Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

B O L I G O M R Å D E R

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
» Spicy memes
Today at 3:20 pm by Vincent

» You seem different
Today at 1:12 pm by Tidus

» What a sad place for a happy soul - Samael
Today at 1:10 pm by Lynelle

» Everything hurts - Amery
Today at 12:58 pm by Kaiya

» Hvem er hvem listen!
Today at 11:15 am by Tait

» You just loooooove your job huh? (Adannaya)
Today at 10:46 am by Adannaya

» I love games, let's play a bit [xxx]
Today at 9:47 am by Tidus

» A little haunting at midnight - Marcel
Today at 8:25 am by Zitora

» Broken mirrors - Talion
Today at 8:13 am by Elena

Top posting users this month
Tidus
 
Dexter
 
Kaiya
 
Samael
 
Leviticus
 
Rayna
 
Lilith
 
Amery
 
Nadia
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 522 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Ietu

Vores brugere har i alt skrevet 29408 indlæg in 2198 subjects

Share | 
 

 The scariest moment is always just before you start - Vincenzo

Go down 
ForfatterBesked
Alyssa

avatar

Humør : They say kill or be killed - the thing is don't ask me cause you are already dead.
Fag : Ingen
Antal indlæg : 52

IndlægEmne: The scariest moment is always just before you start - Vincenzo    Tirs nov 28, 2017 8:55 pm

S: Gaia, i en boghandel
T: Midt på dagen
O: En række fans der står i kø
V: Udenfor er det koldt
P: Klik
Emne til: @Vincenzo <3


Okay det var nu! Det var ikke hver eneste dag, at man fik en mulighed som denne her. En af hendes yndlings forfattere var i byen, og det betød selvfølgleig, at Selene var taget ind til byen i rigtig god tid, blot for at få chancen for at møde ham. Uheldigvis var hun ikke den eneste der havde haft den fantastiske ide, og hun endte alligevel i en gigantisk kø. Heldigvis var hun ikke ligefrem den type der frøs, så at stå ude gjorde hende ikke helt så meget som mange af de andre stakler der frøs. Det gik langsomt og endelig efter en bølge af timer, kunne hun mærke butikkens varme. Hun kunne endda se ham sidde inde i midten af butikken. Selene var oprigtig spændt og en lille smule nervøs. Dog valgte hun alligevel at give det bedste af sig selv, og langt om længe var det endelig hendes tur. Selene så blot på ham med sine store brune øjne der altid så noget så dejlig varme ud - også selvfølgelig det smil der kunne få næsten alle i et glad humør. Det var hendes tilgang til livet så rolig og positiv - det kunne næsten mærkes i rummet når hun trådte ind.
"Heey," fik hun sagt og åndede lidt ud. En hurtig nervøs hånd kørte henover de mørkebrune lokker, som hun smilede til ham. "For Selene.. I love it. The book.. its amazing," tilføjede hun og sendte ham et tandsmil.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The scariest moment is always just before you start - Vincenzo    Tirs nov 28, 2017 9:49 pm

Påklædning

Det var to dage siden hans nyeste bog var udkommet, en ny krimi som var en efterfølger til de to andre, og som var slutningen af den serie. Den havde allerede fået mange stjerner, og hans fans var allerede hel op at køre over det. Hvilket også var grunden til at denne boghandel, havde fået arregenret at han skulle komme, og signere bøger der var dog igen der havde regnet med at så mange ville dukke op, det ville ihvertfald tage længere tid end nogle af dem havde regnet med. Men han elskede hans fans, de var grunden til han kunne skrive endnu mere, så han havde sagt han nok skulle blive der resten af dagen så alle kunne komme til.
Vincenzo sad ved et flot skrivebord, fyldt med bøger der kunne købes og selvfølgelig en ordenlig kuglepen til at underskrive med, han havde dog også fået en flaske vand, han sad behageligt selvom det var en del tid efterhånden, men humøret var stadig højt, og han tog sig tid til at snakke lidt ekstra med alle. Dem der forlod køen efter at have været ved ham, så alle glade ud nogle endda rørte, som tiden gik begyndte køen at være mindre, han var også ved at være en smile træt selvom det ikke kunne ses.
Vincenzo havde uden tvivl sin helt egen tøjstil, og så var hans aura fuldkommen venlig og varm, hans smil var ægte og de nødebrune øjne var fulde af liv.
Han snuppe en tår vand, som den næste kom til ham, en ung køn pige med en livlig aura, han kaste sit blik mod hende og smilede bredt som hun kom hen til ham, hun var flot og det var som om hun slog bene væk under ham da hun kom nær, hendes duft virkede så tiltrækende " Jamen hejsa, bare vær rolig jeg bidder ikke" sagde han muntert, for at berolige hende, han kunne ikke helt finde ud af hvorfor han havde en trang til hende, og til at beskytte hende, dog ryste han tanken væk " Selene sikke kønt navn, jeg er glad for du kan lide bogen det betyder så meget " sagde han let med en venlig stemme.
Han rakte ud for at få fat på bogen, da hans hånd kort strejfede hendes, og hans sind bliv igen vælte rundt, der var noget over hende, han tog bogen og lavede en pæn underskrift og en lille hilsen.

# Til Selene, min smukke fan, jeg håber du elsker bogen ligeså meget som mig, men hvad med at mødes her ude foran boghandlen klokken 14:30 der er jeg færdig her, og kunne godt bruge lidt selskab og en kop kaffe# før han lukke bogen og sendte hende et stort smil " vil du have en selfie ? " spurgte han så, med et charmerende smil.
Tilbage til toppen Go down
Alyssa

avatar

Humør : They say kill or be killed - the thing is don't ask me cause you are already dead.
Fag : Ingen
Antal indlæg : 52

IndlægEmne: Re: The scariest moment is always just before you start - Vincenzo    Tirs nov 28, 2017 10:53 pm

Hjertet bankede en lille smule hurtigere efter hans hud fik kontakt med hendes, men hun troede mest det var på grund af hendes nervøsitet. Hun var meget rolig anlagt, men det var sundt at være spændt bare lidt i hvert fald. Hendes smil blev mere afslappet som han muntert pointerede at han ikke bed. Smilet voksede som han blev ved med at fortælle, hun kunne godt lide lyden af hans stemme. En ting var at læse en forfatters ord, men Selene gik meget mere op i det end det. Hun var nysgerrig omkring tankerne der var gjort, hvilke ideer som lukkede op til det univers hun selv elskede at sætte sig selv i. Hun så på ham som han skrev i bogen og sank kort en klump. Hun bed sig let i underlæben, til at han var færdig med at skrive i bogen. Hun tog imod den, og blinkede kort lidt ekstra. Hendes hjerte sprang en takt over og hun vågnede op igen ret hurtig.
"Yeah, sure.. of course,"
svarede hun hurtigt og fiskede sin mobil op af lommen. Det var næsten som om at hun begyndte at ryste en anelse uden hun tænkte over det. Hun fik låst mobilen op, og åbnede kameraet. Selene var mester i selfies, hvordan hun skulle holde kameraet og så videre. Hun kom helt tæt på hans ansigt med hends, så deres kinder næsten ramte hinanden. Armene blev løftet frem og hun smilede til kameraet. Det var ikke hver eneste dag at man havde denne her mulighed, så hun sparede ikke på billederne, desuden kunne hun godt lide at stå tæt på ham, han duftede dejligt. Så snart hun var færdig med billederne lagde hun sin mobil tilbage i sin taske og tog bogen.
"Again, thank you so much," smilede hun til ham og lagde bogen mod sit hjerte. Derefter måtte hun gå videre for ikke at få resten af køen på nakken.

Da hun kom ud af boghandlen åbnede hun bogen, fordi, man ville vel altid gerne kiggesom det første. Der læste hun beskeden, og hendes hjertede stoppede kort med at slå som hun holdt vejret. Heldigvis fik hun husket sig selv på at hun var nød til at trække vejret, og et smil strakte sig en anelse større op på hendes læber. Så hun ventede, hentede et par ting hurtigt for hun havde tiden. Derefter vendte hun tilbage på det angivede tidspunkt og ventede på ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: The scariest moment is always just before you start - Vincenzo    

Tilbage til toppen Go down
 
The scariest moment is always just before you start - Vincenzo
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Gaia :: Gågaden-
Gå til: