Athena Akademiet: Det bedste akademi for alt overnaturligt og alle mennesker fra hele Verden.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation

R E G L E R

F A C E C L A I M

A K A D E M I E T

H V E M E R H V E M ?

I N F O R M A T I O N

T I D S L I N J E N

S O C I A L E M E D I E R


Latest topics
Top posting users this month
Morana
 
Haniel
 
Aviana
 
Damian
 
Yuri
 
Eric
 
Acacio
 
Calvin
 
Evanora
 
Damien
 
Statistics
Der er i alt 485 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Selene

Vores brugere har i alt skrevet 27003 indlæg in 2075 subjects

Share | 
 

 Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Søn nov 26, 2017 6:45 pm

Tid: Tirsdag aften 23.49
Sted: Udkanten af skovenm, tættest på skolen
Tøj: Påklædning
Vejr: Koldt, stjerneklart.
Tag: @Lucifer Darch


Det var en typisk aften for Chloe. Hun kedede sig og ærligt så var hun også en smule sulten. Hun besluttede sig for og  tage et smut til byen, der ville hun uden problemer kunne finde noget mad. Det duede ikke hun rendte og tømte sine medstuderende eller lærere. Hun fik hurtigt snuppet noget tøj på, og hev sin læderjakke over skuldrene, hvorefter hun flyttede det lange hår der var i vejen. Hun snupped et par sorte sneakers på fødderne, og begav sig roligt ned af gangene. Hun vidste godt at skolen ikke brød sig om de var ude om aften i hverdagene, men hun kunne ikke rigtig bare gå ned i kantinen og finde noget mad.

Hun kom smertefrit og uset ud af skolen, og begav sig lydløst henover den store have. Hun brugte en del energi på at sørge for ikke og blive set, der var trods alt vogtere som patruljerede og holdt øje med eleverne blev på skolen. Hun havde bevidst valgt ikke og bruge sin speed, da den ofte bare ville vække mere opsigt, end hvad godt var. Hun åndede lettet ud som hun nåede skoven, og begyndte straks at slappe mere af. Hendes erfaring var, at hvis hun ikke var blevet opdaget når hun nåede skoven, så kun hun uset fra det. Vogterne brugte alligevel mest tid på at bevæge sig i den store have. Hun kørte en tot hår om bag øret, og stak en hånd i hver baglomme. Hun smilede tilfreds, og kiggede kort op. Hun kunne lige skimte den klare stjernehimmel, imellem træernes tættekroner. En svag brise bevægede sig igennem træerne, og mindede om hvilken årstid det var blevet. Månen lyste svagt den mørke nat op, og gjorde at hele sceneriet lignede noget der var taget ud af en film, med den svagt oplyste skov.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Søn nov 26, 2017 7:59 pm

Outfit

Det var blevet Lucifers tur til at have en nattevagt, og det var naturligvis midt i ugen det var faldet på. Han havde derfor fornøjelsen af at fange alle de elever der bevægede sig ude af skolen efter det tilladte tidspunkt. Vogterne var spredt ud over skolens store arealer, og selv var han udstationeret i nærheden af skoven. Naturligvis var posterne uddelt med omtanke, og han havde fået det område fordi hans skarpe sanser og hurtige tempo, ville gøre det let for ham at opdagede eventuelle lovbrydere.

Lucifer havde derfor allerede tilbragt fire timer derude, det havde hidtil været stille og roligt, og han havde ikke fanget nogle elever, eller udefrakommende. Tingene gik trods alt begge veje, så han skulle både holde folk ude fra skolens grund, men også holde eleverne inde på skolen. Det var mørkt, koldt, og stille, men intet af det generet ham. Han var klædt varmt på, nød stilheden der omgav ham, og mørket generet ham heller ikke takket hver hans skarpe sanser.

Egentlig håbede han på en stille og rolig nat, og indtil videre så det ud til at være tilfældet. Han fik stille rundt, og efter noget tid, sprang han op på et træ og stillede sig derop for at få et overblik over sine omgivelser. Den tykke gren han stod på holdt kun lige hans vægt, og ved færten af en kvinde der bevægede sig nærmere, stillede han sig helt stille og lyttede efter. Jo, der var en derude, en kvinde. Hendes duft kom nærmere, og kort efter kunne han høre hende bevæge sig så godt som lydløst ind i skoven. Det trak svagt op i hans mundvig da hans blik spottede hende, en elev, hvad skulle hun dog ellers være. Og minsandten om ikke det var en vampyr også. Smilet forsvandt fra hans læber, arbejdet kaldte trods alt.

Han havde valget mellem at give hende chancen for at skifte mening og gå tilbage, eller træde ind foran hende og spærre hende vejen med det samme. Han var fristede til at gøre det første, men noget sagde ham det ikke havde nogen betydning. Tøsen her lignede en der var ganske tilfreds med sig selv, og ikke en der ville fortryde at finde sig en godbid så sent om natten. Derfor sprang han fra grenet, og landede lige foran hende. ”Well, hello there..” hilste han med den dybe rolige stemme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Man nov 27, 2017 8:03 pm

Hun bevægede sig så lydløst som man nu kunne i en skov. Det ville kræve virkelig skærpede sanser at opdage hende, og hun var derfor også sikker på at hun ikke ville blive opdaget. Men selvom hun var en ung vampyr, så var hun ved og lære og styre sine sanser. En fremmede duft ramte hende, hun stoppede kort op. Hun kunne ikke genkende hvad den tilhørte, men hun var ikke i tvivl om at det var en vogter. Ingen andre burde være ude på dette tidspunkt. *FUCK!* Hun satte roligt tempoet en smule op, måske hun kunne nå ud af skoven inden hun blev opdaget.

Det var dog ikke helt sådan det gik. Duften blev stærkere og hun var godt klar over hvad klokken havde slået. Så da han pludselig hoppede ned foran hende blev hun ikke forskrækket som mange andre nok ville. I stedet lagde hun bare armene over kors en smule irriteret som hun stoppede op. Hans dybe stemme ramte hende, men hun kiggede ikke engang på ham. Hun havde bare drejet blikket til den ene side og sukkede opgivende.

Da hun drejede blikket over på ham var det tydeligt og se hendes i brune øjne at hun ikke var tilfreds med og være blevet stoppet. Hun betragtede ham roligt, han var større end de fleste andre vogtere på skolen. Mange af dem lignede mest af alt bare små drenge, ham her lignede i det mindste en mand. ”Your new.” hun sendte ham et skævt smil før hun fortsatte. ”Dont you have something better to do, than lurking in the woods like some sort of perv?” det var tydeligt både og se og høre hendes flabethed som hun spurgte ham. Hendes brune øjne bevægede sig ned over ham for kun at bevæge sig op og hvile på hans ansigt igen. Hun havde intet gjort for at skjule det, hun kunne ikke se nogen grund til det. Hun var ikke som de fleste andre piger her på skolen, generte og uskyldige. *Maybe it wasn’t so bad he found me.*
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Man nov 27, 2017 8:35 pm

Frøken hugtand prøvede at tage flugten, det gik da heller ikke helt efter planen for hende. Lucifer havde nemlig andre planer, og han var nu heller ikke en ung dæmon. Nok var han ikke blandt de ældste hellere, men han var i det mindste født som jæger og havde jagtet større og langt mere overlegende ting end denne lille tøs. Derfor fik han uden besvær afskåret hende vejen, og stod dermed snart foran hende. Hun undgik at se mod ham, anlagde et trodsigt udtryk som end ikke affødte et hævet bryn. Kort efter gled hun dog alligevel blikket over ham mens hun tydeligt udtrykte sin irritation via kropssprog og ligeledes ord.

Ny? Det kunne man vidst ikke påstå, han foretrak at holde sig i skyggerne og når han trådte til, var det ofte for at standse slagsmål mellem de lidt stærkere racer. Hans vagt her i nat havde været for at beskytte folk, og han var vidst også den eneste dæmon blandt vogterne denne nat. De andre var formskiftere, engle og så var der vidst en enkel varulv.

Hun gloede snart åbenlyst på ham, og da hun tilsyneladende var færdig, trådte han til side og slog ud med den ene hånd for at vise hende vejen tilbage til skolen. Hun lignede Satrina når pigebarnet var stædig og trodsig, og måtte endda være på hendes alder at dømme efter hendes fært og udseende. Naturligvis kunne hun være meget ældre, men hun lignede altså en relativt ung vampyr. En ældre ville have opfanget hans fært længe før hun havde gjort. "On your way miss.." svarede han blot.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Man nov 27, 2017 9:53 pm

Han reagerede ikke synderligt på det hun sagde, faktisk så virkede han ret ligeglad med alt hun gjorde. Det eneste han var interesseret i var vist og få hende til at returnere til Akademiet. Han kunne da godt tro om igen. Hun var sulten og det hjalp ikke nogen at hun blev der så. Hun var nødt til at finde noget mad. Og selvom det nok var det hun burde fortælle ham, så var det ikke det hun gjorde.  Hun gik i stedet roligt rundt om ham, og lavede ikke en antydning af at hun ville forsøge og løbe fra ham. Det var da heller ikke hendes intention. Hun stoppede op da hun næsten var nået hele vejen rundt, lænede sig lidt imod det træ der stod der og placerede sine hænder ved siden af sig imod stammen.

”Awhh come on. Your no fun. At least the other ones smile just a bit.” Hun sendte ham et skævt smil. Hun overvejede hvordan hun skulle få lov og forlade området, han virkede ikke som typen der var frisk på at bøje reglerne bare en smule. Der var vist større sandsynlighed for at han bøjede hende. ”You could just go with me to Gaia. It shouldn’t take more than 30minutes what I’m out for anyway. And it’s not because you seem like bad company. Even though you don’t speak much.” Et Ganske kort og lavt grin forlod hende som hun blev stående og betragtede hans reaction. Det var et long shot, men hey hvor intet vover intet vinder. Hun var ikke typen der bare gav op så let.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs nov 28, 2017 9:55 am

Hvad forventede hun også af ham? At han ville nyde hendes stirren eller give sig til at blotte halsen for hende? Hvis det var tilfældet, ville hun blive skuffet. Hun blev dog ikke stående stille, men i stedet for at følge hans opfordring og gå tilbage til skolen, begyndte hun at kredse om ham, nærmest for at se ham an. Der var en vampyr der virkelig troede sig selv overlegen.

Han stak sine hænder i lommerne mens han vendte sig med fronten mod hende, hans sanser stadig vakte og opmærksomme på andre omkring sig. ”I am not suposed to entertain you, sweety.. now get your ass back to your dorm..” svarede han ganske roligt, den lyse øjne knebet sammen og der var intet venlighed eller mildhed at spotte i hans ord. ”You are not going anywhere but back to your room, this way miss..” svarede han bare uden at gøre mine til at følge med hende nogle steder, i stedet greb han fat om hendes overarm, og trak af sted med hende. ”Don’t make me throw you over my shoulder..” det ville ikke være første gang det var sket, næppe hellere sidste gang. Kvinder havde det med ikke at kunne forstå når man snakkede til dem, og mange gange blev de dumstædige og ville diskutere. Han var sgu ikke så god til at diskutere i det hele taget, og slet ikke banale ting som deres tøj, makeup eller lignende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs nov 28, 2017 2:24 pm

Hun var udmærket godt klar over han ikke var der for at underholde hende, hvorfor skulle han? Han var der kun for at sørge for hun ikke forlod skolen uden for tilladt tid, og sørge for folk ikke kom ind på skolen. Men ikke desto mindre, så kunne man vel have håbet?  Hun betragtede roligt hans øjne, og hele hans kropssprog. Det var tydeligt han tog sit arbejde seriøst. Men på trods af det rykkede hun sig ikke. Der gik dog ikke længe før han begyndte og trække hende tilbage imod skolen. Et opgivende lydløst suk forlod hende, og hun kiggede på ham som han bare trak hende efter sig.

Et skævt smil blev plantet på hendes læber som han truede med at kaste hende over skulderen. Well… hun kunne sagtens finde på langt mere interessante ting, men han virkede ikke interesseret i dem. Sulten afbrød hendes tanker, og hun fik vredet sig fri. Hun stoppede og kiggede direkte op på ham. ”you can drag me back there if you want to, but I can’t promise there will come anything good out of it.” hun så pludselig mere seriøst ud, og den flabede og drilske tone var væk. En hånd blev frustreret kørt igennem hendes hår, hvilket fik det væk fra hendes ansigt. ”Listen Mr. Macho. I’m still new to all this vampire shit, and if I get too hungry I can’t control it. It’s not something I like, trust me…. I didn’t ask to become what I am, but I can’t change it neither “ Hun holdt en kort pause og kiggede op på ham med de store brune øjne der var fulde af seriøsitet. ”So I learned to just accept it. But if I don’t get something to eat soon, there is a chance I will lose control, and one of the other people on this school will get hurt. And then its on your hands.” Hun rykkede sig et skridt tættere på og kiggede op på ham med et udfordrende bilk. ”So if you want to drag my ass back to the dorm be my guest, but I’m not going there myself. I will not take the blame when I lose control because I didn’t eat when I had too.” Hun lagde trodsigt sine arme over kors.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs nov 28, 2017 2:55 pm

Det gik fint de første fem til seks skridt, så skiftede hun åbenlyst mening og trak hånden til sig. Han sukkede dæmpede, og vendte sig mod hende. Hvad havde hun nu af undskyldninger? Ganske som forventede, kom der en del undskyldninger nu, eller nok nærmere… en undskyldning, en der dog var alvorlig. Han vidste alt om blodtørst eftersom han var en bloddæmon. Kælenavnet der forlod hendes læber fik hans bryn til at skydes i vejret, den var ny. Det næste føltes som en trussel, og Lucifer og trusler gik simpelthen ikke så godt i spænd. Så ifølge hende, ville hun miste kontrollen og slå folk ihjel hvis ikke han bøjede reglerne? Sikke noget vås!

Med en hurtig – og overnaturlig – bevægelse, skubbede han hende op ad den nærmeste træ og stod forholdvist tæt på med hænderne på hver side af hendes hoved og mod træstammen bag hende. ”Never dare to threaten me like that again, miss. Blaming me for your lake of thinking isn’t the way to handle this in. this is not some normal school, you should have been more thoughtful regarding your thirst before sunset… don’t blame me for not using your brain...” svarede han lavmælt. Den dybe stemme i en rolig og dog advarende tone, hans kropssprog afslørede han ikke var til at joke med. Han var dog ikke blind for hvad der kunne ske hvis hun mistede kontrollen, så der måtte findes en løsning. Han havde en på sig, men han brød sig ikke om at dele, det så dog ikke ud til at han havde et valg. Derfor rykkede han sig bagud, gjorde plads mellem dem, og skubbede hånden ned i lommen hvor han fandt en lommelærke som indeholdt blod og ikke alkohol. ”Drink..” beordrede han køligt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs nov 28, 2017 3:19 pm

Selvom hun var hurtig, så var han det tydeligvis også. Og inden hun nåede og reagere kom der et halv smertefuldt støn fra hende som hun ramte træet. Det var ikke fordi det gjorde voldsomt ondt, i bund og grund var det vel mest af alt fordi hun var blevet overrasket. Hun kiggede direkte op i hans øjne, uden at blinke eller virke synderligt skræmt af det han sagde. Hun burde måske have reageret på det, men det gjorde hun ikke. Det var tydeligt at han mente hvad han sagde, og hun var også godt klar over han havde ret. Hun brude have været opmærksom på det, men hun havde stadig ikke lært det.

Hun kiggede på lommelærken som han tilbød hende, og løftede et øjenbryn før hendes blik igen hvilede på ham. ”I already told you I haven’t learned to control this shit. Why do you think I’m at this school?” den alt for velkendte vrede boblede igen I hende og hun skubbede irriteret til ham da hun ikke kunne styre det. ”I have no fucking control of it!! And until a few days ago, going out before the sun set was not an option.” Hun var godt klar over det nok ikke var det smarteste og pisse ham mere af end han allerede var, og derfor valgte hun at føre sin vrede I en anden retning. Hun vendte sig og hamrede hånden igennem træet der stod bag hende, og stod lidt og trak vejret hurtigt som vreden endelig begyndte og forlade hende. Hun trak sin hånd til sig, den var nu af gode grunde fuld af splinter og hun havde skabt nogle sår. Hun sukkede opgivende, før hun vendte sig om igen og lod sig glide ned for foden af træet. Hun begyndte og fjerne nogle af splintrene, det duede ikke hun nåede og heale og de blev fanget i hendes hud.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs nov 28, 2017 3:50 pm

Han havde lige givet hende en løsning, men den takkede hun nej til og blev vred? Wow, kvinder! Nogle ting ændrede sig ikke, om man havde puls eller ej betød tydeligvis ingenting. Han så på hende, mens hun skabe en scene. Da hun var færdig og gled ned at sidde hvor hun gav sig til at fjerne splinterne, satte han sig på hug foran hende. Han havde lagt lommelærken ned i lommen igen, og rakte nu hånden mod hende, skubbede den ind under hendes hage, og vippede hendes ansigt op så deres blikke kunne mødes. ”You are not at the school to control your thirst, darling.. you are here to learn about yourself. If you want to control your thirst, then you need to get a bloodsucker friend who got the same issue in common with you, or at least have had the same issue..” sagde han og slap hendes hage.

“If you don’t like what you became, drop the ring and walk out in the sun, darling. Otherwise, pull yourself together, and take control of your life. You are not the first vampire, neither the last” tilføjede han kort efter. Hun havde I hvert fald haft mere end en uge til at finde ud af om hun ville leve videre med sin nye race, eller om hun ville tage sit eget liv, beslutningen var tydeligvis at hun gerne ville leve, så måtte hun hellere få kontrol over sit liv. Der var intet andet for.

”You will hate me for this, I know.. but blaming others than yourself.. is childish, grow up..” han var hård, men selv hvis hun skulle blive vred og overfalde ham ville det ikke gøre ham noget. Han havde håndteret større og ældre vampyrer end hende. Hun ville hade ham, men vide han havde ret, og så kunne han vel og selv morer sig hvis hun besluttede at slå ud efter ham. Nuvel, han var på arbejde, han havde i grunde ikke tid til de her lege, men altså, man havde kun den sjov man selv skabte.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs nov 28, 2017 4:30 pm

Hun mærkede den maskuline hånd som løftede hendes hage, og tvang hende til at se ind i hans øjne. Det var ikke fordi han holdt fast, men noget ved hans måde og være på bød hende og gøre som det blev sagt. Det var sjældent at nogen kunne tage kontrollen på den måde, og få hende til at gøre som de bad om. Måske var det derfor hun heller ikke gjorde noget for at kæmpe imod det lige nu. *bloodsucker friend* hans ordvalg pissede hende af, men hun viste det ikke. Hun blev siddende, og selvom han havde sluppet hendes hage, så holdt hun stadig blikket på ham som hun lyttede til hans ord. *As if I havent thought about that before I got this ring.* Hun kiggede ned på ringen, inden hun fortsatte med at fjerne splinter I sin hånd. Hun havde faktisk overvejet det, og flere gange havde hun været tæt på. Men hun havde aldrig kunne gøre det, tanken om hendes forældre stoppede hende.

Hun hørte igen den mørke dybe stemme, og hendes fokus blev igen skiftet til ham. Selvom han mente hun ville hade ham for det, så var det ikke den følelse det vakte i hende. Hun rejste sig langsomt igen og kiggede på ham med et fast blik. ”To your information I do not blame others. Im telling you the facts as It is. Not that I expect someone like you to understand. I have no control when my hunger suddenly decides to wake. Its no more than 4 hours since I last ate. I cant control it anymore than a human can.” Hun knyttede prøvende sin hånd som før havde været smadret igennem et træ. ”The difference is I go on some crazy rampage. And the only way to learn to control this, is to actually listen to my hunger and feed the beast that have become a part of me.” Hendes faste blik vaklede en smule, og hun kiggede væk. ”Walking into the sun is not an option.. I cant.. I cant do that to my parents.” Hun var ret ligeglad med om han forstod det, hun havde et behov for at få det sagt.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs nov 28, 2017 4:45 pm

Han gjorde hende vred, måske sagde hun det ikke højt, måske satte hun ikke ord på, men han kunne dufte hendes vrede. Engang for hundrede år siden, havde han elskede denne duft, og ærligt... kunne han godt nyde den engang i mellem. Vrede betød trods alt ofte vold, og vold betød blod, og blod betød... underholdning og at han var mæt. Så nej, at hun fortsatte sin dramatiske færden var mere underholdende end noget andet. Snart kom hun også på benene, og han fulgte trop og tornede sig op over hende med sine næsten to meter.

”Someone like me you say..?” gentog han roligt. Hun anede tydeligvis ikke hvad han var siden hun sagde det der. Det eneste der var forskel mellem ham og hende, var at hans hjerte slog og han havde en vejrtrækning, hvor hun var mere eller mindre død. Han var en bloddæmon, levede af blod… som vampyrer nu engang gjorde. Hvorfor fanden skulle han ellers rende rundt med en lommelærke fyldt med blod? Men det havde hun måske heller ikke opfattet? Han kunne give hende en lektion i selvkontrol som hun sent ville glemme, men et eller andet sted tvivlede han på at hun nogensinde ville lære noget fra ham, hendes stædighed kunne lugtes på tyve kilometers afstand.

”Good answer..”
blev hans kommentar på hendes sidst, ja næsten afdæmpet svar. Atter løftede han hånden, og vippede hendes ansigt opad så deres blikke mødtes. ”Lesson one, never give up..” sagde han derpå. ”Lesson two, thinking about your family isn’t a weakness..” han kendte hende knap nok, men det var to ting han havde lært på den hårde måde, og som han gerne sagde videre til hende hvis det kunne redde hendes dag. ”Now, you need to feed.. take a deep breathe.. what am I..?” han skulle arbejde, det her var noget fis, men samtidigt kunne han ikke vænne hende ryggen, og han ville heller ikke risiker at hun gik amok på skolen på grund af sin tørst, så hellere sikre sig hun fik noget blod og måske et par fifs med på vejen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs nov 28, 2017 7:00 pm

Wow… Han var ikke så lidt fræk som han rent faktisk roste hendes svar? Hun kunne stadig mærke frustrationen, og knyttede sine hænder for at holde det i skak. Det hjalp bestemt ikke på det at hun var sulten. Hun mærkede hvordan han endnu en gang drejede hendes ansigt så hun kiggede på ham. Hun kneb sine øjne en smule sammen som hun lyttede til hans ord. ”Do I look like someone who is just giving up?” Det var egentlig et retorisk spørgsmål, og hun forventede da heller ikke og få et svar på det.

Hans næste ord fik hende til at drejede hovedet, men kun ganske let. Det var mest af alt fordi hun lagde det en smule på skrå. Hun kunne ikke lade være og smile lidt over hans spørgsmål. Hun rullede opgivende med øjnene som hun gjorde som han havde sagt. Hun opfangede hans duft som hun hele tiden havde gjort, men hun kendte den ikke. Det var trods alt begrænset hvem hun havde gjort bekendtskab med siden hun blev forvandlet. ”Annoying.. Arrogant… Handsome..” Det sidste sagde hun med et flabet smil ”If your refering to your smell I have no fucking clue. I know what your not, but I have never meet anyone with a smell like yours.” Der var ingen grund til at lyve, og selvom hun lige havde smidt endnu en flabet kommentar efter ham, så var det tydeligt at hun hele vejen igennem havde svaret ærligt. Om han kunne lide svaret var så en helt anden side af sagen.

Hun rykkede sig væk fra ham, og gjorde sig fri af hans hånd på hendes hage. Hun gik over til træet hun kort inden havde smadret sin hånd igennem. Hun lagde en hånd på hullet der var midt i stammen og sukkede lydløst. Hvorfor var det hun konstant mistede kontrollen over sine følelser? Hun var nødt til at lære og styre det.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs nov 28, 2017 11:20 pm

Ikke lige nu, men hun havde sagt hun havde været tæt på det, og hun først lige havde fået sin ring for nyligt. Han kunne dog høre det ikke var noget der skulle kommenteres på, så han lod ganske enkelt være. Der var vidst rigeligt at snakke om alligevel, for hun havde jo tydeligvis ikke tænkt sig at gå tilbage til skolen. Han spurgte hende også snart om noget, nemlig om hun kunne dufte hvad han var. Han ventede et seriøst svar, og det var ikke just det der kom ud af hendes mund, det var dog et svar der fik hans mundvig til at glide opad et kort øjeblik. Irriterende og arrogant, altid en fornøjelse at høre folks beskrivelse af sig. At hun kommenteret hans udseende var virkelig ikke nyt, selv ikke fra en elev, så han tænkte ikke så meget over det.

Snart indrømmede hun ikke at ane hvad han var, i det mindste begyndte hun ikke at gætte, og det var da altid noget. Hun trak sig fra ham, og han slap hende og stak hænderne i lommen. ”I am a demon” oplyste han hende ganske roligt. De skarpe tænder blev skudt frem og blottede, de klare lyse øjne skiftede et kort øjeblik farve og blev kulsorte så selv det hvide forsvandt ”A blooddemon, which means I feed on blood just like you do..” oplyste han hende videre. Så forsvandt tænderne igen, og øjnene genvandt deres normale lyse farve. ”Which means, I know your hunger..”
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tors nov 30, 2017 8:53 am

Stadig med ryggen imod ham, og hånden på træet hørte hun den mørke stemme der tilhørte vogteren. *Demon..* Hun indprentede hans duft i sin hukommelse, måske hun ville kunne kende den duft næste gang så. Hun drejede sig omkring, og betragtede ham med de blottede tænder og de kulsorte øjne. Det hele var stadig nyt for hende, hun havde ikke kendt til den her siden af verden før hun selv blev en del af den. Det var da også første gang hun mødte en dæmon, dog fik det hende ikke til at reagerede synderligt på det syn der mødte hende.  

Hun forstod ham virkelig ikke, hvis han kendte til hende sult, hvorfor var det så at han ikke lod hende gå ned i byen og få styret den? Hendes brune øjne hvilede roligt på ham "To be honest I dont know what to say to that." begyndte hun med en lettere flabet klang i hendes stemme. "yes you know my hunger, but that dosent really help me does it? You still insists that I go back to the school." Hun rullede opgivende med øjnene. *Why him? Of all the fucking guardians I have to run into the stubborn one.* Hun åndede lydløst ud som hun stod der med hovedet vendt til den ene side, væk fra ham. "So now I know what you are then what? It dosent change what you yourself said not so long ago." irritationen i hendes stemme var der endnu, og hun drejede blikket over på ham som hun fortsatte sin sætning "I need to feed. And trust me. That amount in your little bottle you have hidden under your jacket. It wont be enough to last till sunrise." Det havde måske været nok, men ikke mere. Hun havde opdaget at hendes sult på påvirket af hendes sindstilstand, og jo mere vred hun blev, jo mere sulten blev hun. Hendes lille udbrud fra før havde derfor ikke gjort noget godt for hende.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Fre dec 01, 2017 3:52 pm

Det havde aldrig været hans plan at skræmme hende, det var i alt fald ikke derfor han lod hende se de øjne eller tænder som han gjorde, ideen var at give hende et indtryk af hvad hun stod overfor, kendetegn så hun kunne genkende den dæmoniske race, og ikke mindst hans gren af den. At hun ikke blev bange havde han også forventet, det var derfor han havde vist hende det.

Ja han kendte til hendes sult, men den var jo ikke så ny for hende. Den sult var ikke opstået denne aften, men havde mindst været der i et par uger, hvorfor havde hun ikke fundet sig en løsning endnu? Skolen havde selvfølgelig løsninger for unge og nyfødte vampyrer, det var trods alt derfor de havde reglerne om udgangsforbuddet, for at sikre sig at eleverne forblev indenfor skolens arealer og hverken bragte sig selv eller andre i fare. "Of course I do, you can get help in there.. not out in town. You are bringing a lot of people in danger if you loose control, I cannot let you go.." så simpelt var det. Det handlede ikke kun om hende, men om andre. Der var mange knap så stærke racer som deres ude i byen, og en sulten vampyr der mistede kontrol kunne skabe kaos og ikke mindst en massakre. At hun var flabet var jo ikke nyt, det havde hun jo været siden hun åbnede munden for cirka ti minutter siden. "Then go back to the school and get more, they have something for your newborns.." svarede han hårdt tilbage. Nu havde hun vidst opført sig som en møgunge længe nok, og han gad virkelig ikke stå model til det der meget længere. Så uden et ord, fejlede han benene væk under hende, smed hende over skulderen og marcherede tilbage til skolen med hende på denne måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Søn dec 03, 2017 12:22 pm

Hvad havde hun forventet? At den store stærke vogter pludselig ombestemte sig? At han lod hende gå til byen, hvor hun kunne få lov og stille sin sult? Hvis det var tilfældet så havde hun i hvert fald været godt og grundigt naiv. Intet i hans opførsel havde givet hende en identifikation af at det ville ske. Så da hans dybe stemme bekendtgjorde at han ikke kunne lade hende gå, kom det egentlig ikke som nogen overraskelse. Hun sukkede bare irriteret og smed armene over kors. *Mood killer* Hun havde ingen intention om bare at gøre som der blev sagt, hvilket han hvis også havde opdaget. For endnu engang lød hans dybe stemme, denne gang dog mere hårdt og hun kiggede op på ham med et opgivende blik.

Han havde vist efterhånden noget sin grænse, for før hun nåede og reagere følte hun hvordan hendes ben blev fejet væk under hende, og hun blev smidt over hans brede skulder. Et lettere overrasket hvin forlod hende, og hun sukkede opgivende som hun nu hang der over hans skulder. ”Oh come on… You got to be kidding me. You should know that whatever solution they have in the school, its nothing like drinking straight from the source.” Hun løftede sin overkrop så hun I det mindset kunne se på ham, selvom hun godt vidste at han nok var en del stærkere end hende og hun ikke kunne komme væk. ”If you’re so afraid I will lose control, why not just follow me? Who knows maybe you could find a snack on your own.” spurgte hun med et hint af en lokkende tone til hendes stemme.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Søn dec 03, 2017 7:25 pm

Ombestemme sig? Not likely! Han havde et job at passe, og han var faktisk interesseret i at beholde det. Hvad hun så mente om det, var hendes sag. Ja, han var en lyseslukker, ja han var kedelig, men han var sgu heller ikke hendes BFF eller hvad fanden de nu kaldte det. Ideen var jo at han skulle passe på hende og andre, og så gjorde han det uanset hvor kedeligt det end måtte lyde for hende. Hendes opgivende blik rørte ham ikke, og snart havde han også smidt hende over skulderen. Hun hvinede, men mon ikke hun overlevede, det var ikke fordi hendes hjerte kunne gå i stå.. pigebarnet var allerede pænt meget død.

"Of course not, but you are still so young, you better get used to not drinking from the source. Think about it this way, when you bite someone.. someone out there could do the same to a brother of yours, a sister og your parents" svarede han retur uden at tænke hun kunne gå i panik over det eller blive mere vred. Ærlig talt, hun måtte da kende konsekvenserne af hendes bid. Selv de da frivilligt lagde struben til, skulle ikke have den mulighed. "Shut it, kid.." svarede han køligt og uden rent faktisk at være rørt eller fristet. Hun skulle bare tie stille og opføre sig ordentligt. Nogle meter senere var han trådt ud af skoven og satte kursen op mod skolen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Man dec 04, 2017 10:48 am

Hun havde skam tænkt over det han sagde. At når hun valgte og bide nogen så havde de måske familie, præcis som hun havde. Men hun skulle spise, og det der med at drikke blod fra en flaske, well det faldt ikke i hendes smag. Hun sukkede derfor også bare opgivende over hans kommentar. Troede han hun var et uvidende barn eller hvad? Hans næste ord gjorde hende opmærksom på at det var præcist det han så hende som. Fandme nej om hun ville finde sig i det her.

De var kun lige trådt ud af skoven, som hun ganske elegant og hurtigt fik sig fri af hans greb. Det var her hendes evne kom til god nytte. Når man var så smidig hun var, så var det nemt og komme ud af hans greb når han ikke lige havde fokus på det. Hun stod et par meter bag ved ham, og rettede på sin jakke. ”fine.. You’re not interested in drinking from the source, I get it. But don’t drag the rest of us into it just because your boring. Hun kiggede på ham med et roligt blik, og den der tøsefornærmede attitude var blevet erstattet af hendes mere modne side. ”You have desided to live the dull life. To just do your job, drink from a bottle, and god knows what boring life you live. But don’t drag me into it. I know very well what drinking from someone can do. But in the end this is who I am. A predator. Just because your fangs have gotten dull dosen’t mean mine that everyone elses have!” sagde hun hårdt imens hun holdt sit focus på ham. Hun ville være klar til at rykke sig hvis han pludselig besluttede sig for at svinge hende op på sin skulder igen. Hun var ikke et lille barn han kunne kaste rundt med som det passede ham. ”Believe what you want, Im not some kid who have no idea of what they are doing.” Tilføjede hun i et roligt toneleje, som hun med rolige skridt gik forbi ham tilbage imod skolen. Hun var ikke dum, hun var måske hurtig og stærk, men det stod også klart for hende at hun ikke kunne gøre meget over for ham. Men fandme nej om hun ville blive båret tilbage til skolen på den måde.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs dec 05, 2017 10:00 am

Faldt ikke i hendes smag? Undskyld mig, men pigebarnet havde været vampyr i fem minutter, de fleste havde ganske rigtigt en blodtørst ulige andre, men skabte vampyrer havde mere modstand mod at bide end fødte Purebloods fordi det virkede så vildt og voldsomt. Medmindre hun havde været bloddæmon i sit tidligere liv, eller mørk fe eller lignende, så var det ikke naturligt bare at have lyst til at sætte tænderne i folk. Og det kom sgu fra en der var født bloddæmon. Ærlig talt, hvis andre kunne gøre det, kunne hun sgu også! Og han blev kaldt primitiv! Come on!

Om han troede hun var et uvidende barn? Ja det gjorde han faktisk, hun opførte sig i hvert fald som en. Eller, hun bildte sig ind at vide mere end hun gjorde, det vil sige, at hun opførte som en tvær teenager.

”You think this is a game?!” svarede han køligt og hårdt. Ja hun var nok sluppet ud af hans greb, men derfor fandt han sig sgu ikke i den opførsel alligevel. ”This is not about having fun, kid” tilføjede han skarpt. Hvis det der var hendes modne side, så var verden sgu først ved at gå under. Den kommende generation var sgu mere håbløs end han først havde antaget. ”I am just doing my job, you can drink what ever you want from who ever you want in the morning. Grow up and take responsibility of your bad decisions. You not drinking or making sure you have blood enough, is a bad decisions and you have to take the consequences. The school got a lot of dungeons for people out of control, I can easly throw you down there, so don’t tempt me” det var godt nok en trussel, men en han let kunne gøre alvor af. Hun havde selv sagt hun var farlig, og hun matte ikke forlade skolen på det her tidspunkt. Gik hun ikke med til at gøre som han sagde, ville det blive værst for hende selv. Ikke fordi han kunne gøre hende noget, men fordi skolen havde en stram politik, og brød eleverne reglerne og blev taget af en vogter for derefter at bruge deres evner på dem, var det et tydeligt tegn på at de ikke ville være på skolen, og så måtte man jo smides ud. Too bad. Hendes tilsvining af ham ignoreret han blankt, han havde ganske enkelt hørt værre ting end det gennem sit lange liv. ”Then stop acting like one” svarede han køligt igen da hun brokkede sig over at blive behandlet som et barn. Når man ønsket at blive behandlet som en voksen, skulle man også opføre sig som en. Heldigvis gik hun da selv tilbage mod skolen, så havde hun da fattet hans pointe og var ikke helt blank.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Ons dec 06, 2017 2:34 pm

Hun rullede opgivende med øjnene. Nogle valgte bare og være så kedelige åbenbart, hun sukkede lydløst af hans ord om at det ikke bare var sjov og løjer, nej det vidste hun da godt. Hun skulle jo ligesom have mad, og som menenske havde det heller ikke være særlig spændende med de der pap frysepizzaer, det var bedst sådan hun kunne sammenligne det med og drikke blod fra de der famøse poser. Kedeligt og uinteressant.

Hans ord gjorde det bare endnu mere tydeligt, at han ikke havde tænkt sig at bukke under for det hun sagde. Det pissede hende af at han kaldte det en dårlig beslutning, hun havde spist, og endda en del. Det var ikke hendes skyld hun stadig ikke havde kontrol og den kom snigende som det passede hende. Det burde han da kunne se? Men neeeeejjjj... Han valgte i stedet og true hende med at smide hende ned i en eller anden fangekælder. Hun bed sig hårdt i kæben, og valgte ikke og svare på det. Det var tydeligt det ikke gavnede alligevel, han var ligesom hendes far. Stædig og umulig og snakke med.

Hun havde lagt armene over kors imod sit bryst som hun var gået forbi ham. "What the fuck is your problem?? I am going back to school now, so stop calling me a child!" vrissede hun uden at vende sig om og kigge på ham. "Don't you have someone else to bother? I am going back now as you can see." sagde hun som hun viftede lidt med hånden over sit hoved. Hun fortsatte imod skolen, og gik bare videre igennem den store have der var rundt om skolen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Fre dec 08, 2017 11:15 pm

Ja hun vidste måske det ikke var for sjov det her, men var skide ligeglad. Lige den slags havde han intet tilovers for..komplet mangel på ansvar kombineret med virkelig elendige undskyldninger. At hun så stadig mente det var kedeligt at drikke var poser var slet ikke deres issue lige nu! Hun kunne sætte tænderne i hvem fanden hun havde lyst til på de tidspunkter af døgnet hvor det var tilladt for hende at forlade skolen. Ikke et minut før, og slet ikke på hans vagt!

At hans ord pissede hende af, var sådan set hendes sag. Han var skide ligeglad. Hvis hun stadig ikke kunne kontroler sin sult og derformåtte have blod omkring sig hele tiden, måtte hun som sagt æde nok i løbet af dagen, og have sig en blodpose eller et levende menneske at drikke fra om natten. Pointen var den samme, hun skulle ikke forlade skolen. Punktum.

"I am calling you what ever you want as long as have that attitude.." svarede han køligt og fulgte hende nogle skridt endnu. Derpå løftede han den ene hånd, og et højt pift lød ud i stilheden omkring dem. Han var stille et øjeblik og hørte et pift retur. "I will make sure you get back to your room.. and will follow you inside.. so please, behave yourself" hun slap sgu ikke fra ham før hun var inde på sit værelse bag lukkede døre.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Lør dec 09, 2017 12:47 pm

Han var begyndt og gå hende på nerverne. Normalt var hun rimelig cool og kunne håndtere det meste, men hendes sult hjalp hende ikke. Kunne han ikke bare forsvinde? Hun gik jo tilbage til skolen så hvorfor var det han rendte efter hende endnu? Hun hørte ham pifte og stoppede op og kiggede på ham undrende. Hvad fanden havde han nu gang i? Skulle han ha hjælp eller hvad? Der gik ikke længe før et pift kom retur og hun vendte sin opmærksomhed imod ham igen. *He got to be kidding me..* Hun hørte hans ord, og lavede en irritabel lyd som hun vendte sig og fortsatte imod skolen.

”and here I thought you had more important things to do than to follow me around like some love sick puppy. It’s a bit pathetic to be honest.” hun kiggede ikke på ham som hendes flabede tone nærmest dryppede af hendes ord. Hun var ret ligeglad om han blev sur efterhånden, det kunne han bare blive. Men hvis han forventede hun bare roligt lod ham følge hende tilbage, uden at sige noget. Well så var han da mentalt retarderet. Hun kørte irriteret en hånd igennem sit hår, og fjernede en tot hår fra sit ansigt, fuck hvor var det irriterende lige nu
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Man dec 11, 2017 10:36 pm

Hendes nedladende ord rørte ham ikke det mindste, at hun prøvede at ramme ham på den måde viste bare hvor lidt hun havde at arbejde med, så han lod hende bare snakke tungen af sig selv. Hvis det gjorde hende glad, så var det vel fint nok. Lucifer havde bare rigeligt med erfaring efter fem børn hvoraf tre var døtre med at den slags opførsel var ren afmagt og barnlighed. Havde hun dog sagt det der til ham for små hundrede år siden, havde hans reaktion formentlig været anderledes.

Han syntes da også at gå hende på nerverne, og well.. det gjorde ham heller ikke noget. Hun bad selv om det. Han sagde dog intet, og ville heller ikke sige særlig meget før hun var indenfor igen. Skulle hun prøve på noget ville han naturligvis stoppe hende, hvis ikke.. jamen så var det jo bare godt for alle parter.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs dec 12, 2017 2:30 pm

Han reagerede ikke engang mere, faktisk så var der helt stikke bag hende. Hun kunne hører hans hjerte slå, og hun kunne også høre hans skridt. Men i den stille nat så var det alt man kunne høre. Hun sukkede lydløst og kiggede kort op, hvad havde hun dog gjort siden hun havde fortjente det her?

Hun sagde ikke mere, gik hele vejen tilbage til kollegiet uden og sige noget. Hun bandede bare i sit hoved, bandede over hvor latterlig han var. Hun stoppede da de nåede døren til hendes værelse og hun vendte sig om og kiggede på ham med armene over kors. "Happy? Now I am here.. You've done your job." hun sukkede og placerede hånden på døren, hvis han ikke stoppede hende så ville hun bare gå ind og lukke døren bag sig præcis som han havde bedt om

//Hun er ude hvis du ikke stopper hende
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   Tirs dec 12, 2017 4:36 pm

Om han var glad? Både og, men det var ikke noget man kunne se på ham. De var dog nåede døren til hendes værelse, og som hun lagde hånden på håndtaget foldede han hænderne bag ryggen. ”Goodnight miss..” svarede han blot. Da hun var gået ind på værelset og havde lukkede døren, vendte han om på hælen og marcherede ned ad gangen hvor de netop var kommet fra. Det kunne godt være hun havde tænkt sig at snige sig ud igen, det var der en stor chance for med hendes personlighed, men det var ikke hans hovedpine. Fangede han hende igen, ville hun få endnu en advarsel og blive eskorteret tilbage til hendes værelse igen, hvis ikke han fangede hende – eller en anden gjorde – var hun vel bare heldig og slap af sted med det. Sådan var verden. Snart var han udenfor igen, og indtog sin position relativt hurtigt i nærheden af skoven igen.

///OUT
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch   

Tilbage til toppen Go down
 
Not as sneaky as I hoped.... - Lucifer Darch
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Athena :: Athena udendørs :: Skoven omkring-
Gå til: