmere smil, det var nok klart at der ikke var meget ondt gemt i ham, hans sølvfarvede øjne strålede nærmest, af lys.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Hello i am the new techer-- Nercissa Cinderfort   Lør dec 02, 2017 10:00 pm

Henne ved sofaen stod Nercissa, og nikkede lidt, mens han talte - fyren i den røde bluse. Hun lagde mærke til et flot ur, om hans ene håndled, men ellers ikke så meget mere. Hun var ikke synderligt interesseret i ham, skulle hun være ærlig. Hun havde bare lovet rektor at vise ham rundt, så det ville hun gøre. Hverken mere eller mindre. Ingen be-friending her.

Hun havde dog svært ved ikke at udtrykke et lille snort, da han præsenterede sig som Alfie. Var det en spøg? Kunne man virkelig hedde det? Var han elver eller fe eller sådan noget? Hun synes nemlig ikke at have fået den vibe fra ham, før nu altså, og det kun på grund af navnet. Hun hostede lidt for at dække over lyden, og så ind i hans sølvfarvede hår med sine egne isblå.

"Vi bruger efternavne her, Mr. Harlow, men hvis du virkelig gerne vil have, at jeg kalder dig Alfie-" Hun fnes, men denne gang indvendigt: "-så kan jeg sagtens gøre det. Hvis det er mere komfortabelt for dig." Det sidste tilføjede hun, da hun kom i tanke om, at hun skulle være høflig overfor ham.

"Og ja, det er mig." Hun trykkede hans hånd, da han tog hendes, mens hans håndtryk var mere let og virkede lidt slasket. En utilfreds rynke viste sig i siden at hendes mund, men den ville man ikke opdage, medmindre man så rigtig godt efter.

Da vendte hun sig om, og gik mod døren. Hun var klar til at få det overstået, og trak derfor mobilen ud af sin frakkelomme, sammen med sit nøglekort. Det satte hun fast i lommen med en lille grabby-clips. Kortet var hæftet til clipsen med en snor, som var elastisk, og trak sig selv sammen, så kortet kunne bare hænge hvor det hang.

"Jeg underviser i dans, særligt ballet, og i Yoga også." Hun strakte sig katteagtigt, og så på ham igen: "Smidighed er trods alt vigtigt for at kunne danse." Hendes læber var stadigvæk en tynd streg, og hun så alt andet end begejstret ud, men bevægede sig forsat ud af døren.

"Mr. Harlow, følg med." Hun gjorde en kom-her gestus med pegefingeren, og forlod derefter rummet.

Hun slog ud med hånden, og sagde: "Det her er storsalen. Det er til møder, og eleverne hænger ud her i deres fritid." Hun lavede air-quotes over ordene 'hænger ud'.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Hello i am the new techer-- Nercissa Cinderfort   

Tilbage til toppen Go down
 
Hello i am the new techer-- Nercissa Cinderfort
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena indendørs :: Storsalen :: Lærerværelset-
Gå til: